Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek
- Konu Sahibi NKOB
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
Amin...
Canım ablam benim,Allah paşanın en güzel günlerini yaşatsın size inşallah.İki cümleyle bile anlaşılıyor heyecanın,ne güzel :))
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın,evlatlarının hayrını göstersin Rabbim
chnb ve özlem378,aşırı merak içindeyim,lütfen haber veriiiiin
Canım sıkıntılı bir dönem geçirdik ama atlattık şükür. Rahimağzına dikiş atıldıktan bir hafta sonra suyum geldi hastanede yattım geçti şükür. Yatıyorum hala. Sen nasılsın evlendin mi yoksa? Aklıma geliyorsun bebişimin resmini çekecektin ya? Ama istanbuldayım ben...
Canım sıkıntılı bir dönem geçirdik ama atlattık şükür. Rahimağzına dikiş atıldıktan bir hafta sonra suyum geldi hastanede yattım geçti şükür. Yatıyorum hala. Sen nasılsın evlendin mi yoksa? Aklıma geliyorsun bebişimin resmini çekecektin ya? Ama istanbuldayım ben...
Ne oldu ablacım tayinin mi çıktı,çok uzaklaşmışsın
Sağlık sorunlarından hiç haberim yoktu,Allah birdaha göstermesin inşallah.Umarım o son sıkıntın olur,sağlıkla kavuşursun yavruna.
Ben evlenmedim,hatta tamamen vazgeçtim
Fotoğraf işi için İstanbul biraz sıkıntı olmuş be ablam,ben daha oralara hiç gelmedim :)
Ve son istediğim makinayı 2 gün önce aldım,niye İstanbullardasııııın
- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
Ne oldu ablacım tayinin mi çıktı,çok uzaklaşmışsın
Sağlık sorunlarından hiç haberim yoktu,Allah birdaha göstermesin inşallah.Umarım o son sıkıntın olur,sağlıkla kavuşursun yavruna.
Ben evlenmedim,hatta tamamen vazgeçtim
Fotoğraf işi için İstanbul biraz sıkıntı olmuş be ablam,ben daha oralara hiç gelmedim :)
Ve son istediğim makinayı 2 gün önce aldım,niye İstanbullardasııııın
Canım yok tayin değil. Riskli olduğu için İstanbula geldim...Doğuma dek dur diyor eşim...
Senin için de hayırlısı olsun canım...
cok acılar yaşamışsınız ama ne mutlu ki peşpeşe hamile kalabilmişsiniz ve saglıklı dogumlarda olmuş
ama ben okurken suanda kendime üzüldüm
ben hamile kalamıyorum bile
Rabbim yine de kimseye evlat acısı göstermesin beterin beteri var...ama hangisi daha beter çeken bilir...
''Dert var derdi aratır'' bir hayat bu hayat. Sizinki de çok zor evet. DErtleri yaşamaya yaşıyoruz, Allah gücü kuvveti sabrı esirgemesin bizlerden inşallah.
Ve umarım siz de ennn kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlada kavuşursunuz. Selamlar..
Resmen klavyeyi kullanmayı unutmuşum. Harfleri bile arıyorum. O derece uzak kalmışım.
Önce guzel haberi vereyim; esmeray arkadaşımız sağlıklı bir şekilde 38 haftada oğlu Ahmet'e kavuştu. Rabbime şükürler olsun. Öyle mutlu oldum ki onun adına. 2 ileri hafta kaybı vardı ve misss gibi oğlu kucağında şu an:)
Bizz ise büyüyoruz çok şükür. Hayat meşgaleleri ile geçiyor günler. 5 aylık olduk. Ek gıda geçiş aşamalarındayız:)
Ve hemen özlem378 e de mail atıyorum, bakalım o ne durumlarda...
Önce guzel haberi vereyim; esmeray arkadaşımız sağlıklı bir şekilde 38 haftada oğlu Ahmet'e kavuştu. Rabbime şükürler olsun. Öyle mutlu oldum ki onun adına. 2 ileri hafta kaybı vardı ve misss gibi oğlu kucağında şu an:)
Bizz ise büyüyoruz çok şükür. Hayat meşgaleleri ile geçiyor günler. 5 aylık olduk. Ek gıda geçiş aşamalarındayız:)
Ve hemen özlem378 e de mail atıyorum, bakalım o ne durumlarda...
selam canim arkadaslarim....
bu son sayfalari ben malesef kacirmisim... yazin kimsecikler buralara bakmayinca ben de yavas yavas cekilmeye baslamistim... ama icim rahat olarak, hepinizin yavrucuklari yaninda, saglikli... cok sükür...
benden de haberler var... 6 kasimda oglumuz dünyaya geldi, hesaplanan dogum tarihini gecince, kilosu da artinca sezeryan yapilmasina karar verildi.. ben hep kendimi normal doguma hazirlamistim, cantamiz falan arabada hazir bekliyordu, ama böyle oldu... doktorlar riske atmayalim dediler... Allaha cok sükür sag salim kavustuk... abisine cok benziyor, bazen dalip dalip gidiyorum, sanki kaybettigim oglum yanimdaymis gibi.... duygularimi tahmin edebilirsiniz....
