• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tabii ki öyle. Biz on üç yıldır birlikteyiz. Beş yıldır evliyiz. Bebek yapmak için evlenmedik ama sağlık sorununları yüzünden o kadar acı çektim ki. Artık bıktım. Bir yıl önce miyom ameliyatı oldum ama hâlâ ağrım var :(
geçmiş olsun canım. herhangi bir tedavi süreciniz var mı devam eden?

kızlar dualarım hepimize keşke bizde birbirimize sure, dua falan okusak...
canım ya benim okumam çok iyi değil. yasini bile 1 saatte okuyabiliyorum. söz verip tutamamaktan korkuyorum. bu ara akşamları biraz zaman ayırıp ilerletmeye çalışayım okumamı sonra katılabilirim ancak..

canım ya benim okumam çok iyi değil. yasini bile 1 saatte okuyabiliyorum. söz verip tutamamaktan korkuyorum. bu ara akşamları biraz zaman ayırıp ilerletmeye çalışayım okumamı sonra katılabilirim ancak..
Kizlar merhaba hepinize. Benim de esimde varikosel varmis kacinci derceden oldugunu bilmiyorum dr bir yil deneyin sonra ameliyat dedi. Bu arada ikinci bebk dusunecek olursaniz sizin ikinci olma ihtimali sikintili diye de ekledi. Sperm sayisi normal fakat ileri hareket %15. ( biz daha bir tanesi yapamadik ki :KK43::KK43:
Kizlar umudumu yitirmek istemiyorum. Sizce ne yapmaliyiz? Esim anlayisli ama ben bu konuyu cok takmaya basladim hamile haberi duyuyorum cok yakinlarimdan. Darisi sana diyince... Ne bilim icm daraliyo.... 4 aydir deniyoruz bu arada. Bu ay ovulasyon testine basladim. Bana bi akil verin lutfen..

Kizlar merhaba hepinize. Benim de esimde varikosel varmis kacinci derceden oldugunu bilmiyorum dr bir yil deneyin sonra ameliyat dedi. Bu arada ikinci bebk dusunecek olursaniz sizin ikinci olma ihtimali sikintili diye de ekledi. Sperm sayisi normal fakat ileri hareket %15. ( biz daha bir tanesi yapamadik ki :KK43::KK43:
Kizlar umudumu yitirmek istemiyorum. Sizce ne yapmaliyiz? Esim anlayisli ama ben bu konuyu cok takmaya basladim hamile haberi duyuyorum cok yakinlarimdan. Darisi sana diyince... Ne bilim icm daraliyo.... 4 aydir deniyoruz bu arada. Bu ay ovulasyon testine basladim. Bana bi akil verin lutfen..
Canim geçmiş olsun öncelikle. Bir doktora daha görünüm derim. Biz varikosel olduğunu bilmeden on ay denedik. Gerçekten insan yipraniyo. Sonuçta varikosel teşhis edilmiş. Değerleri de çok iyi değilse neden bekleyesiniz ki. Ameliyatı mikrocerrahi yöntemiyle yaptirirsaniz problem de olmaz. Ama değerler iyiyse bir sure daha beklenebilir tabi

Canim geçmiş olsun öncelikle. Bir doktora daha görünüm derim. Biz varikosel olduğunu bilmeden on ay denedik. Gerçekten insan yipraniyo. Sonuçta varikosel teşhis edilmiş. Değerleri de çok iyi değilse neden bekleyesiniz ki. Ameliyatı mikrocerrahi yöntemiyle yaptirirsaniz problem de olmaz. Ama değerler iyiyse bir sure daha beklenebilir tabi
Canim dr bi yil deneyin dedigi için esim istemiyor. Ama ben de eldeki spermlerden olacagiz diye korkuyorum. Iki dr gorunduk. Birisi ameliyat dusunulebilir dedi biri bekleyin bi sene dedi. 43.6 milyon sperm. Birimde 24 milyon canim %15 ileri hizli. Sizin durumunuz ndir? Ozel olmazsa tabi canim.. Ameliyat oldu mu esin? Onun da esim gibi miydi degerleri?

