• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Telefonda konusmustuk ama, buraya da yaziyorum..... Allahimiza binlerce sükür, bu günleri de gördük.... Cooooookkkkk mutluyum sizin adiniza... Allah hic bozmasin mutlulugunuzu... Oglunuza saglik sihhat, hayirli, uzun, cok güzel bir ömür nasip etsin....Amin

Son durumlariniz nasil... ufak tefek sorunlar cözüldü mü? bebisimiz nasil... ara sira bize de haber verirsen icimiz rahat eder NKOBcum...

Allaha emanet olun... Öpüyorum...

ilk günden beri hergün takip ediiyorum bu sayfayı.sadece konuyu açan arkadaşın değil diğer melek annelerinin de güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum.sessiz sedasız dualarımı yolluyorum sizlere.NKOB bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır İnşallah.güzle habelerini bekliyoruz.

Allah razi olsun canim... cok tesekkürler....Allah sana yasatmasin, yavrularini sana bagislasin...

Allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlum sağlıkla yanımda.

(bu msjı atıp hemen detaya geçiyorum)

:nazar:maşallah bebişe de annesine de:nazar::nazar: allahım nazarlardan korusun inşallah:nazar: umarım her şey gönlünüzce olur...
tabi bi de darısı başımıza inşallah.........

O kadar yorgun ki dilim.. beynim.. vücudummm.. hele ki kalbim.

2009da çok iyi giden bir hamileliğim vardı, aralık da doğum yapacak olduğum.

CANIMK INANKI,YAZDIKLARINI AGLAYARAK OKUDUM,BEN 4 AYLIK BEBGIMI KAYB ETMISTIM,DEMEKKI,ONDANDA BUYUK ACILAR VARMIS...COK COK GECMIS OLSUN ALLAH SABR VERSIN ...EN AZINDAN SUKURLER OLSUNKI,1 COCUGUN VAR..ALLAH YINE VERICEK VE TUM ACILAR COOOOKKKKKK GECMISTE KALICAK...

O kadar yorgun ki dilim.. beynim.. vücudummm.. hele ki kalbim.

2009da çok iyi giden bir hamileliğim vardı, aralık da doğum yapacak olduğum.

CANIMK INANKI,YAZDIKLARINI AGLAYARAK OKUDUM,BEN 4 AYLIK BEBGIMI KAYB ETMISTIM,DEMEKKI,ONDANDA BUYUK ACILAR VARMIS...COK COK GECMIS OLSUN ALLAH SABR VERSIN ...EN AZINDAN SUKURLER OLSUNKI,1 COCUGUN VAR..ALLAH YINE VERICEK VE TUM ACILAR COOOOKKKKKK GECMISTE KALICAK...

canim ben bundan onceki,2-3 sayfayi okudum ve gordumki,yeniden bebisin olmus inanki,o kadar sevindimki,tuylerim diken diken oldu.cunki,senin hikayen cok dokunmustu bana.Allah gonlune gore vermis,cok sevindim...

merhaba ,
buraya ara sıra bakardım ama bir türlü yazmaya elim gidemezdi :(( Allaha çok şükür bebeğinizi kucağınıza almışsınız.. Rabbim evlatlarınıza uzuuun, huzurlu, hayırlı bir ömür nasip etsin inşaallah... Allah analı babalı büyütsün...
darısı tüm melek annelerinin başına.....

Buraya yazamıyor olmak bni üzüyor. Neler yazılmış neler.. Tanımadığım niklerden iyi dilekler, derdimle dertlenip bni 1 yıldır rahatlatan tanıdıklarımın duaları.. Hepsini tek tek alıntı yapıp cevaplamak istiyorum ama vaktim yok. Resmen yok.

''Başımı kaşıyacak vaktim yok'' sözünü lohusa bir atamız söyleyip litaratüre geçirmiş olmalı:) Gerçekten yeme içmeye, wc ye ancak zaman ayarlıyorum.

Uykuya henüz zaman ayıramadım arkadaşlar. Evet, aynen öyle. Gece gündüz ilgi bekleyen (sancılanan, ağlayan dersem şikayete girer diye düşündüm) bir bebek bizimkisi.

Ayakta zor durur şekilde tüm yüzümde gözümde kızarıklıklarla günleri geçiriyorum.

Bebeğimiz iyi maşaallah. Biraz zor anlaşıyoruz sadece:)

Gebelik bir annenin balayıymış. aynen evliliğin sonraki zamanlarına göre balayının verdiği tat gibi:)

Sevgili gebelerimiz özlem, chnb ve diğer arkadaşlarım sağlıklı bebekleriniz için duam sonsuz.

Yine yazmaya çalışırım. Ama bi süre çalışmalarım sancı ve gaz sorunu çözmeye yönelik olacak sanırım.

Tecrübeli annelerin tavsiyeleri başım üstüne bu konuda. Dualarda olmak dileğiyle..