cok mutluyuz, hepinize cok cok tesekkürler, yanimda oldugunuz icin, dualariniz icin, dilekleriniz icin... hepsini yüregimide hissettim...
görüsmek üzere, yine yazarim, vakit bulabilirsem bizim minikten... hepinizi öpüyorum, NKOBum, Made, chnb(insallah senden de güzel haberler bekliyorum), emina....
bu son sayfalari ben malesef kacirmisim... yazin kimsecikler buralara bakmayinca ben de yavas yavas cekilmeye baslamistim... ama icim rahat olarak, hepinizin yavrucuklari yaninda, saglikli... cok sükür...
benden de haberler var... 6 kasimda oglumuz dünyaya geldi, hesaplanan dogum tarihini gecince, kilosu da artinca sezeryan yapilmasina karar verildi.. ben hep kendimi normal doguma hazirlamistim, cantamiz falan arabada hazir bekliyordu, ama böyle oldu... doktorlar riske atmayalim dediler... Allaha cok sükür sag salim kavustuk... abisine cok benziyor, bazen dalip dalip gidiyorum, sanki kaybettigim oglum yanimdaymis gibi.... duygularimi tahmin edebilirsiniz....
cok mutluyuz, hepinize cok cok tesekkürler, yanimda oldugunuz icin, dualariniz icin, dilekleriniz icin... hepsini yüregimide hissettim...
görüsmek üzere, yine yazarim, vakit bulabilirsem bizim minikten... hepinizi öpüyorum, NKOBum, Made, chnb(insallah senden de güzel haberler bekliyorum), emina....
Rabbimmm sana ne kadar şükretsek az. Senin önünde ne kadar secdede durulsa az. Sen ne büyüksün.
Bizlere bugünleri gösterdin. Nasıl değişik bi hallerdeym anlatamam. Demek ki bize 2 dünya için de melekler dilemişsin ve bunun bir zamanı varmış.
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM ÇOOKKKK.
Geriye dönük olarak tek temennim hepimizin de o zor günleri kazançlı atlatmış olmamız ve cennet meleklerimizin yanında olmayı haketmemiz.
İleriye dönük ise, Rabbim sahip olduğumuz meleklerimizi hayırla sağlıkla akılla imanla ahlakla bol bol kısmetlerle büyütebilmemiz...
(Ne büyük tevafuk ki, özlemim gece yazmış ben ertesi sabah bakmışım sayfaya. Koparttın duygularımı özlemimmmmm)
Bizlere bugünleri gösterdin. Nasıl değişik bi hallerdeym anlatamam. Demek ki bize 2 dünya için de melekler dilemişsin ve bunun bir zamanı varmış.
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM ÇOOKKKK.
Geriye dönük olarak tek temennim hepimizin de o zor günleri kazançlı atlatmış olmamız ve cennet meleklerimizin yanında olmayı haketmemiz.
İleriye dönük ise, Rabbim sahip olduğumuz meleklerimizi hayırla sağlıkla akılla imanla ahlakla bol bol kısmetlerle büyütebilmemiz...
(Ne büyük tevafuk ki, özlemim gece yazmış ben ertesi sabah bakmışım sayfaya. Koparttın duygularımı özlemimmmmm)
1 çocuk hiç çocuk, 2 çocuk çok çocukmuş kızlar. Aklım başımdan gidiyor gün içinde.
Hiiiçç şikayet etmeden günlerimi geçirmeye çalışıyorum ama bünyem öyle zayıflamış ki ağrılarım streslerim hiç bitmiyor. Vücudum ayakta durmakta zorlanıyor.
Arada dediğim gibi, lohusalık depresyonu geç aklıma geldi bnm, girip girip çıkıyorum arada gün içinde, hafta içinde vs..
Geceleri oğlumla yalnız yatıyoruz karyolada. Bazı genel geçer ablalarımız ''aaa diyor , alışır kokunaaa!!! '' Alışsın alışsın alışsın.. Daha doğrusu ben onun kokusuna alışayım, ezberleyeyim, gömüleyim,varlığını bileyim. Parmaklarımın ucunda olsun her bir zerresi.
Ya Rabbim sana şükürler olsun...
2 minicik dişi çıktı paşamın. gülücüklerini anlatamam. aklım gidiyor inanın. aaa!!! diye çığlıklarla tepkiler veriyorum her hareketine. yedim kafayı yedim:)
EMİNEEEE NERELERDESİİİNNNN???????
Ben acaip şekerli yiyorum çılgıncasına. ama ev tatlısı olacak Gideyim de kadayıf yapmaya çalışayım, yetiştirebilirsem bu boş sayılabilecek anımda..
Çok mutluyum çok çok çok. özlem sıyırttın beni kuşummmmm.. chnb nin haberinin üstüne nasıl katmerlendi sevincim anlatamam..
