- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
burcu chnb tekrar tekrar gecmıs olsun allah hepımızın yardımcısı olsun...
Sağ olasın canım. Amin. Hepimizin...
burcu bende 33.gunumde adet gordum 4 gun surdu ama cok yogundu sanıırm vucut temızlenıyo asırı yogundu cunku ama normalmıs normal gunumden bıgun fazla surdu sadece gunumu degıstırmedı yanı dogumdan sonra degısır derler...bazılarınınkı
Adet görme haberlerine seviniyorum en azından vücut toparlanıyor demekki. Yalnız ben önceki gün bir yardımcı doçentle görüştüm burada telefonla. Riskli gebeliklere bakıyormuş beni salı gününe çağırdı. Başta demiştiki 40ın çıksın ilk adetini gör gel dedi ben de şu an 5. günüm deyince bu kadar kısa sürede olmaması lazımdı salı bakalım dedi. Ben de kendi gittiğim doktoru söyledim baktı ve kist oluşmuş dedi dedim. Adet oldum biliyorum süresi, rengi vs anlamaz mıyım? Eşin gelince uzun süre istemiyor musunuz?
İyi akşamlaaar
Bugüm amcakızım doğum yaptı.
İlk bebeği 10 yıl önce olmuştu,hemen ikinci olsun istedi olmadı,doktor doktor gezdi tekrar hamile kalamamıştı.Pes etti tedaviyi bıraktı olmuyor artık demiştiki Allah birdaha nasip etti.
!0 yıl aradan sonra pek yakışıklı bir yeğenimiz oldu :))
Demekki pes etmemek lazımmış :)
Maşallah ne güzel...
bnm hislerimin adı umut aslında kızlar.
Yani, ''Allahım bn bunlara rağmen senin bizleri sevdiğini biliyor ve yine senden gelenlerle mutlu olacağımıza inanıyorum'' diyorum inatla.
Allahtan umut kesmez büyük günahmış.
güyaa yaşadıklarım senden bni uzaklaştıramaz diyorum kendımce.
off ne bileyim, anlatamıyorum sanırım. (yani çok kötü şeyler yaşadım ama, senden yine de ümidimi kesmeyeceğim ve sen istersen bi defada en sağlıklısından 2 tane bile verirsin vs vs vs)
bizler sağlıklı olalımda yine olur Allahın izniyle inanalım sabredelim sonu güzel olacak eminim
Evet canım umut. Umut güzel şey. Biz de bir umutlanıyoruz, arasıra bir umutsuzluğa düşüyoruz. Rabbim isterse her şey olur. Hz. Meryem eşi yokken Hz. İsa'yı doğurmadı mı? Dualarla her şey. Hangi peygamber dönemindeydi(Hz. İbrahim miydi acaba?) hatırlayamadım. Bir çiftin çocukları olmuyormuş. Çok üzülüyorlarmış. Peygamber Allah'a sormuş bu çiftin çocukları olacak mı diye. Allah da olmayacak demiş. Aradan süre geçmiş, peygamber bakmış ki çiftin çocuğu olmuş. Peygamber Allah'a sormuş Allah'ım bu çiftinçocuğu olmayacak demiştin diye? Allah da o kadar çok dua ettiler ki onlara bu duaların hürmetine çocuk verdim demiş. (Yanlışım varsa düzeltin kızlar...) Bunlar umut meselleri gerçekten...