• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Benimse eşim kendini işine o kadar kaptırmış ki benim değişimimin o kadar da farkında değil. Pek konuşmuyoruz artık bu konuları. Ben kendi içimde ve sizlerle yaşıyorum bu duyguyu o gelince de askıya alıyorum... O da üzüldü geçmişte elbet ama işi gücü bu acının önüne geçti sanki artık doktora bile kendim gidiyorum geçen hamileliğimde her sefer beraber giderdik son hamileliğimde gelişimi geri diye telefon ettim geldi kendi özel doktoruma beraber gittik bir de kürtaj günü yanımda oldu. Hakkını yiyemem geçen senekinde altıma sürgü tuttu, normal doğumuma girdi, bebeğimizi hocayla yıkayıp kendi defnetti, şimdi ise böyle...

bilemedim şimdi ne diyeceğimi.

insan içindekileri konuşamazsa çok yalnız hissediyor kendni, yanında 100 kişi de olsa.

ki kendi evinde içindekileri konuşamazsa heralde küs gibi bişey olunur, çnk bn motive olamıyorum başka konuşmalara eğer içimde başka konuşmalar düşünceler geçiyorsa..

onu da anlamalıyız sanırım, işine kendini vererek belki hayata dönmüş oluyor...

bilemedim şimdi ne diyeceğimi.

insan içindekileri konuşamazsa çok yalnız hissediyor kendni, yanında 100 kişi de olsa.

ki kendi evinde içindekileri konuşamazsa heralde küs gibi bişey olunur, çnk bn motive olamıyorum başka konuşmalara eğer içimde başka konuşmalar düşünceler geçiyorsa..

onu da anlamalıyız sanırım, işine kendini vererek belki hayata dönmüş oluyor...

Bilmiyorum belki yaşandı ve geçti önümüze bakalım diye düşünüyor, işleri yoğun her gün geç geliyor ve işlerini yapmaya devam ediyor. Sanki buraya gelmeden evvel daha mutluydum. İkimiz de ayrı dünyaları yaşıyoruz gibi...

Bu arada ismimin altında krizantem yazıyordu şimdi lale. Neye göre değişiyor acaba? Ara ara değişiyor. Belki de yazdığımız mesaj sayısına göredir. Neden?:26:

evetevetevetevetevetvetevet innşallahhh..

(eşimden gidebiliriz onayını aldım da yazdım he kız, gaayet ciddiyim yani:P)

Bak beni çok fena gaza getirdin haberin olsun :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve gelirsiniz,çoook sevinirim:16:

Günaydın Madeofhonour... Bu yeni alıntı şekli sinir etti beni bir türlü istediğim gibi yazamıyorum...

Eminapolatın düğününe beraber gideriz inşallah...

Ah canım:16:Çok mutlu olurum...
İnşallah geldiğinizde sizin bebekleri severim :)

Bak beni çok fena gaza getirdin haberin olsun :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve gelirsiniz,çoook sevinirim:16:

Ah canım:16:Çok mutlu olurum...
İnşallah geldiğinizde sizin bebekleri severim :)

İnşallah canım. Burayı okuya okuya sen de ilk geceden bebiş düşüneceksin bu gidişle...:9::9::9:

:)) Hayırlısı canım,Allah nasip ederse hiç hayır demem bebeğe,baş tacı:))

Gerçekten hayırlısı. Biz 3 sene sonra düşündük. Kariyer, eşimin askerliği filan... Eşim askerden geldi o ay korunmadık hemen hamile kaldım ama malesef 8 haftalık aynı son hamileliğim gibi oldu ve düştü. Allah sana da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve vakitli evlatlar nasip etsin. Maşallah çok da iyi bir anne olacağından eminim...

Gerçekten hayırlısı. Biz 3 sene sonra düşündük. Kariyer, eşimin askerliği filan... Eşim askerden geldi o ay korunmadık hemen hamile kaldım ama malesef 8 haftalık aynı son hamileliğim gibi oldu ve düştü. Allah sana da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve vakitli evlatlar nasip etsin. Maşallah çok da iyi bir anne olacağından eminim...

Ay çok sağol canım benim:16:
Çok hevesim var zaten,imrene imrene bakıyorum çocuklu kadınlara.
O zaman olsun bu zaman olsun demek istemiyorum,en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah:16:
Yeterki sağlıklı sıhhatli olsun.

