Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canlarım ya gezerken girdim rabbim hepinize sabır versin ve düşmanımıza yaşatmasın acılarınızı komşularım biri 10 aylık doğmuş kayıp yaşamıştı biri 2tane 8 aylık düşük yaşamıştı yanlarında olmaya çalışıyorduk ama gebe kalmayınca bile acılarını anlayamamıştık rabbim yanınızda olsun ve onlar sizi cennette karşılayacak melekler rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder herbirinize

Allah sabır versin. Gerçekten çok zor yaşadıklarınız Kelimeler anlamsız kalıyor böyle durumlarda...

demet ve ebruli saolun dualarınız ve ilginiz için.
Sizler sevdiklerinizz uzak olsun böyle şeylerden inş, ve bizler de artık sevinçler yaşayarak yadedelim inşaallah bu yaşadıklarımızı.

pasam sana nekadar uzulme desekte bos aynı donemlerden bızlerde gectık bende ıkı evladımı kaybettım takdır boyleymıs buna karsı gelemıyız ama ıyıyandan bakmalıyız olaylara evlatlarımız cennette bızlerı beklıyo ve bızler sanslıyız cennette meleklerımız var bır anne baba evladını kaybettıgınde allahu teale meleklerıne kulum sımdı neyapıyor dıye sorarmıs oda dermıskı kulun sabrettı ısyan etmedı dedıgıne o kulumun cennettekı koskunu hazırlayın deermıs bız ısyan etmezsek bız kayıplarımızın ardından sabredersek mukafatımız buyuk yaradan kımseye tasıyamaycagı yuk vermezmıs demmkı bız bunları kaldırabılecegız tabıkı zamanla olacak bısey bu kolay degıl allah hepımıze sabır versın dayanma gucu versın....

ceydoşşş harikasınnnnnnnn

(çok çok beğendim butonunu bulamadım)

Canım ben de 4 gün sağıp süt verdim hemşirelere. Benimki de kablolar içindeydi. Son gördüğümde karnı şişmişti idrarını boşaltamıyor diye. Ertesi gün de vefat etti. Son kez definden 10 dakika önce gördüm. Adeta nur parçasıydı. Çok güzeldi. 25 haftalık doğmasına rağmen çok saçlıydı kafasının üst sağ tarafındaki saçlarını kesmişler damar yolu açmak için. Son görüntüsü buydu ve babası cenaze namazından sonra kendi elleriyle defnetti Berat'ımı. Geçen sene 27 Haziranda. Yıl dönümü de geliyor Berat Tunca'mın.

Canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Yeni bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Arafta yaşıyorum ifaden beni anlatıyor aslında. Kendi ruh halimi anlatacakken bir türlü aklıma gelmeyen kelime. Tam da bu cennetle cehennem arasında değil kelime anlamıyla belki ama yaşıyor ve yaşamıyor arasında...

Canım hep aklımdasın. Buraya yazmanı tavsiye ederim. Arayacağım seni...

Allah sabır versin. Gerçekten çok zor yaşadıklarınız Kelimeler anlamsız kalıyor böyle durumlarda...

Teşekkür ederim ...

Kızlar doktordan geliyorum rahimim temizmiş kist filan yokmuş, bu ay deneyin dedi hayırlısı inşallah...

allah hepinizden razı olsun işşalah görüşürüz bol bol pazartesi memlekete gidicem kardeşimin dügünü var malesef garip oglum ekimde vefat etti diye dügünü iptal ettiler hazirana gün aldılar şimdide kızım vefat etti bu seferde malesef alamadılar ölümde olur dügünde ne yapalım rabbim hepimize sabır versin ne diyim tek temennim rabbim işşalah öteki tarafta yavrularımı bana göstericek ozaman onları öpücem koklucam i,çime çekicem kokularını bir anne deseler gerisi boş okadar çok ihtiyacım varki o lafa
chnbcim senin adına inan çok sevindim hadi bismillah diyelim kardeşim işşalah bu sorunsuz çıkar bu arada sana müjdeli bir haberim var ararsan derim

allah sendende razı olsun pasammm kader bu bıryandan dgun olur bıryandan olum yapcak bısey yok allah sabır versın kardesınede mutluluklar hayırlııı evlılıkler olsun ıns.
chnb zok sevındım canım hadı hayırlısı bakalım ıns.hamıslıgınıde goruruz...

Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurur ki: “Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ısrar eden bir düşük çocuğa varıncaya kadar diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. Bu çocuğa: “Cennete gir!” denilecek. O da: “Yâ Rabbi, Annem babam da girsin.” diyecek. Bunun üzerine ona: “Anneni ve babanı da alarak Cennete gir.” denilecektir.

Çocukların vefâtlarında azap değil, şefkat hâkim; gazap değil, merhamet hâkim; korku değil, ümit söz konusu; insafsız bir emir değil, acıyan bir elin izleri görünmektedir Çünkü onlar düpedüz Allah’ın rahmetine ve Cennetine uçmaktadırlar Öyle ki, kendileri Allah’ın rahmet dâiresine girmekle berâber, anne ve babalarının da kurtulmalarına şefaatçi olabileceklerini Allah’ın Peygamberi (s.a.v.) bildirmektedir.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyururlar ki:
“Düşük çocuklarınıza isim veriniz Çünkü onlar âhirette sizin için yüksek dereceler hazırlamak üzere öncülerinizdir.''
........................................................................................................................................................................................................
Kurre ibni İyâs (r.a.) şöyle anlatıyor:

Peygamber (s.a.v) bir yere oturunca, arkadaşları etrafını çepeçevre kuşatırlardı. O Sahâbîlerden biri, nereye gitse arkasından gelen küçük oğlunu önüne oturtarak Resûl-i Ekrem'i dinlerdi.

Birgün bu çocuk öldü. Babası "oğlumu hatırlayarak üzülüp etrafı rahatsız ederim" diye Hz. Peygamberin meclisine gelmez oldu. Resûl-i Ekrem onun yokluğunu hissedince,
- "Falanı aranızda niçin göremiyorum ?" diye sordu.
- "Ey ALLAH'ın Elçisi ! Her zaman onun yanında gördüğümüz oğlu öldü" dediler.

Hz. Peygamber (s.a.v.) o Sahâbîyi bulup çocuğunu sordu. Dertli baba yavrusunun öldüğünü söyleyince, Resûl-i Ekrem ona başsağlığı diledi, sonra da kendisini şöyle teselli etti:

- "Söyle bakalım! Vefat eden çocuğunun, yaşadığın sürece hep senin yanında bulunmasını mı; yoksa yarın Cennetin hangi kapısına gidersen, onun senden önce koşup kapıyı açarak "Buyur babacığım!" demesini mi isterdin?"

O Sahâbî,
- "Ey ALLAH'ın Elçisi! Elbette onun benden önce koşup Cennetin kapısını açmasını isterdim" deyince, Resûl-i Ekrem,
- "Öyleyse istediğin olacak" buyurdu.

....................................................................................................................................................................................................
Bir Müslümanın çocuğu, ölüm döşeğinde iken, 360 melek gelir, o masumun karşısında durup, (Ya masum, müjdeler olsun sana, bugün, ölmüş olan, âbâ ve ecdadını ve bütün komşularını, Hak teâlâdan dile) derler.

Melekler, başına bir şefaat tacı ile gayret ve kuvvet gömleğini giydirip, gözünün perdesini kaldırırlar. Perdeler kalkınca, tâ Hazret-i Âdem aleyhisselamdan beri, geçmiş ecdatlarını görür. Onların bazısı için hazırlanan azabı görünce, haykırıp titrer. Bunu bilmeyenler can çekişiyor zanneder.