(tekrar özür dilerim tek tek cevaplayamadığım için)

Nkobugum cok seyler yasamissin ama basarmissin sevinsim senin adina darisi da basima olsun insallah
Rabbim evlatlarindan ayirmasin seni

Ben 34 yasindayim (agusosta 35 olacam 77liyim) bir oglm var 34+5 te dogdu simdi 5 yasinda bu yasina kadar 4 kere opersyon gecirdi (ucu inmemis testis biri goz) oglm 3 yasindayken ona kardes dusunmeye basladik ama olmadi 5-6 ay kadar sinra rahimde yapisiklik oldugu cikti ocak 2011 de Ameliyat oldum yapisiklik acildi tekrar yapismasin diye spiral konuldu subat sonu spiral cikti martta hamile kaldim ama malsef rahim agzi yetmezligindn 5.5 aylik hamileyken kaybettim simdi bir bebek daha istiyorm hemde coookk oglmda istiyor ama kocam sen yatalak olacan hamilelikte oyle hamilelik mi gece diyor yanasmiyo moralim cok bozuluyor oboyle deyince

Kayıp yaşamış olamk zaten zorlaştırıyor hamileliği. Yatılacaksa yatacağız bizler. Ne gerekiyorsa o.

İnşallah eşin de senle aynı fikirde olur, en önemlisi Allah dilemiştir de bebeğiniz sağlık ve hayırla sizinle olur:)

canım lohusaların duaları kabul olurmuş. bizi de dualarına koyarsın inşallah.. tatlı yorgunluğunu yaşamayı bize de yaşamayı nasip etsin inşallah allahım;))

Kayıp yaşamış olamk zaten zorlaştırıyor hamileliği. Yatılacaksa yatacağız bizler. Ne gerekiyorsa o.

İnşallah eşin de senle aynı fikirde olur, en önemlisi Allah dilemiştir de bebeğiniz sağlık ve hayırla sizinle olur:)

Allah razi olsun rabbim bebeginin akilli saglikli ve uslu olmasin nasip etsin
Amin nsallah rabbim hayirliysa nasip eder bize de bir bebis

canım lohusaların duaları kabul olurmuş. bizi de dualarına koyarsın inşallah.. tatlı yorgunluğunu yaşamayı bize de yaşamayı nasip etsin inşallah allahım;))

Ayyy.. kesinlikleee... Rabbim bi an önce nasip etsin o beklenen sağlıklı ve hayırlı bebeği inş.

Ayyy.. kesinlikleee... Rabbim bi an önce nasip etsin o beklenen sağlıklı ve hayırlı bebeği inş.

abla seni merak etmiştim şükürler olsun herşey yolundaymış onun gazına kurban olsunlar:)
bende 2.meleğimi cennete uğurladım 2 hafta önce buda oğlan 8+5 de gittik 1 hafta geride kalmış kalbi durmuş ama çok sarsılmadım şimdi araştırma aşamsındayız bebeğin genetiği temiz çıktı bizim genetiğimize pıhtılaşmaya ve başka şeylere bakılcak sabır ve duayla zaman geçiriyorum ama sizin acılarınızın yanında benim ki hiç sanki çok şükür rabbime sizlerden güç alıp ayakta kalcaz şükretcxez hep allaha emanet ol

abla seni merak etmiştim şükürler olsun herşey yolundaymış onun gazına kurban olsunlar:)
bende 2.meleğimi cennete uğurladım 2 hafta önce buda oğlan 8+5 de gittik 1 hafta geride kalmış kalbi durmuş ama çok sarsılmadım şimdi araştırma aşamsındayız bebeğin genetiği temiz çıktı bizim genetiğimize pıhtılaşmaya ve başka şeylere bakılcak sabır ve duayla zaman geçiriyorum ama sizin acılarınızın yanında benim ki hiç sanki çok şükür rabbime sizlerden güç alıp ayakta kalcaz şükretcxez hep allaha emanet ol

Çok üzüldüm çok. Tüylerim diken diken oldu. Analıkta yaşanan acının büyüğü küçüğü olmuyor. Herkesin derdi kendine büyük. Zaten kaybın büyük küçük olması değil de, acaba hiç mi bebeğim olmayacak düşüncesi en büyük dert haline geliyor.

İnşaallah isabetli doktor ve fikirlerle karşılaşırsın da, bir an önce beklediğine kavuşursun. Allahın izniyle tabi.

Bizler ne desek boş. O dilediyse yaşıyoruz. elden ne gelir...

Rüyamda görsem inanmayacağım şeyleri Allah bana hayatımda yaşattı.

Hem o yaşadığım kötü şeyleri hem de iyi şeyleri.. Allah bundan sonra yaşatmasın kimseye acı.

Size yazmadan yapamayacağım bir şey var ki, o da evdeki ilk gecemiz.

