• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

bugun yazacak gücüm yok.

yazılarınız dualarınız harika. Allahım yüzümüzü güldürsün innşaallah.

bir yasin bir fetih okudum bizler için. bir de namaz sonrası bol bol dua ettim. (söylüyorum ki gücünüz artsın, yüreğiniz ferahlasın)

isim listemiz böylece 3 kere dillendi bnde.

Allahım biz duada birleştik isyanda değil, sabırda birleştik acizlikte birleştik ve herrr şeyin senden geldiğini bilerek senden diliyoruz; iki dünyamızı cennet et, yüzlerimizi güldür, dualarımızı kabul et yarabbim. Rahmetlerinin sağanak sağanak yağdığı bu gun ve gecelerde rahmetini bizlerden esırgeme, ellerimizi boş çevirme.

bizi sev

bizi sevdir

bizi sevindir.

Son düzenleme:
Bizim ellerimiz boooşşş.. karnımız boooşşş.. kucağımmız bomboşşş....

Ama senin lütfun da hoşşş... kahrın da hooşşş..

biraz geç oldu ama hepinizin kandili mubarek olsun hepinize isimlerinizle dua ettim allah hepimizin duasını kabul etsin müminin mümmin kardeşine duası kabul olurmuş benide tefriciye listesine eklemişsin ben hergün takip edemediğim için göremedim bide sıra oluşturuldumu dağıtımı ayarladınızmı çünkü bu duanın sayısı ve niyeti çok önemli birine okurken 4444tane den fazla oldu hadi bunuda ötekine ekleyelim demek olmuyo niyet edilerek okununca bana kaç tane yazdınız yarın takip edicem ona göre okurum bende

volkan konak- mimoza çiçeğim

volkan konak - keklik gibi (oğlumun adı murattı)

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım herkesin dualarını kabul etsin Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bende 200 adet duamı okudum Allah kabul etsin Ama bana gerçek ismlerin olduğu liste gelmedi Gönderirseniz sevinirim

Bugün benim için de çok kötü bir gün Bebeğimizin genetiğe gönderdiğimiz sonuçları çıktı Maalesef sonuçlarımız çok kötü Genetik bir hastalığı var Diğer bebeklerimizde de %25 görülme riski var Aynı üzüntüleri bir daha yaşamak istemiyorum

Okuyacakların listesi;

1. ceyda_1984 200
2. chnb 200
3. melekannesi67 200
4. ghisem 200
5. özlem378 200
6. htpınar 200
7. esmeray03 500
8. burcuerdem 200
9. haticesu 150
10. n_a_z 200
11. NKOB 494
12. derman 200
13. davraz32 200
14. ukomut 200
15. map 200
16. madeofhonor 100
17. yesimmm33 200
18. eminapolat 200
19. hülyabaskurt 200
20.fulya41 200.

Arkadaşlar 1 haziranda başlıyoruz.

*** lütfen kaç tane ve ne zamana kadar çekeceğini öğrenen arkadaşım özelden veya buradan '' aldım, kabul ettim'' şeklınde bildirsin.

sayılı olduğu için, kabul ettiğini bildirmeyen arkadaşınkini de dağıtmamız gerekcek.

**** bitiş günü 8 haziran akşam ezanı.

lütfen bitişi de haber edilsin, '' çektim , bitti '' şeklinde:)

Son düzenleme:
Kızlar hepiniz o kadar içten yazmışsınız ki. Demek ki bu gece Allah dualarımızı inşallah kabul edecek. Ben de geceyi ibadetle geçirmeye çalışıyorum. O yüzden herkese yazmak istesem de yazamadım. Allah dualarımızı kabul etsin. Ben daha 50 tane okuyabildim. 50 daha bu gece okurum inşallah. Yarın akşama inşallah tamamlarım. Öpüyorum herkesi....

her yazdığınız çok güzel. bni çok etkiliyor. ama şu an salak aşıklar gibi ekrana baka baka , hiç konuşamadan sadece düşünmek ve okumak yavan kaldı, farklı bişeylere ihtiyacım var şu an. kötüyüm.hep ordasınız emınım bni çok iyi anlıyorsunz ama yoksunuz.yazılarla yetınemıyorum şu an.yapayalnız hissediyorum kendımı.

ceyda yazıyor chnb özlem... sizleri görmek çok güel oluyor yaaaa...

yeter dıyor kızım ağlamanolur dıyor ama durduramıyrum bugun kendımı ben

sen ne bugün nede baska bıgun hıcbızaman yalnız değılsın yaradan bızımle herzaman enbüyük dert ortagımız...

