fulyacım aslında bu bile büyük şans biliyomusun?benim bebeğime otopsi yapıldı ama anne karnında bir gün kaldığı için örnek çoğaltılamadı ve bi sonuca ulaşılamadı,genetikçiler tahminle muhtemelen genetik bi problemi yoktu dediler,plesantamızda ise sadece viral bi enfeksiyon çıktı bununda bebeği öldürmesi aslında çok zormuş,kan pıhtılaşması testlerimiz ve proteinimiz biraz düşük çıktı normalde kullanmasakda olur bu iğneleri ama biz yinede önlem alalım dedi...Şuan hamileyim kalp atışını duyduğumuz andan itibaren aspirin ve iğneleri kullanmaya başladım,bize kromozom araştırması yapılmasını istediğimizde de kanamam oldu ve düşük tehdidi geçirdik ve tahlil vermeye gidemedik,bunda da var bi hayır dedik...ben hamileliğimde riskli gebelik konusunda uzman bi profosöre gidiyordum,adam 10 yıldır böyle bişeyle karşılaşmadım dedi...Sonuçta elimde net bi veri yok ihtimal dahilinde herşeyim,allahım bu yavrumu bana bağışlasın diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Canım inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın Artık hepimizin kaderi bu Hamileliğimizi keyifle değil endişeyle geçireceğiz