• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vallahı o ılacı bılmıyorum ama degerlerımız aynı gbı bızım ılerı hızda 15 ıdı morfolojı 2 ıdı sayı 100 mılyon ustu ıdı...dr amelıyat dedı olduk 2 yıldır ılerı hız sıfırrr.....keske dıyoruz bence bekleyın ılacı ıyı arastır...ama ben sıfır degerle hamıle kaldım dustu...bu ay tup denedık kımyasal oldu hız hala sıfırr...morfolojıde dusmus 1 e
Arkadaşım nerde ameliyat oldu eşiniz? Biz en son bezmialem dr. Muzaffer akçay a gittik n da ameliyat dedi bize, daha önce özel hastanedeki doktor da ameliyat demişti ama ben bitkisel kür, hacamat sülük tedavisi uyguluyorum eşime

Arkadaşım nerde ameliyat oldu eşiniz? Biz en son bezmialem dr. Muzaffer akçay a gittik n da ameliyat dedi bize, daha önce özel hastanedeki doktor da ameliyat demişti ama ben bitkisel kür, hacamat sülük tedavisi uyguluyorum eşime
bız suan dogudayız ama bulundugumuz ılın memorıal hastanesınde olduk ısım olarak cokk ozel ıyı hastane dıe gttık...dr umuz kamuran beydı prof....suan engel varıkosel dedı...neyse amelıyat oldu...sayı ıyıce arttı zaten yuksektı ılerı hız sıfıra dustu morfolojı 2 den 4 e yukseldı...ılk test 3 ay sonra alınıyor zaten durum bu oldu...derken amelıyattan 6 ay sonra vs asılama yaptık negatıf ozamanda bu syılar cıktı...dr umuz ve kadın dogum dr u eskı testlere gore yuzde 90 basarılı amelıyat dedı....neyse tam bırıncı yılında dogal hamıle kaldım gelısmedı....gecen ay tup denedık o testte ıse sayı bıraz dusmus ama yuzmılyon vs....ılerı hız yıne sıfır....morfolojıde dusmus 1 ee .....uzulduk ama amnı var demekkı suan ılac kullanıyoruz ve bugun bı ılacı degıstırdım proxeed aldım bakalım....bırde macun hazırladım

bız suan dogudayız ama bulundugumuz ılın memorıal hastanesınde olduk ısım olarak cokk ozel ıyı hastane dıe gttık...dr umuz kamuran beydı prof....suan engel varıkosel dedı...neyse amelıyat oldu...sayı ıyıce arttı zaten yuksektı ılerı hız sıfıra dustu morfolojı 2 den 4 e yukseldı...ılk test 3 ay sonra alınıyor zaten durum bu oldu...derken amelıyattan 6 ay sonra vs asılama yaptık negatıf ozamanda bu syılar cıktı...dr umuz ve kadın dogum dr u eskı testlere gore yuzde 90 basarılı amelıyat dedı....neyse tam bırıncı yılında dogal hamıle kaldım gelısmedı....gecen ay tup denedık o testte ıse sayı bıraz dusmus ama yuzmılyon vs....ılerı hız yıne sıfır....morfolojıde dusmus 1 ee .....uzulduk ama amnı var demekkı suan ılac kullanıyoruz ve bugun bı ılacı degıstırdım proxeed aldım bakalım....bırde macun hazırladım
Anladım canım. Allah herkese acil şifalar versin inşallah. Biz de kararsız kaldık bakalm hakkımzda hayırlısı olsun.

arkadaşlar bizim de tahlil sonucuna göre 2,7 diğeri de 2,3 mm olarak çıkmış değerlerimiz fakat varikosel teşhisi konulmamış yorumlarınızı bekliyorum.....bebiş istiyoruz ama olmuyor :KK12::KK12:rabbim hayırlısı şu güzel mürarek günlerde herkesin yardımcısı olsun

arkadaslar esi varikosel olup tedavi olmadan hamile kalan varmi ?

Benim eşim çift taraflı Varikosel ameliyatı oldu ameliyatdan 3 ay sonra hamile kaldım.tedavi olmadan şuan 4 aylık hamileyim. Allah Size de nasip etsin inşaallah umudunuzu kaybetmeyin kötü örnekleri düşünmeyin böyle iyi örneklerde var.ben bir yerde de okumuştum ayni şekilde ameliyat olup tam 3.ayın sonunda hamile kaldılar bende oldum sizde umudunuzu kaybetmeyin Allah'a güvenin

Ben de hala gebelik yok kizlar. Esimin doppler testine baktim dun ve sol tarafta 3.5 mm varikosel var yaziyor. Sperm sayimiz sinirin ustunde hareketlilik az ve morfoloji %4. Ameliyat denenmeli mi ki hemen ? 6.ay doluo korunmayali. Kafam cok karisik duygularim yorgun ben yorgun.. Siz de durum nasil ? Ameliyata esim simdilik sicak bakmiyor. Dr bir yil deneyin dedi cunku..

