• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bnde senin gibiydim. kadın doğum doktorunun muayenesinde de gittim. Özel hastaneye de gittim ama sonuçlar iyi yok bsy şu ilaçları kullanın 3 ay deneyin olur vs..bir sene öyle oyalandık ta ki tüp bebek tedavisi yapan bilindik bi hastaneye gidip muayene olana dek..o zaman anlaşıldı neyin ne olduğu size tavsiyem donanımlı bi hastanede yada tüp bebek merkezinde muayene olmanız. Rabbim hepimize şifa versin. Diğer türlü dosdoğru bakmıyorlar.

Kizlar benimde esimde Varikosel cikti sprem sayısı normal hareketlilik te dusukluk var dedi.kadin doguma gosterdik bu engel degil dedi.hsg cekildim üç ay deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi.

E="nisandeniz, post: 42372875, member: 678648"]bu ay yumurtlama dönemimi değerlendiremedik. zaten daha bir ay bile olmadı ameliyat olalı. üç ay sonrası için ihtimal veriyorlar. inşallah kasım ayında size yazarım hamileyim diye :)[/QUOTE]
Canim benim esimde temmuz 28 de oldu uc ay olcak ama bende de henüz bebek yok olursa sende söyle olurmu inşallah kasımda hamile oluruz canım

E="nisandeniz, post: 42372875, member: 678648"]bu ay yumurtlama dönemimi değerlendiremedik. zaten daha bir ay bile olmadı ameliyat olalı. üç ay sonrası için ihtimal veriyorlar. inşallah kasım ayında size yazarım hamileyim diye :)
Canim benim esimde temmuz 28 de oldu uc ay olcak ama bende de henüz bebek yok olursa sende söyle olurmu inşallah kasımda hamile oluruz canım[/QUOTE]
Eşim de sizden tam bir hafta sonra ameliyat oldu. İki hafta sonra test yaptırmaya gideceğiz. Fazla umudum yok. Aşılama falan yapılır inşallah. işin kötü yanı yaşadığımız şehirde bu tedavilerin hiçbiri yok. Hepsi için samsuna gidiyoruz. Bir gelişme olursa haber veririm. Siz test yaptırdınız mı

E="nisandeniz, post: 43214393, member: 678648"]Canim benim esimde temmuz 28 de oldu uc ay olcak ama bende de henüz bebek yok olursa sende söyle olurmu inşallah kasımda hamile oluruz canım[/QUOTE]
Eşim de sizden tam bir hafta sonra ameliyat oldu. İki hafta sonra test yaptırmaya gideceğiz. Fazla umudum yok. Aşılama falan yapılır inşallah. işin kötü yanı yaşadığımız şehirde bu tedavilerin hiçbiri yok. Hepsi için samsuna gidiyoruz. Bir gelişme olursa haber veririm. Siz test yaptırdınız mı[/QUOTE]
Canim

E="nisandeniz, post: 43214393, member: 678648"]Canim benim esimde temmuz 28 de oldu uc ay olcak ama bende de henüz bebek yok olursa sende söyle olurmu inşallah kasımda hamile oluruz canım
Eşim de sizden tam bir hafta sonra ameliyat oldu. İki hafta sonra test yaptırmaya gideceğiz. Fazla umudum yok. Aşılama falan yapılır inşallah. işin kötü yanı yaşadığımız şehirde bu tedavilerin hiçbiri yok. Hepsi için samsuna gidiyoruz. Bir gelişme olursa haber veririm. Siz test yaptırdınız mı[/QUOTE]
Canim[/QUOTE]
Bizde daha yaptirmadik kasimin ilk haftasi yaptircagiz canım bu haftayı degerlendirmek icin o yüzden. Yaptigimizda sonucu paylascagim canim.

Merhaba kızlar. Dün test yaptırdık ve varikosel ameliyatından sonra eşimin değerleri tamamen normale dönmüş. İleri hızlı spermi hiç yoktu. şimdi hepsi normal değerlerde. üstelik üç ay bile olmadı. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. İnşallah güzel haberi veririm sizlere :) :) :) Tüm takip ettiğim konulara yazıyorum. Güzel haberi de yazarım inşallah :)

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz. Eşimde ikinci derece varikosel çıktı doktorun biri ameliyat olmadan çocuk olmaz dedi diğeri imkansız değil dedi kafamız karıştı.
Değerlerden anlayanlar var mı aranızda acaba?

Eklentiler

• 11938967_839939092780204_109481735_n.jpg
    11938967_839939092780204_109481735_n.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz. Eşimde ikinci derece varikosel çıktı doktorun biri ameliyat olmadan çocuk olmaz dedi diğeri imkansız değil dedi kafamız karıştı.
canım çok anlamıyorum ama sanırım sizin sprem sayısı düşük benimde eşimde var saı yüksek sadece hızlı hareketli yavaş dediler aynı senin gibi kadın doğum olur dedi gebelik.eşimin doktoru ameliyat dedi.2 .derece olduğunu doktor söyledi ise araştırın derim.