nazımm kandilin mübarek olsun.rabbim dualarını kabul etsin
saol tubişim seninde kandilin mübarek olsun cnm amiin hepimizin duaları kabul olsun işlhh
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım herkesin dualarını kabul etsin Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bende 200 adet duamı okudum Allah kabul etsin Ama bana gerçek ismlerin olduğu liste gelmedi Gönderirseniz sevinirim

Bugün benim için de çok kötü bir gün Bebeğimizin genetiğe gönderdiğimiz sonuçları çıktı Maalesef sonuçlarımız çok kötü Genetik bir hastalığı var Diğer bebeklerimizde de %25 görülme riski var Aynı üzüntüleri bir daha yaşamak istemiyorum
cnm üzülme sen bol bol duanı et allaha sığın işlhh bidahaki bebekinde olmıcak böle bşy o yüzdelik şans denk gelmicek size.....

kızlar duamın 66 tanesini okuyabildim çook uykusuzum yrn dwm edicem artık yatıyorum çnkü ağlamaktan gözlerim şiştii
ii geceler...:58:

bugün bişey yazabılecek gücüm ve beynım yok fulyacığım ama sana yazılmalı sanırım.

O ''ol'' derse olur.

Rabbim gör bak neler eylerrr, neylerse güzel eylerr...

mutlaka bir çaresi vardır.

dua dua dua.. tek gcümüz o. inşaallah derdinin bir an önce dermanı da bulunur.

Allah kabul etsin canım. Canım bu genetik sonucuna göre tüp bebek (pgt yöntemiyle - döllenme sonrası rahime koymadan sağlıklı genleri olanlar yerleştiriliyor) böyle bir şey söylemedi mi doktorlar? Ne tavsiye ettiler?

Canim Allah büyük, bak bugün de hepimiz dualar ettik. Insallah bir daha yasamazsin bu aciyi...

NKOB canim, naptin ya, ben de simdi agliyorum.......

Hepimizin nasil da birbirimize ihtiyaci var, nasil da birbirimizin acisini sahiplendik, her yazdiginiz yakarista o cigligi taaaaaa kalbimin ortasinda hissetim... cünkü o benim cigligimdi, hem de aynisi...

Bugün her duamda, Allahim bize dayanma gücü ver, bu imtihani basarmayi nasip et, biz yüregi cok fena yanmis anneleriz, öyle herhangi bi anne degiliz, bize yardim et, bizim diger annelerden daha fazla yardimina ihtiyacimiz var, Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine....

özlemcim ne kadar içten dua etmişsin ALLAH razı olsun.yüce katında kabul eder inşallah.

tefriciyeyi okurken gözümün önüne hastane odası geldi,ameliyathaneden çıkmışım yatağımdayım eşim elimden öpüyor ve ağlıyor,ben ağlıyorum,annem ağlıyor,kayınvalidem ağlıyor,arkadaşlarım odamı doldurmuş,miniğimde yanı başımda,kucağıma veriyolar,durduramıyorum kendimi...

gözyaşlarıyla okudum...sizlerinde öyle okudğuna eminim,boğazımdaki düğüm hiç geçmeyecek biliyorum ama rabbim seni çok seviyorum,senden gelen herşeyi çok seviyorum,bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizi boynu bükük bırakma rabbim...

canım benim bu hastane odası anıları bebek anıları hayallerimiz ömür boyu bizimle olacak.rabbim hepimizin sabrını arttırsın.isyana girmeden bu günleri atlatmamızı nasip eder inşallah.

:14::14::14::14:
bnmde meleklerimin battaniyesi yarım kalmıştı hastaneden çıktığımda ewe geldiğimde anneciğim kaldırmıştı ne war ne yok aldığımız kıyafetleri 3 gün önce aldığımız babetlerini babamızın aldığı spor ayakkabılarını hiç bşy bırakmamışlar ewde ama geçen hafta aldım yarım kalan battaniyemizi hem ağladım hem işledim we bitirdim farbalarınıda elimle diktim okdr güzel olduki ama hurca koyup sakladım:59::59::59:
kızlar bgn bnde hiç ii değilim deminden beri hem dua edip hem ağladım allahııım duy sesimizi yalwarırım bizim kucaklarımızı boş bırakma bzi ewlat sewgisinden mahrum etme
yarabbim sen bize şifa wer güç kuvvet sabır wer................

kıyamam ben sana.canım benim.rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerle kucağını doldurur.tekrarını hiçbirimize yaşatmaz.

bugun yazacak gücüm yok.

yazılarınız dualarınız harika. Allahım yüzümüzü güldürsün innşaallah.

bir yasin bir fetih okudum bizler için. bir de namaz sonrası bol bol dua ettim. (söylüyorum ki gücünüz artsın, yüreğiniz ferahlasın)

isim listemiz böylece 3 kere dillendi bnde.