Hiiiçç şikayet etmeden günlerimi geçirmeye çalışıyorum ama bünyem öyle zayıflamış ki ağrılarım streslerim hiç bitmiyor. Vücudum ayakta durmakta zorlanıyor.
Arada dediğim gibi, lohusalık depresyonu geç aklıma geldi bnm, girip girip çıkıyorum arada gün içinde, hafta içinde vs..
Geceleri oğlumla yalnız yatıyoruz karyolada. Bazı genel geçer ablalarımız ''aaa diyor , alışır kokunaaa!!! '' Alışsın alışsın alışsın.. Daha doğrusu ben onun kokusuna alışayım, ezberleyeyim, gömüleyim,varlığını bileyim. Parmaklarımın ucunda olsun her bir zerresi.
Ya Rabbim sana şükürler olsun...
2 minicik dişi çıktı paşamın. gülücüklerini anlatamam. aklım gidiyor inanın. aaa!!! diye çığlıklarla tepkiler veriyorum her hareketine. yedim kafayı yedim:)
EMİNEEEE NERELERDESİİİNNNN???????
Ben acaip şekerli yiyorum çılgıncasına. ama ev tatlısı olacak Gideyim de kadayıf yapmaya çalışayım, yetiştirebilirsem bu boş sayılabilecek anımda..
Çok mutluyum çok çok çok. özlem sıyırttın beni kuşummmmm.. chnb nin haberinin üstüne nasıl katmerlendi sevincim anlatamam..
Vuslatcığım güzel annemiz beğenmiş gitmiş:) acaba nasıllar bebişle..
Biz elhamdulillah iyiyiz. sık sık grip oluyoruz her nedense. Bu hafta da bbronşiolit olmuşuz. elhamdulillah çabalıyor, uğraşıyoruz Allahın yardımlarıyla başetmeye çalışıyoruz.
Diş heyecanları, yürüme hevesleri, alet makinalara karşı ciddi ilgilerle yaşıyoruz paşamızı.
Umarım chnb, özlem, esmeray, emina, melekannesi, madeofhonor ve diğer arkadaşlar da iyidir.
Rabbime şükürler olsun..
Biz elhamdulillah iyiyiz. sık sık grip oluyoruz her nedense. Bu hafta da bbronşiolit olmuşuz. elhamdulillah çabalıyor, uğraşıyoruz Allahın yardımlarıyla başetmeye çalışıyoruz.
Diş heyecanları, yürüme hevesleri, alet makinalara karşı ciddi ilgilerle yaşıyoruz paşamızı.
Umarım chnb, özlem, esmeray, emina, melekannesi, madeofhonor ve diğer arkadaşlar da iyidir.
Rabbime şükürler olsun..
- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
Vuslatcığım güzel annemiz beğenmiş gitmiş:) acaba nasıllar bebişle..
Rabbime şükürler olsun..
canım şükürler olsun 3 aylık olduk iyiyiz. sen de iyisin yoğunsun. ben de merak ettim özellikle özlemi iyi di mi?
emina kuzum yolun düşerse gel buralara...
canım şükürler olsun 3 aylık olduk iyiyiz. sen de iyisin yoğunsun. ben de merak ettim özellikle özlemi iyi di mi?
emina kuzum yolun düşerse gel buralara...
Maşaallah sizee:)
Nasıl yoğun geçiyordur şimdi senin zamanın.. 2 erkek Rabbim esirgesin:) Epey güç lazım sana artık.
kocamaann kocamaannn maşallah:)
cnm ne mutlu sana cok sevindim darısı biz melek annelerinin basına inş. Allahım hayırlı uzun ömür versin inş
Çok çok tşk ederim. Rabbim bir aan önce kavuştursun seni de yavruna sağlıkla hayırla inşaallah. Güzelliklerle unuttursun bu günleri.
Her bir geçen gün hem meleğine hem de sağlıkla yeni bebeğine yaklaştığın gün...:)
(sayfanıza bakıyorum arada. duacınızım)
Son düzenleme:
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
yüreği yangınlı melek annemiz minikkalp de kızını kucağına almış.
Rabbime şükürler olsun. ona da bu günü gösterdi. isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
cok sukur canım kızım kollarımda emeklesın dıye yol beklıyoruz allahım hepımızın bebısını korusun:) calısıyorum cok sık gıremıyırum:)
Valla giden bebeğime mi yanayım beni bekleyen zor sürece mi yanayım bilemiyorum Tek dileğim Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın
merhaba fulya
benim de bebeğim 16 haftalıkken ensefalosel yüzünden sonlandırıldı biraz araştrdım meckel sendromuna giriyor doktorla henüz görüşemedik ama tam tewşhis olarak patolojide o yazmıyor. sen neler yaptın, tekrar hamile kaldın mı? merak ettim açıkcası çünkü bu hastalık araştırdğım kadarıyla %25 nüks ediyormuş bu yüzden soruyorum doktor bana %25 tekrarlama riski var demişti.