canlarım ya gezerken girdim rabbim hepinize sabır versin ve düşmanımıza yaşatmasın acılarınızı komşularım biri 10 aylık doğmuş kayıp yaşamıştı biri 2tane 8 aylık düşük yaşamıştı yanlarında olmaya çalışıyorduk ama gebe kalmayınca bile acılarını anlayamamıştık rabbim yanınızda olsun ve onlar sizi cennette karşılayacak melekler rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder herbirinize
Allah sabır versin. Gerçekten çok zor yaşadıklarınızKelimeler anlamsız kalıyor böyle durumlarda...
canım bebeklerimi kaybettim inan çok üzgünüm yeni açtım pc anca girebildim mesajını yeni aldım yaram halen taze rabbimden geldi rabbime gitti biliyorum ama halen içim acıyo nasıl geçer bu acı bilemiyoruminsanlar ellerindekinin kıymetini bir bilseler ama nerde arkadaşım 3 çocugu var geçen göçzümün önünde dövdü okadar agırıma gittiki sen dedim bunları dövüyosun elindekilerin kıymetini bir bilsen dedim ama nerde bak bana 3 melek yolladım cennete onlar yaşasa saçlarının bir telini verirmiydim dedim 2 oglumu görmedim cesaret edemedim ama kızımı gördüm öyle yeşil örtünün üstünde yatıyodu inan çok istedim o dogum masasından kalkıyımda doya doya kokluyum yavrum ben çok savaş verdim çok ugraş verdim demeyi çok özledim inan sütlerim anca kesildi ondan ayrılalı koskoca 2 hafta oldu bebegimin durdugu yer atıyo sankı ömürüm kızım oynuyomuş gibi eşime dün dedim aglıyodum ne oldu canım dedi dedimki canım bebegim sanki içinde gene atmaya başladı atara dedi dedim ne olur rabbim atmasın canım çok acıyo artık çok kötüyüm ne yiyorum ne içiyorum biliyorum rabbim iyisini biliri ama ne biliyim bogazımdan birşey geçmiyoki yatıyorum kalkıyorum evladım var gözümün öününden gitmiyo annesinin bitanesi rabbim bu nasıl bir acı birde evlat acısı yaradan düşmanıma vermesin çok zor mevlam sanada banada sabır versin kardeşim allahım birdaha acıalrını göstermesin işşallah
pasam sana nekadar uzulme desekte bos aynı donemlerden bızlerde gectık bende ıkı evladımı kaybettım takdır boyleymıs buna karsı gelemıyız ama ıyıyandan bakmalıyız olaylara evlatlarımız cennette bızlerı beklıyo ve bızler sanslıyız cennette meleklerımız var bır anne baba evladını kaybettıgınde allahu teale meleklerıne kulum sımdı neyapıyor dıye sorarmıs oda dermıskı kulun sabrettı ısyan etmedı dedıgıne o kulumun cennettekı koskunu hazırlayın deermıs bız ısyan etmezsek bız kayıplarımızın ardından sabredersek mukafatımız buyuk yaradan kımseye tasıyamaycagı yuk vermezmıs demmkı bız bunları kaldırabılecegız tabıkı zamanla olacak bısey bu kolay degıl allah hepımıze sabır versın dayanma gucu versın....
bn görmedim evet bebeğimin hastane hallerini, kablolardaki yaşam savaşını. tertemiz kuyafetlerinin içinde emme çabasıyla htrlıyorum obur haliye, bir memeden diğerine geçirmek iistedğimide bana kızıp ikinci memeyi almak istemeyişiyle htrlıyorum.
Ama babası gördü. Bn de fotosunu gördüm kaçak bi şekilde tevafuken, kendini yerden yere vurdurtacak bir pozdu.
Oğlum zaten heyete cam yatak içinde o kablolarla giderken, strese girip hastane koridorunda eşimin gözlerinin önünde can vermiş.
sevgili NKOM oğlumu kaybettikten sonra sadece kayıplara ağladım ben,sevdiklerini kaybedenlere ...ölüm dışında hiçbir şey gözyaşı dökmeye değmez diye düşünüyorum artık ve inan hepinizin acısıyla sarsılıyor,mutluluğuyla toparlanıyorum, velhasıl arkadaşım Arafta yaşıyorum adeta ;ne bu dünyada bastığım adım sağlam ne diğer aleme uzattığım el. etrafıma baktığımda varlıklarınızı hissediyorum ,yalnız olmadığımı.uykusuz bırakmışsa yine yavrumun acısı biliyorum ki geceye bir Rabbim bir de evladını kaybeden anneler şahit...ve sana sarılıp ağlamayı hem de hiç konuşmadan gerçekten isterdim,anlaşılmak ve anlayabilmek seni anlayan insanı, ne büyük nimet bunca acıya rağmen...karışık oldu yazım biliyorum,ama duygularım kadar değil karışıklığı biliyorsun...
