• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

iyiyim canım.. biliyosun umartesi doktora gittik içimiz epey rahatladı.. dün kocacım da saçlarımı boyadı bugün havalı havalı geziorum işte :34::34:

neymş midendeki sorun?

gebelik olmadığı bellii.. saç maç telaşında oldğna göre:)

neler söyledi dr?

neymş midendeki sorun?

gebelik olmadığı bellii.. saç maç telaşında oldğna göre:)

neler söyledi dr?

yok hayatım gebelik yok.. dedim ya yediğim bişey dokundu herhalde.. hamilelik için hiç ihtimal vermiyodum zaten..:34:

en az iki adet ol dedi... bende polikistik over olduğu için istersen hiç korunma dedi.. bende dedim ki kolay hamile kalıyorum.. o zaman sen bilirsin hamile kalsanda sorun olmaz dedi. eşim ve benim genetik analizi yaptırmamızı istedi.kızımın sorununun bizle alakalı olmadığını ama yine de atlanan bişey olmasın diye istediğini dedi. bakalım işten ayrılınca gider tahlilimizi yaptırırız. :))

günaydınnnn.. ve de hoş geldin:)

sende durumlar nasıl made, kafa ve ruh yoklaması alıyorum da:P

chnb de kahvaltıya gitti heralde.. bn de hazırlayayım baari...

anacım dengesizlik had safhada,mutlumuyum,hüzünlümüyüm bilmiyorum tek istediğim kasım gelsede bebeğimi kucağıma alsam sağlıkla...

Kız emine var ya, kucağıma alayım inşalllah en güzel şekliyle bebeğimi, bn de senin düğününe gelmezmiyimmmmmmm:10: :16:

Allah tüm kötü ve kötülüklerden, zorluklardan uzak etsin seni, sevdiğini ve sevdiklerini inşallah.

Bak ben buna çok heveslendim şimdi :) :64:
İnşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini,sonrada oynarız hepberaber :)
Duaların için teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun:16:

kızlar gunaydın dıyemeycegım ben bayagı gec kalkıyorum :)herkez ıyıdır ıns.yzaılara gore ole pekk kotu kımse yok cok sukur dun tum gun sagdıcımızdaydım gıderken markete ugradık bıseyler alıyım dedım satıcı kız tatlı almazmısınız dedı yok dedım hıc sevmem aaa olurmu sız cok tatlısınız ama dedı ayyy ogunum cok guzel gectı:)))bebeklerını sevdım bıguzel bırlıktede otrup agladık o ıkı evladını kaybettın bende ole suan hem mutluyum hem mutsuz dedı ama daha cok mutluyumm....allah enkısa zamanda bebısler nasıp etsın ıns.hepımıze

anacım dengesizlik had safhada,mutlumuyum,hüzünlümüyüm bilmiyorum tek istediğim kasım gelsede bebeğimi kucağıma alsam sağlıkla...

çok haklısın.

buluttan nem kapıyoruz.

şahsen bn çok zor bi durumda harika olabiliyorken, gayet bst bi cümlede veya doğum için izne ayrılmş rahat birini gördğmde gümlüyorummm.

sen de ne kdr düşünürsen düşün, bu düşüncelerin ancak olumsuz yönde seni etkileyebileceğini düşün ve rahat ol biraz.

bebeğimin vefat ettiği hastanedeki drlar sebep her şey olabilir, annenin anlık çok ciddi bi stresi bile olabilir demiş:S:S

diyor ve susuyorum made.

Bak ben buna çok heveslendim şimdi :) :64:
İnşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini,sonrada oynarız hepberaber :)
Duaların için teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun:16:

evetevetevetevetevetvetevet innşallahhh..

