Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

gözlerim doldu bu bölümü okurken!!! Bu sayfayi acan arkadasimiza allah sabir versin diyorum..........

allah hepimize sabir ve güc versin kimimiz evlat acisi kimimiz evlat hasreti icindeyiz!!!!

gözlerim doldu bu bölümü okurken!!! Bu sayfayi acan arkadasimiza allah sabir versin diyorum..........

allah hepimize sabir ve güc versin kimimiz evlat acisi kimimiz evlat hasreti icindeyiz!!!!

Sağol arkadaşım. bu sayfayı hatta içini açan kişi olarak, sana evlat acısındasn uzak kalmanı, sağlıkla hayırla bebeğini bebeklerini kucağına almanı diliyorum inşallah.

gerekeni konuştuk seninle zaten...

senin için, hepimiz için herrrşeyin en iyisini en güzelini nasip etsin dualarındayız bizi annelerimizden bile çok seven, merhametinden rahmetinden şefkatinden medet umduğumuz Rabbimize.

tşk ederim made. sizler anladığınızdan nazımı geçirebiliyorum sizlere, ne varsa onu soyleyebiliyorum, siz de kendınız de bnzer sorunlara çözüm derdine düşmüş kişiler olarak yaklaşıyorsunuz duruma ve bu da acaip işe yarıyor..

Allah razı olsun.

Bu mesajı hiç beğenmedim
Hani nerde dua ederken bile korkuyorum, dikkat ediyorum diyen nkob?

Ölesi varmış duydunuz mu? Herkes çıkarsın merdanesinide nkob görsün gününü :))

Aldım cevabımı, sağol :18:

Ne bağırıyosun ki abla, sesin ta mersinden geldi :26:

inişleeerrr.. çıkışlaarrr..

bazen büyük çıkışlar, küçük inişler,

bazen de çok büyük inişler, küçük çıkışlar...

Böyle oldu işte.. uzun bir süre bu günler hayal edildiğinden olumlu insan olunuyor. ama beklenen günler geldiğinde, bizi ne tür günlerin beklediğinin verdiği adını koyamadığım duygular çok fena inişe geçirtiyor insanı. bi de güçsüzleştiriyor. bi de suskunlaştırıyor. bi de bön bön etrafa bakındırıyor. bi de ağlak bir hal veriyor. bi de anlamsız sıkıntılar.. dert yokmuş gibi görülüp, derdi tavan yaşamalar.. bi de.. bi de.. bi de...

inişleeerrr.. çıkışlaarrr..

bazen büyük çıkışlar, küçük inişler,

bazen de çok büyük inişler, küçük çıkışlar...

Böyle oldu işte.. uzun bir süre bu günler hayal edildiğinden olumlu insan olunuyor. ama beklenen günler geldiğinde, bizi ne tür günlerin beklediğinin verdiği adını koyamadığım duygular çok fena inişe geçirtiyor insanı. bi de güçsüzleştiriyor. bi de suskunlaştırıyor. bi de bön bön etrafa bakındırıyor. bi de ağlak bir hal veriyor. bi de anlamsız sıkıntılar.. dert yokmuş gibi görülüp, derdi tavan yaşamalar.. bi de.. bi de.. bi de...

.... ilgin, düşündüğün için de çookk tşk:)

Son düzenleme:

Canımsın ya
Çok teşekkür ederim.İnşallah düzeleceğim...Ben niyet ettim en azından:))

Yerim bn seni yaaa... Maşallah çok güzel ilerlemeler başladı.
Başlamak bitirmenin yarısıdır

demek ki noldu? çoğu gitti azı kaldııııııı.... olacağına inanıyorum bn, kendin iraden çok büyük güçle başedecek bu sorunla..