canım bebeklerimi kaybettim inan çok üzgünüm yeni açtım pc anca girebildim mesajını yeni aldım yaram halen taze rabbimden geldi rabbime gitti biliyorum ama halen içim acıyo nasıl geçer bu acı bilemiyoruminsanlar ellerindekinin kıymetini bir bilseler ama nerde arkadaşım 3 çocugu var geçen göçzümün önünde dövdü okadar agırıma gittiki sen dedim bunları dövüyosun elindekilerin kıymetini bir bilsen dedim ama nerde bak bana 3 melek yolladım cennete onlar yaşasa saçlarının bir telini verirmiydim dedim 2 oglumu görmedim cesaret edemedim ama kızımı gördüm öyle yeşil örtünün üstünde yatıyodu inan çok istedim o dogum masasından kalkıyımda doya doya kokluyum yavrum ben çok savaş verdim çok ugraş verdim demeyi çok özledim inan sütlerim anca kesildi ondan ayrılalı koskoca 2 hafta oldu bebegimin durdugu yer atıyo sankı ömürüm kızım oynuyomuş gibi eşime dün dedim aglıyodum ne oldu canım dedi dedimki canım bebegim sanki içinde gene atmaya başladı atara dedi dedim ne olur rabbim atmasın canım çok acıyo artık çok kötüyüm ne yiyorum ne içiyorum biliyorum rabbim iyisini biliri ama ne biliyim bogazımdan birşey geçmiyoki yatıyorum kalkıyorum evladım var gözümün öününden gitmiyo annesinin bitanesi rabbim bu nasıl bir acı birde evlat acısı yaradan düşmanıma vermesin çok zor mevlam sanada banada sabır versin kardeşim allahım birdaha acıalrını göstermesin işşallah
Allah sabır versin. Gerçekten çok zor yaşadıklarınızKelimeler anlamsız kalıyor böyle durumlarda...
canlarım ya gezerken girdim rabbim hepinize sabır versin ve düşmanımıza yaşatmasın acılarınızı komşularım biri 10 aylık doğmuş kayıp yaşamıştı biri 2tane 8 aylık düşük yaşamıştı yanlarında olmaya çalışıyorduk ama gebe kalmayınca bile acılarını anlayamamıştık rabbim yanınızda olsun ve onlar sizi cennette karşılayacak melekler rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder herbirinize
Kızlar doktordan geliyorum rahimim temizmiş kist filan yokmuş, bu ay deneyin dedi hayırlısı inşallah...
Kızlar doktordan geliyorum rahimim temizmiş kist filan yokmuş, bu ay deneyin dedi hayırlısı inşallah...
Yaralı arkadaşım yanımızda ol tmm mı artık. Hep yanımızda ol. Biz Nerdeysek orada.
Gözümüzün önünde yaşa ne yaşıyorsan, ve yazdıklarımızı oku, geçmişi oku; hep umut var hep Allaha şükür ve yaşadıklarımıza sabır var paylaşımlarımızda.
Sakınnnn kendini bırakma. Her an izlendiğini düşün, imtihanını kazan. Acı çekmeye çekeceksin, sabretsen de için acıyacakkk, sabretmesen de..
Ama sabredersen eğer, mükafatı ööyle büyük kii.. Peygamber derdi bu. Allah en sevdiği insana bile defalarca yaşatmış. Bunun Kazancı herhangi bişeyin kazancına bnzemez. Sen bunların hepsini zaten biliyorsun , bundan eminim, çnk 3. kaybın.
Bu imtihanını kazanmanı, gönlünün bir an önce ferahlamasını, ve sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almanı dliyorum Rabbimden inşallahhhh.
gözümün önünden ayrılma
pasam sana nekadar uzulme desekte bos aynı donemlerden bızlerde gectık bende ıkı evladımı kaybettım takdır boyleymıs buna karsı gelemıyız ama ıyıyandan bakmalıyız olaylara evlatlarımız cennette bızlerı beklıyo ve bızler sanslıyız cennette meleklerımız var bır anne baba evladını kaybettıgınde allahu teale meleklerıne kulum sımdı neyapıyor dıye sorarmıs oda dermıskı kulun sabrettı ısyan etmedı dedıgıne o kulumun cennettekı koskunu hazırlayın deermıs bız ısyan etmezsek bız kayıplarımızın ardından sabredersek mukafatımız buyuk yaradan kımseye tasıyamaycagı yuk vermezmıs demmkı bız bunları kaldırabılecegız tabıkı zamanla olacak bısey bu kolay degıl allah hepımıze sabır versın dayanma gucu versın....