Can alıcı melekler gelirler, (Ya masum, âlemlerin yaratıcısı sana selam söyleyip, “Ben onu yarattım, yine bana gelsin. O ruh emanetini ben verdim, yine bana versin. Onun karşılığında ona Cennet ve didar vereyim” buyurdu. Haydi yüzünü çevir, bak) dediklerinde, o masum da, bakar, melekleri görür. Sevinçten coşup titrer ve döşeğinde can vermeye atılır.

Yine o azap içindeki ecdatları gözüne erişince, yine canını vermek istemeyip, (Ey melekler! Allahü teâlâ, akraba ve ecdadımı bana bağışlasın) der. Allahü teâlâ da, (İzzim hakkı için bağışladım) buyurur.

Melekler, (Ya masum, sana müjdeler olsun, Hak teâlâ, imanı olanların günahlarını bağışladı ve bütün dileklerini kabul eyledi) dediklerinde, masum sevinçli iken, masumun anası ve babası suretinde iki huri gelip, kollarını açarak, (Ey evladımız, bizimle gel, biz Cennette sensiz olamayız) derler.

Masumun eline bir Cennet meyvesi verirler. Masum, meyveyi koklarken Azrail aleyhisselam, kendi gibi, bir güzel masum olup, habersizce canını alır ve Cennete götürür.

Orada, yeşil bir sahra vardır. Masum, (Beni buraya niçin getirdiniz) diye sorar.

Melekler şöyle cevap verirler:
Kıyamet yeri vardır. Çok sıcaktır. Bu sahrada, 70 bin rahmet pınarı vardır. Resul-i ekremin havzının başında durup, nurdan bardakları görürsün.

Anan, baban kıyamet yerine geldiklerinde, bu bardakları su ile doldurup, onlara verirsin ve onları bırakma ki, Cehennem yoluna gitmesinler. Çünkü, senin duan, Hak katında makbuldür. Cuma geceleri, yeryüzüne inersin. O vakit Allahü teâlânın selamını, Müslümanlara ulaştırırsın.

Ne mutlu, çocuğu ölüp de, sabreden ana-babaya...

offff konu başlığı nasıl içimi sızlattııııııııı......

allah sabır versin kardeşim.........

Canımmm gözün aydın Hadi hayırlısı :)

HADİ GÖZÜN aydın canım maşallah sana...

amaaaaaaaan sabahlar olmasınn

Sağ olun arkadaşlar. Bakalım Rabbim neylerse güzel eyler deyip yeni bir sayfa açacağız. Hayırlısı inşallah...

ooy chnb oyyyy

ne diyeyim ki.. Allahım sevinçlerle örtsün yaşadıklarımızı..

Son düzenleme:
Kızlar doktordan geliyorum rahimim temizmiş kist filan yokmuş, bu ay deneyin dedi hayırlısı inşallah...

Ööyleyseee... Ne diyoruzzz??

Hayırlı işlerrr.. bol güneşlerr... gelsin sağlıklı bebişlerrrrrr...............

chnbcim senin adına inan çok sevindim hadi bismillah diyelim kardeşim işşalah bu sorunsuz çıkar bu arada sana müjdeli bir haberim var ararsan derim

Var yaaaa...

o haber birilerinin gebelik haberidirrr...

kim kim kim kim kim....?????????????????????????????????

allah razı olsun canım benim sagol kardeşim
Var yaaaa...

o haber birilerinin gebelik haberidirrr...

kim kim kim kim kim....?????????????????????????????????

canım bir arkadaşım benim adıma doktora soru sormuş oda cevaplamış ben 2 gebeligimde dikiş attırmadım kızımda dikiş attırmıştım doktora hayat hikayemi anlatmış oda şansı çok zor demiş benim dikişi mekdanıls olarak diktirdik oda başka bir dikiş demiş şanşı çok demiş görmem lazım demiş ama ücreti 250 tlmiş parası çok her gittigimde nasıl veriyim o parayırabbim yardım etsin ne yapıyıp kredi çekerim artık çocugum için yeterki dursunda ana yüregimi daglamasın daha bişey istemiyorum chnbnin selamı var telefonda sana selam söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…