Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Anladım canım,her zaman bilgisayar açık olmuyor ben kk daki arkadaşlarım diye geçiriyorum içimden :) mühim olan niyet ama değil mi :)
Eksik kalanlar dağıtılacaksa bana verebilirsin çok uzamamasından yanayım...

Süper anlatmışsın :) Çok güldüm :)
Tecrübe ekibi gibisiniz benim için,peşinizi bırakmasam iyi olacak :)

Yookkk. bu topiği paketler, içine anılarımızı saklar koyarız bi kenara. yok sana böyle topikler Allahın izniyle inşallah.

Amin canım,ama bu topiğin sonu çok mutlu mesut olacak...Bebeklere isim fikirleri,kılık kıyafet paylaşımları,minik patikler,belki benim çeyiz hazırlığım :))

oğlumu özlemekten o kadar yoruldum ki bir süredir nete girmiyorum,..acıdan ne kadar kaçılırsa o kadarcık başarım...Rabbim yardımcımız olsun yaşananlara dayanmak zor...benim ilk bebeğimdi berk ,fotoğraflarını görmüşşsündür, kalp ameliyatından 15 saat sonra ve 12 günlükken kaybettim yavrumu,kucağıma aldığımda minik kaburgalarının tamamı kırılmıştı,bedeninde ise 20 santimlik bir ameliyat kesiği, vücudunda şah damarından tut da minik pipisine kadar her tarafına kablolar sokulmuştu,inan bana yavruna bunların yapıldığını görsen hepten kocaman olurdu acın... çok zor durumun anlamamak imkansız acını ben sadece beterin beteri var ,şükredecek bi şeyler duy istedim...şimdi hamileyim 22 haftalık oğlum ,ikinci bebeğim bana umut oldu,karnımda oluşu dahi güçlü kılıyor beni,senin yavrun gözlerinin önünde kucaklayıp öpebilme şansın var inşallah atlatacaksınız bunları,Allah acılarımızı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın,dualarımıza hoş geldin arkadaşım...

cnmm bnmmmm sen şimdi sadece meleğinin kardeşini düşün şans uğur getirsin işlhh sze sağlıcakla kucağına al işlhh..............

Sana kocaman sarılmak istyrm. Sonra da doya doya ağlamak seninle. Kimseyle yapamadığım şekliyle.

Çnk sen çok fenasını yaşadın. Nasıl dayandın şimdi sen bile şaşıyorsundur. Ama biliyorum ki sen de ilk sabrını güzel verdin. senin yazdıklarının bazılarını kopyaladım net notlarıma. ''Ağlamam isyanımdan değil'' şeklindeki anlatımın falan hep aklımda.

Yeri geldi beynim oldun sen bnm, yeri geldi yüreğim. çnk gördüğü dokunduğu sevdiği bebeğini kaybetmiş bir anneydin.

Hiç aklına gelmez değil mi birilerinin seni böyle sahipleneceği, senle 1 olacağı. ama bn oldum. eşime gösterdim yazılarını, yaşadıklarını, '' bak böyle böyle olmuşlar ve böyle düşünüyor böyle davranıyor '' dedim.

Velhasılı seni kendime çookk bnzettim. yazamıyorum inan, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

Ellerinden öpüyor ve sana sımsıkı sarılıyorum kalbim2010. Rabbim kaatt kaatt arttırsın mutluluğunu, sabrının mukafatını alasın.

bn görmedim evet bebeğimin hastane hallerini, kablolardaki yaşam savaşını. tertemiz kuyafetlerinin içinde emme çabasıyla htrlıyorum obur haliye, bir memeden diğerine geçirmek iistedğimide bana kızıp ikinci memeyi almak istemeyişiyle htrlıyorum.

Ama babası gördü. Bn de fotosunu gördüm kaçak bi şekilde tevafuken, kendini yerden yere vurdurtacak bir pozdu.

Oğlum zaten heyete cam yatak içinde o kablolarla giderken, strese girip hastane koridorunda eşimin gözlerinin önünde can vermiş.

Son düzenleme:

kalbim.. diyecek hiçbirşey yok...allah acılarımızı unuttaracak daha büyük acılar yaşatmasın diyerek olaya son noktayı koymuşsun...allah sabırlar versin sanada..

sevgili NKOM oğlumu kaybettikten sonra sadece kayıplara ağladım ben,sevdiklerini kaybedenlere ...ölüm dışında hiçbir şey gözyaşı dökmeye değmez diye düşünüyorum artık ve inan hepinizin acısıyla sarsılıyor,mutluluğuyla toparlanıyorum, velhasıl arkadaşım Arafta yaşıyorum adeta ;ne bu dünyada bastığım adım sağlam ne diğer aleme uzattığım el. etrafıma baktığımda varlıklarınızı hissediyorum ,yalnız olmadığımı.uykusuz bırakmışsa yine yavrumun acısı biliyorum ki geceye bir Rabbim bir de evladını kaybeden anneler şahit...ve sana sarılıp ağlamayı hem de hiç konuşmadan gerçekten isterdim,anlaşılmak ve anlayabilmek seni anlayan insanı, ne büyük nimet bunca acıya rağmen...karışık oldu yazım biliyorum,ama duygularım kadar değil karışıklığı biliyorsun...

