nkob canımcım günaydın :)))
kuzum hoşgeldin..
nasıl uyandın bugun?
kafa nasıL, ruh nasıL?
bn epey ıyıyım elhamdulıllah:)
iyiyim canım.. biliyosun umartesi doktora gittik içimiz epey rahatladı.. dün kocacım da saçlarımı boyadı bugün havalı havalı geziorum işte
neymş midendeki sorun?
gebelik olmadığı bellii.. saç maç telaşında oldğna göre:)
neler söyledi dr?
Günaydın kızlar
günaydınnnn.. ve de hoş geldin:)
sende durumlar nasıl made, kafa ve ruh yoklaması alıyorum da
chnb de kahvaltıya gitti heralde.. bn de hazırlayayım baari...
anacım dengesizlik had safhada,mutlumuyum,hüzünlümüyüm bilmiyorum tek istediğim kasım gelsede bebeğimi kucağıma alsam sağlıkla...
Kız emine var ya, kucağıma alayım inşalllah en güzel şekliyle bebeğimi, bn de senin düğününe gelmezmiyimmmmmmm
Allah tüm kötü ve kötülüklerden, zorluklardan uzak etsin seni, sevdiğini ve sevdiklerini inşallah.
anacım dengesizlik had safhada,mutlumuyum,hüzünlümüyüm bilmiyorum tek istediğim kasım gelsede bebeğimi kucağıma alsam sağlıkla...
Bak ben buna çok heveslendim şimdi :)
İnşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini,sonrada oynarız hepberaber :)
Duaların için teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun
kızlar gunaydın dıyemeycegım ben bayagı gec kalkıyorum :)herkez ıyıdır ıns.yzaılara gore ole pekk kotu kımse yok cok sukur dun tum gun sagdıcımızdaydım gıderken markete ugradık bıseyler alıyım dedım satıcı kız tatlı almazmısınız dedı yok dedım hıc sevmem aaa olurmu sız cok tatlısınız ama dedı ayyy ogunum cok guzel gectı:)))bebeklerını sevdım bıguzel bırlıktede otrup agladık o ıkı evladını kaybettın bende ole suan hem mutluyum hem mutsuz dedı ama daha cok mutluyumm....allah enkısa zamanda bebısler nasıp etsın ıns.hepımıze
çok iyi olmuş canım bnm, yaşadıklarımızı yaşayanların hali bi başka oluyor bizler için . onlarla olmak asıl yaşammış gibi geliyor. diğerleri hep dandik konuşmalar gibi:S:S
bn yoklama alıyorum artık biliyormusun, kafa ve ruh hali yoklaması:)
seninki iyiymiş maşaallahhhh
günaydın chnbcimmm
bnm normalde de boş günüm bugun, nasiplenemedik yani tatildenama kızla olmak güzel.
yasin olayı.. olabilirr. bn arada tırsıp gelecek aya bırakıyorum... bakalımm..
duan için ise Allah razı olsun, kabul etsn inşaallah.:)
chnb yaa bn paşamın mektuplarını yazdığı yere yazmıştım, paylaşımlarımızda beraber olalım, birbirimizle çok ilgiliyiz demiştim...
iyiyim canım.. biliyosun umartesi doktora gittik içimiz epey rahatladı.. dün kocacım da saçlarımı boyadı bugün havalı havalı geziorum işte
yok hayatım gebelik yok.. dedim ya yediğim bişey dokundu herhalde.. hamilelik için hiç ihtimal vermiyodum zaten..
en az iki adet ol dedi... bende polikistik over olduğu için istersen hiç korunma dedi.. bende dedim ki kolay hamile kalıyorum.. o zaman sen bilirsin hamile kalsanda sorun olmaz dedi. eşim ve benim genetik analizi yaptırmamızı istedi.kızımın sorununun bizle alakalı olmadığını ama yine de atlanan bişey olmasın diye istediğini dedi. bakalım işten ayrılınca gider tahlilimizi yaptırırız. :))
Günaydın kızlar
resmen ağlattın beni... maşallah çok sabırlı çok örnek alınası bir annesin inşallah meleklerin de cennete bekliyor seni
O da ilişkiyi ballandırır be güzelimbenımm masallahım var su gunlerde ahh bıde esımle gorusebılsem hersey super olcak ama neysee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?