Hz haticeyle ilgili yazın için de eline sağlık. Düşünmüşsün, uğraşmışsın, okumuşsun, bize ulaştırmışsın. Bana da daha derli toplu davranmak kaldı bu durumda:78:

sağol meleemmmmm

iyi akşamlar canlarım sizlere işim düştü benim bebeklerim düştügü için yasin topluyorum 500 tane allah rızası için ne olur okuyan olursa sayılarınızı bildirin hacda dualanacak ne olur beni geri çevirmeyin düşük olmamaı için saglıklı bir gebelik geçirmek için la ilahe illallah çeken olursada kabulum onuda dualıcaz benim özelime iletsinler okuyanlar çünkü sayılıcak bayrama kadar okunması lazım dualanacak şimdiden teşekkeür ederiz bu iyiligi yaparsanız paşanız size minnettar olucak bir daha canımın yanmasını istemiyorum dile kolay 3 kayıp bende istiyorum anne olmayı herkeze şimdiden iyi akşamlar

tek 1 kişi bir tane okucak başka degiltoplamı 500 millete dedim 500 taneyi bir toplasam daha bişey istemiyorum

canım senin için bende okuycam ve ayrıyeten toplıycam sayıyı yazarım sana canım ismini özelden yaz istersen isminle niyet edip okuyum

canım senin için bende okuycam ve ayrıyeten toplıycam sayıyı yazarım sana canım ismini özelden yaz istersen isminle niyet edip okuyum

çok geçmiş olsun. bizde daha yeni yaşadık bu acıyı. ablamın1. doğumu 7 aylık karnında öldü, bebeği ölü doğurdu. ne acıdır nasıl bir histir cansız doğurmak anne olmayan anlayamaz tabi. sonra gene ahmile kaldı ve gene 7 aylıkken 2 gün önce karnında öldü, gene normal doğurdu. ilki kızdı bu erkekti. nedenini bulamadılar, ama şimdi bazı araştırmalar yapıyorlar bakalım ne çıkacak, kan falan aldılar genetik falan bakılacakmış...... şimdi hala hastanede tansiyon yüksek diye taburcu etmyorlar, yan odada bebeği olanlar var ablam nasıl o yatakta yatııyor bebek sesleriyle gerçekten çokk acı. bebekleri defnettik, tek dileğimiz bir daha ki sefere anne olması 32 yaşında henüz

Dün gece sahur programında bir hoca dua ile ilgili bilgi verdi. Dediki bir insandan bir şey isterken bile önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:

1. Hamd(en kısa "elhamdülillahi rabbilalemin" denilmeliymiş.)
2. Salavat getirmek
3. Türkçe olarak duamızı isteğimizi iletmek
4.Amin demek
5. Yeniden salavatla bitirmek.

Bir de ramazanda edilen dualar çevrilmezmiş.Arşı taşıyan melekler amin dermiş. Amin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacım var. Bana da dualarınızda yer verirseniz sevinirim...

Sağ olasın canım...

Allah sabırlar versin. Lütfen her türlü tetkini yaptırsın yeniden hamile kalmadan önce. Başta genetik, pıhtılaşma, bağışıklık sistemi ile ilgili olanları... Ayrıca genetik için eşine de baktırsın...

Düzeliyorum,düzeleceğim... düzeldim bile diyeceğim :))
Desteğiniz duanız yadsınamaz,çooook teşekkür ederim ablaların bitanesi

Canlarim, Kadir geceniz mübarek olsun... Sizler icin dualar ettim... Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah...

Pasam.... canim, senin icin de esim su anda Yasin okuyor, (Arapca bildigi icin)... Insallah en yakin ve hayirli zamanda dilegin gerceklesir.... Seninle fazla muhabbetimiz olmadi, ama her denk geldigimde yazilarina, kalbim sizliyor... Allah bundan sonra yüzünü güldürsün Insallah canim....

Hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun kader arkadaslarim...

canım çok geçmiş olsun benim 1 kızım var 2 oglum 8 aylık karnımda öldü hastanede 6 gün kaldım bilirim o bebek seslerinin içinde senin acın varken yatmak çok kötü rabbim tekrarını yaşatmasın üzüldüm rabbim hayırlısını versin işlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…