her yazdığınız çok güzel. bni çok etkiliyor. ama şu an salak aşıklar gibi ekrana baka baka , hiç konuşamadan sadece düşünmek ve okumak yavan kaldı, farklı bişeylere ihtiyacım var şu an. kötüyüm.hep ordasınız emınım bni çok iyi anlıyorsunz ama yoksunuz.yazılarla yetınemıyorum şu an.yapayalnız hissediyorum kendımı.
ceyda yazıyor chnb özlem... sizleri görmek çok güel oluyor yaaaa...
yeter dıyor kızım ağlamanolur dıyor ama durduramıyrum bugun kendımı ben
saol tubişim seninde kandilin mübarek olsun cnm amiin hepimizin duaları kabul olsun işlhhnazımm kandilin mübarek olsun.rabbim dualarını kabul etsin
cnm üzülme sen bol bol duanı et allaha sığın işlhh bidahaki bebekinde olmıcak böle bşy o yüzdelik şans denk gelmicek size.....Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım herkesin dualarını kabul etsin Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bende 200 adet duamı okudum Allah kabul etsin Ama bana gerçek ismlerin olduğu liste gelmedi Gönderirseniz sevinirim
Bugün benim için de çok kötü bir gün Bebeğimizin genetiğe gönderdiğimiz sonuçları çıktı Maalesef sonuçlarımız çok kötü Genetik bir hastalığı var Diğer bebeklerimizde de %25 görülme riski var Aynı üzüntüleri bir daha yaşamak istemiyorum
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım herkesin dualarını kabul etsin Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bende 200 adet duamı okudum Allah kabul etsin Ama bana gerçek ismlerin olduğu liste gelmedi Gönderirseniz sevinirim
Bugün benim için de çok kötü bir gün Bebeğimizin genetiğe gönderdiğimiz sonuçları çıktı Maalesef sonuçlarımız çok kötü Genetik bir hastalığı var Diğer bebeklerimizde de %25 görülme riski var Aynı üzüntüleri bir daha yaşamak istemiyorum
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım herkesin dualarını kabul etsin Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bende 200 adet duamı okudum Allah kabul etsin Ama bana gerçek ismlerin olduğu liste gelmedi Gönderirseniz sevinirim
NKOB canim, naptin ya, ben de simdi agliyorum.......
Hepimizin nasil da birbirimize ihtiyaci var, nasil da birbirimizin acisini sahiplendik, her yazdiginiz yakarista o cigligi taaaaaa kalbimin ortasinda hissetim... cünkü o benim cigligimdi, hem de aynisi...
Bugün her duamda, Allahim bize dayanma gücü ver, bu imtihani basarmayi nasip et, biz yüregi cok fena yanmis anneleriz, öyle herhangi bi anne degiliz, bize yardim et, bizim diger annelerden daha fazla yardimina ihtiyacimiz var, Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine....
tefriciyeyi okurken gözümün önüne hastane odası geldi,ameliyathaneden çıkmışım yatağımdayım eşim elimden öpüyor ve ağlıyor,ben ağlıyorum,annem ağlıyor,kayınvalidem ağlıyor,arkadaşlarım odamı doldurmuş,miniğimde yanı başımda,kucağıma veriyolar,durduramıyorum kendimi...
gözyaşlarıyla okudum...sizlerinde öyle okudğuna eminim,boğazımdaki düğüm hiç geçmeyecek biliyorum ama rabbim seni çok seviyorum,senden gelen herşeyi çok seviyorum,bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizi boynu bükük bırakma rabbim...
bnmde meleklerimin battaniyesi yarım kalmıştı hastaneden çıktığımda ewe geldiğimde anneciğim kaldırmıştı ne war ne yok aldığımız kıyafetleri 3 gün önce aldığımız babetlerini babamızın aldığı spor ayakkabılarını hiç bşy bırakmamışlar ewde ama geçen hafta aldım yarım kalan battaniyemizi hem ağladım hem işledim we bitirdim farbalarınıda elimle diktim okdr güzel olduki ama hurca koyup sakladım
kızlar bgn bnde hiç ii değilim deminden beri hem dua edip hem ağladım allahııım duy sesimizi yalwarırım bizim kucaklarımızı boş bırakma bzi ewlat sewgisinden mahrum etme
yarabbim sen bize şifa wer güç kuvvet sabır wer................
bugun yazacak gücüm yok.
yazılarınız dualarınız harika. Allahım yüzümüzü güldürsün innşaallah.
bir yasin bir fetih okudum bizler için. bir de namaz sonrası bol bol dua ettim. (söylüyorum ki gücünüz artsın, yüreğiniz ferahlasın)
isim listemiz böylece 3 kere dillendi bnde.
