Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emınacım allahtan umut kesılmezmıs ben hıcbızaman umdumu kesmem kesmıycemde allah buyuk bakalım bız henuz bebek ıcın calısmalara baslamadık malum kocam yok eylule gelcek ozmana kadarda 6ay gecmıs olcak doktorunda ıznıyle dusuncez bakalım ıns.olacak varsa olur olmazsada kader derız yıne...allah hepımıze nasıp etsın ıns.
Oğlumu gördüm rüyamda. Ayağımda sallıyordum. Ellerini tutuyordum.
....
sonra eşimin malesef ki açık unuttuğu alarmı çaldı.
kapadım kulaklarımı , kitledim gözlerimi...
uyanmamalıydım.
Allahım nolur uyanmayayım.
uyanrsam giderdi, uçardı.
kalbimi beynimi ruhumu da kitledim.
dakikalarca her bi noktam donuk kaldı;
gözüm , kulaklarım, beynim, ruhum hiç biri uyanmasın diye kendimi sıktım sıktım sıktım...
başka hiç bişeyi yaşamaya başlama istemiyordum.
orada kalaydım.
...
kalamadım...
bitti...
gitti.
chnb ıns canım yaaa allah var onlarda bana cok destek oldu cunku oda ıkı tane bebgını kaybettı oyuzden benı cok ıyı anlıyolar dertlesıyorum yanı bana ıyı gelıyolar...zaman cabuk gecsın ve bızde bebıslerımıze kavusalım ıns.tek temennım bu
günaydınnnnnnnnnnnn hepimize iyi pazarlar...
Oğlumu gördüm rüyamda. Ayağımda sallıyordum. Ellerini tutuyordum.
....
sonra eşimin malesef ki açık unuttuğu alarmı çaldı.
kapadım kulaklarımı , kitledim gözlerimi...
uyanmamalıydım.
Allahım nolur uyanmayayım.
uyanrsam giderdi, uçardı.
kalbimi beynimi ruhumu da kitledim.
dakikalarca her bi noktam donuk kaldı;
gözüm , kulaklarım, beynim, ruhum hiç biri uyanmasın diye kendimi sıktım sıktım sıktım...
başka hiç bişeyi yaşamaya başlama istemiyordum.
orada kalaydım.
...
kalamadım...
bitti...
gitti.
Haklısın canım,Allah'tan umut kesilmez.Rabbim hayırlısını versin hepimize.
Ben annem çalıştığı için anneannemle büyüdüm,öyle anne yarısı falan değil yani bildiğin anne benim için... 1,5 yıl oluyor kaybedeli,önceleri her rüyamda gördüğümde oturur ağlardım saatlerce. Sonra anladımki üzüntüden özlemden dayanamaz hale gelince Allah bize bir nefeslik mola veriyor. O rüya anının gerçek yaşamdan farkı yokki,gerçekten hissediyorum onu,gerçekten görüşmüşüz gibi.Bilirim o uyanmama isteğini,tekrar uyumaya çalışıp tekrar görme isteğini.Gün boyu aynı sahne gözünün önüne gelir durur.
Ama Allah'ın bize verdiğiyle yetinmeyi öğreniyoruz zamanla;bana onu 1 sn de olsa gösterdiği için onu hissetmemi sağladığı için rüyamda gördüğüm gün şükrediyorum,mutlu oluyorum.
Sende böyle mutsuz cümleler kurma,bugünün diğerlerinden daha güzel geçsin;''oğlumu gördüm'' de.
Ölmüş biri dipdiri bir şekilde karşımızda;anlık bile olsa ne büyük bir nimet.
Çok şükür inançlı insanlarız,ölmek yokolmak değil;Allah bize bunu hatırlatıyor işte.
Gün gelecek oğlunu sana sonsuza kadar verecek Rabbim
Canım ne güzel anlatmışsın. Allah anneannenin mekanını cennet eylesin. Böyle güzel bir insan yetiştirmiş. Yaşıtların daha dünyayı tanımamışken sen erkenden olgunlaşmışsın. Nişanlın inşallah kıymetini bilir...
Canımmmçok teşekkür ederim Allah razı olsun;pamuğumu cennetine layık görür inşallah Rabbim.
Ben Mersin'deyim, Eshab-ı Keyf duydunuz mu bilmem.Bir rahatsızlığım için gidip dua ettim adak adadım,bu hafta tekrar gidip orada Yasin okuyacağım.
Gittiğimde sizler içinde adak adıcam,her sağlıklı doğum haberinize gidip okurum
Sizde gözümden kaçan olursa bana haber verin,adağımı yemeyim:)
İnşallah böyle bir torun yetiştiren anneannen inanıyorum cennet bahçelerinden seni seyrediyordur. Ben de Hataydayım yakın sayılırız. Orayı duydum. Allah kabul etsin sağ ol canım bizleri düşündüğün için...
Hiç önemli değil canım inan ben zevk alıyorum.
Bana başkaları dua edince çok mutlu oluyorum,ailenin büyüklerini gezerim yaşlı teyzeler amcalar dua eder ya gidince;çok duygulanırım gözlerim dolar.