Allahım biz duada birleştik isyanda değil, sabırda birleştik acizlikte birleştik ve herrr şeyin senden geldiğini bilerek senden diliyoruz; iki dünyamızı cennet et, yüzlerimizi güldür, dualarımızı kabul et yarabbim. Rahmetlerinin sağanak sağanak yağdığı bu gun ve gecelerde rahmetini bizlerden esırgeme, ellerimizi boş çevirme.

bizi sev

bizi sevdir

bizi sevindir.

ALLAH razı olsun NKOB.

Bizim ellerimiz boooşşş.. karnımız boooşşş.. kucağımmız bomboşşş....

Ama senin lütfun da hoşşş... kahrın da hooşşş..

kesinlikle katılıyorum.

biraz geç oldu ama hepinizin kandili mubarek olsun hepinize isimlerinizle dua ettim allah hepimizin duasını kabul etsin müminin mümmin kardeşine duası kabul olurmuş benide tefriciye listesine eklemişsin ben hergün takip edemediğim için göremedim bide sıra oluşturuldumu dağıtımı ayarladınızmı çünkü bu duanın sayısı ve niyeti çok önemli birine okurken 4444tane den fazla oldu hadi bunuda ötekine ekleyelim demek olmuyo niyet edilerek okununca bana kaç tane yazdınız yarın takip edicem ona göre okurum bende

canım ALLAH razı olsun.

isimleri ben sana gönderirim.ALLAH razı olsun.kabul eder inşallah.canım benim %25 diyorsun.3/4 şansın var.chnb yazmış bak.genetik inceleme yapılır.dr'unla görüştün mü?lütfen ümitsizliğe kapılma.hani bir söz varya görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler.

başımıza gelenler çok acı.dayanmak,biryerlerden başlamak çok zor.o kadar gamsız insanlara birşey olmuyor diye düşünüyor insan.ama ne yapalım seçme şansımız yok.bizim imtihanımız evlatlarımızlaymış.onlar bize zaten emanet.bizbe eşlerimize emanetiz.

ben kızım küçükken herşeyim benim,seni çok seviyorum derken eşim bana o bize emanet,kendini çok fazla kaptırma vs. gibi cümleler söylerdi.bende kırılırdım.ama şimdi çok iyi anlıyorum.O'ndan gelene ne olursa olsun dayanmamız gerek.bu dünya zaten geçici.saraylarda da olsak,zindanda da olsak geçecek.asıl sonsuz alemdeki yaşantımız önemli.rabbim cümlemizi ahiretini kazananlardan eylesin.

bu msj bbni çok daha fazla coşturdu.

''tefriciyeyi bitirdim'' cümlelerinden de çok etkılendım. ne kadar yürekten sahıplendıler, demmek ki bu kadar yanıyor içileri demek kı onlar da aynen bnm gibi dedim. demek ki bizim işimiz gerçekten zor dedim.

yanmaz mı hayatım hem de nasıl yanıyor... sabah sabah ağlattın beni...kandil günü diye hemen bitirmek istedim tefriciyeyi... Akşamda hepimizin yavrularının ruhuna dua ederek helva kavurdum dağıttım. ben regl olduğum için eşimde yanımda yasin ve fetih okudu... sonra tüm gece günahlarımızın affını ve dualarımız kabulunü istedim ve bol bol salavatı şerife okudum... keşke namazda kılabilseydim ama olmadı... kayınvalidemde tüm gün sadaka dağıtmış...

inanırmısın bilmem ama uzun zamandır ilk defa bu sabah ağladım... içinin yandığının farkındayım ve gerçektan kardeşim gibi hissettim... tanımıyorken bu kadar uzakken yakın olmak inanılmaz duygu... ama ne zaman Allaha en içten dileklerde yalvarmaya başladım, ne zaman dualara sığındım. Peygamberimize bol salat ettim işte o zaman içimdeki sıkıntıları o boşluğu dolduracak gücü buldum... Allaha yakınlığı daha önce bu kadar güzel görmemiştim... Yüce Allahım hepimizin duaları kabul eylesin...

yanmaz mı hayatım hem de nasıl yanıyor... sabah sabah ağlattın beni...kandil günü diye hemen bitirmek istedim tefriciyeyi... Akşamda hepimizin yavrularının ruhuna dua ederek helva kavurdum dağıttım. ben regl olduğum için eşimde yanımda yasin ve fetih okudu... sonra tüm gece günahlarımızın affını ve dualarımız kabulunü istedim ve bol bol salavatı şerife okudum... keşke namazda kılabilseydim ama olmadı... kayınvalidemde tüm gün sadaka dağıtmış...

