• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

O da çok üzüldü, bu 3. ydü onun olayından sonra yazıştığımız topiğin tadı da kalmadı herkes keyifsiz. Serklaj varken de yine erken doğum yaptı hepimizin dünyası karardı resmen.

Benim de yarın boş. İyi tatil yapmış olacağım ...

Ne güzel olmuştur saçların şimdi...

Hayırlısı inşallah...

Paşamın da ismini ekleyelım, bi de bizlerin yanında olsun yaa:( doğuranları vs okuyor mudur ki:S okumasın şimdilik... keşke etrafında olabileydik demi...

evet güzel olmuş senin tatil:)

sen nasılsın bu arada? (yoklamaya yazdırdınmı iyi olduğunu;) )

kızlar gunaydın dıyemeycegım ben bayagı gec kalkıyorum :)herkez ıyıdır ıns.yzaılara gore ole pekk kotu kımse yok cok sukur dun tum gun sagdıcımızdaydım gıderken markete ugradık bıseyler alıyım dedım satıcı kız tatlı almazmısınız dedı yok dedım hıc sevmem aaa olurmu sız cok tatlısınız ama dedı ayyy ogunum cok guzel gectı:)))bebeklerını sevdım bıguzel bırlıktede otrup agladık o ıkı evladını kaybettın bende ole suan hem mutluyum hem mutsuz dedı ama daha cok mutluyumm....allah enkısa zamanda bebısler nasıp etsın ıns.hepımıze

Maşallah sana. Her şey iyi gidecek inşallah bundan sonra. Buradahep güzel haberler vereceğiz...

çok iyi olmuş canım bnm, yaşadıklarımızı yaşayanların hali bi başka oluyor bizler için . onlarla olmak asıl yaşammış gibi geliyor. diğerleri hep dandik konuşmalar gibi:S:S

bn yoklama alıyorum artık biliyormusun, kafa ve ruh hali yoklaması:)

seninki iyiymiş maşaallahhhh

Ben de şükür iyiyim yarın öğleden sonra yeni bir doktorla görüşmeye gideceğim. Biraz heyecanlıyım o yüzden....Yoklamamı verdim.:34:

Paşamın da ismini ekleyelım, bi de bizlerin yanında olsun yaa:( doğuranları vs okuyor mudur ki:S okumasın şimdilik... keşke etrafında olabileydik demi...

evet güzel olmuş senin tatil:)

sen nasılsın bu arada? (yoklamaya yazdırdınmı iyi olduğunu;) )

Evet ekleyelim. Biz onunla sık sık telefonda görüşüyoruz. Acısı çok yeni daha. Çok temiz kalpli bir arkadaşımız o da. İnşallah sorunun ne olduğu anlaşılır da sağlam adımlarla yeni bir hamilelik yaşar en tez zamanda...

Evet ekleyelim. Biz onunla sık sık telefonda görüşüyoruz. Acısı çok yeni daha. Çok temiz kalpli bir arkadaşımız o da. İnşallah sorunun ne olduğu anlaşılır da sağlam adımlarla yeni bir hamilelik yaşar en tez zamanda...

1. bu sabahki özel msjımı aldınmı?

2. yeni bi isim listesi düşünüyorum. bize hiiçç dönmeyen, burada olduğu halde özzel msjlara da cvp vermeyen arkadaşlar var. yoksa bnm msjlarda mı bi sorun var. naapayım bilemedim.

bi de sitenin acemisi olduğum için toplu msj olayını farkedememişim. sanırım bu kez kolaylıkla isimleri yollayabilirim herkese;)

(açıkcası bn önemsiyorum bu isim listesini. çnk bn okumasam biriniz muttlaka bişey okuyor, dolayısıyla bi şekilde duamız ediliyor. birimizin annesinin bile duasını alsak kar olarak görüyorum:)

Maşallah sana. Her şey iyi gidecek inşallah bundan sonra. Buradahep güzel haberler vereceğiz...

Ben de şükür iyiyim yarın öğleden sonra yeni bir doktorla görüşmeye gideceğim. Biraz heyecanlıyım o yüzden....Yoklamamı verdim.:34:

amınn ıns.chnb ya kızlar facede bı arkadasım 44 gun once bebgını kaybettı ama ocok karamsar sureklı konusuyorum moral vermeye calısıyorum suan denızdeler esıyle bıraz rahatlamak ıcın denıze cıkmıslar onu burayada yonlerdırcem aramıza katılsın ıcını bosaltsın desteklerını beklıyorum canlarımmm

amınn ıns.chnb ya kızlar facede bı arkadasım 44 gun once bebgını kaybettı ama ocok karamsar sureklı konusuyorum moral vermeye calısıyorum suan denızdeler esıyle bıraz rahatlamak ıcın denıze cıkmıslar onu burayada yonlerdırcem aramıza katılsın ıcını bosaltsın desteklerını beklıyorum canlarımmm

iyi yaparsın ceyda

tut yakasından getir.

denizde kafa mı rahatlarmış. hıh:)

gördükçe sinir olacak birilerinin ehli keyf hallerini...

evet nkopcum soledım bakalım ıns gelır esmeray ıyıı:)))))ıns.tabıkı aman ıyı olsun esmeray ve made ıkı hamılemız var suan ıns 3 4 5 6 7 olur

çok haklısın.

buluttan nem kapıyoruz.

