Benimse eşim kendini işine o kadar kaptırmış ki benim değişimimin o kadar da farkında değil. Pek konuşmuyoruz artık bu konuları. Ben kendi içimde ve sizlerle yaşıyorum bu duyguyu o gelince de askıya alıyorum... O da üzüldü geçmişte elbet ama işi gücü bu acının önüne geçti sanki artık doktora bile kendim gidiyorum geçen hamileliğimde her sefer beraber giderdik son hamileliğimde gelişimi geri diye telefon ettim geldi kendi özel doktoruma beraber gittik bir de kürtaj günü yanımda oldu. Hakkını yiyemem geçen senekinde altıma sürgü tuttu, normal doğumuma girdi, bebeğimizi hocayla yıkayıp kendi defnetti, şimdi ise böyle...
bilemedim şimdi ne diyeceğimi.
insan içindekileri konuşamazsa çok yalnız hissediyor kendni, yanında 100 kişi de olsa.
ki kendi evinde içindekileri konuşamazsa heralde küs gibi bişey olunur, çnk bn motive olamıyorum başka konuşmalara eğer içimde başka konuşmalar düşünceler geçiyorsa..
onu da anlamalıyız sanırım, işine kendini vererek belki hayata dönmüş oluyor...
evetevetevetevetevetvetevet innşallahhh..
(eşimden gidebiliriz onayını aldım da yazdım he kız, gaayet ciddiyim yani)
Günaydın Madeofhonour... Bu yeni alıntı şekli sinir etti beni bir türlü istediğim gibi yazamıyorum...
Eminapolatın düğününe beraber gideriz inşallah...
Bak beni çok fena gaza getirdin haberin olsun :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve gelirsiniz,çoook sevinirim
Ah canımÇok mutlu olurum...
İnşallah geldiğinizde sizin bebekleri severim :)
İnşallah canım. Burayı okuya okuya sen de ilk geceden bebiş düşüneceksin bu gidişle...
:)) Hayırlısı canım,Allah nasip ederse hiç hayır demem bebeğe,baş tacı:))
Gerçekten hayırlısı. Biz 3 sene sonra düşündük. Kariyer, eşimin askerliği filan... Eşim askerden geldi o ay korunmadık hemen hamile kaldım ama malesef 8 haftalık aynı son hamileliğim gibi oldu ve düştü. Allah sana da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve vakitli evlatlar nasip etsin. Maşallah çok da iyi bir anne olacağından eminim...
eminapolat canım çeyrek altın cebimizde senden haber bekliyoruz
NKOB,
Yazını okudum ve inan hüngür hüngür ağlıyorum şu anda. Allahım sana güç ve sabır versin canım arkadaşım. Yaşadıkların o kadar zor ve o kadar acı ki taa kalbimin derinlerine kadar hissettim. Rabbim kızının acısını göstermesin ve tez vakit sağlıklı bebeklerini kucağına almayı nasip etsin cnm. Bunda da bir hayır vardır elbet. Sen çok büyük bir sınavdan geçmişsin ve bu sıbnavı başarı ile verm,işsin bence. Eminim Rabbim mükafatını da verecektir sana.
Allah'ım yar ve yarımcın olsun arkadaşım...
Bilmiyorum belki yaşandı ve geçti önümüze bakalım diye düşünüyor, işleri yoğun her gün geç geliyor ve işlerini yapmaya devam ediyor. Sanki buraya gelmeden evvel daha mutluydum. İkimiz de ayrı dünyaları yaşıyoruz gibi...
pek anlamam ama, şööle söyleyebilirmmm;Bu arada ismimin altında krizantem yazıyordu şimdi lale. Neye göre değişiyor acaba? Ara ara değişiyor. Belki de yazdığımız mesaj sayısına göredir. Neden?:26:
Bide bu isim listesi işi ne anlamadım?
Tefriciye mi yoksa,eğer öyleyse kalanıda paylaşalım uzamasın.
İnşallah canım. Burayı okuya okuya sen de ilk geceden bebiş düşüneceksin bu gidişle...
:)) Hayırlısı canım,Allah nasip ederse hiç hayır demem bebeğe,baş tacı:))
Gerçekten hayırlısı. Biz 3 sene sonra düşündük. Kariyer, eşimin askerliği filan... Eşim askerden geldi o ay korunmadık hemen hamile kaldım ama malesef 8 haftalık aynı son hamileliğim gibi oldu ve düştü. Allah sana da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve vakitli evlatlar nasip etsin. Maşallah çok da iyi bir anne olacağından eminim...
Hepiniz Allahın izniyle bebeğinizi kucaklayıp gideceksiniz burdan topik bana kalacak sonunda :)
allah sabır versin..okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.allah bi daha bu acıyı yasatmasın sana ,hiç kimseye..:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?