• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Bıraksınlar bni. Kalmayayım. Yaşamayayım hiç bir şeyi.

Gideyim. Gideyim. Gideyim.

Görmeyeyim. Duymayayım. Bilmeyeyim. Kalmayayım.

Gideyim.

emınacım allahtan umut kesılmezmıs ben hıcbızaman umdumu kesmem kesmıycemde allah buyuk bakalım bız henuz bebek ıcın calısmalara baslamadık malum kocam yok eylule gelcek ozmana kadarda 6ay gecmıs olcak doktorunda ıznıyle dusuncez bakalım ıns.olacak varsa olur olmazsada kader derız yıne...allah hepımıze nasıp etsın ıns.

Haklısın canım,Allah'tan umut kesilmez.Rabbim hayırlısını versin hepimize.

Oğlumu gördüm rüyamda. Ayağımda sallıyordum. Ellerini tutuyordum.

....

sonra eşimin malesef ki açık unuttuğu alarmı çaldı.

kapadım kulaklarımı , kitledim gözlerimi...

uyanmamalıydım.

Allahım nolur uyanmayayım.

uyanrsam giderdi, uçardı.

kalbimi beynimi ruhumu da kitledim.

dakikalarca her bi noktam donuk kaldı;

gözüm , kulaklarım, beynim, ruhum hiç biri uyanmasın diye kendimi sıktım sıktım sıktım...

başka hiç bişeyi yaşamaya başlama istemiyordum.

orada kalaydım.

...

kalamadım...

bitti...

gitti.

Ben annem çalıştığı için anneannemle büyüdüm,öyle anne yarısı falan değil yani bildiğin anne benim için... 1,5 yıl oluyor kaybedeli,önceleri her rüyamda gördüğümde oturur ağlardım saatlerce. Sonra anladımki üzüntüden özlemden dayanamaz hale gelince Allah bize bir nefeslik mola veriyor. O rüya anının gerçek yaşamdan farkı yokki,gerçekten hissediyorum onu,gerçekten görüşmüşüz gibi.Bilirim o uyanmama isteğini,tekrar uyumaya çalışıp tekrar görme isteğini.Gün boyu aynı sahne gözünün önüne gelir durur.
Ama Allah'ın bize verdiğiyle yetinmeyi öğreniyoruz zamanla;bana onu 1 sn de olsa gösterdiği için onu hissetmemi sağladığı için rüyamda gördüğüm gün şükrediyorum,mutlu oluyorum.
Sende böyle mutsuz cümleler kurma,bugünün diğerlerinden daha güzel geçsin;''oğlumu gördüm'' de.
Ölmüş biri dipdiri bir şekilde karşımızda;anlık bile olsa ne büyük bir nimet.
Çok şükür inançlı insanlarız,ölmek yokolmak değil;Allah bize bunu hatırlatıyor işte.
Gün gelecek oğlunu sana sonsuza kadar verecek Rabbim:16:

Son düzenleme:
rabbim sana eşine büyük sabır versin..cok zor rabbim kimseyi evladı ile sınamasın..güzel ablamıza en kısa zamanda bir kardes nasip etsin insallah

chnb ıns canım yaaa allah var onlarda bana cok destek oldu cunku oda ıkı tane bebgını kaybettı oyuzden benı cok ıyı anlıyolar dertlesıyorum yanı bana ıyı gelıyolar...zaman cabuk gecsın ve bızde bebıslerımıze kavusalım ıns.tek temennım bu

Ne güzel canım. Böyle güzel insanların mutlu günlerinde yanında olmak lazım. İnşallah bizlerin de yeniden olacak bebekleri inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnn :16: :16: hepimize iyi pazarlar... :33: :33: :33:

Sana da kardeşim...

Oğlumu gördüm rüyamda. Ayağımda sallıyordum. Ellerini tutuyordum.

....

sonra eşimin malesef ki açık unuttuğu alarmı çaldı.

kapadım kulaklarımı , kitledim gözlerimi...

uyanmamalıydım.