(eşimden gidebiliriz onayını aldım da yazdım he kız, gaayet ciddiyim yani:P)

kızlar gunaydın dıyemeycegım ben bayagı gec kalkıyorum :)herkez ıyıdır ıns.yzaılara gore ole pekk kotu kımse yok cok sukur dun tum gun sagdıcımızdaydım gıderken markete ugradık bıseyler alıyım dedım satıcı kız tatlı almazmısınız dedı yok dedım hıc sevmem aaa olurmu sız cok tatlısınız ama dedı ayyy ogunum cok guzel gectı:)))bebeklerını sevdım bıguzel bırlıktede otrup agladık o ıkı evladını kaybettın bende ole suan hem mutluyum hem mutsuz dedı ama daha cok mutluyumm....allah enkısa zamanda bebısler nasıp etsın ıns.hepımıze

çok iyi olmuş canım bnm, yaşadıklarımızı yaşayanların hali bi başka oluyor bizler için . onlarla olmak asıl yaşammış gibi geliyor. diğerleri hep dandik konuşmalar gibi:S:S

bn yoklama alıyorum artık biliyormusun, kafa ve ruh hali yoklaması:)

seninki iyiymiş maşaallahhhh

çok iyi olmuş canım bnm, yaşadıklarımızı yaşayanların hali bi başka oluyor bizler için . onlarla olmak asıl yaşammış gibi geliyor. diğerleri hep dandik konuşmalar gibi:S:S

bn yoklama alıyorum artık biliyormusun, kafa ve ruh hali yoklaması:)

seninki iyiymiş maşaallahhhh

benımm masallahım var su gunlerde ahh bıde esımle gorusebılsem hersey super olcak ama neysee...:nazar::nazar::nazar:

resmen ağlattın beni... maşallah çok sabırlı çok örnek alınası bir annesin inşallah meleklerin de cennete bekliyor seni:43:

günaydın chnbcimmm

bnm normalde de boş günüm bugun, nasiplenemedik yani tatilden:P ama kızla olmak güzel.

yasin olayı.. olabilirr. bn arada tırsıp gelecek aya bırakıyorum... bakalımm..

duan için ise Allah razı olsun, kabul etsn inşaallah.:)

chnb yaa bn paşamın mektuplarını yazdığı yere yazmıştım, paylaşımlarımızda beraber olalım, birbirimizle çok ilgiliyiz demiştim...

O da çok üzüldü, bu 3. ydü onun olayından sonra yazıştığımız topiğin tadı da kalmadı herkes keyifsiz. Serklaj varken de yine erken doğum yaptı hepimizin dünyası karardı resmen.

Benim de yarın boş. İyi tatil yapmış olacağım ...

iyiyim canım.. biliyosun umartesi doktora gittik içimiz epey rahatladı.. dün kocacım da saçlarımı boyadı bugün havalı havalı geziorum işte :34::34:

Ne güzel olmuştur saçların şimdi...

yok hayatım gebelik yok.. dedim ya yediğim bişey dokundu herhalde.. hamilelik için hiç ihtimal vermiyodum zaten..:34:

en az iki adet ol dedi... bende polikistik over olduğu için istersen hiç korunma dedi.. bende dedim ki kolay hamile kalıyorum.. o zaman sen bilirsin hamile kalsanda sorun olmaz dedi. eşim ve benim genetik analizi yaptırmamızı istedi.kızımın sorununun bizle alakalı olmadığını ama yine de atlanan bişey olmasın diye istediğini dedi. bakalım işten ayrılınca gider tahlilimizi yaptırırız. :))

Hayırlısı inşallah...

Günaydın kızlar

Günaydın Madeofhonour... Bu yeni alıntı şekli sinir etti beni bir türlü istediğim gibi yazamıyorum...

Eminapolatın düğününe beraber gideriz inşallah...

resmen ağlattın beni... maşallah çok sabırlı çok örnek alınası bir annesin inşallah meleklerin de cennete bekliyor seni:43:

Allah razı olsun iyi niyet ve iyi dileklerin için.

Umarım Sen de hamileliğini iyi geçirir ve inşallah gönlündeki şekliyle sağ salim kucağına alırsın bebeğini :)

Back