canım görüşürz işallah ben artı9k buaralardayımbol bol yazışırız artık yaradan bizlere eşlerimize ömür versin işşallah ama ben artık bebek düşünmüyorum gene kayıp olursa dayanamam herseferinde o korku yetti ana tek isyedigim keşke bir umudum olsa mevlam sakın benden umudunuzu yitirmeyin diyo ama korkuyorum gene acı yaşarım diye çapaya yolladılar bizi eşimle genetik tanıya gidiceksiniz dediler memlekete gidiyim geliyim işşallah gidicem kızımıda vermediler abana patolojiye gönderdiler 25 sonuçları çıkıcakmış yavrumu keşke almasalardı gömerdim en azında evladım diye mezar taşına giderdim aglar dua ederdim ama olmadı vermedilerki oglumunda mezarı var ama kaynatam götürmüyo mezarına burdan dua et diyo üzülürüm diye kimse götürmedi beni oglumun mezarına keşke bilsemde gidiversen ama nerde
görüşürüz canım rabbim ogluna şifa versin işşallah tez zamanda işşallahacım ne yapsamda geçse acaba bilemiyorumki
Rabbim cennette kavustursun meleklerinle seni insAllah
bilirim o hastaneden eli bos cikmalari .. yapilan alisverisleri hazirlanan cicileri .. o dinmek bilmeyen gozyaslarimi
4 kez elim bombos kalakaldim tam 4 kez
5. de Rabbim yuzumuze bakti
umut kestigim anda gonderdi mucizesini
42 hafta korkuyla beklenirmi ben bekledim bi aksilik cikicak yine olmayacak deyip hep hazirladim kendimi ..
korku dua umut ic ice bekledim ..
Raziyim Rabbim alsanda vermesende raziyim dedi dilim .. kalbim ne olur goster mucizeni dedi .. ve suan 10 aylik dunya tatlisi bir minik kucagimda
gelisiyle hayatima renk .. evime nese .. omrume omur .. askima ask katti ...
Rabbim sarsin tum yaralarinizi .. Yar ve Yardimcimiz O ..
Ööyleyseee... Ne diyoruzzz??
Hayırlı işlerrr.. bol güneşlerr... gelsin sağlıklı bebişlerrrrrr...............
canım seni çok iyi anlıyorum canımsın yaaaaa ne yazayım ne diyeyim seni nasıl teseli edeyim daha kendimi bile avutamayan bir kulum inşallah terardan tadacağız canım o duyguları ben de sende rabbimize sığındıktan sonra herşey gerçekleşecek canım inşallah ben inanıyorum buna bnde oğluşmla uğraşıyorum kendimden vazgeçtim oğlumu piskolağataşıyorum yarın yine randevumuzvar kardeşinin kaybını hala atlatamadı kuzum benim ben kendime mi yanayım yavrularımamı rabbim peygamber sabrı versin inşallah canım hepimize:43inanki ağlmaktan hiç birşey yazmıyorum :
canım özeldeyim ben.. şimdilik ebelik yapmıyorum danışman hemşirelik yapıyorum..