Allahım nolur uyanmayayım.

uyanrsam giderdi, uçardı.

kalbimi beynimi ruhumu da kitledim.

dakikalarca her bi noktam donuk kaldı;

gözüm , kulaklarım, beynim, ruhum hiç biri uyanmasın diye kendimi sıktım sıktım sıktım...

başka hiç bişeyi yaşamaya başlama istemiyordum.

orada kalaydım.

...

kalamadım...

bitti...

gitti.

Eminapolat ne güzel anlatmış, onun yazdıklarının üstüne hiçbir cümle kuramadım. Tek şunu düşün o orada mutlu...

Ben annem çalıştığı için anneannemle büyüdüm,öyle anne yarısı falan değil yani bildiğin anne benim için... 1,5 yıl oluyor kaybedeli,önceleri her rüyamda gördüğümde oturur ağlardım saatlerce. Sonra anladımki üzüntüden özlemden dayanamaz hale gelince Allah bize bir nefeslik mola veriyor. O rüya anının gerçek yaşamdan farkı yokki,gerçekten hissediyorum onu,gerçekten görüşmüşüz gibi.Bilirim o uyanmama isteğini,tekrar uyumaya çalışıp tekrar görme isteğini.Gün boyu aynı sahne gözünün önüne gelir durur.
Ama Allah'ın bize verdiğiyle yetinmeyi öğreniyoruz zamanla;bana onu 1 sn de olsa gösterdiği için onu hissetmemi sağladığı için rüyamda gördüğüm gün şükrediyorum,mutlu oluyorum.
Sende böyle mutsuz cümleler kurma,bugünün diğerlerinden daha güzel geçsin;''oğlumu gördüm'' de.
Çok şükür inançlı insanlarız,ölmek yokolmak değil;Allah bize bunu hatırlatıyor işte.

Canım ne güzel anlatmışsın. Allah anneannenin mekanını cennet eylesin. Böyle güzel bir insan yetiştirmiş. Yaşıtların daha dünyayı tanımamışken sen erkenden olgunlaşmışsın. Nişanlın inşallah kıymetini bilir...

merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren Cenabı Allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün...... tadını bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşla...rımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor Rabbimiz. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine ALLAH vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.Hz.İbrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve Rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren Allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor Hz. İbrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ ANNECİĞİM,......

Bu yazı beni hem gözyaşlarına boğmuştu, hem de büyük teselli etmişti NKOB ...

Canım ne güzel anlatmışsın. Allah anneannenin mekanını cennet eylesin. Böyle güzel bir insan yetiştirmiş. Yaşıtların daha dünyayı tanımamışken sen erkenden olgunlaşmışsın. Nişanlın inşallah kıymetini bilir...

Canımmm:16:çok teşekkür ederim Allah razı olsun;pamuğumu cennetine layık görür inşallah Rabbim.
Ben Mersin'deyim, Eshab-ı Keyf duydunuz mu bilmem.Bir rahatsızlığım için gidip dua ettim adak adadım,bu hafta tekrar gidip orada Yasin okuyacağım.
Gittiğimde sizler içinde adak adıcam,her sağlıklı doğum haberinize gidip okurum:16:
Sizde gözümden kaçan olursa bana haber verin,adağımı yemeyim:)

Canımmm:16:çok teşekkür ederim Allah razı olsun;pamuğumu cennetine layık görür inşallah Rabbim.
Ben Mersin'deyim, Eshab-ı Keyf duydunuz mu bilmem.Bir rahatsızlığım için gidip dua ettim adak adadım,bu hafta tekrar gidip orada Yasin okuyacağım.
Gittiğimde sizler içinde adak adıcam,her sağlıklı doğum haberinize gidip okurum:16:
Sizde gözümden kaçan olursa bana haber verin,adağımı yemeyim:)

İnşallah böyle bir torun yetiştiren anneannen inanıyorum cennet bahçelerinden seni seyrediyordur. Ben de Hataydayım yakın sayılırız. Orayı duydum. Allah kabul etsin sağ ol canım bizleri düşündüğün için...

İnşallah böyle bir torun yetiştiren anneannen inanıyorum cennet bahçelerinden seni seyrediyordur. Ben de Hataydayım yakın sayılırız. Orayı duydum. Allah kabul etsin sağ ol canım bizleri düşündüğün için...

