• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

allah razı olsun karddeşim,dualarımı eksık etmeyecegım,allah hepımızın yuzunu tez zamanda guldursun ınsallah...

Nasıl mutlu oluruz inanamazsın. gıyapta edilen dua çok makbulmüş. duayı eden de kat kat nasiplenirmiş, melekler de ona dua edermiş.. Allah razı olsun.

canım kader arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar.hepinizi çok özledim.malum iş,ramazan derken topiğe giremiyorum.ramazan ayı hepimiz için kazançlı şekilde geçer inşallah.

eminapolat canım başın sağolsun.yengenin ALLAH taksiratını affetsin kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah.

özlem çok çok geçmiş olsun.yetişkinlerde su çiçeği gerçekten ağır seyrediyor.inşallah komplikasyonsuz atlatırsınız.

chnb hoşgeldin.umarım tatil iyi geçmiştir.

topiğin gözbebekleri nasıllar.umarım herşey yolundadır.

canlarım NKOB açıklamış ben nasip olursa görevli olarak hacca gideceğim.henüz ne zaman gideceğim belli değil.kısmet olur gidersem hepimiz için dua edeceğim.güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

aslnda yazacak konuşacak,paylaşack o kadar çok şey var ki.biraz geçmişi okudum.yaşadıklarımız hissettiklerimiz hep aynı.rabbim bu günleri hayırlısıyla kazançlı şekilde geçirebilmeyi hepimize nasip etsin inşallah.

Benim de 6 tane karşim gitti. Birini gördüm öyle gitti. Annemin yaşadığı acıyı düşleyebiliyorum sadece... Ama biliyorum ki benim yaşadığım acının 465463 katı... Allah herkese sabır versin.

canım kader arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar.hepinizi çok özledim.malum iş,ramazan derken topiğe giremiyorum.ramazan ayı hepimiz için kazançlı şekilde geçer inşallah.

eminapolat canım başın sağolsun.yengenin ALLAH taksiratını affetsin kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah.

özlem çok çok geçmiş olsun.yetişkinlerde su çiçeği gerçekten ağır seyrediyor.inşallah komplikasyonsuz atlatırsınız.

canlarım NKOB açıklamış ben nasip olursa görevli olarak hacca gideceğim.henüz ne zaman gideceğim belli değil.kısmet olur gidersem hepimiz için dua edeceğim.güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

aslnda yazacak konuşacak,paylaşack o kadar çok şey var ki.biraz geçmişi okudum.yaşadıklarımız hissettiklerimiz hep aynı.rabbim bu günleri hayırlısıyla kazançlı şekilde geçirebilmeyi hepimize nasip etsin inşallah.
ablacım haccın cıkmış ne güzel o mübarek topraklarda bizim içinde bolbol dua et olrumu

Benim de 6 tane karşim gitti. Birini gördüm öyle gitti. Annemin yaşadığı acıyı düşleyebiliyorum sadece... Ama biliyorum ki benim yaşadığım acının 465463 katı... Allah herkese sabır versin.

cnnm karşim dediğini anlayamadım ama büyük bir acı yaşamışsınız sanırım geçmişler olsun

dua topiğindeki son paylaşımım bni çok etkiledi arkadaşlar. daha bi isimlerinizi anar oldum. yazdım tlfuma kaydettim isimleri, kullanmak daha kolay oluyor:)

umarım annen imtihanından bol bol kazançlarla çıkmıştır ve sizleri de ona göre yetiştirmiştir. Allah yardımcımız olsun. tşkler ilgin için:)

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

Nkob canım içim acıdı yazını okurken nekadarda zordur kimbilir ben küçük
yavrularıma aglıyorum sen benimkilerindende büyüklerine dua listesi yaparsan bende olurum ilk başa beni kat kaç tane istersen okurum seve seve sizin gibi kardeşlerime canım feda olsun :48::48::48:

Son düzenleme:
Allahım şifalarımızı, gönlümüzün ruhumuzun ilaçlarını versin inşallah. Heyecanla bekliyoruz olumlu sonucu allahın izniyle:)

Amin 10 günde belli olurmuş sanırım.Bir sürü kan verdim 7 tüp. Bakalım neler çıkacak sonuçlarda.

Canım ne güzel bir haber. O mübarek topraklarda bizleri de unutmayacağını biliyorum. Allah şimdiden kabul etsin haccını ve dualarını. İnşallah bizlere de kısmet olur.

Sağ olasın. Allah annene cennette şefaatçi eylesin. Tabi babana da...

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

Canım geçmişini biliyorum. Bir kısmını devlet hemen yapıyor da bir kısmı için tarih verebilir. Ben çoğu şeyde özelde yaptırdım. Sorunun nedir? Ben çok test yaptırdım.