Canim bu arada iki dr da esime xy complex onerdi. Netten arastr cok etkili oldugu soyleniyo. Bi kac kullanalim neticeyi yazarim insallh :KK52:

Canim bu arada iki dr da esime xy complex onerdi. Netten arastr cok etkili oldugu soyleniyo. Bi kac kullanalim neticeyi yazarim insallh :KK52:
Canim esimde tek tarafli varikosel vardi. Ama diğer taraf da baslsngic seviyesinde olduğu için çift tarafli oldu ilerlemesini diye. Toplam 63 milyon sperm. İleri gizli oranini tam hatirlamiyorum ama %15 gibi biseydi. Ameliyattan on gün sonra tamamen iyileşti. Bakalim iki ay sonra tekrar tahlil yaptiricaz. Ama Dr artar dedi. Mikrocerrahitle birlikte %60 iyileşme oluyormuş. Eğer iyileşme yoksa başka sorunlar vardır onlara bakariz dedi

Canim cok sevindim senin adina. Ihtimalin artmis olmasi bile sahane bi duygu. Insallah yaza kadar gerek kalmaz ameliyat olmaya. Yazin olmayi dusunuyoruz bebegimize kavusamazsak :) mujdeni bekliyorum

esimde varikosel var derecesini bilmiyorum benim spiralim var arti esimde korunuyor ve ben hamileyim ...:KK43:varmi varikosel olup hamile kalan iki cocugum var baska dusunmuyodum
allahın takdiri canım bizde amelıyat oldu bekliyoruz ne zamn iyleşir sizn değerler nasılsı canım bilgi verirsen sevinirim

esimin 2.5mm varikosel teshisi konmus esim eksta korundu bende spiral var ve kesin olmamakla birlikte ikiz:) iki kizim daha var yani allah yazdiktan sonra her sekilde olur arkadasim korma sadece allaha sigin...
canım bizimde 2.00 mm ama eşim ameliyat oldu hatta degerleride cok düşüktü o yüzden ameliyat oldu.

Hanımlar eşim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu şimdi hangi foruma baksam keşke hiç ameliyat olmasaydık yazıyorlar vs moralim bozuldu sperm sayısı 0'a düşen var. Biz Devlet hastanesinde olduk ameliyatı SSK Samatya da kötüye gitme durumu var mı gerçekten?

Hanımlar eşim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu şimdi hangi foruma baksam keşke hiç ameliyat olmasaydık yazıyorlar vs moralim bozuldu sperm sayısı 0'a düşen var. Biz Devlet hastanesinde olduk ameliyatı SSK Samatya da kötüye gitme durumu var mı gerçekten?
Canim zaten erkekde varikosel varsa mutlaka doktorlar yapin diyor ameliyati yoksa ilerleyen tedavilerde sart kosuyorlar asilama ve Tüp bebek asamalarinda once ameliyat diyorlar demeyen doktorlarda var ama o ilerlemeyenler icin ...sen bundan sonra esine destek ol canım allahin izniyle olur.

Canım her ameliyatta farklı komplikasyonlar gelişebilir. Sen içini rahat tut. İyi örnekleri düşün. Benim eşim ağustosta ameliyat oldu. Öncesinde ileri hareketli hiç spermi yoktu. sperm sayısı çok azdı. Ve tamamen şekil bozukluğu vardı. Şimdi test yaptırdık, hepsi normale dönmüş. İnşallah sizin de öyle olur,

Kizlar bise sorucam benim esimde de varikosel var. Xy complex kullaniyor dr deneyin bir yil dedi 6 aydir deniyoruz. Sperm sayimiz 43.6 mulyon. Ml 24 milyon ileri hareketli %15. Morfoloji %4. Biz acaba bu ilacla vakit mi kaybediyoruz. Iki dr goturduk sonuçları biru ameliyat dedi biri degerler sinirin ustunde deneyin bir yil dedi. Kafam cok karisik ya.. Bi akil verseniz bu ilac varikesoli olanlarda ise yariyor mu acaba.

Kizlar bise sorucam benim esimde de varikosel var. Xy complex kullaniyor dr deneyin bir yil dedi 6 aydir deniyoruz. Sperm sayimiz 43.6 mulyon. Ml 24 milyon ileri hareketli %15. Morfoloji %4. Biz acaba bu ilacla vakit mi kaybediyoruz. Iki dr goturduk sonuçları biru ameliyat dedi biri degerler sinirin ustunde deneyin bir yil dedi. Kafam cok karisik ya.. Bi akil verseniz bu ilac varikesoli olanlarda ise yariyor mu acaba.
vallahı o ılacı bılmıyorum ama degerlerımız aynı gbı bızım ılerı hızda 15 ıdı morfolojı 2 ıdı sayı 100 mılyon ustu ıdı...dr amelıyat dedı olduk 2 yıldır ılerı hız sıfırrr.....keske dıyoruz bence bekleyın ılacı ıyı arastır...ama ben sıfır degerle hamıle kaldım dustu...bu ay tup denedık kımyasal oldu hız hala sıfırr...morfolojıde dusmus 1 e

gecmıs olsun canım tabıkı stres yapma sakın esınzde yapmasın....eve bızım iler hız sıfıra dustuuuuu.....bızde keske dıyoruz....ama bak sıfır ıle hamılede kaldım ama kurtaj oldum gelısmedı...2 yılıdr sıfırız allahın takdırı zamanı var demekkı

Back
X