Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Benim kendi çocuğum sağ çok şükür ama tam 1 yıl önce biri 20 aylık diğeride 3.5 aylık iki yiğenimi kuzularımı verdim toprağa trafik terörü aldı kuzularımı

Benim kendi çocuğum sağ çok şükür ama tam 1 yıl önce biri 20 aylık diğeride 3.5 aylık iki yiğenimi kuzularımı verdim toprağa trafik terörü aldı kuzularımı

ALLAH rahmet eylesin.ailelerine sabır versin.dayanmak bazen o kadar zor geliyor ki.tek tesellimiz inşallah bizlere şefaatçi olurlar.inan beni avutan tek şey bunu düşünmek.rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip eder.

ALLAH razı olsun canım.çok güzel bir paylaşım.nasılsın?beğenecektim ama beğen butonunu göremedim.

nes06 ALLAH yardımcınız olsun.bu tür durumlarda anne ayrı,baba ayrı,aile ayrı yıkılıyor.inşallah bebekleri ablana şefaatçi olcaklar.testleri tamamlanınca hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeklerine sağlıkla kavuşur inşallah.

dayanabilmek gerçekten çok zor.rabbim yardımcısı olsun.senin yanında bebeğin yokken o ağlamaların acısını bende bilirim.rabbim kimseye yaşatmasın.

eminapolat ALLAH senden razı olsun.iki cihanda yüzün gülsün inşllah.kitabın ismini bana özelden gönderirmisin.paylaşımın için milyonlarca teşekkür.ablalarının bitanesi.

canım benim çok geçmiş olsun.üzülme olur mu?her işte bir hayır vardır.sonuçta senin sağlıklı bir çocuğun var.kaybettiğin yavrunda genetik olrak birşey yoktu.canım benim ben son ana kadar hamilelik sakatlık değil derdim.hiç sıkıntım yoktu.bak branda başıma neler geldi.o kadar problemli hamileler 9 ay yatarak hamilelik geçirenler yavrularını kucağına aldı.her şerde bir hayır vardır hayır arayınız deniyor.rabbim inşallah bizlere yaşadıklarımızın hayırlı taraflarını görmeyi nasip eder.inanıyorum ve dua ediyorum ki bebeğin sağlıklı olur.çok kafana taakma lütfen.görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.

gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?

hiç beğenmedim butonu olsaydı son cümlene koyacaktım.cık cık cık o nasıl cümle öyle.görmemiş olayım.

NKOB um dünya kilesi işte birşeylerle sürekli meşgul olacağız.önemli olan dünyalık meşgalelerin gerçek meşgalenin önüne geçmemesi.ailelerle ilgili sıkıntılar farklı boyutlarla hep yaşanıyor canım benim.sen çok güçlüsün üstesinden gelirsin.

seninle hissttiklrimiz burada da aynı.bende kimseyle görüşmek,karşılaşmak istemiyorum.çevremdekiler dağıttı vs. demesinler diye ayakta durmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.yaşasaydı 6 aylık olacaktı işe yeni başlayacaktım vs.düşünceler beni benden alıyor.rabbim hepimize kolaylıklar versin.

canım bebek konusunda endişelerini anlayabiliyorum.ama sen hem kad.doğ.profuyla hemde genetikçiyle görüştün.hepside tekrar denemeni söyledi.kalbini ferah tut canım.endişelenmekte haklısın ama mutlaka denemelisin.yılmak yok.asla ümidimizi kaybetmemeliyiz.

cok tesekkürler canim ilgin icin... ilk haftalara göre cok daha iyi, elhamdulillah.... izler henüz tam gecmedi..

sen nasilsin? neler yapiyorsun?

çok sevindim özlemcim.şimdiye kadar izlerde geçmiştir sanırım.

ben aynıyı.iki ileri bir geri devam edip gidiyorum.işe git.eve gel.aynı rutin şeyler.gelgitler.şu mübarak günlerde rabbim sırayla hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

allahım sabır versin gerçekten çok acı.bu yazıyı okuduğumda sanki beni anlatıyor biri dedim evlat acısıyla geçirdiğim 3 yıl.hayatım boyunca unutamayacağım yavrularım.ama sabır ve dualarla ayakta duruyor insan mecburuz.bende senin gibi aynı hastalıktan kaybetmişiz bebeklerimizi.dua et başka çaremiz yok.3 yıl ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.hayattan kopmuştum.bedenim burdaydı ama ruhum mezarda yatan yavrularımdaydı.günlerce mezarına gittim onlarla konuştum.sonra tedavi gördüm psikoljik.hayata yeniden döndüm şimdi bir kızım oldu 1 yaşına girdi onunla hayata yeniden geldim sanki.rabbim inş. sanada hayırlı ve evlat nasip eder.dualarım seninle.

Canım benim, bugün adet oldum. Kendimi o kadar kasmışımki 2 gün gecikti. Gebelik testleri negatif çıktı ama benimki geç geldi. Kafam rahatladı. O kadara hızlı gelişiyorki her şey. Bu ay hamile kalıp okula başlamayacağımı düşünürken birden aylar sonraya atmak zorunda kalıyoruz planları. PGT ile tüp bebeğe ilerliyor gidişat.Hayırlısı olsun da.bİR BUÇUK SENEDE DEDKTİF GİBİ ARAŞTIRIP TEŞHİSİMİ BULDUM ŞÜKÜR. 9 DOKTOR GEZMİŞİM BU SÜREDE. bİRAZI iSTANBUL'DA BİRAZI BURADA. Sen ne zaman düşünüyorsun? Kardeşimin eltisine korunmayın demiş. O kolay hamile kalamıyor zaten...