Nkob canım içim acıdı yazını okurken nekadarda zordur kimbilir ben küçük
yavrularıma aglıyorum sen benimkilerindende büyüklerine dua listesi yaparsan bende olurum ilk başa beni kat kaç tane istersen okurum seve seve sizin gibi kardeşlerime canım feda olsun :48::48::48:

Paşam hasta olmuşsun sevindim canım. Bilgisayara bir şey oldu. Zor yayınlıyorum ya da 3 kere aynısını yazıyor...

Canım ne güzel bir haber. O mübarek topraklarda bizleri de unutmayacağını biliyorum. Allah şimdiden kabul etsin haccını ve dualarını. İnşallah bizlere de kısmet olur.

Sağ olasın. Allah annene cennette şefaatçi eylesin. Tabi babana da...

Canım geçmişini biliyorum. Bir kısmını devlet hemen yapıyor da bir kısmı için tarih verebilir. Ben çoğu şeyde özelde yaptırdım. Sorunun nedir? Ben çok test yaptırdım.

Paşam hasta olmuşsun sevindim canım. Bilgisayara bir şey oldu. Zor yayınlıyorum ya da 3 kere aynısını yazıyor...

sag ol kardeşim ya inan çok sevindim aklım çıktı olmucam diye ama olan orucuma oldu ama okadar tuttum bozmak zorunda kaldım çok gücüme gitti:59::59::59:senin testlerde 10 güne kadar çıkıcakmış ne güzel:16::16:işşallah iyi çıkar bebem dualarım seninle:48::48:

son 2 msjından çok şey oğrendim. bak şu cumleye ''Olayın asıl yüzünü görebilmek hüzne mani olmuyor maalesef.''

''Allah acımıza uyupta yanlış düşüncelere girmekten,isyan etmekten korusun hepimizi.''

''Belkide geride kalıp arkalarından dua edebilme imkanı bulduğumuz için şanslıyızdır.
''

Sen bitanesin yaaa. iyi ki varsın.:16:

:) Bu topiği ilk farkettiğim günlerde ağlıyordum,yazamıyordum.
Şimdi her cevapta gülümsetiyorsunuz beni,asıl siz iyiki varsınız.:16:

Merhaba arkadaşlar, geçmişi pek okuyamadım. Herkes iyidir inşallah. Ben doktordan geldim testleri verdim 10 gün sonra çıkacak. Hayırlısı inşallah...

Melekannesi için sevindim. Ne güzel bir haber. Allah bizlere de nasip eder inşallah.
Eminanın yengesi vefat etmiş, baş sağlığı diliyorum.
Diğer arkadaşlar da iyidirler umarım....

Hoşgeldin
Testlerinden umarım istediğin sonucu alırsın.
Allah razı olsun...

Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.
Hacca gitmene çok sevindim,oralarda dua etde bizlere nasip olsun :)
Bu sene Umre için çok heveslenmiştim bende ama kısmet olmadı artık seneye inşallah.
Allah tüm ibadetlerini kabul etsin inşallah,fazlasıyla mükafaatlandırsın sizleri:16:

Hoşgeldin
Testlerinden umarım istediğin sonucu alırsın.
Allah razı olsun...

Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.
Hacca gitmene çok sevindim,oralarda dua etde bizlere nasip olsun :)
Bu sene Umre için çok heveslenmiştim bende ama kısmet olmadı artık seneye inşallah.
Allah tüm ibadetlerini kabul etsin inşallah,fazlasıyla mükafaatlandırsın sizleri:16:

Sağ olasın canım. Hoş bulduk canım. Allah sonraki sene nasip eder inşallah. Önceden hac ve umrenin farkında değildim birkaç senedir bende istiyorum en azından umreyi ilerde de hac yapmayı.

sag ol kardeşim ya inan çok sevindim aklım çıktı olmucam diye ama olan orucuma oldu ama okadar tuttum bozmak zorunda kaldım çok gücüme gitti:59::59::59:senin testlerde 10 güne kadar çıkıcakmış ne güzel:16::16:işşallah iyi çıkar bebem dualarım seninle:48::48:

Olsun tutarsın sonradan. Adet olman güzel bir haber. Testlerim de inşallah tedavi edilecek bir şekilde sonuç çıkar. Aslında bir neden çıksın istiyorum düşüklerimin nedenini bilip ona yönelik tedavi olsun. Erken doğum rahim ağzı yetmezliği nedeniyle oldu diyoruz ama düşük nedenlerim belli değil henüz...

melekannem, haccin hayirli olsun, Allah kabul etsin insallah... ne güzel bisey .... darisi basimiza...

dualarin icin de simdiden tesekkürler....

Canim gecmis olsun dilegin icin cooook tesekkürler, Allaha cok sükür daha iyi simdi, sizlerin de güzel dua ve dilekleriyle...

Sana hayirli ramazanlar.... Allaha emanet ol canim..

Back