• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

chnb canım bugün 1 ay oldu seninde :2: :2: dünde benim 1 ayım olmustu hüzünlü geçti bugünde aklıma geldi ağladım :59: :59: zaman geçiyor ama acısı hiç geçmiyor :50: :50: :50: sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler hepimizin hakkında hayırlısı...üzülmüssündür mutlaka üzülme diyemicem ama sabırlı ol bugün hep aklımdaydın....
bu arada kızlar ben adet oldum tefriciyeyi bu haftada okuyacakmıydık nasıl olucak ???

burcucumm bitirdiysen eğer, okumuyoruz tefriciye başka şu an için.

ve zaten o abdeste gerek yok tefriciyede.

başka şeyler okuyoruz şu sıralar.. ne okursak da sıralıyoruz isimleri Allahın izniyle.:38:

öptümmmcxxxx

ıns.nkobcum tememnımız bu zaten amann ben hangı bırını anlatıyım nkop bendogumdan cıktıgım gun esım yurtdısından geldı cok kotu benı tesellı edıyo ve kayınpederımde dıyokı nıye geldın:(ıznını neden boldun sonra gelseydın bugun gelmıycektı de nezman gelcektı dedım ses cıkarmdı benım yasadıkalrımı anlatsam roman olur heralde su yasta neler geldı basıma ama kader ıste hepsı

Hepsi de, Allah senin gözünü daha erken yaşta açmak istemiş, dünyanın çirkefliğini daha erken tanıyıp asıl gerçekleri görmeni istemiş, o yüzden...:38:

Hepsi de, Allah senin gözünü daha erken yaşta açmak istemiş, dünyanın çirkefliğini daha erken tanıyıp asıl gerçekleri görmeni istemiş, o yüzden...:38:

sanırım oyle oldu o cırkınlıkte guzel olan tek sey canım kocamm allah onu basımdan eksık etmesın ıns.herkez mutlulugumuzu kıskanıyo cekemıyo oysa benım kımsenın mutlulugunda gozum yok allah herkezın yolunu acık etsın...

cok sukur canım yaaa ben normal dogum yaptım ogun ayaga kalktım yerımde duramam zaten kanmamda cok surmedı allahtan esım yok:)korunma sorunumda yok ama gelınce sen korun dıyo haptan nefret ederım asla ıcemem baska yontem bulcaz

çok güzel Allahım bak eziyet çektirmemiş sana... ben ilk evlendigim aylarda kullanmıstım hap sonra etkileri oldu gögüs büyümesi, göbeğim çıktı asla içmem dedim ama içmek zorundayım söyledigim lafı yedim yani hormonlarımı düzenlicekmiş 4-5 ay sonra bırakmayı düşünüyorum ama zaten bıraktıktan 3 ay sonrada eşim korunur rahim kendini toparlasın diye Allahın izniyle korunma sürecimide tamamladımmı tekrardan başlarız artık :4: :4:

burcucumm bitirdiysen eğer, okumuyoruz tefriciye başka şu an için.

ve zaten o abdeste gerek yok tefriciyede.

başka şeyler okuyoruz şu sıralar.. ne okursak da sıralıyoruz isimleri Allahın izniyle.:38:

öptümmmcxxxx

tamam ablacım pek bilgim olmadıgı için sormustum... bildigim duaları okuyayım bende ozman :54: :54:

çok güzel Allahım bak eziyet çektirmemiş sana... ben ilk evlendigim aylarda kullanmıstım hap sonra etkileri oldu gögüs büyümesi, göbeğim çıktı asla içmem dedim ama içmek zorundayım söyledigim lafı yedim yani hormonlarımı düzenlicekmiş 4-5 ay sonra bırakmayı düşünüyorum ama zaten bıraktıktan 3 ay sonrada eşim korunur rahim kendini toparlasın diye Allahın izniyle korunma sürecimide tamamladımmı tekrardan başlarız artık :4: :4:

ıns burcu allah saglıklı evlatlar nasıp etsın bende mecbur kalırsm tabıkı ıccem ama hamıleyken hıcbı ılacımı ıcmedım :( doktora ıctım dedım ben hıc kornmadım hemen hamıle kaldımcok ıstıyoduk dugunden sonra kaldım :)ıkızdı ama nasıp olmadı ıste kader

ıns burcu allah saglıklı evlatlar nasıp etsın bende mecbur kalırsm tabıkı ıccem ama hamıleyken hıcbı ılacımı ıcmedım :( doktora ıctım dedım ben hıc kornmadım hemen hamıle kaldımcok ıstıyoduk dugunden sonra kaldım :)ıkızdı ama nasıp olmadı ıste kader

bizler sağlıklı olalımda yine olur Allahın izniyle inanalım sabredelim sonu güzel olacak eminim :16: :16: :16: :16:

İyi akşamlaaar:71:
Bugüm amcakızım doğum yaptı.
İlk bebeği 10 yıl önce olmuştu,hemen ikinci olsun istedi olmadı,doktor doktor gezdi tekrar hamile kalamamıştı.Pes etti tedaviyi bıraktı olmuyor artık demiştiki Allah birdaha nasip etti.
!0 yıl aradan sonra pek yakışıklı bir yeğenimiz oldu :))
Demekki pes etmemek lazımmış :)

Allah bundan sonra bahtını güzel etsin bebeğinizin.

