- 12 Ocak 2012
- 482
- 9
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün :)
Allah sabır versin kardeşim Rabbim evlat acısını kimseye düşmanıma dahi yaşatmasınn...
kk serüvenim boyunca çok şey öğredim ama hiç tanımadığım,adını dahi bilmediğim insanların acılarını bu kadar derinden hissedip sevinçlerine bu denli ortak olacağımı bilmezdim...bunu da öğrenmiş oldum..buradaki melek annelerinin mutlu haberlerini almak çok güzel..NKOB bebeğin ile geçirdiğin ilk gece beni çok duygulandırdı,anlatamam...ama mutluyum senin adına...hem de çok.
Allah bir daha yasatmasin, kimseye yasatmasin....
çok üzüldüm allah sabır versin.çocuğuna uzun ömürler versin
:) Merhaba
Buna insan olmak deniliyor bence. Başkasının acısını ve sevincini menfaatsizce hissedebilmek.. Ki bence bu hissetmeler insanı gerçek ve içten dualara götürüyor. Elhamdulillah ki böyle kişileri de nasip etti Rabbim bana bu süreçte. Ve biliyorum ki bunlar bana hep döndü en pozitif şekilde.
Sen bi anlık bu hislere kapılırken karşıdakine bu kadar faydalı bir şey yaptığını düşünmemişsindir bile:)
Tşk etmem yetmiyor böyle durumlarda bana. Ben de en güzel mutlulukları sorunsuzca senin yaşamanı diliyorum sevdiklerinle..
Ve yine şükrediyorum ki hala paylaşımcı insanlar var..
:) Merhaba
Buna insan olmak deniliyor bence. Başkasının acısını ve sevincini menfaatsizce hissedebilmek.. Ki bence bu hissetmeler insanı gerçek ve içten dualara götürüyor. Elhamdulillah ki böyle kişileri de nasip etti Rabbim bana bu süreçte. Ve biliyorum ki bunlar bana hep döndü en pozitif şekilde.
Sen bi anlık bu hislere kapılırken karşıdakine bu kadar faydalı bir şey yaptığını düşünmemişsindir bile:)
Tşk etmem yetmiyor böyle durumlarda bana. Ben de en güzel mutlulukları sorunsuzca senin yaşamanı diliyorum sevdiklerinle..
Ve yine şükrediyorum ki hala paylaşımcı insanlar var..
allah herşeyin hayırlısını versin yardım etsin...
çok üzülüyorum bu durumlara...
allah kimseye vermesin evlat acısı...
Aynı korkular bende var rabbime sıgınmaktan baska carem yok ben ilk bu siteye girdigimde evladımın acısıyla bu formda buldum kendimi bi vuslat bide sen kendimi sizlerin acısıyla teselli ettim dedim daha daha kotulerı var ama simdide sizlerin mutluluguyla teselli buluyorum inş benimde su 4 bucuk ayım biterde saglıklı bebegımle bende girerim evime cunku o evlat kokusuna cokk ihtiyacım var ALLAHIM BÜTÜN MELEK ANNELERİNE BOL BOL SABIR VE SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN.. BİZLERİN BUNA COK İHTİYACI VAR
ben bu yorum karşısında ne yazacağımı gerçekten bilemiyorum,çok duyguladım..yazıya dökemiyorum.....
Tüylerim diken diken oldu iş yerindeyim seni burda yasamayan kimse anlayamaz çok üzüldüm ama hayırlısı olsun hakkımızda
Acımızın işe yarayıp, bir melek annesine umut olması da çok güzel.
ooff offf eve boş girmek.. ellerin, kucağın, karnın boş girmek.. Ama dopppdolu, acıyla yüklenmiş bir yürekle girmek, ve bununla başetmeye çalışmak. Allah yardımcımız olsun. ki oldu da değil mi:) Elhamdulıllah.
Maşaallah sübhanallah ve barekallah ki hamilesin. Bütün içtenliğimle diliyorum ki sonuna kadar sağlıkla ilerle ve sağlıkla hayırla kucağına alıp büyüt inşaallah.
Haber etmeyi unutmazsın umarım :)