şahsen bn çok zor bi durumda harika olabiliyorken, gayet bst bi cümlede veya doğum için izne ayrılmş rahat birini gördğmde gümlüyorummm.

sen de ne kdr düşünürsen düşün, bu düşüncelerin ancak olumsuz yönde seni etkileyebileceğini düşün ve rahat ol biraz.

bebeğimin vefat ettiği hastanedeki drlar sebep her şey olabilir, annenin anlık çok ciddi bi stresi bile olabilir demiş:S:S

diyor ve susuyorum made.

OFFF çok saol canım,bunu duyduğum iyi oldu aslında...

1. bu sabahki özel msjımı aldınmı?

2. yeni bi isim listesi düşünüyorum. bize hiiçç dönmeyen, burada olduğu halde özzel msjlara da cvp vermeyen arkadaşlar var. yoksa bnm msjlarda mı bi sorun var. naapayım bilemedim.

bi de sitenin acemisi olduğum için toplu msj olayını farkedememişim. sanırım bu kez kolaylıkla isimleri yollayabilirim herkese;)

(açıkcası bn önemsiyorum bu isim listesini. çnk bn okumasam biriniz muttlaka bişey okuyor, dolayısıyla bi şekilde duamız ediliyor. birimizin annesinin bile duasını alsak kar olarak görüyorum:)

Canım aldım, mesajda sorun olabilir bana da çok geç geldi ben ilk listeye göre yapmıştım tefriciye duasını. Ben de teknik işleri bilmiyorum yeni bazı şeyleri öğreniyorum...

Allah yardımcısı olsun. Dertleşmek isteyen herkese kapımız açık. Biz Mevlananın torunlarıyız ne de olsa değil mi? Ne demek desteklememk

Canım aldım, mesajda sorun olabilir bana da çok geç geldi ben ilk listeye göre yapmıştım tefriciye duasını. Ben de teknik işleri bilmiyorum yeni bazı şeyleri öğreniyorum...

Allah yardımcısı olsun. Dertleşmek isteyen herkese kapımız açık. Biz Mevlananın torunlarıyız ne de olsa değil mi? Ne demek desteklememk

Burada ortak nnoktamız derdimiz bizim. Kimin saçı ne renk, mesleği ne, sosyal hayatı ne, önceden iyi biri mi, kötü biri mi hiç önemli olmuyor.

buradaki fikirleri, kişilere yaklaşımı ve diğer bir kişiyi ne kadar önemsediği ona yerini bulduruyor burada.

insanların görmediği, dokunmadığı, yaşamadığı bir varlığın hüznünü yaşıyoruz bizler. dolayısıyla herkesin anlayamadığı kişileriz.

ve burası çok kıymetli.. gittiği yere kadar götürürüz birbirimizi ve güzel günlerimizi ggörürüz inşallah...

Burada ortak nnoktamız derdimiz bizim. Kimin saçı ne renk, mesleği ne, sosyal hayatı ne, önceden iyi biri mi, kötü biri mi hiç önemli olmuyor.

buradaki fikirleri, kişilere yaklaşımı ve diğer bir kişiyi ne kadar önemsediği ona yerini bulduruyor burada.

insanların görmediği, dokunmadığı, yaşamadığı bir varlığın hüznünü yaşıyoruz bizler. dolayısıyla herkesin anlayamadığı kişileriz.

ve burası çok kıymetli.. gittiği yere kadar götürürüz birbirimizi ve güzel günlerimizi ggörürüz inşallah...

Evet canım. İnsan bu acıyı yaşayınca zaten önceki hayatından bambaşka birioluveriyor olaylara bakışı değişiyor. Ben işkolik bir öğretmendim mesela. Bu olaydan sonra her şeyin mesleğim olmadığını farkettim. Dünyada görmem gereken farklı şeylerin olması gerektiğini farkettim. Geçen hastaneden gelirken dere kenarından geçtim. Biraz izleyeyim dedim: Bir büyük su kaplumbağası yanında da iki yavru kaplumbağa yüzüyordu onları seyrederken bile gözlerim doldu. Önceden olsa belki bu durum ilgimi bile çekmezdi. Dünyayı algılayışım değişti...

arkadaşımın annesi de 2 bebeğini akybetmiş. biri 3 diğeri 5 aylık falanken. beraber yaşamış yaani.

onlardan sonra 3 tane çocuğu daha olmuş.