Allahım biz duada birleştik isyanda değil, sabırda birleştik acizlikte birleştik ve herrr şeyin senden geldiğini bilerek senden diliyoruz; iki dünyamızı cennet et, yüzlerimizi güldür, dualarımızı kabul et yarabbim. Rahmetlerinin sağanak sağanak yağdığı bu gun ve gecelerde rahmetini bizlerden esırgeme, ellerimizi boş çevirme.
bizi sev
bizi sevdir
bizi sevindir.
Bizim ellerimiz boooşşş.. karnımız boooşşş.. kucağımmız bomboşşş....
Ama senin lütfun da hoşşş... kahrın da hooşşş..
biraz geç oldu ama hepinizin kandili mubarek olsun hepinize isimlerinizle dua ettim allah hepimizin duasını kabul etsin müminin mümmin kardeşine duası kabul olurmuş benide tefriciye listesine eklemişsin ben hergün takip edemediğim için göremedim bide sıra oluşturuldumu dağıtımı ayarladınızmı çünkü bu duanın sayısı ve niyeti çok önemli birine okurken 4444tane den fazla oldu hadi bunuda ötekine ekleyelim demek olmuyo niyet edilerek okununca bana kaç tane yazdınız yarın takip edicem ona göre okurum bende
bu msj bbni çok daha fazla coşturdu.
''tefriciyeyi bitirdim'' cümlelerinden de çok etkılendım. ne kadar yürekten sahıplendıler, demmek ki bu kadar yanıyor içileri demek kı onlar da aynen bnm gibi dedim. demek ki bizim işimiz gerçekten zor dedim.
yanmaz mı hayatım hem de nasıl yanıyor... sabah sabah ağlattın beni...kandil günü diye hemen bitirmek istedim tefriciyeyi... Akşamda hepimizin yavrularının ruhuna dua ederek helva kavurdum dağıttım. ben regl olduğum için eşimde yanımda yasin ve fetih okudu... sonra tüm gece günahlarımızın affını ve dualarımız kabulunü istedim ve bol bol salavatı şerife okudum... keşke namazda kılabilseydim ama olmadı... kayınvalidemde tüm gün sadaka dağıtmış...
inanırmısın bilmem ama uzun zamandır ilk defa bu sabah ağladım... içinin yandığının farkındayım ve gerçektan kardeşim gibi hissettim... tanımıyorken bu kadar uzakken yakın olmak inanılmaz duygu... ama ne zaman Allaha en içten dileklerde yalvarmaya başladım, ne zaman dualara sığındım. Peygamberimize bol salat ettim işte o zaman içimdeki sıkıntıları o boşluğu dolduracak gücü buldum... Allaha yakınlığı daha önce bu kadar güzel görmemiştim... Yüce Allahım hepimizin duaları kabul eylesin...
amin canım.ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin.bende belkide bu yaşadıklarımız bizi ALLAH'a daha da yakınlaştırmak içindi diye düşünüyorum.teselli buluyorum.zaten en büyük dayanağımız yaradan.
ALLAH eşindende razı olsun.sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah.
fulyacım allah buyuk canım yaaa hıcbısey bellı olmaz dılerım allah saglıklı evlatlar nasıp eder sanada hepımızde ben daha test bıle yaptırmadım kırkım dolmadı esımde gelınce bırlıkte gıdelım dıyo eylulde bense cok merak edıyorum bıranonce yapılsın test sonucunu bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun...kuzucum yasasaydı haftaya persembe dogcaktı nasıpp ıste...
Allah kabul etsin canım. Canım bu genetik sonucuna göre tüp bebek (pgt yöntemiyle - döllenme sonrası rahime koymadan sağlıklı genleri olanlar yerleştiriliyor) böyle bir şey söylemedi mi doktorlar? Ne tavsiye ettiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?