bende kılcan damar varisi vardı çok az ama öle fazla değil şişlil vardı birazda diz kapağın arkasında varis kremini kullanıyorum iyi geliyor büyük bir sorunum yok çok şükür deneyin sizde bence kullandığım ürünün adını sormuşsunuz salvosanovariskremi kullanıyorum
Salvosano varis kremini internetteki sitelerinden sipariş ettim. Kullandığım süre içerisinde inanın hiç bir faydasını görmedim.Sonuç onca övgüye, iddiaya rağmen tam bir hayalkırıklığı.Ürün hakkında yapmış olduğum yorum sitede yayınlanmadı bile. Sitede yayınlanan ve çoğunlukla olumlu olan yorumların hakikati hakkında şüphelerim var. İnsanların sağlıksal sorunları üzerinden şifa vaad eden sözlerle rant elde etmeye çalışan, insanların umutlarını boşa çıkaran bu düzene dur demek yapamıyorsanız en azından eleştirmek gerekir düşüncesindeyim .Ürünü almak isteyen ancak tereddütü olan kişilere bir fikir olur düşüncesi ile bu yorumu yapıyorum. Hem gramaj olarak piyasadaki diğer ürünlerden az ancak fiyat olarak yüksek olan bu ürün hakkında benim param çok diyorsanız gerisi size kalmış .
benim annemde ileri safhada vardı.Bundan 10 sene önce damarların içine ilaç enjekte ederek varsileri yok ettiler. Bende de var şimdi ama o yöntemden tırsıyorum açıkçası. Başka alternatif varsa değerlendirmek isterim. Yoksa yapacak bişey yok. Mor bacakla gezmekten iyidir.
salvosano kremlemi ya anlamadım o amcaya o kremimi verdin
Arkadaşlar tam diz kapağımın arkasında çokta koyu olmayan bir damar var yaklaşık 3-4 cm kadar.Bu damar 1 senedir var fakat şu son iki haftadır sızlamaya ve diz kapağımın biraz üstüne ve altına ağrı yapmaya başladı..İşim gereği neredeyse sürekli oturuyorum sizce ne yapmam gerekir?Yürüyüşe başlasam iyi gelir mi?Ya da varis çorabı çözüm olur mu iyileşmesine?
Bir de şu var ben bel fıtığı ameliyatı oldum ve ara sıra ağrı vurur diz kapağımın arkasına..Acaba o mu yapıyor yoksa bu damar mı bilemedim çünkü hiç varis ağrısı çekmedim daha önce.Bu daha çok sızlama gibi..Eğer varis ağrısını bilen varsa bana bir tarif edebilir mi acaba nasıl oluyor delireceğim bu ağrıyla
arkadaşlar google da varis tedavisi yazıp aratınca kürşat bozkurt isimli doktorun tedavi yöntemini görüp ikna oldum sanki ama bendeki varis derecesi müdahele edilmesi şart bir durumda değil henüz. Siz de iyice bi araştırıp öyle müdahele edin. O damarlar içerden kapatılıyor kontrollü bir şekilde ama sonrasında başka problemler çıkarmaz mı acaba? Emin olmak lazım. Aramızda sağlıkçı veya doktor olanlarımız da vardır muhakkak, onlar ne düşünüyolar bu konuda acaba? Bir bilene sormak lazım.boshayallersmile
bendede varis vardı internette gezerken monkey terlik diye bi terlik gördüm ilk başka inanmadım aldım kullandım 1 ayda çok fazla etkisini gördüm tavsiye edebilirim
çok teşekkürler paylaşımın içinSalvosano varis kremini internetteki sitelerinden sipariş ettim. Kullandığım süre içerisinde inanın hiç bir faydasını görmedim.Sonuç onca övgüye, iddiaya rağmen tam bir hayalkırıklığı.Ürün hakkında yapmış olduğum yorum sitede yayınlanmadı bile. Sitede yayınlanan ve çoğunlukla olumlu olan yorumların hakikati hakkında şüphelerim var. İnsanların sağlıksal sorunları üzerinden şifa vaad eden sözlerle rant elde etmeye çalışan, insanların umutlarını boşa çıkaran bu düzene dur demek yapamıyorsanız en azından eleştirmek gerekir düşüncesindeyim .Ürünü almak isteyen ancak tereddütü olan kişilere bir fikir olur düşüncesi ile bu yorumu yapıyorum. Hem gramaj olarak piyasadaki diğer ürünlerden az ancak fiyat olarak yüksek olan bu ürün hakkında benim param çok diyorsanız gerisi size kalmış .
Slm arkadaşlar benimde dizkapağı arkasında genişlemiş mor damarlarım var görünüm olarak bana verdiği rahatsızlığı tahmin edersiniz neyse internet üzerinden kullanıcı yorumlarını araştırdığımda kıremler çok etkili değil. Sülüğü araştırdığımda normal ve doğal olan yol olarak mantıklı geldi zaten sülük tedavisi yazdığınızda internet sitelerinden araştırabilirsiniz üye olduğunuzda videoları izlersiniz diş tedavizinde bile kullanılıyor hatta almanya ve rusyada muayenehanelerde uzmanlar tarafından uygulandığını öğrendim buna dayanarak bi cesaret sülük aldım pazar günü problemli
yerlere 1'er tane sülük bıraktık zaten emme işlemi bitince kendiliğinden bırakıyo sülük ama sonra çok kanamam oldu şu an bandajlı geziyorum sülük aldığım yer 1 gün ara vererek toplam 8 sefer yapmam gerektiğini söyledi akşam tekrar deniyeceğim gelişmelerden haberdar ederim ama bu haliyle bile beni heyecanlandırdı açıkçası bayağ azaldı varis görünümü umarım uygulama sonunda tamamen kurtulmuş olurum hoşçakalın