Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım allah tekrardan sabır versin inşallah gerçekten çok acı diyecek birşey bulamıyorm sadece dua edeceksin canım başka çare deva yok canım yolun sonu ya rab

canım rabbim sana ne güzel mükafatını vermiş sen ne kadarlıkken kaybettin bebeklerini sebebi varmıydı yaranı deşmediysem anlatırmısın
yavrun dünyaya gelince inanmanışsındır acaba bu benimmi demişimdir ah ne güzel bir duygudur o mevlam bizede yaşatsın işşallah evlat sevgisini okadar çok istiyacım varki bebek kokusuna olsa gözümden sakınmama öperim koklarım eşime bak canım bu sefer başardım baba yaptım demeyi çok isterdim onu bir baba yapabilsem

Ööyleyseee... Ne diyoruzzz??

Hayırlı işlerrr.. bol güneşlerr... gelsin sağlıklı bebişlerrrrrr...............

iNŞALLAH CANIM BEKLEYEN, İSTEYEN HERKESE OLSUN...

Allah sabır versin, oğluna da şifalar versin inşallah...

Paşam eşimden aldım 2 dakikalığına yarın dersim erken. Kocaman öpüyorum seni...

Canım benim yaşadığınız bunnnnca zorluk eminim size önce büyük mükafatlar getirecek, akabinde de büyük olgunluk. Bu olgunluk sayesinde bu dünyayı daha gözü açık yaşayacaksınızdır. tamah etmeyeceksiniz eminim bu dünyanın geçici nimetlerine.

Bizler yaşadıklarımızı şer gibi karşılamadığımız sürece kazanan olacağız. hayırlara götürecek imtihanlarımız bizi.

Peygamber efendimz bu dünyayı, uzuuunn bir yolculuğun içinde kısa süreli olarak ağaç altında dinlenmeye benzetirmiş. Bizim için muhim olan o uzun yolculuk. altında dinlendiğimiz ağaç ha çürüüükkkk... ha sağlammm... ha kavakkk... ha ardıççç. Geçecek.

Babana Allah gani gani rahmet eylesin. Kardeşin de ailesiyle yaşadığı mutluluklarla kapatsın hüzünlerini inşallah.

Öyle güzel anlatmışsın kiii....

4 meleğin cennet yoldaşların olacak, yeni bebeğin ise hem dünya hem cennet yoldaşı olacak sana inşaallah:)

Allahım hep mutluluk versin sana ailenle. (bizlere de:) )

KORKU- DUA- ÜMİT iç içe. haarika. resmen biz.

Paşam aman ha canım benim. Bebeğinle ilgili ağlıyordur vs diye düşünme. Onlar kötü olan azzzzcık bi his yaşamıyorlar orada. Bi de kafanı oyle şeylere takma.

İmtihanın büyük ama ödülün de büyük olacak. Sabırrrr..