Canım ben de sürekli hamilelerle muhatabım. Alt katımda 3 komşum hamile. Biriyle aynıydık. Bugün karnı dikkatimi çekti. Yan komşum doğum yaptı. Zor sınavlar veriyoruz. Az önce misafirlikten geldik. Eski evimdeki yan komşum. Ben erken doğum yapmadan 1 ay önce doğum yapmıştı. Bizimle yürüdüler dönüşte. Kucağımda taşıdım gelene kadar. Geçen sene de ben doğum yapmadan önce bakardım ona. Sonrasında da çok bıraktı kıskanmadı çocuğunu. Önceden baktığımdan ben de kötü hissetmedim kendimi. Allak bullağım yine. Ben istedikçe uzaklaşıyorum...

Düzeliyorum,düzeleceğim... düzeldim bile diyeceğim :))
Desteğiniz duanız yadsınamaz,çooook teşekkür ederim ablaların bitanesi

Canım tabi düzeleceksin. Düğünü de uzatmayın. Evlenince eşinle aşarsın inşallah...

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Nedeni neydi? İnşallah tedbirini alıp yeniden sağlıklı evlatlara kavuşursunuz...

İnşallah canım. Kardeşimin eltisi doğum haftası kaybetmişti. İlk çocuğu olacaktı. İnşallah sağlıkla hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza. Her şey Allah'tan. Devamlı düşündüğüm süre erteleniyor, bu ilde yapılsa hiç ertelemem ama buradayapılmıyor. Oğlum da 1. sınıfa başlayacak. Senin de 6 ay kalmış. Geçecek inşallah canım. Özellikle sen, Nkob bizlerin çocukları var. Bizi o yüzden herkes anlayamıyor...

canım benim her işte bir hayır vardır.inşallah kısa zamanda şartlar düzelir sende sağlıkla bebek sahibi olursun.maşallah oğlun okula başlayacak değil mi.hayırlı olsun.benim kızımda 5.sınıfa geçti.dersleriyle ben ilgilenirdim ben kısmet olursa hacca gidince ne yapacak onu düşünüyorum.kardeşinin eltisine iğne,aspirin başlandı mı?

evet kesinlikle haklısın.çocuğun olunca sanki hiç üzülmemen gerekliymiş gibi davranılıyor.hep aynı cümleler.ALLAH ona uzun ömür versin.evladının olup olmaması farketmiyor.sonuçta kaç tane olursa olsun canından bir parça.yolunu gözlediğin,hayaller kurduğun.rabbim hepimize sabırlar versin.tez zamanda kucaklarmız dolsun inşallah.

allah hepimize sabır versin canım bizi bizden basksı anlamaz allah ne sınavlarla sınıyor insanları en zoru evlat özlemi acısı gelior herkezin acısı kendine büyük tabi ben 5 senelik evliyim daha 22 yasındayım ama acilar beni yaslandırdı ama rabbime dahada baaglandım bi o aNLARr bizim için her acıda daha cok hissdiyorum rabbimi seni seviyorum dio sevdigim için cennet için sınıyorum sizi çok sükür her ayki büyük yıkımlar yerini şükre bırakıyo düşüp düşüp kalkan dizleri paramparca bi çocuk gbyim..... aglamaktan gözleri bitmis kurumuş bi çöl gbyim.......ve defalarca denemeler ameliyatlar testler asilamalar tüp bebekler ve eli boş eve dönünen umutsuz beKleyisler......yıpranmak ne kelime bitiyo insan secdeden kaldırmak istemio basını aglamak saatlerce aglamak ve yavarmak....... secdede ölece uyuya kalmak
........eşini çok sevmek ve ona evlat mutlulugunu yasatamamak....... bikere hamile oldum hamieyim diyemedim hi. ertesi sabah gitti ellerimde kani tuttum daha belki3haftalikti ellerimdeki kanin can olmasini bekledim gözyasımla büyütmak istedim sonrada kçıp gitmekkkkkkkkk eşimden uzaklara ama olmadı.....sevgisi tek dahayangım rabbim kimseye yasatmasın hepimize yardım etsin cok zor ama budünya geçici sınavımız bu elden bii gelmiyo

........... DERDİM BÜYÜK RABBİM ONDAN DAHA BÜYÜKKKKK ........

canım benim ALLAH tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.ümidini kaybetme.ben 8.düşükten sonra doğum yapan tanıyorum.şimdi 3.ye hamileymiş.herşey bizler için.kimi eşiyle,kimi sağlığıyla,kimi anne babasıyla,kimide bizler gibi evladıyla sınanıyor.sabretmek,ümidimizi kesmemekten başka yapacağımız birşey yok.

henüz yaşın çok genç.çok kafana takarsanda hormonlarının dengesinin bozulacağı sana söylenmiştir.sen elinden geleni yapıp gerisini ALLAH'a bırak canım.inşallah kısa zamanda evladına kavuşursun.

Buralar çok durgunlaştı,bakıyorum bakıyorum aynı yerdeyiz:26:
Ramazan bitti bayram geçti,hadi geri dönün artık

lütfen banada yardımcı olun en büyügü 14 haftalık 4 bebegimi kaybettim balcalıda bi tanesine meckel gruber sendromu teşhisini koydular ondan sonra deneyerek bulacaksın diyolar buna canmı dayanır.lütfen bu konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olsun.dün genartı aradım ankarayı bu hastalık 5 gendeymiş 2sini ayrıştırabiliyolarmış pgt ile ama daha önce böyle bi hastaları olmamış lütfen daha önce bu hastalıgı olan ve saglam çocugu olan varmı şu anda nasıl tedavi olmuşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…