Son düzenleme:
Allahım beterini vermesin. Bna da garip geliyor artık dünya meşgaleleri. Gün dolduruyorum artık sadece. Ama kendıme ve çocuklarıma yakışır şekılde gün doldurmalıyım dıyorum. 2 meleğim cennette, 1 meleğim dünyada yanımda (elhamduılıllah, maşallah).

ve diyorum ki, kızıma öyle bi hayat yaşatmalıyım ki, kardeşlerinin yanını haketmeli tüm hayatını doldurup vakti gelip asıl aleme gittiğinde. delicesine özlediği kardeşleriyle sonsuzlukta oynaşmalılar.( rabbim ona sağlık sıhhat iman akıl ahlak versin inşallah, kötü gününü göstermesin onun bana )

...

o kadar suskunum ki. saman gibi ot gibiyim. boşum bommboşş. tüy gibi hafif, civa gibi de kımıldayamaz şekilde ağırım.

haklısın. zaten tüm duygularımızı anlatamıyoruz bile biz. canım acıyor diyorruz.

kıvrana kıvrana, yalvarırcasına '' canım acıyoooorr'' diyebiliyorum sadece.

Son düzenleme:

ve gizem ağlamaya başladı bile... biraz molaaa.. idare edin aratık bu ara duygusala iyice bağladım

ya kızlar bna müsade altüst oldum geneee ........
allahıım duy sesimizi yarabbim yalwarırım bana we bnm gibi acıları yaşayanlara sen bidaha yaşatma..................

Topik ve sizler çok önemlisiniz.
Ümit için tecrübe için buradayız.
Yanyana olmak, sırtısırta vermek için sizlerleyim bn.
Sizleri ağlatmak için yazmıyorum bn...
Ağlaşmayalım..
İyi günlerimiz için mutluluktan ağlayalım inşaallah:)

ama ama ama ben herkezi çok seviyorum ve kimsenin üzülmesine dayanamıyorum

ister merdaneni çıkar ister popişe popişe vur değişmez bu

canım bebeklerimi kaybettim inan çok üzgünüm yeni açtım pc anca girebildim mesajını yeni aldım yaram halen taze rabbimden geldi rabbime gitti biliyorum ama halen içim acıyo nasıl geçer bu acı bilemiyorum insanlar ellerindekinin kıymetini bir bilseler ama nerdearkadaşım 3 çocugu var geçen göçzümün önünde dövdü okadar agırıma gittiki sen dedim bunları dövüyosun elindekilerin kıymetini bir bilsen dedim ama nerde bak bana 3 melek yolladım cennete onlar yaşasa saçlarının bir telini verirmiydim dedim 2 oglumu görmedim cesaret edemedim ama kızımı gördüm öyle yeşil örtünün üstünde yatıyodu inan çok istedim o dogum masasından kalkıyımda doya doya kokluyum yavrum ben çok savaş verdim çok ugraş verdim demeyi çok özledim inan sütlerim anca kesildi ondan ayrılalı koskoca 2 hafta oldu bebegimin durdugu yer atıyo sankı ömürüm kızım oynuyomuş gibi eşime dün dedim aglıyodum ne oldu canım dedi dedimki canım bebegim sanki içinde gene atmaya başladı atara dedi dedim ne olur rabbim atmasın canım çok acıyo artık çok kötüyüm ne yiyorum ne içiyorum biliyorum rabbim iyisini biliri ama ne biliyim bogazımdan birşey geçmiyoki yatıyorum kalkıyorum evladım var gözümün öününden gitmiyo annesinin bitanesi rabbim bu nasıl bir acı birde evlat acısı yaradan düşmanıma vermesin çok zormevlam sanada banada sabır versin kardeşim allahım birdaha acıalrını göstermesin işşallah

Son düzenleme:
[T[/TABLE]
ama ama ama ben herkezi çok seviyorum ve kimsenin üzülmesine dayanamıyorum

ister merdaneni çıkar ister popişe popişe vur değişmez bu

gizemmmm
gözümmmm
bn de seni çookk kocamannn bissüLüüü seviyorummmm.
ebett hiçbilimis üsülmesinnn, merdaneler iş başına geçmesinnnn
mucxxxx

Yaralı arkadaşım yanımızda ol tmm mı artık. Hep yanımızda ol. Biz Nerdeysek orada.

Gözümüzün önünde yaşa ne yaşıyorsan, ve yazdıklarımızı oku, geçmişi oku; hep umut var hep Allaha şükür ve yaşadıklarımıza sabır var paylaşımlarımızda.

Sakınnnn kendini bırakma. Her an izlendiğini düşün, imtihanını kazan. Acı çekmeye çekeceksin, sabretsen de için acıyacakkk, sabretmesen de..

Ama sabredersen eğer, mükafatı ööyle büyük kii.. Peygamber derdi bu. Allah en sevdiği insana bile defalarca yaşatmış. Bunun Kazancı herhangi bişeyin kazancına bnzemez. Sen bunların hepsini zaten biliyorsun , bundan eminim, çnk 3. kaybın.

Bu imtihanını kazanmanı, gönlünün bir an önce ferahlamasını, ve sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almanı dliyorum Rabbimden inşallahhhh.

gözümün önünden ayrılma

[T[/TABLE]

gizemmmm
gözümmmm
bn de seni çookk kocamannn bissüLüüü seviyorummmm.
ebett hiçbilimis üsülmesinnn, merdaneler iş başına geçmesinnnn
mucxxxx

halimi görsen zaten yerlere yatarsın.. ikide bir tuvalete çok afedersin kusmaya koşan... boğazım acıo diye salya sümük ağlayan aradabir de size laf yetiştirirken kahkaha atan haylaz çocuktan farkım kalmadı... tek eksiğim tişörtümden çekirtirerek sus artık diyen bir anne

:) konuşmuştuk ya bunu.

bi ara hepimiz birden bulaşıcı bi şekılde ağlaşıyoruz, sonra da yine hep beraber gülücüğee başlıyoruz.
ama sonunda gülüyoruz hep demiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…