Canım ben de 4 gün sağıp süt verdim hemşirelere. Benimki de kablolar içindeydi. Son gördüğümde karnı şişmişti idrarını boşaltamıyor diye. Ertesi gün de vefat etti. Son kez definden 10 dakika önce gördüm. Adeta nur parçasıydı. Çok güzeldi. 25 haftalık doğmasına rağmen çok saçlıydı kafasının üst sağ tarafındaki saçlarını kesmişler damar yolu açmak için. Son görüntüsü buydu ve babası cenaze namazından sonra kendi elleriyle defnetti Berat'ımı. Geçen sene 27 Haziranda. Yıl dönümü de geliyor Berat Tunca'mın.
Canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Yeni bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Arafta yaşıyorum ifaden beni anlatıyor aslında. Kendi ruh halimi anlatacakken bir türlü aklıma gelmeyen kelime. Tam da bu cennetle cehennem arasında değil kelime anlamıyla belki ama yaşıyor ve yaşamıyor arasında...
Canım hep aklımdasın. Buraya yazmanı tavsiye ederim. Arayacağım seni...
Teşekkür ederim ...
Canımmm gözün aydınHadi hayırlısı :)
HADİ GÖZÜN aydın canım maşallah sana...
amaaaaaaaan sabahlar olmasınn
allah hepinizden razı olsun işşalah görüşürüz bol bol pazartesi memlekete gidicem kardeşimin dügünü var malesef garip oglum ekimde vefat etti diye dügünü iptal ettiler hazirana gün aldılar şimdide kızım vefat etti bu seferde malesef alamadılar ölümde olur dügünde ne yapalım rabbim hepimize sabır versin ne diyim tek temennim rabbim işşalah öteki tarafta yavrularımı bana göstericek ozaman onları öpücem koklucam i,çime çekicem kokularını bir anne deseler gerisi boş okadar çok ihtiyacım varki o lafa
chnbcim senin adına inan çok sevindim hadi bismillah diyelim kardeşim işşalah bu sorunsuz çıkar bu arada sana müjdeli bir haberim var ararsan derim
allah sendende razı olsun pasammm kader bu bıryandan dgun olur bıryandan olum yapcak bısey yok allah sabır versın kardesınede mutluluklar hayırlııı evlılıkler olsun ıns.
chnb zok sevındım canım hadı hayırlısı bakalım ıns.hamıslıgınıde goruruz...
Canım ben de 4 gün sağıp süt verdim hemşirelere. Benimki de kablolar içindeydi. Son gördüğümde karnı şişmişti idrarını boşaltamıyor diye. Ertesi gün de vefat etti. Son kez definden 10 dakika önce gördüm. Adeta nur parçasıydı. Çok güzeldi. 25 haftalık doğmasına rağmen çok saçlıydı kafasının üst sağ tarafındaki saçlarını kesmişler damar yolu açmak için. Son görüntüsü buydu ve babası cenaze namazından sonra kendi elleriyle defnetti Berat'ımı. Geçen sene 27 Haziranda. Yıl dönümü de geliyor Berat Tunca'mın.
Canım hep aklımdasın. Buraya yazmanı tavsiye ederim. Arayacağım seni...
.
chnbcim senin adına inan çok sevindim hadi bismillah diyelim kardeşim işşalah bu sorunsuz çıkar bu arada sana müjdeli bir haberim var ararsan derim
offff konu başlığı nasıl içimi sızlattııııııııı......
allah sabır versin kardeşim.........
allah razı olsun canım benim sagol kardeşimallah sendende razı olsun pasammm kader bu bıryandan dgun olur bıryandan olum yapcak bısey yok allah sabır versın kardesınede mutluluklar hayırlııı evlılıkler olsun ıns.
chnb zok sevındım canım hadı hayırlısı bakalım ıns.hamıslıgınıde goruruz...
Var yaaaa...
o haber birilerinin gebelik haberidirrr...
kim kim kim kim kim....?????????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?