Canım en altta teşhis olarak az olduğu yazıyor zaten. benim de eşime 1.derece dediler. Ameliyata bir girdi ki 3.derece olan damar da varmış. Ameliyat kolay bir ameliyat. Damarları bağlayarak daraltıyorlar. Çoğu hastane yatırmıyor bile. Biz özel hastanede 300 liraya yaptırdık. Şimdi üç ay geçti ve her şey normale dönmüş şükür ki.

canım ameliyattan korkmayın biz 1.5 sene bekledik ameliyat kararı almak için şimdi 4.ayımız bitti geçen ay cok sukur degerler yukseldi.beklemek zaman kaybı gercekten kaldıki bizim degerler sizinkinden iyiydi.eşim 2 ve 3.derece çift taraflı oldu.10 gunde iyileşti.tek taraflı olanlar daha cabuk iyileşiyor

Canım en altta teşhis olarak az olduğu yazıyor zaten. benim de eşime 1.derece dediler. Ameliyata bir girdi ki 3.derece olan damar da varmış. Ameliyat kolay bir ameliyat. Damarları bağlayarak daraltıyorlar. Çoğu hastane yatırmıyor bile. Biz özel hastanede 300 liraya yaptırdık. Şimdi üç ay geçti ve her şey normale dönmüş şükür ki.
5. Aya girdik Benim eşim gitmiyor test vermeye ya :mad: bir sınavı varmış bu ayın sonunda ona çalışıyor sözde (şu anda maç izliyor :KK70: ) sınav bitsin sonra giderim diyo.neyse o zamana kadar bir deneme daha yapmış olacağız bu ay. İnşalllah sperm testine gerek kalmaz gebelik testi pozitif çıkar :KK36:

5. Aya girdik Benim eşim gitmiyor test vermeye ya :mad: bir sınavı varmış bu ayın sonunda ona çalışıyor sözde (şu anda maç izliyor :KK70: ) sınav bitsin sonra giderim diyo.neyse o zamana kadar bir deneme daha yapmış olacağız bu ay. İnşalllah sperm testine gerek kalmaz gebelik testi pozitif çıkar :KK36:
Canım biz on sekiz ay denedikten sonra öğrendik varikoseli. yani bir buçuk yıl boyunca boşuna uğraştık. kaç saat ayaklarım havada yattım. Hiç kalkmayıp sabaha kadar bekledim. Boşuna uğraşmışım. Çok yıpratıyor insanı bu süreç. şimdi hiçbir şeye dayanamaz oldum. evde otururken ağlamaya başlıyorum :(

Canım biz on sekiz ay denedikten sonra öğrendik varikoseli. yani bir buçuk yıl boyunca boşuna uğraştık. kaç saat ayaklarım havada yattım. Hiç kalkmayıp sabaha kadar bekledim. Boşuna uğraşmışım. Çok yıpratıyor insanı bu süreç. şimdi hiçbir şeye dayanamaz oldum. evde otururken ağlamaya başlıyorum :(
canım senin durumuna benzer bir süreç yaşadım. bir yıl biz de bilmeden uğraştık. belin altına yastık koymalar, ayakları havaya kaldırıp beklemeler, her ay belirti aramalar, her gecikmede ümitlenmek, çevrendeki herkesin sana bebek yok mu demesi.... insan madden ve manen o kadar çok emek veriyor ki böyle hissetmekte haklısın. ama ağlayıp kendini yıpratmamaya çalış elinden geldiğince. evet belirli bir süre kaybettik ama bundan sonrası için mücadele etmek lazım. eşimin varikoseli olduğunu öğrendiğimde içimi bir yokladım ne hissediyorum diye. çok şükür mutlu bir evliliğimiz var ve eşime çok değer veriyorum. ve bizim evliliğimiz tek amacı çocuk yapmak değil. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. inşallah güzel haberler alırız :)

canım senin durumuna benzer bir süreç yaşadım. bir yıl biz de bilmeden uğraştık. belin altına yastık koymalar, ayakları havaya kaldırıp beklemeler, her ay belirti aramalar, her gecikmede ümitlenmek, çevrendeki herkesin sana bebek yok mu demesi.... insan madden ve manen o kadar çok emek veriyor ki böyle hissetmekte haklısın. ama ağlayıp kendini yıpratmamaya çalış elinden geldiğince. evet belirli bir süre kaybettik ama bundan sonrası için mücadele etmek lazım. eşimin varikoseli olduğunu öğrendiğimde içimi bir yokladım ne hissediyorum diye. çok şükür mutlu bir evliliğimiz var ve eşime çok değer veriyorum. ve bizim evliliğimiz tek amacı çocuk yapmak değil. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. inşallah güzel haberler alırız :)
Tabii ki öyle. Biz on üç yıldır birlikteyiz. Beş yıldır evliyiz. Bebek yapmak için evlenmedik ama sağlık sorununları yüzünden o kadar acı çektim ki. Artık bıktım. Bir yıl önce miyom ameliyatı oldum ama hâlâ ağrım var :(

Back
X