Hiç önemli değil canım inan ben zevk alıyorum.
Bana başkaları dua edince çok mutlu oluyorum,ailenin büyüklerini gezerim yaşlı teyzeler amcalar dua eder ya gidince;çok duygulanırım gözlerim dolar.
Kabul olsun ya da olmasın,benim için o cümleleri kuruyorlar ya onun mutluluğu yetiyor.O yüzden başkasına dua etmeyide çok severim.
Hem başkasının yaptığı dua insanın kendine yaptığı duadan hayırlıdır derler,umarım faydası dokunur,hepinizin yüzü güler.

Hiç önemli değil canım inan ben zevk alıyorum.
Bana başkaları dua edince çok mutlu oluyorum,ailenin büyüklerini gezerim yaşlı teyzeler amcalar dua eder ya gidince;çok duygulanırım gözlerim dolar.
Kabul olsun ya da olmasın,benim için o cümleleri kuruyorlar ya onun mutluluğu yetiyor.O yüzden başkasına dua etmeyide çok severim.
Hem başkasının yaptığı dua insanın kendine yaptığı duadan hayırlıdır derler,umarım faydası dokunur,hepinizin yüzü güler.

Maşallah canım sana. Tabiki onların duaları önemli ne mutlu sana... Düğün ne zaman kısmetse?

Maşallah canım sana. Tabiki onların duaları önemli ne mutlu sana... Düğün ne zaman kısmetse?

Canım Temmuzda nişan var kısmetse,düğün tarihi belli değil maalesef ikimizde kpps'ye gircez 1 ay sonra:26:
İş-güç ne kadar yolunda giderse o kadar çabuk olur:)hayırlısı:)

Sana da kardeşim...

Eminapolat ne güzel anlatmış, onun yazdıklarının üstüne hiçbir cümle kuramadım. Tek şunu düşün o orada mutlu...

Bu yazı beni hem gözyaşlarına boğmuştu, hem de büyük teselli etmişti NKOB ...

Canlarım güzel arkadaşlarım, bn kötü olmadım ki bu olayla:)

Gayet iyi bir gün geçirdim yaani..

Ama eminenin de dediği gibi onu daha canlı hissetmenin, ona dokunuyor olmanın heyecanı hiç bitmesin istedim. :)

chnb dert yoldaşım , zaten o şekil umut yazıları olmasa, bn kaldıramazdım ki:)

bn hep şunu dedim:'' dert en büyük , ama tesellisi de daha büyük'' :)

ki daha önceki yazılarımdan hatırlarsınız belki bn buna dert de demedim.. insan en sevdiğinin birinin cennete gitmesine dert der mi...

(olayımızı hiç bilmeyen birine rastlarsam da, tümmm gülümsememle,'' farklı bişeyler yaşadık son 1 yıldır '' dedim.. sıkıntılarımız oldu demedim.)

olayın ilkkkk anından itibaren şu ana kadar aynı şeyleri hissettim hep, ilk an sabrını unutmamalıyım, izleniyorum.. (elhamdülillah, maşallah)

ama...

özlem, hasret, yarım kalmışlık, kocaman bi boşluk, o boşluk büyüklüğünde bir ağırlık balyoz gibi iniyor yüreğime bazen.. isyanımdan değil.. analığımdan o da...

sizi çok seviyorum.

ilginiz için Rabbim sizden razı olsun, iki dünyanızı tümmmm güzelliklerle doldursun inşallah (hepimiz için amin)

:71:

rabbim sana eşine büyük sabır versin..cok zor rabbim kimseyi evladı ile sınamasın..güzel ablamıza en kısa zamanda bir kardes nasip etsin insallah

Allah razı olsun.
Bi kerecik ettiğiniz dua bile bizler için büyük güç.
Allah size ve sevdiklerinize yaşatmasın inşallah.