pasam yaradandan umudumuzu kesmemlıyız onun neye gucu yetmezkı degılmı hıc ummadıgımız bı anda yapıverır mucızesını oyuzden umudumuzu kaybtmemlıyız zaman herseyın ılacı yeterkı sabredelım sukredelım yardana sırtımızı donmeyelım zaten bu sınavın verılmesının nedenıde bu sabır yaradn kımseye tasıyamacagı yuk vermezmıs bız ondan ıyı bılemeyız bıze bu yuke lazık gormesı harıke bısey buyonden dusun bıde herkeze nasıp olmuyo melek annesı olmak dılerımkı yenıden evlatlarımız olsun ama hayırlı evlatlar saglıklı evlatlar olsun kı bu cektıgımız acıları hafıfletsın...rabbım herkeze sabır versın benımkıne 47 gun oldu acı dolu ızdırap dolu ama sukur dolu sabır dolu bı 47 gun once ıkızını sonra kızımı kaybettıgım bı 47 gun ustelık dogmasına yakın yapılan hazırlıklar buyuyen karnımı kızının tekmelerını bırkez bıle gorememıs bı es hastane kosesınde anne engıne ne dıycem kızın oldu nasıl dıycem dıye kıvranan ben bunlar zor seyler allah eslerımıze ve bızlere hayırlı omurler versın kı hayırlı evlatlarımız olsun yenıden ben kızımın adını 18 haftalıkken koydum dokor kız dedı sonra herkezden ısım ıstedım kuranda gecsın bıarkadasım BUGLEM=CENNETI MUJDELEYEN MELEK gorur gormez koyduk ve herkez ısmıyle sevdı ondan sonra karnımdakı yavrumu ısmıne ozel battanıyelr gıysıler yaptırdım tek cocuktu neden olsa herseyı olmalıydı eksıgı olmamlıydı 4gun once gıttım dk cok ıyıydı harıka bı bebk demıstı ama 4 gun sonra kalbı durdu ve yasam durdu engınle handan ıcın hıcbısey nasıp olmadı besıgı dolabı gıysılerı tulumları vs.hıcbısey tek tesellı cennet kusu oldular...ve dua edıyorum dılıyorum yıne anne baba olalım ıns.yaradandan gelene laf soylemek haddımıze degıl pasam kadere karsı geleıyoruz gucumuz yetmez sadece umutla sabırla beklemelı...

ebelik bilgierin olduguna göre senden yararlanırızı bolbol:))

ooo ümidimiz esmerim ayım (gökteki ay) esmerayım gelmiş hoşgelmiş.

Zor durumda olan arkadaşlarımız var. Çok üzüldüm. inşaallah esmerayımız bebeğine sağsalim kavuşur, ardın da bizler.. innşaallah.

Hmmmm.. hemşirem .. danışmanım.. ebemm bebemmm gebemmmm (inş)

Allah rastgetirsin işlerini inşallah:)

canım doktorumu aradım şimdi ama ulaşamadım. not bıraktım geri arayacaklar... sorcam bakalım bir iki ilaç vermişti akıntım var diye acaba bu bulantı kusmalar ilaçlardan mı kaynaklı kafamı kaldırmaya halim yok değil derse iş çıkışı hastaneye gitcem... hem bi hcg baktırırım hemde belki serum falan verirler kendime gelirim.

Canım bnm

önce Sabır ve şükür ardından sağlıklı gebelikler ve yine şükür bulaşıcı olsun hepimize nasip olsun innşallah.

Maşallah çok iyi gidiyorsun:) Kazançlarını katlıyorsun. kocamannn öpüyorum.

gecmıs olsun gızemcımmm

Tabi ki ilgilen kendinle. Araştır. biz kendimizi takip etmezsek kimse gelip de ''şununu takip et, şöyle yap '' demez.

Rastgele dostum

nkopcum baska carem yok buna encok katkısı olanda canım kocammm obenım herseyım cok destek bana ben evlatlarıma ve yaradna layık olmak ıcın yasamalıyım bundan sonra ysa tutarak hergun kahrolarak bıyere varılmıyo zaten bızım bebıslerımız cenntte oyle bıyasam surmelıyızkı bundan sonra kıyamet gunu baslarını one egmemelıler yavrularımız

esmeray bitanecik gebecimmm kaç saattir nettesin?

Saatlerini kontrol ediyorsun değil mi; hem üzmeyelim seni, hem de radyasyonu savalım... mucxxx

gizemcim bnm de bol akıntım vardı doğumdan sonra eksik olmadı dr lar antibiyoik hap verdiler gecmedi antibiyotik iğne verdiler gecmedi
derken akıntı fuull devam etti hatta arttı kasık ağrılarım zaten hiç eksik olmadı
ve derken bulantı iştahszılıkda eklnedi meğer hamileymişim
inş. seninde öledir

esmeray bitanecik gebecimmm kaç saattir nettesin?

Saatlerini kontrol ediyorsun değil mi; hem üzmeyelim seni, hem de radyasyonu savalım... mucxxx

haklısın nkob uzun zaman girmeyince
tmm cıkayım az daha dolaşıp söz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…