• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Arkadaşlar, hem de yüreğe dokunan arkadaşalr, kandiliniz mübarek olsun

Allah gönlümüzdekileri en hayırlı ve güzel şeklıyle bizlere en yakın zamanda, ısyana girmeden sabrımız tükenmeden nasip etsin inşaallah..

Ve hepimize de iki dünya saadeti versin.

öpüyorum hepinizi, iyi ki varsınız. tüm maskelerimi çıkardığım özümü yaşadığım sizlerin bn ellerinden öpüyorum analığı en zor haliyle en dayanılması zor haliyle yaşayıp, ama ümiitleri yitirmeyip, yine O'na sığındığınız için.. bni anladığınız için.... fikirlerimi sizden okuduğum için..

ah bı de yanımda olaydınız sizler.. sizlerden biri vs...

O kadar isterdim ki şöyle bnden birilerine sarılıp doyaaaa doyaaaaaa ağlamayı.

bn çok duygusalım sanırım bugun.

aynen.bende çok isterim.herhalde sabaha kadar dertleşirdik.iyiki varsınız.hepinizin kandili mübarek olsun.

Arkadaşlar bugün oruçluydum. Ezan okunduğunda orucumu açmadan NKOB'un gönderdiğiliste ismiyle hepimize hayırlı evlatlar vermesiiçin dua ettim Rabbime. İnşallah kabul olur. Amin...

Kizlar ben de 100 bitirdim, diger 100 ü de bu gece bitirecegim Insallah

Hepinizin kandili kutlu olsun, dualarimiz kabul görsün insallah...

Hepinizin kandili mübarek olsun,
Allah hepinize gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Dualarda buluşmak dileğiyle:16:

Ahhh keske..... bu aglama cok farkli olurdu, dedigin gibi doya doya.... hep göz yaslarimizi sakladik, icimizi akittik...

Ama neden olmasin, eger istersek bigün bulusabiliriz....

''sağlıklı olsunnnn.. kız yada erkek olsunnnnnn... kaç tane olursa olsun. ama sıfır tane olmasın.''

nkopcum benımkıde tamam 200tane allah kabul etsın ıns ısımlerle bırlıkte dua edıldı

kızlar iyi değilim.

çoook uzun zamandır ilk kez iyi değilim.

anlatamıyorum duygularımı şu an ama durduramadığım gözyaşlarımın sessiz olması bni boğuyor yoruyor. bağıra çağıra ağlamak istyrm.

anlatamıyorum şu an hislerimi.

kızlar iyi değilim.

anlatamıyorum duygularımı şu an ama durduramadığım gözyaşlarımın sessiz olması bni boğuyor yoruyor. bağıra çağıra ağlamak istyrm.

sanıırm bugun herkez aynı yogunlukta yasıyo duygularını nkop 7gun sonra dogacaktı kuzum yasasaydııı ama nasıp ıste orudugum yelegı yarım kaldı tamamlayamadım her gıysıısının ıcı bos kaldı kurmaya zamanım olmayan besıgı gıbı cennet melegım bugn belkıde bızı ızlıyolardır onlarda bızımle bırlıkte dua edıyolardır kımbılır....rabbım sabır versın hepımıze acını ve uzuntunu paylasıyorum yurekten

her yazdığınız çok güzel. bni çok etkiliyor. ama şu an salak aşıklar gibi ekrana baka baka , hiç konuşamadan sadece düşünmek ve okumak yavan kaldı, farklı bişeylere ihtiyacım var şu an. kötüyüm.hep ordasınız emınım bni çok iyi anlıyorsunz ama yoksunuz.yazılarla yetınemıyorum şu an.yapayalnız hissediyorum kendımı.

ceyda yazıyor chnb özlem... sizleri görmek çok güel oluyor yaaaa...

yeter dıyor kızım ağlamanolur dıyor ama durduramıyrum bugun kendımı ben

kızlar iyi değilim.

canım ağlamak istiyorsan ağla dök içini başka türlü rahatlıyamıyoruz ki...içine atma benim psikoloğum öyle söyledi....allahım şu güzel gecenin hatırına tüm dualarımızı kabul eylesin...

Arkadaşlar bugün oruçluydum. Ezan okunduğunda orucumu açmadan NKOB'un gönderdiğiliste ismiyle hepimize hayırlı evlatlar vermesiiçin dua ettim Rabbime. İnşallah kabul olur. Amin...

bu msj bbni çok daha fazla coşturdu.

''tefriciyeyi bitirdim'' cümlelerinden de çok etkılendım. ne kadar yürekten sahıplendıler, demmek ki bu kadar yanıyor içileri demek kı onlar da aynen bnm gibi dedim. demek ki bizim işimiz gerçekten zor dedim.

NKOB canim, naptin ya, ben de simdi agliyorum.......

Hepimizin nasil da birbirimize ihtiyaci var, nasil da birbirimizin acisini sahiplendik, her yazdiginiz yakarista o cigligi taaaaaa kalbimin ortasinda hissetim... cünkü o benim cigligimdi, hem de aynisi...

Bugün her duamda, Allahim bize dayanma gücü ver, bu imtihani basarmayi nasip et, biz yüregi cok fena yanmis anneleriz, öyle herhangi bi anne degiliz, bize yardim et, bizim diger annelerden daha fazla yardimina ihtiyacimiz var, Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine....

Son düzenleme:
tefriciyeyi okurken gözümün önüne hastane odası geldi,ameliyathaneden çıkmışım yatağımdayım eşim elimden öpüyor ve ağlıyor,ben ağlıyorum,annem ağlıyor,kayınvalidem ağlıyor,arkadaşlarım odamı doldurmuş,miniğimde yanı başımda,kucağıma veriyolar,durduramıyorum kendimi...

gözyaşlarıyla okudum...sizlerinde öyle okudğuna eminim,boğazımdaki düğüm hiç geçmeyecek biliyorum ama rabbim seni çok seviyorum,senden gelen herşeyi çok seviyorum,bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizi boynu bükük bırakma rabbim...

sanıırm bugun herkez aynı yogunlukta yasıyo duygularını nkop 7gun sonra dogacaktı kuzum yasasaydııı ama nasıp ıste orudugum yelegı yarım kaldı tamamlayamadım her gıysıısının ıcı bos kaldı kurmaya zamanım olmayan besıgı gıbı cennet melegım bugn belkıde bızı ızlıyolardır onlarda bızımle bırlıkte dua edıyolardır kımbılır....rabbım sabır versın hepımıze acını ve uzuntunu paylasıyorum yurekten
:14::14::14::14:
bnmde meleklerimin battaniyesi yarım kalmıştı hastaneden çıktığımda ewe geldiğimde anneciğim kaldırmıştı ne war ne yok aldığımız kıyafetleri 3 gün önce aldığımız babetlerini babamızın aldığı spor ayakkabılarını hiç bşy bırakmamışlar ewde ama geçen hafta aldım yarım kalan battaniyemizi hem ağladım hem işledim we bitirdim farbalarınıda elimle diktim okdr güzel olduki ama hurca koyup sakladım:59::59::59:
kızlar bgn bnde hiç ii değilim deminden beri hem dua edip hem ağladım allahııım duy sesimizi yalwarırım bizim kucaklarımızı boş bırakma bzi ewlat sewgisinden mahrum etme
yarabbim sen bize şifa wer güç kuvvet sabır wer................

Back