Canım Temmuzda nişan var kısmetse,düğün tarihi belli değil maalesef ikimizde kpps'ye gircez 1 ay sonra:26:
İş-güç ne kadar yolunda giderse o kadar çabuk olur:)hayırlısı:)

Kız emine var ya, kucağıma alayım inşalllah en güzel şekliyle bebeğimi, bn de senin düğününe gelmezmiyimmmmmmm:10: :16:

Allah tüm kötü ve kötülüklerden, zorluklardan uzak etsin seni, sevdiğini ve sevdiklerini inşallah.

Allahım güç kuvvet versin eşinize ve size
ne kadar zor yaşayan bilir :43:
Allahım tez zamanda kucağınıza sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Allahım güç kuvvet versin eşinize ve size
ne kadar zor yaşayan bilir :43:
Allahım tez zamanda kucağınıza sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

amin amin amin.
Allah razı olsun.
birilerinden bu cümleleri duymak ınanın bni güçlendiriyor.
Allah sizlere, sevdiklerinize yaşatmasın.

Canlarım güzel arkadaşlarım, bn kötü olmadım ki bu olayla:)

Gayet iyi bir gün geçirdim yaani..

Ama eminenin de dediği gibi onu daha canlı hissetmenin, ona dokunuyor olmanın heyecanı hiç bitmesin istedim. :)

chnb dert yoldaşım , zaten o şekil umut yazıları olmasa, bn kaldıramazdım ki:)

bn hep şunu dedim:'' dert en büyük , ama tesellisi de daha büyük'' :)

ki daha önceki yazılarımdan hatırlarsınız belki bn buna dert de demedim.. insan en sevdiğinin birinin cennete gitmesine dert der mi...

(olayımızı hiç bilmeyen birine rastlarsam da, tümmm gülümsememle,'' farklı bişeyler yaşadık son 1 yıldır '' dedim.. sıkıntılarımız oldu demedim.)

olayın ilkkkk anından itibaren şu ana kadar aynı şeyleri hissettim hep, ilk an sabrını unutmamalıyım, izleniyorum.. (elhamdülillah, maşallah)

ama...

özlem, hasret, yarım kalmışlık, kocaman bi boşluk, o boşluk büyüklüğünde bir ağırlık balyoz gibi iniyor yüreğime bazen.. isyanımdan değil.. analığımdan o da...

sizi çok seviyorum.

ilginiz için Rabbim sizden razı olsun, iki dünyanızı tümmmm güzelliklerle doldursun inşallah (hepimiz için amin)

:71:

Sevindim canım ben hüzünlenmişsindir sandım.Ben hiç görmedim neredeyse bir yıl dolmak üzere. Yalnızca hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum. Bugün tatil yarın da benim boş günüm. Senin branşın neydi canım? Benim edebiyat...

Bir de aklıma bir şey geldi: Yasin'i hangi niyetle okursan kabul olurmuş diye okudum bir yerlere. Sen de bu ay niyetlendin sanırım Paşam'ın deyimiyle aman sabahlar olmasına:9:Her gece ben bir yasin okuyayım diyorum dün temizlendim yasin okumaya başladım. İstersen sen de dene. Okuduktan sonra hepimiz için dua ettim...

Sevindim canım ben hüzünlenmişsindir sandım.Ben hiç görmedim neredeyse bir yıl dolmak üzere. Yalnızca hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum. Bugün tatil yarın da benim boş günüm. Senin branşın neydi canım? Benim edebiyat...

Bir de aklıma bir şey geldi: Yasin'i hangi niyetle okursan kabul olurmuş diye okudum bir yerlere. Sen de bu ay niyetlendin sanırım Paşam'ın deyimiyle aman sabahlar olmasına:9:Her gece ben bir yasin okuyayım diyorum dün temizlendim yasin okumaya başladım. İstersen sen de dene. Okuduktan sonra hepimiz için dua ettim...

günaydın chnbcimmm

bnm normalde de boş günüm bugun, nasiplenemedik yani tatilden:P ama kızla olmak güzel.

yasin olayı.. olabilirr. bn arada tırsıp gelecek aya bırakıyorum... bakalımm..

duan için ise Allah razı olsun, kabul etsn inşaallah.:)

chnb yaa bn paşamın mektuplarını yazdığı yere yazmıştım, paylaşımlarımızda beraber olalım, birbirimizle çok ilgiliyiz demiştim...

Back