inanırmısın bilmem ama uzun zamandır ilk defa bu sabah ağladım... içinin yandığının farkındayım ve gerçektan kardeşim gibi hissettim... tanımıyorken bu kadar uzakken yakın olmak inanılmaz duygu... ama ne zaman Allaha en içten dileklerde yalvarmaya başladım, ne zaman dualara sığındım. Peygamberimize bol salat ettim işte o zaman içimdeki sıkıntıları o boşluğu dolduracak gücü buldum... Allaha yakınlığı daha önce bu kadar güzel görmemiştim... Yüce Allahım hepimizin duaları kabul eylesin...

amin canım.ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin.bende belkide bu yaşadıklarımız bizi ALLAH'a daha da yakınlaştırmak içindi diye düşünüyorum.teselli buluyorum.zaten en büyük dayanağımız yaradan.

ALLAH eşindende razı olsun.sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah.

amin canım.ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin.bende belkide bu yaşadıklarımız bizi ALLAH'a daha da yakınlaştırmak içindi diye düşünüyorum.teselli buluyorum.zaten en büyük dayanağımız yaradan.

ALLAH eşindende razı olsun.sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah.

Allah senden de razı olsun. şükür ki derdimi paylaşacağım beni benden daha iyi anlayan arkadaşlara sahip oldum.. Rabbim İsteyen herkese evlat nasip etsin...

fulyacım allah buyuk canım yaaa hıcbısey bellı olmaz dılerım allah saglıklı evlatlar nasıp eder sanada hepımızde ben daha test bıle yaptırmadım kırkım dolmadı esımde gelınce bırlıkte gıdelım dıyo eylulde bense cok merak edıyorum bıranonce yapılsın test sonucunu bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun...kuzucum yasasaydı haftaya persembe dogcaktı nasıpp ıste...

fulyacım allah buyuk canım yaaa hıcbısey bellı olmaz dılerım allah saglıklı evlatlar nasıp eder sanada hepımızde ben daha test bıle yaptırmadım kırkım dolmadı esımde gelınce bırlıkte gıdelım dıyo eylulde bense cok merak edıyorum bıranonce yapılsın test sonucunu bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun...kuzucum yasasaydı haftaya persembe dogcaktı nasıpp ıste...

ceydacım inan seni çok iyi anlıyorum şuan geçmek bilmiyo zaman ama derlerdi de inanmazdım zaman herşeyin ilacı diye...acın asla bitmeyecek ama ağlama krizlerin sona erecek,kendine teselli bulacaksın,rabbime sığınacaksın...burdan sakın ayrılma çünkü şifamız burası...

Allah kabul etsin canım. Canım bu genetik sonucuna göre tüp bebek (pgt yöntemiyle - döllenme sonrası rahime koymadan sağlıklı genleri olanlar yerleştiriliyor) böyle bir şey söylemedi mi doktorlar? Ne tavsiye ettiler?

Canım benimde tek umudum pgt yöntemi Benim durumumda olnlar için kullanılıyor mu bilmiyorum Dün tüp bebek tedavisi olduğum doktorumu aradım Şimdi bunları düşünme Kendini toparlamaya çalış İlk adetinde bana gel ayrıntılı görüşelim dedi Olumlu yada olumsuz birşey söylemedi

Bugün kontrolüm vardı Gittiğim doktora da sordum Bebeğimin hastalığıyla ve pgt yöntemiyle ilgili fazla bilgisinin olmadığını söyledi Daha önce tavsiye ettiği profa gitmemi önerdi Aksi durumda sağlıklı bebeği buluncaya kadar denemem gerektiğini söyledi Yani hamile kal 14. haftayı bekle Sağlıksızsa sonlandır Sonra tekrar dene İnsanlara bunu söylemek ne kadar kolay geliyor İnternetten de araştırıyorum hamilelik öncesi yapılabilecek bir tedaviden bahsetmiyor Hamilelikte iyi takip edilmesi lazım diyor Yani sağlıksızsa yine sonlandır

Allahım aynı acıları bir daha yaşatmaz inşallah 10000 de 1 görülen bir hastalıkmış İkincisinde 100 de 25 benim için çok büyük bir risk Anlayamadığım bu hastalık akraba evliliklerinde görülüyor Benim eşimle uzaktan yakndan hiçbir akrabalığım yok Beni çok daha zor bir süreç bekliyor galiba

Back