ilk günden beri hergün takip ediiyorum bu sayfayı.sadece konuyu açan arkadaşın değil diğer melek annelerinin de güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum.sessiz sedasız dualarımı yolluyorum sizlere.NKOB bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır İnşallah.güzle habelerini bekliyoruz.
Allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlum sağlıkla yanımda.
(bu msjı atıp hemen detaya geçiyorum)
O kadar yorgun ki dilim.. beynim.. vücudummm.. hele ki kalbim.
2009da çok iyi giden bir hamileliğim vardı, aralık da doğum yapacak olduğum.
CANIMK INANKI,YAZDIKLARINI AGLAYARAK OKUDUM,BEN 4 AYLIK BEBGIMI KAYB ETMISTIM,DEMEKKI,ONDANDA BUYUK ACILAR VARMIS...COK COK GECMIS OLSUN ALLAH SABR VERSIN ...EN AZINDAN SUKURLER OLSUNKI,1 COCUGUN VAR..ALLAH YINE VERICEK VE TUM ACILAR COOOOKKKKKK GECMISTE KALICAK...
O kadar yorgun ki dilim.. beynim.. vücudummm.. hele ki kalbim.
2009da çok iyi giden bir hamileliğim vardı, aralık da doğum yapacak olduğum.
CANIMK INANKI,YAZDIKLARINI AGLAYARAK OKUDUM,BEN 4 AYLIK BEBGIMI KAYB ETMISTIM,DEMEKKI,ONDANDA BUYUK ACILAR VARMIS...COK COK GECMIS OLSUN ALLAH SABR VERSIN ...EN AZINDAN SUKURLER OLSUNKI,1 COCUGUN VAR..ALLAH YINE VERICEK VE TUM ACILAR COOOOKKKKKK GECMISTE KALICAK...
canim ben bundan onceki,2-3 sayfayi okudum ve gordumki,yeniden bebisin olmus inanki,o kadar sevindimki,tuylerim diken diken oldu.cunki,senin hikayen cok dokunmustu bana.Allah gonlune gore vermis,cok sevindim...
Nkobugum cok seyler yasamissin ama basarmissin sevinsim senin adina darisi da basima olsun insallah
Rabbim evlatlarindan ayirmasin seni
Ben 34 yasindayim (agusosta 35 olacam 77liyim) bir oglm var 34+5 te dogdu simdi 5 yasinda bu yasina kadar 4 kere opersyon gecirdi (ucu inmemis testis biri goz) oglm 3 yasindayken ona kardes dusunmeye basladik ama olmadi 5-6 ay kadar sinra rahimde yapisiklik oldugu cikti ocak 2011 de Ameliyat oldum yapisiklik acildi tekrar yapismasin diye spiral konuldu subat sonu spiral cikti martta hamile kaldim ama malsef rahim agzi yetmezligindn 5.5 aylik hamileyken kaybettim simdi bir bebek daha istiyorm hemde coookk oglmda istiyor ama kocam sen yatalak olacan hamilelikte oyle hamilelik mi gece diyor yanasmiyo moralim cok bozuluyor oboyle deyince
Kayıp yaşamış olamk zaten zorlaştırıyor hamileliği. Yatılacaksa yatacağız bizler. Ne gerekiyorsa o.
İnşallah eşin de senle aynı fikirde olur, en önemlisi Allah dilemiştir de bebeğiniz sağlık ve hayırla sizinle olur:)
canım lohusaların duaları kabul olurmuş. bizi de dualarına koyarsın inşallah.. tatlı yorgunluğunu yaşamayı bize de yaşamayı nasip etsin inşallah allahım)
Ayyy.. kesinlikleee... Rabbim bi an önce nasip etsin o beklenen sağlıklı ve hayırlı bebeği inş.
abla seni merak etmiştim şükürler olsun herşey yolundaymış onun gazına kurban olsunlar:)
bende 2.meleğimi cennete uğurladım 2 hafta önce buda oğlan 8+5 de gittik 1 hafta geride kalmış kalbi durmuş ama çok sarsılmadım şimdi araştırma aşamsındayız bebeğin genetiği temiz çıktı bizim genetiğimize pıhtılaşmaya ve başka şeylere bakılcak sabır ve duayla zaman geçiriyorum ama sizin acılarınızın yanında benim ki hiç sanki çok şükür rabbime sizlerden güç alıp ayakta kalcaz şükretcxez hep allaha emanet ol
Rüyamda görsem inanmayacağım şeyleri Allah bana hayatımda yaşattı.
Hem o yaşadığım kötü şeyleri hem de iyi şeyleri.. Allah bundan sonra yaşatmasın kimseye acı.
Size yazmadan yapamayacağım bir şey var ki, o da evdeki ilk gecemiz.
Bebekle ben yatak odasında karyolada yattık. Yanımda kendi yastığında beyaz bir battaniyeye sarılı olarak yattı. Aman Allahım kızlar.. Battaniyeyi hep kefen sandım. Olamaz böyle bir şey. Karmakarışık oldum.
Hem zannettim ki bu bebek diğer oğlum.. o yatıyor kefeniyle.. Hem zannettim ki bu bebek kefenlenmiş, gidecek.. vs vs vs..
Elimi uzatmaya korktum, dokunmaya korktum. Ama o kadar az asıl gerçeği bildim ki.. Yani onun canlı olduğunu ve uzerindekinin battaniye olduğunu..
Diğer geceler hissetmedim o akdar fazla. Ama inanmak zor hala.
Melek oğluma benzer sanıyordum ama hiç benzemiyro bu oğlum. Bn inanmşım sanki aynısı gelecek diye. Bir de gözümün onune ikisi bir geliyor bazen, 2 erkek kardeş. sanki 15- 20 yaşındaymış gibi değerli 2 erkek kardeş.. hoş gelir ya anneye 2 gardaş.. oyle işte..
nasıl dolu dolu yüreklermiz olmuş her yazıyı dudaklarım büküle büküle okuyorum abla nolur böyle şeyler düşünme rabbim sana 2 evlat verdi canlı kanlı şükür bi tanesini de cennette kapıda anne babasını beklio mubarek zatlar yanında rabbime emanet mutlaka görücez onları inanıorum ben iyi ki müslümanız iyiki herşeyin allahtan geldiğine inanıyoruz yoksa kafayı yer insan neden diye diye kuldan gelenlere sabrediyo insanlar rabbimden gelene ne denir bende kendim için hayırlısını diledim hep ondan mıdır ne bi ferahlık var içimde sağlıklı olduunu öğrenince biraz tuaflaştım sadece
ablacım nolur güzel düşün nolur üzme kendini artık bi damla gözyaşı akmasın gözünden kimsenin inşallahh....
Konunu daha once gormustum meraba.. Kac cocugun var simdi yaninda, cocuklarim demissin de ondan sordum
Merhaba. 8 yaşında bir kızım, 25 günlük bir oğlum var. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?