ömrü boyunca onları özlemiş, onların yeri ayrı demişşş durmuşşş.

sonra hastalanıp yatağa düşmüş, vefatı yaklaştığı dönem ise gözü yaşayan çocuklarını hiiiçç görmemiş. hep kaybettiği bebeklerinden bahsetmiş.

ve ennn sonunda da; '' alın çocukları kucağımdan artık'' demiş ve gözlerini yummuş.

çocuklar kucağına gelmiş, sevmiş, onlardan güç almış demekki.. arkadaşım diyor bunları.

melekleri olmuşlar onun. azrail aleyhisselama eşlik etmişler belki de 2 melek olarak hem de ölümünü kolaylaştırıcı melek olarak..

belki de kim bilir....

Evet canım. İnsan bu acıyı yaşayınca zaten önceki hayatından bambaşka birioluveriyor olaylara bakışı değişiyor. Ben işkolik bir öğretmendim mesela. Bu olaydan sonra her şeyin mesleğim olmadığını farkettim. Dünyada görmem gereken farklı şeylerin olması gerektiğini farkettim. Geçen hastaneden gelirken dere kenarından geçtim. Biraz izleyeyim dedim: Bir büyük su kaplumbağası yanında da iki yavru kaplumbağa yüzüyordu onları seyrederken bile gözlerim doldu. Önceden olsa belki bu durum ilgimi bile çekmezdi. Dünyayı algılayışım değişti...

stv de türkü söyleniyor;'' atmacayı vurdilar bir avuç kanı için'' diye... buna bile gözüm doluyor bnm de... her ezgi her namede bn kendimi aradım. hep daldım.

ve eşimle ortak kararımız; biz ayrı bi boyuttayız artık. yorgunuz. sadece izliyoruz herkesi. hem de tepkisiz.

bn de çok aktiftim.. cts pzr da çalışırdım. şimdi omuzlarımdaki ağırlık bni kımıldatmıyor..

arkadaşlarım Allah hepinize sabır versin yardımcısı olsun rabbim dünyada sevdiği kuluna acı çektirirmiş bu yüzden peygamberler çok acı çekermiş peygamberimiz(s.a.v.) de 2 evlat kaybetmiş kolay diil biliyorum ben yaşamadım ama inanın sizlerin yazılarınızı okuyunca kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım çok zor ahirette şefaatçi olcak size inşallah burada sizinle olmak elimden gelirse acınızı paylaşmak istiyorum

arkadaşlarım Allah hepinize sabır versin yardımcısı olsun rabbim dünyada sevdiği kuluna acı çektirirmiş bu yüzden peygamberler çok acı çekermiş peygamberimiz(s.a.v.) de 2 evlat kaybetmiş kolay diil biliyorum ben yaşamadım ama inanın sizlerin yazılarınızı okuyunca kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım çok zor ahirette şefaatçi olcak size inşallah burada sizinle olmak elimden gelirse acınızı paylaşmak istiyorum

melihayiğit canım Allah razı olsun.
bizler burada başkalarının da acısını yaşayarak acılarımızı hafifletmeye çalışıyoruz.
ilgin ve yaklaşımın için teşekkürler.
Allah sana yaşatmasın. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah:)

stv de türkü söyleniyor;'' atmacayı vurdilar bir avuç kanı için'' diye... buna bile gözüm doluyor bnm de... her ezgi her namede bn kendimi aradım. hep daldım.

ve eşimle ortak kararımız; biz ayrı bi boyuttayız artık. yorgunuz. sadece izliyoruz herkesi. hem de tepkisiz.

bn de çok aktiftim.. cts pzr da çalışırdım. şimdi omuzlarımdaki ağırlık bni kımıldatmıyor..

Benimse eşim kendini işine o kadar kaptırmış ki benim değişimimin o kadar da farkında değil. Pek konuşmuyoruz artık bu konuları. Ben kendi içimde ve sizlerle yaşıyorum bu duyguyu o gelince de askıya alıyorum... O da üzüldü geçmişte elbet ama işi gücü bu acının önüne geçti sanki artık doktora bile kendim gidiyorum geçen hamileliğimde her sefer beraber giderdik son hamileliğimde gelişimi geri diye telefon ettim geldi kendi özel doktoruma beraber gittik bir de kürtaj günü yanımda oldu. Hakkını yiyemem geçen senekinde altıma sürgü tuttu, normal doğumuma girdi, bebeğimizi hocayla yıkayıp kendi defnetti, şimdi ise böyle...

Sağ olasın canım duyarlılığın için. Allah sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin, var olanları da hayırlı evlat kılsın...

Back