Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Canım daha böyle ayrıntılı konuları konuşmadık Gereken neyse hepsini yapacağız artık Zaten doğal yolla olmuyo bebeğimiz Yine tüp bebek denememiz gerekli Bu süreçte kim ne derse yaparız herhalde

Canım daha böyle ayrıntılı konuları konuşmadık Gereken neyse hepsini yapacağız artık Zaten doğal yolla olmuyo bebeğimiz Yine tüp bebek denememiz gerekli Bu süreçte kim ne derse yaparız herhalde

tamam canım... ama artık bu yolda biraz daha sakin olman lazım... Neden diye kendine sorma sakın... herşeyi oluruna bırak.. güzel güzel araştırma yapılsın tedavini ol... herşey hayırlısı ile güzel olacaktır.

Valla giden bebeğime mi yanayım beni bekleyen zor sürece mi yanayım bilemiyorum Tek dileğim Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın

kızlar her zmn ii düşünelim ii olsun allahın izniyle tekrar gzl günler bzm olacak :)

fulyacım aslında bu bile büyük şans biliyomusun?benim bebeğime otopsi yapıldı ama anne karnında bir gün kaldığı için örnek çoğaltılamadı ve bi sonuca ulaşılamadı,genetikçiler tahminle muhtemelen genetik bi problemi yoktu dediler,plesantamızda ise sadece viral bi enfeksiyon çıktı bununda bebeği öldürmesi aslında çok zormuş,kan pıhtılaşması testlerimiz ve proteinimiz biraz düşük çıktı normalde kullanmasakda olur bu iğneleri ama biz yinede önlem alalım dedi...Şuan hamileyim kalp atışını duyduğumuz andan itibaren aspirin ve iğneleri kullanmaya başladım,bize kromozom araştırması yapılmasını istediğimizde de kanamam oldu ve düşük tehdidi geçirdik ve tahlil vermeye gidemedik,bunda da var bi hayır dedik...ben hamileliğimde riskli gebelik konusunda uzman bi profosöre gidiyordum,adam 10 yıldır böyle bişeyle karşılaşmadım dedi...Sonuçta elimde net bi veri yok ihtimal dahilinde herşeyim,allahım bu yavrumu bana bağışlasın diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

Amin diyor ve susuyorum. Sen ihya etmişsin zaten hem mubarek günü hem de bizleri.

Allah senden de razı olsun. şükür ki derdimi paylaşacağım beni benden daha iyi anlayan arkadaşlara sahip oldum.. Rabbim İsteyen herkese evlat nasip etsin...

şükür ki ne şükür.Çok ihtiyacı varmış hepimizin.

Maşaallah oluşturduğumuz bağa.

O doğdu ve sen anne oldun, o da senin yavrun.

Doğacaktısı kalmadı bu işin. Haftaya perşembeyi boşver, o en güzel yerınde annesinin en sevineceği biçimde yaşıyor zaten ceydacığım:)

Testlerin de innnnnşaallah iyi çıkar.

Böyle şeyleri önceden bilmek çok kötü ve yıpratıcı.

Her an korku, tereddüt, kararszılıklar hem de gün be gün artan cinsten.

allah yardımcımız olsun.

burcu cnm bnm tefrciyemız zaten 8 hazıran akşamına kadar:)

Allah yardımcımız olsun . Bir daha yaşamazsın inşaallah yaşadıklarını ve bnzerlerini.

Insallah senin minik Murat'inla benim minik Kenan'im simdi arkadas olmuslardir

Benim de Berat'ım. Biz bebeği defnederken dikkatimi çekmişti hep yanında bebek ve çocuk kabirleri vardı ve ben uzun bir süre oradaki abileriyle, ablalarıyla oynuyordur diye teselli etmiştim kendimi. Her gittiğimde hepsine su dökerim...

Allah kabul etsin canım. İnşallah kimse böyle acı yaşamaz...

Off hepimiz bu tarihleri hiç unutamıyoruz. Benim de oğlum 22 haziranda doğmuştu. Ben de devamlı geçen sene bu zamanlar diye bir sürü cümleler kuruyorum içimden... Allah hepimize sabır versin...

Pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden var mı yazınca 3. konuydu sanırım topik var oraya son sayfalara bak ben öyle yapmıştım. Doktorun dediği gibi 14. haftaya getirip sonlandırmak tabi bu benim görüşüm bence etik değil. PGTile bebek sahibi olan çok var. Benim kanamam gelince bebeğin düşeceği netleşince(kese bozuldu içinde herhangi bir şey oluşmadı) kürtaj yaptılar. Haftaya sonuçlanacak. Doktorum öyle demişti tüp bebek+ pgt eğer sonuçlar kötü çıkarsa. İnşallah her şey gönlünce olur canım...

allah razı olsun, sizlere yaşatmasın. tşk ederim söylediklerin o kadar ferahlatıcı geldi ki.

Umarım dediğin gibi olmuş ve kazanmışımdır bu imtihanı.

ilk saniyeden itibaren, acı çekmeye çekeceğim bari sonundaki ödülü alayım, çocuklarıma yakışayım diye düşündüm.

Sabretsek de zooorrrrrr, isyan etsek de zooorrr. Ama sabredersek eğer, sonundaki mükafat bir ömür çalışarak uğraşarak bile zor kazanılacak cinsten.

okurken boğazıma bişeyler düğümlendi...rabbim sabır versin çok çok zor bi durum...ama şunuda unutma o iki yavru ahirette en güzel cennet bahçelerinde seni bekliyor olucak...

Valla giden bebeğime mi yanayım beni bekleyen zor sürece mi yanayım bilemiyorum Tek dileğim Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın

Sakin ol ve her saniyede bu dünyanın geçici olduğunu, asıl yaşamın diğer dünya olduğunu ve her fikir ve hareketindenn sorumlu tutulacağını unutma fulyacığım.

Sen zaten elınden geleni yapıyor ve sorunları çözmeye uğraşıyorsun. Bunu yapıyor olmak seni rahatlatsın.Gerisi Allahın takdirine kallmış.(bnm de kızımın kaybı milyonda bir ihtimaller sonucu oldu.)

Aklını fikrini düşüncelerini temiz tut. Yaşamaya yaşayıyoruz bazı zorlukları bari kazanarak yaşayalım.

innşaallah bir an önce sabrın tükenmeden Sağlıklı bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…