ebelik bilgierin olduguna göre senden yararlanırızı bolbol:))
canım 3 kayıp beni,m var ablamın ikizleri var etti 5 babacıgımında 2 vefat eden çocugu var rahmetli 7 senedir felçliydi sag tarafı tutmuyodu kalp krizinden kaybettik malesef 5 temmusta 2 sene oldukızım ölünce dedim zeten babacım ah babacım gene torununu yolladım dedim çok agladım hep yeşilliklerin içinde gördüm babacıgımı okadar özlüyorumki onu çok eksik olucak bir yanimiz kardeşimiz evlenicek babacım yok 3 kız 1 erkegiz biz rahmetli derdi oglum saNA BİR DÜGÜN YAPICAM GÖRDE BAK DEDİ ŞİMDİ MEMLEKETE GİDESİM YOK İNAN AMA ELİM MAHKÜM BABASIZ NASIL OLUR O DÜGÜN BABALARINIZ HAYATTAYSA KIYMEİNİ BİLİN BEN BİLİYODUM AMA ÇOK ÖZLEDİM ONU KIZIM VEFAT ETMEDEN 2 ÖNCE RÜYAMA GİRDİ RÜYANDA KARŞIMDA ÖYLE TEBESSÜM EDİYODU HATTA DEDİMKİ BABA RÜYAMDA SENİ GÖRDÜM SANA 2 KERE YEMEK VERİYODUM DEDİM DEDİKİ 2 KERE KISMET ALMIŞSIN DEDİ OKADAR HOŞUMA GİTTİKİ ONU GÖRMEK HİÇ UYANMAYIM DİYE BAKTIM İNAN ÇOK ÖZLEMİŞİM BABACIMI HER ZAMAN ARANIYO BABA AMA BİR BAYRAMLARDA BİR KANDİLLERDE ÇOK ARANIYO PAZAR GÜNÜ BABALAR GÜNÜ HER SEFER ARARDIM AMA BEN ŞİMDİ KİMİ ARICAMKİ YOKKİ BABAM
Rabbim cennette kavustursun meleklerinle seni insAllah
bilirim o hastaneden eli bos cikmalari .. yapilan alisverisleri hazirlanan cicileri .. o dinmek bilmeyen gozyaslarimi
4 kez elim bombos kalakaldim tam 4 kez
5. de Rabbim yuzumuze bakti
umut kestigim anda gonderdi mucizesini
42 hafta korkuyla beklenirmi ben bekledim bi aksilik cikicak yine olmayacak deyip hep hazirladim kendimi ..
korku dua umut ic ice bekledim ..
Raziyim Rabbim alsanda vermesende raziyim dedi dilim .. kalbim ne olur goster mucizeni dedi .. ve suan 10 aylik dunya tatlisi bir minik kucagimda
gelisiyle hayatima renk .. evime nese .. omrume omur .. askima ask katti ...
Rabbim sarsin tum yaralarinizi .. Yar ve Yardimcimiz O ..
CANIM DİKİŞ ATIRDIM MAYISIN 2 DE 29 MAYISTA ÖGLEN BİR DOGUM SANCISI BEBEGİMİ DOGURDUMOKADAR GÜZEL BİR KIZDIKİ AŞIK OLDUM KEDİ CİGERE BAKTIGI GİBİ BAKTIM KIIZIMA DİKİŞE RAGMEN SANCIM OLDU CANLI CANLI DİKİŞİMİ ALDILAR KIIZMI DÜNYAYA GETİRDİM İÇİM ACIYO 3 OLDU OCAKTA VERSİLE OLUN DEDİLER AMA NASIL OLUYUM ÇOK KORKUYORUM YA GENE KAYIP YAŞARSAN SANCI ÇEKTİM CANLI KÜRTAJDA CABASI SÜTLERİM BOŞA GİTTİ ANNEM DERDİKİ BİR ANNENİN GÖGÜSLERİ SIZLARSA DEDİ BEBEGİ AGLARMIŞ DEDİ ÇOK SIZLADI KIZIM ÖMÜRÜMDE AGLAMIŞMIDIR ACABA AH ÖMÜRÜM DEDİM ANNECİGİNİN GÖGÜSLERİ SIZLIUYO AGLIYOMUSUN YOKSA DEDİM İÇİM YANIYO NASIL DİNER BU ACI YARABBİM NE OLUCAK BU HALİM BİLEMİYORUM OKADAR ALDIKLARIM YAPTIKLARIM BOŞA GFİTTİ HERSEFERİNDE EŞİMDE BENDE ÇOK KÖTÜYÜZ SEN AKLIMDAYDIM AMA BEN BİR MÜDDET GİRMEDİM BURALARA YERDEMİYİM GÖKTEMİYİM BİLMİYORUM İÇİM ACIYO YÜREGİME SANKİ BİR TAŞ OTURDU KALKMIYO O TAŞ GENE DEMESEM Anne olabilirmiyim acaba
canım özeldeyim ben.. şimdilik ebelik yapmıyorum danışman hemşirelik yapıyorum..