Yaptığım muhabbete bakar mısın,evli bile değilim daha:)
Hepiniz Allahın izniyle bebeğinizi kucaklayıp gideceksiniz burdan topik bana kalacak sonunda :)

NKOB,
Yazını okudum ve inan hüngür hüngür ağlıyorum şu anda. Allahım sana güç ve sabır versin canım arkadaşım. Yaşadıkların o kadar zor ve o kadar acı ki taa kalbimin derinlerine kadar hissettim. Rabbim kızının acısını göstermesin ve tez vakit sağlıklı bebeklerini kucağına almayı nasip etsin cnm. Bunda da bir hayır vardır elbet. Sen çok büyük bir sınavdan geçmişsin ve bu sıbnavı başarı ile verm,işsin bence. Eminim Rabbim mükafatını da verecektir sana.
Allah'ım yar ve yarımcın olsun arkadaşım...:43:

NKOB,
Yazını okudum ve inan hüngür hüngür ağlıyorum şu anda. Allahım sana güç ve sabır versin canım arkadaşım. Yaşadıkların o kadar zor ve o kadar acı ki taa kalbimin derinlerine kadar hissettim. Rabbim kızının acısını göstermesin ve tez vakit sağlıklı bebeklerini kucağına almayı nasip etsin cnm. Bunda da bir hayır vardır elbet. Sen çok büyük bir sınavdan geçmişsin ve bu sıbnavı başarı ile verm,işsin bence. Eminim Rabbim mükafatını da verecektir sana.
Allah'ım yar ve yarımcın olsun arkadaşım...:43:

Ne kadar içten yazmışsın. Çok etkiledin inan beni. Allah razı olsun.Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok mutlu ettin bni çookk.

Birilerinin bize yardımcı olabilmesi için dizimizin dibinde olması gerekmiyor demek ki. İnanın bu da bir yardım çeşidi bizlere.

Tüm iyi niyet ve iyi dileklerin için teşekkürler.

Allah da seni tüm kötülüklerden uzak tutsun, yavrularının iki dünyada gününü göstersin arkadaşım:)

Bilmiyorum belki yaşandı ve geçti önümüze bakalım diye düşünüyor, işleri yoğun her gün geç geliyor ve işlerini yapmaya devam ediyor. Sanki buraya gelmeden evvel daha mutluydum. İkimiz de ayrı dünyaları yaşıyoruz gibi...

:( çok üzgünüm çok. Demek destek eksikliğin var senin. Ama işte klasik eş durumları biraz da.. Konuştursan, ağzımızı açsak inan bir çoğumuzun böyle sorunları vardır.

İnşallah bi an önce o da senin kendisine ihtiyacın olduğunu farkeder.. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada ismimin altında krizantem yazıyordu şimdi lale. Neye göre değişiyor acaba? Ara ara değişiyor. Belki de yazdığımız mesaj sayısına göredir. Neden?:26:
pek anlamam ama, şööle söyleyebilirmmm;

Teri etmişsin kızım terfiiiiiiiii:34:

Bide bu isim listesi işi ne anlamadım?
Tefriciye mi yoksa,eğer öyleyse kalanıda paylaşalım uzamasın.

Sana da msjlamıştım ya listemizi.

Hani güzel bir dua zamanı geçerse elimize (cuma gecesi, kandil gecesi, ezan vakti, anne duası, yolculuk vs vs vs gibi) isimlerimizi sıralayabilelim diye oluşturduk o listeyi.

Kalan var gibi, yollarım güzelim sana:)

İnşallah canım. Burayı okuya okuya sen de ilk geceden bebiş düşüneceksin bu gidişle...:9::9::9:

:)) Hayırlısı canım,Allah nasip ederse hiç hayır demem bebeğe,baş tacı:))

Hihooo... Katılıyorum sana chnb.

diyecek ki eminapolat ; bnm ablalar vardı, kayıplar yaşadılar, elimi çabuk tutmalıyım... bu işler uzatmaya, ertelemeye, gençlik hevesine gelmez:)

Ki bnce bunun adı bilinçlilik ve olgunluk olur. Çnk ne kadar korunulsa da Allah istediği zaman verecek, korunulmasa da o istemezse hiç bişey olmayacak.

(Akıllı insan başkalarının tecrübelerinden yararlanan insandır mışşşşş)

oofff umarım anlatabildim:S

öpüldün eminapolat, hayırlı işler:P

Back