Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Canım Allahım sana da sabır versin Benimde bebeğm ekim ayında evlilik yıldönümümüzde doğcaktı Bize evlilik hediyesi olarak gelecekti Nasip değilmiş demekki O gün hiç gelmesin istiyorum

Çıkan sonuçlar bebeğimize ait sonuçlardı Eşim ve bana da testler yapılır mı bilmiyorum Artık ne gerekirse yapacağız İnşallah senin sonuçların çok iyi çıkar

fulya41 arkadaşım büyük geçmiş olsun üzülme 10binde 1 kişiyi bulan olasılıgın seni bulması üzücü tabi ama elbette tedavisi vardır sabır zaman ve inanç en büyük ilacın olacaktır emin ol.benimde bi rahatsızlıgım cıktı benimkide 2binde bir sürekli gidip kan veriyorum 1 yıl kesinlikle hamile kalmam yasak v.ss vardır bunlardada bir hayır bol bol dua et yapabilcegimiz tek şey bu

eweeeet gelelim arkadaşlar sizlere umarım iyisinizdir ilk defa tefriciye okudugum için bitiremedim henüz nasip olursa 2-3 güne bitirmeyi düşünüyorum... bendende güzel haberler war kandaki beta değerim düşüyor iyiye gidiyoruz şimdilik inş bizi ters köşeye yatırmaz hala alısamadım ama mutluyum şimdilik eşim gelecek yemek yapmam lazım arada gelirim yine hepinizi öpüyorum hayırlı cumalarrr

canım çok geçmiş olsun...herşeyin bir çözümü vardır...senin plasentadan gelen cevaptamı sorun varmı

Allahım sana da sabr versin Gerçekten Allahıma dua etmekten ve hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden İnşallah Allahım aynı acıları bir daha yaşatmaz hiçbirimize Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

canım çok geçmiş olsun...herşeyin bir çözümü vardır...senin plasentadan gelen cevaptamı sorun varmı

Canım bebeğimizi genetik araştırmaya götürdük 2 gün içinde sonuç çıktı Tam olarak nasıl bir incleme yaptılar bilmiyorum Otopsi değil ama

Geçmiş olsun canım, bende bebeğimi kaybettiğimde pgt yöntemini araştırdım. Sağlıklı yumurta ve spermleri seçiyorlar sanırım, onların genetiklerini falan inceliyorlar. Kadınlar külübünde bahçeci fulya tüp bebek merkezi var, ordaki doktorlar biliyor bu durumu, aslında istanbula kliniklerine çağırıyorlar ama, biz başka şehirdeyiz gitme imkanımız yok. Benim bebeğimde genetik bi sorun çıkmadı, ama neden gelişme bozukluğu oldu hala anlamadım. Aminiosentez falan yapıldı hep temiz. Bakalım, bekleyip göreceğiz. inşallah ikinci bebeklerimiz sağlıklı olur.

canım tam olarak hastalığın adı ne çok merak ettim... bende bebeğimi öyle kaybettim. benim ki genetik değildi ama kromozom bozukluğu vardı...

canım bebeğimizi genetik araştırmaya götürdük 2 gün içinde sonuç çıktı tam olarak nasıl bir incleme yaptılar bilmiyorum otopsi değil ama

fulyacım demekki aynı dönemde hamile kalmışız senle bende ekimde doğuracaktım...18. Haftada kalbi durdu ve doğum yaptım...plasentam incelendi...bebeği yollamadı dr..plasentada sorun yokmuş pzrt kontrolüm var ayrıntılı bilgiyi o azaman alacağım...allahım sabırlar versin hepimize...

Canım bende aynı merkezin diğer şubesi umut tüp bebekte tedavi görüp hamile kalmıştım Ayrıca bebeğimde sorunlar farkedilince fulyadaki bir doktora ayrıntılı ultrasona gitmiştim Umuttaki doktorum adet olunca gel görüşelim dedi İnşallah bu yöntem bende de faydalı olur

Canım bebeğimin hastalığı Meckel Gruber Sendromu

hımmm... açıkçası çalışma hayatımda hiç duymadım bu hastalığı. ama araştırcam... bu arada ben hemşireyim ve insanın başına gelip bide böyle duyunca araştırmadan duramıyorum... herşeyden nasıl korunabilirim acaba sorusu hep beynimin bi yerinde

Canım evet bende ekim annesi olacaktım Ekim anneleri topiğini takip ediyordum Seni ordan hatırlıyorum Pek mesaj yazmıyodum Bir iki kere yazmıştım sadece İnşallah hiçbir sorun çıkmaz

cnm gözün aydın çok sewindim bn demiştim sana endişelenme düşecek diye.....:))

Canım bir anne olarak gözyaşlarımı tutamadan okudum.Rabbim çok büyük bir sınavdan geçirmiş ama ne mutlu sana ki inancını sağlam tutup isyan etmeden iki meleğinide uğurlamışsın,ben meleklerinin seni orada beklediğine inanıyorum ;sana yüce Rabbimden sabır diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun....

inşallah canım tetbiri elden bırakmamk lazım. İkinci bebeğini düşüneceğin zaman bütün tahlililerini yaptır canım. Gerçi yaptırıyorsun zaten.

Canım bebeğimin hastalığı Meckel Gruber Sendromu

canım bu arada sormayı unuttum... doktorun eşin ve sen için genetik danışmanlık önerdi mi... o çok önemli çünkü... Sizin bilmediğiniz çok şeyin cevabını alabiliyorsunuz. kan testleri yapıyorlar. eğer doktorun söylemediyse sen mutlaka sor...

canım evet bende ekim annesi olacaktım ekim anneleri topiğini takip ediyordum seni ordan hatırlıyorum pek mesaj yazmıyodum bir iki kere yazmıştım sadece inşallah hiçbir sorun çıkmaz

sağol arkadaşım...kafam çok karışık....umarım sorun çıkmaz gizeminde dediği gibi genetik, kromozon testini ve ayrıca şu pıhtılaşmamı neyse onunda testi yapılmalıymış benim dr da söyledi...aslında 2 düşükten sonraymışta....ya var ya bu sisteme illet oldum neden hamile kalınca yada hazırlık aşamasında yapılmıyor illa ölmesimi lazım bu bebeklerin ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…