ebelik bilgierin olduguna göre senden yararlanırızı bolbol:))
Hmmmm.. hemşirem .. danışmanım.. ebemm bebemmm gebemmmm(inş)
Allah rastgetirsin işlerini inşallah:)
pasam yaradandan umudumuzu kesmemlıyız onun neye gucu yetmezkı degılmı hıc ummadıgımız bı anda yapıverır mucızesını oyuzden umudumuzu kaybtmemlıyız zaman herseyın ılacı yeterkı sabredelım sukredelım yardana sırtımızı donmeyelım zaten bu sınavın verılmesının nedenıde bu sabır yaradn kımseye tasıyamacagı yuk vermezmıs bız ondan ıyı bılemeyız bıze bu yuke lazık gormesı harıke bısey buyonden dusun bıde herkeze nasıp olmuyo melek annesı olmak dılerımkı yenıden evlatlarımız olsun ama hayırlı evlatlar saglıklı evlatlar olsun kı bu cektıgımız acıları hafıfletsın...rabbım herkeze sabır versın benımkıne 47 gun oldu acı dolu ızdırap dolu ama sukur dolu sabır dolu bı 47 gun once ıkızını sonra kızımı kaybettıgım bı 47 gun ustelık dogmasına yakın yapılan hazırlıklar buyuyen karnımı kızının tekmelerını bırkez bıle gorememıs bı es hastane kosesınde anne engıne ne dıycem kızın oldu nasıl dıycem dıye kıvranan ben bunlar zor seyler allah eslerımıze ve bızlere hayırlı omurler versın kı hayırlı evlatlarımız olsun yenıden ben kızımın adını 18 haftalıkken koydum dokor kız dedı sonra herkezden ısım ıstedım kuranda gecsın bıarkadasım BUGLEM=CENNETI MUJDELEYEN MELEK gorur gormez koyduk ve herkez ısmıyle sevdı ondan sonra karnımdakı yavrumu ısmıne ozel battanıyelr gıysıler yaptırdım tek cocuktu neden olsa herseyı olmalıydı eksıgı olmamlıydı 4gun once gıttım dk cok ıyıydı harıka bı bebk demıstı ama 4 gun sonra kalbı durdu ve yasam durdu engınle handan ıcın hıcbısey nasıp olmadı besıgı dolabı gıysılerı tulumları vs.hıcbısey tek tesellı cennet kusu oldular...ve dua edıyorum dılıyorum yıne anne baba olalım ıns.yaradandan gelene laf soylemek haddımıze degıl pasam kadere karsı geleıyoruz gucumuz yetmez sadece umutla sabırla beklemelı...
canım doktorumu aradım şimdi ama ulaşamadım. not bıraktım geri arayacaklar... sorcam bakalım bir iki ilaç vermişti akıntım var diye acaba bu bulantı kusmalar ilaçlardan mı kaynaklı kafamı kaldırmaya halim yokdeğil derse iş çıkışı hastaneye gitcem... hem bi hcg baktırırım hemde belki serum falan verirler kendime gelirim.
canım doktorumu aradım şimdi ama ulaşamadım. not bıraktım geri arayacaklar... sorcam bakalım bir iki ilaç vermişti akıntım var diye acaba bu bulantı kusmalar ilaçlardan mı kaynaklı kafamı kaldırmaya halim yokdeğil derse iş çıkışı hastaneye gitcem... hem bi hcg baktırırım hemde belki serum falan verirler kendime gelirim.
Canım bnm
önce Sabır ve şükür ardından sağlıklı gebelikler ve yine şükür bulaşıcı olsun hepimize nasip olsun innşallah.
Maşallah çok iyi gidiyorsun:) Kazançlarını katlıyorsun. kocamannn öpüyorum.
esmeray bitanecik gebecimmm kaç saattir nettesin?
Saatlerini kontrol ediyorsun değil mi; hem üzmeyelim seni, hem de radyasyonu savalım... mucxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?