Darısı da tüm isteyenlerin başına:)

benımdeee ıkzdııııı yasasalardıııı ama yıne ıkız olsun ıstıyorumm ıns bı akrabamız ucuz hamıle:)

:(
Hamilelik ve doğum bana çok meşakkatli gelirdi.

Dedim ki ikinci kızıma hamileyken, '' Tüh yaa keşke ikiz olaydı, bir gebelikte 2 tane..'' gibi espriler kendimce.

Sonraa nooldu? bebeğim uçtu.

bn dedim ki'' yaa bak değil 1 gebelikte 2 bebek, Allah isterse 1 gebelikte sıfır bebek verir''

sonra oğlum geldi ve o da uçtu.

ve yine bnm beynim iş başında;'' hah işte sen 1 gebelikte 2 bebek isterken, Allah verdi 2 gebelkte sıfır bebek. Hem de tam gebelik, sonuna kadar.''

....

buyur burdan yak... Yani burnum sürtüldükçe sürtüldü.Ayağa kalkmaya dermanım kalmadı..

hiç istemesem mi diyorum bazen, o zaman da Allahtan umut kesmiş olur, kendime yenilir, yaşadıklarım bni Allaha karşı gelen biri etmiş olur diye düşünüyor ve kendimce planlar yapıyor; heveslere kapılıyorum...

İnşaallah Allahın izniyle hepsi de tek tek sırayla olur. Sonra da gelsin ardarda güzellikler.. bebeklerrr.. innnşaallahhhhhh:)

Şşşş!!!
Umutla söyledim, umutla ettim duamı bn :(
Sen böyle ol diye değil:4:
haklısın cnmm ama birden öle anlatıncaa dayanamadım aklıma geldi kızlarım offff cnm offff
ikiz ayrı bşy herkese düşmez heyecanıda başka her dr kontrolümüzde karnında 2 bebek gözüküyo okdr gzl bi duyguki bnm meleklerimin biriuykucuydu üstteki uyuyodu genelde dr aletle wuruyodu uyanıyodu ama alttaki kıpırkıprdı hiç durmuyodu elleri ayaklarıı
çook başka bi duygu allahım hepimizin gönlüne göre wersin işlhhh

cnm bu arda senin adın ne?

haklısın cnmm ama birden öle anlatıncaa dayanamadım aklıma geldi kızlarım offff cnm offff
ikiz ayrı bşy herkese düşmez heyecanıda başka her dr kontrolümüzde karnında 2 bebek gözüküyo okdr gzl bi duyguki bnm meleklerimin biriuykucuydu üstteki uyuyodu genelde dr aletle wuruyodu uyanıyodu ama alttaki kıpırkıprdı hiç durmuyodu elleri ayaklarıı
çook başka bi duygu allahım hepimizin gönlüne göre wersin işlhhh

cnm bu arda senin adın ne?

anlıyorum seni:( bebek olunca hangisi kötü oluyor ki, iki tane yanyana olanın da tadına doyum olmaz mutlakaa..

Sağlıklı ve hayırlıları avutur inşallah bir an önce hepimizi:)

nikinin altındaki gülücükler çookk yakışmış oraya çookkkkk:nazar: :34:

anlıyorum seni:( bebek olunca hangisi kötü oluyor ki, iki tane yanyana olanın da tadına doyum olmaz mutlakaa..

Sağlıklı ve hayırlıları avutur inşallah bir an önce hepimizi:)

nikinin altındaki gülücükler çookk yakışmış oraya çookkkkk:nazar: :34:
amiiiin............
ewet gülel olmuş dimii resmimide değiştirdim:)

amiiiin............
ewet gülel olmuş dimii resmimide değiştirdim:)

İyi yapmışsın. bn kendime nik ve avatar seçerken özellikle meleklerimi ve yaşadıklarımı ifade eden olmasın diye uğraştım.

Zaten her an aklımda, yüreğimde, duamda bnm onlar:(

Gözyaşımdaki her bi damlada onlar:(

Back