Kabul olsun ya da olmasın,benim için o cümleleri kuruyorlar ya onun mutluluğu yetiyor.O yüzden başkasına dua etmeyide çok severim.
Hem başkasının yaptığı dua insanın kendine yaptığı duadan hayırlıdır derler,umarım faydası dokunur,hepinizin yüzü güler.
Maşallah canım sana. Tabiki onların duaları önemli ne mutlu sana... Düğün ne zaman kısmetse?
Sana da kardeşim...
Eminapolat ne güzel anlatmış, onun yazdıklarının üstüne hiçbir cümle kuramadım. Tek şunu düşün o orada mutlu...
Bu yazı beni hem gözyaşlarına boğmuştu, hem de büyük teselli etmişti NKOB ...
Haklısın canım,Allah'tan umut kesilmez.Rabbim hayırlısını versin hepimize.
Ben annem çalıştığı için anneannemle büyüdüm,öyle anne yarısı falan değil yani bildiğin anne benim için... 1,5 yıl oluyor kaybedeli,önceleri her rüyamda gördüğümde oturur ağlardım saatlerce. Sonra anladımki üzüntüden özlemden dayanamaz hale gelince Allah bize bir nefeslik mola veriyor. O rüya anının gerçek yaşamdan farkı yokki,gerçekten hissediyorum onu,gerçekten görüşmüşüz gibi.Bilirim o uyanmama isteğini,tekrar uyumaya çalışıp tekrar görme isteğini.Gün boyu aynı sahne gözünün önüne gelir durur.
Ama Allah'ın bize verdiğiyle yetinmeyi öğreniyoruz zamanla;bana onu 1 sn de olsa gösterdiği için onu hissetmemi sağladığı için rüyamda gördüğüm gün şükrediyorum,mutlu oluyorum.
Sende böyle mutsuz cümleler kurma,bugünün diğerlerinden daha güzel geçsin;''oğlumu gördüm'' de.
Ölmüş biri dipdiri bir şekilde karşımızda;anlık bile olsa ne büyük bir nimet.
Çok şükür inançlı insanlarız,ölmek yokolmak değil;Allah bize bunu hatırlatıyor işte.
Gün gelecek oğlunu sana sonsuza kadar verecek Rabbim
rabbim sana eşine büyük sabır versin..cok zor rabbim kimseyi evladı ile sınamasın..güzel ablamıza en kısa zamanda bir kardes nasip etsin insallah
Canım Temmuzda nişan var kısmetse,düğün tarihi belli değil maalesef ikimizde kpps'ye gircez 1 ay sonra:26:
İş-güç ne kadar yolunda giderse o kadar çabuk olur:)hayırlısı:)
Allahım güç kuvvet versin eşinize ve size
ne kadar zor yaşayan bilir
Allahım tez zamanda kucağınıza sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
Canlarım güzel arkadaşlarım, bn kötü olmadım ki bu olayla:)
Gayet iyi bir gün geçirdim yaani..
Ama eminenin de dediği gibi onu daha canlı hissetmenin, ona dokunuyor olmanın heyecanı hiç bitmesin istedim. :)
chnb dert yoldaşım , zaten o şekil umut yazıları olmasa, bn kaldıramazdım ki:)
bn hep şunu dedim:'' dert en büyük , ama tesellisi de daha büyük'' :)
ki daha önceki yazılarımdan hatırlarsınız belki bn buna dert de demedim.. insan en sevdiğinin birinin cennete gitmesine dert der mi...
(olayımızı hiç bilmeyen birine rastlarsam da, tümmm gülümsememle,'' farklı bişeyler yaşadık son 1 yıldır '' dedim.. sıkıntılarımız oldu demedim.)
olayın ilkkkk anından itibaren şu ana kadar aynı şeyleri hissettim hep, ilk an sabrını unutmamalıyım, izleniyorum.. (elhamdülillah, maşallah)
ama...
özlem, hasret, yarım kalmışlık, kocaman bi boşluk, o boşluk büyüklüğünde bir ağırlık balyoz gibi iniyor yüreğime bazen.. isyanımdan değil.. analığımdan o da...
sizi çok seviyorum.
ilginiz için Rabbim sizden razı olsun, iki dünyanızı tümmmm güzelliklerle doldursun inşallah (hepimiz için amin)
Sevindim canım ben hüzünlenmişsindir sandım.Ben hiç görmedim neredeyse bir yıl dolmak üzere. Yalnızca hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum. Bugün tatil yarın da benim boş günüm. Senin branşın neydi canım? Benim edebiyat...
Bir de aklıma bir şey geldi: Yasin'i hangi niyetle okursan kabul olurmuş diye okudum bir yerlere. Sen de bu ay niyetlendin sanırım Paşam'ın deyimiyle aman sabahlar olmasınaHer gece ben bir yasin okuyayım diyorum dün temizlendim yasin okumaya başladım. İstersen sen de dene. Okuduktan sonra hepimiz için dua ettim...