Bebekle ben yatak odasında karyolada yattık. Yanımda kendi yastığında beyaz bir battaniyeye sarılı olarak yattı. Aman Allahım kızlar.. Battaniyeyi hep kefen sandım. Olamaz böyle bir şey. Karmakarışık oldum.

Hem zannettim ki bu bebek diğer oğlum.. o yatıyor kefeniyle.. Hem zannettim ki bu bebek kefenlenmiş, gidecek.. vs vs vs..

Elimi uzatmaya korktum, dokunmaya korktum. Ama o kadar az asıl gerçeği bildim ki.. Yani onun canlı olduğunu ve uzerindekinin battaniye olduğunu..

Diğer geceler hissetmedim o akdar fazla. Ama inanmak zor hala.

Melek oğluma benzer sanıyordum ama hiç benzemiyro bu oğlum. Bn inanmşım sanki aynısı gelecek diye. Bir de gözümün onune ikisi bir geliyor bazen, 2 erkek kardeş. sanki 15- 20 yaşındaymış gibi değerli 2 erkek kardeş.. hoş gelir ya anneye 2 gardaş.. oyle işte..

Rüyamda görsem inanmayacağım şeyleri Allah bana hayatımda yaşattı.

Hem o yaşadığım kötü şeyleri hem de iyi şeyleri.. Allah bundan sonra yaşatmasın kimseye acı.

Size yazmadan yapamayacağım bir şey var ki, o da evdeki ilk gecemiz.

Bebekle ben yatak odasında karyolada yattık. Yanımda kendi yastığında beyaz bir battaniyeye sarılı olarak yattı. Aman Allahım kızlar.. Battaniyeyi hep kefen sandım. Olamaz böyle bir şey. Karmakarışık oldum.

Hem zannettim ki bu bebek diğer oğlum.. o yatıyor kefeniyle.. Hem zannettim ki bu bebek kefenlenmiş, gidecek.. vs vs vs..

Elimi uzatmaya korktum, dokunmaya korktum. Ama o kadar az asıl gerçeği bildim ki.. Yani onun canlı olduğunu ve uzerindekinin battaniye olduğunu..

Diğer geceler hissetmedim o akdar fazla. Ama inanmak zor hala.

Melek oğluma benzer sanıyordum ama hiç benzemiyro bu oğlum. Bn inanmşım sanki aynısı gelecek diye. Bir de gözümün onune ikisi bir geliyor bazen, 2 erkek kardeş. sanki 15- 20 yaşındaymış gibi değerli 2 erkek kardeş.. hoş gelir ya anneye 2 gardaş.. oyle işte..

nasıl dolu dolu yüreklermiz olmuş her yazıyı dudaklarım büküle büküle okuyorum abla nolur böyle şeyler düşünme rabbim sana 2 evlat verdi canlı kanlı şükür bi tanesini de cennette kapıda anne babasını beklio mubarek zatlar yanında rabbime emanet mutlaka görücez onları inanıorum ben iyi ki müslümanız iyiki herşeyin allahtan geldiğine inanıyoruz yoksa kafayı yer insan neden diye diye kuldan gelenlere sabrediyo insanlar rabbimden gelene ne denir bende kendim için hayırlısını diledim hep ondan mıdır ne bi ferahlık var içimde sağlıklı olduunu öğrenince biraz tuaflaştım sadece
ablacım nolur güzel düşün nolur üzme kendini artık bi damla gözyaşı akmasın gözünden kimsenin inşallahh....

nasıl dolu dolu yüreklermiz olmuş her yazıyı dudaklarım büküle büküle okuyorum abla nolur böyle şeyler düşünme rabbim sana 2 evlat verdi canlı kanlı şükür bi tanesini de cennette kapıda anne babasını beklio mubarek zatlar yanında rabbime emanet mutlaka görücez onları inanıorum ben iyi ki müslümanız iyiki herşeyin allahtan geldiğine inanıyoruz yoksa kafayı yer insan neden diye diye kuldan gelenlere sabrediyo insanlar rabbimden gelene ne denir bende kendim için hayırlısını diledim hep ondan mıdır ne bi ferahlık var içimde sağlıklı olduunu öğrenince biraz tuaflaştım sadece
ablacım nolur güzel düşün nolur üzme kendini artık bi damla gözyaşı akmasın gözünden kimsenin inşallahh....

Evet. Yaşadığım her şey için elhamdülillah. Yaşadıklarımı beğenmemek gibi bir lüksüm olamaz.

1 değil 2 meleğim var o yüce kapıda Rabbimin izniyle. Ve görmek, görüşmek, onlarla yaşamak, kardeşleri ve babalarıyla, tüm sevdiklerimle orada bulunmak ise en büyük dileğim duam artık..

Buradaki çocuklarım için ise sağlıklı ve hayırlı hep beraber mutlu bir ömür tabi ki:)

Back