Bence ameliyat olsun benim eşimin sperm sayısı 5 milyondu 40 milyon olması gerekirken.Doktor eşime olması gerektiğini söyledi ameliyattan 3 ay sonra benim hamile olduğumu öğrendik ve 3 ay sonra sperm testi yapması gerekiyordu ameliyatın başarılı olup olmadığını anlamak için eşimin sperm sayısı 88 milyona çıkmıştı ben gebelik testini eşimin sonuçlarını aldıktan sonra yaptım

Canim sperm sayimiz 43.6 milyon. Ml sperm sayimiz 24 milyon. Yani cok dusuk degil ama ileri hiz %15. Dr deneyin diyor ama ben karamsarliga dusmeye basladim.

TE="hanimeli90, post: 44504646, member: 717160"]Canim sperm sayimiz 43.6 milyon. Ml sperm sayimiz 24 milyon. Yani cok dusuk degil ama ileri hiz %15. Dr deneyin diyor ama ben karamsarliga dusmeye basladim.[/QUOTE]
Agir bir ameliyat değil bence denemeye değer neden karamsarliga kapiliyorsunuz ki gerçektrn benim eşim de çift taraflı ameliyat oldu çabuk toparladı

varikosel ameliyatı için istanbul da önerebileceğiniz bir yerler varmı? özeller çok pahalı 4000 5000 civarı

Merhaba arkadaslar. Az once gebelik testim pozitif gosterdi. Kismetse bugun hastaneye gidip kan testi yaptiricam. Hamile kalabilirsem hep size yazacagim diye soz verdim kendime. Esimde tek tarafli shunt tip 3.5 mm sol varikosel teshis edilmisti. Semen sonuclarimiz toplam 43.6 milyon, ml de 24 milyondu. Ileri hareket %15.. 6 aylik bi deneme surecinden sonra tedavisiz hamile kaldim cok sukur. Ha unutmadan esim xy complex vitamin kullandi sadece.Asla umudunuzu yitirmeyin ve bana da dua edin. Hersey yolunda gitsin. Tanismasak bile iyi ki varsiniz kizlar. Sizi seviyorum :)

Tebr
Merhaba arkadaslar. Az once gebelik testim pozitif gosterdi. Kismetse bugun hastaneye gidip kan testi yaptiricam. Hamile kalabilirsem hep size yazacagim diye soz verdim kendime. Esimde tek tarafli shunt tip 3.5 mm sol varikosel teshis edilmisti. Semen sonuclarimiz toplam 43.6 milyon, ml de 24 milyondu. Ileri hareket %15.. 6 aylik bi deneme surecinden sonra tedavisiz hamile kaldim cok sukur. Ha unutmadan esim xy complex vitamin kullandi sadece.Asla umudunuzu yitirmeyin ve bana da dua edin. Hersey yolunda gitsin. Tanismasak bile iyi ki varsiniz kizlar. Sizi seviyorum :)
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inş.
Bu degerler ameliyattan sonraki mi önceki degerler mi.yani bu sayıyla mı hamile kaldın

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyiz bize sebepsiz kısırlık tanısı koyuldu aşılama iğne tedavileri denedik tutmadı.
Ama eşimde 1. derece varikosel bende ise haşimato var ikizinde içini kemiren soru bu sebepsiz dediler ama ya bunlar engelse
Eşimin arkadaşında da varikosel çıkmış engel değil demişler ama o yine de ameliyat olmuş sonra eşi hamile kalmış acaba eşimde ameliyat olmalı mı?

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyiz bize sebepsiz kısırlık tanısı koyuldu aşılama iğne tedavileri denedik tutmadı.
Ama eşimde 1. derece varikosel bende ise haşimato var ikizinde içini kemiren soru bu sebepsiz dediler ama ya bunlar engelse
Eşimin arkadaşında da varikosel çıkmış engel değil demişler ama o yine de ameliyat olmuş sonra eşi hamile kalmış acaba eşimde ameliyat olmalı mı?
Canım 1.derece varikoselde ameliyat bir işe yaramıyor çoğu zaman, yaptığım araştırmalarda gördüm. Benim eşimde de var ben ameliyat olmasnı istemiyorum.
Allah şifalar versin inşallah

Canım 1.derece varikoselde ameliyat bir işe yaramıyor çoğu zaman, yaptığım araştırmalarda gördüm. Benim eşimde de var ben ameliyat olmasnı istemiyorum.
Allah şifalar versin inşallah
merhaba bir ayzınızda saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz yazmışsınız. 3 aşamalı küründen mi bahsediyorsunu? Eğer o ise faydasını gördünüz mü ?

merhaba bir ayzınızda saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz yazmışsınız. 3 aşamalı küründen mi bahsediyorsunu? Eğer o ise faydasını gördünüz mü ?
Evet o kür.
İleri hızlı arttı ilk kürden sonra 2.yi almadık Kaan hocadan randevu aldk bakalm o ne dicek

Back
X