• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde 3.derece varikosel vardı doktor bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi ve ALLAH a şükür kaldım ama 4 aylıkken düşük yaşadım sonra eşim keçiboynuzu kürü ve proteexplus kullandı yanınada zeytinyağlı incir değerler daha iyi oldu ve şimdi 13+5 hamileyim ALLAH a şükür RABBİM herkese sağlıkı çocuklar nasip etsin
canım ya benim eşim de grade 3 bu cuma ameliyat olacak nasipse, size ameliyat önermediler mi? benim de 3 düşüğüm oldu

canım ya benim eşim de grade 3 bu cuma ameliyat olacak nasipse, size ameliyat önermediler mi? benim de 3 düşüğüm oldu
evet önermediler eşimin semen testi iyi olduğu için ameliyatı şimdilik önermediler ama ilk hamileliğimde 4 aylıkken düşük yaşadım doktor varikoselle alakalı değildir dedi ama bendede bişey çıkmadı sonra keçiboynuzu ve proteex plus kullanınca değerler daha iyi oldu şimdide hamileyim 15 haftalık ama varikoseli olupta düşük yaşayanları duyunca korkmaya başladım yinemi düşük olacak diye varikosellemi alakalı acaba diye

evet önermediler eşimin semen testi iyi olduğu için ameliyatı şimdilik önermediler ama ilk hamileliğimde 4 aylıkken düşük yaşadım doktor varikoselle alakalı değildir dedi ama bendede bişey çıkmadı sonra keçiboynuzu ve proteex plus kullanınca değerler daha iyi oldu şimdide hamileyim 15 haftalık ama varikoseli olupta düşük yaşayanları duyunca korkmaya başladım yinemi düşük olacak diye varikosellemi alakalı acaba diye
kötü düşünme canım Allah korusun, sağ sağlim kucağına alacaksın inşallah.. ben de hala varikoselden olduğuna emin değilim düşüklerin ama ben de düşüğü açıklayan hiçbir sebep bulunamadı. bir tek eşimden de benden de kromozom analizi istendi 45 güne çıkıyormuş sonuçlar o kaldı. eğer o da normal çıkarsa inş başka neden kalmıyo

Merhaba. Benim eşimde de 1.derece varikosel çıktı. sperm testi çok kötü çıktı. hemen ameliyat dediler. bunların hepsi bugün oldu. hâlâ şoktayım :( ileri hızlı hareketli hiç spermi yokmuş :( Hem de ilaca başladık. doktor ameliyat çok kolay. 15 dakika sürüyor dedi. 5-6 cm kesik oluyor dedi. başka çare ok gibi görünüyor. Çok üzgünüm. Daha 28 yaşında bu sorunlarla uğraşıyoruz. Tüm arkadaşları üç-beş ayda hamile kalıyor. Artık hamilelik haberlerine sevinemediğimi fark ettim :(

Merhaba. Benim eşimde de 1.derece varikosel çıktı. sperm testi çok kötü çıktı. hemen ameliyat dediler. bunların hepsi bugün oldu. hâlâ şoktayım :KK43: ileri hızlı hareketli hiç spermi yokmuş :KK43: Hem de ilaca başladık. doktor ameliyat çok kolay. 15 dakika sürüyor dedi. 5-6 cm kesik oluyor dedi. başka çare ok gibi görünüyor. Çok üzgünüm. Daha 28 yaşında bu sorunlarla uğraşıyoruz. Tüm arkadaşları üç-beş ayda hamile kalıyor. Artık hamilelik haberlerine sevinemediğimi fark ettim :KK43:
aynı sorun bizde de var canım.. çaresice bekliyoruz...siz ne yaptınız doktor ne öneriyor. acaba ileri hareketli hız artar mı ameliyat sonrası hiç böle bi şey olmuş mu ki:(

aynı sorun bizde de var canım.. çaresice bekliyoruz...siz ne yaptınız doktor ne öneriyor. acaba ileri hareketli hız artar mı ameliyat sonrası hiç böle bi şey olmuş mu ki:KK43:
eşim iki hafta önce ameliyat oldu. ameliyat yeriyle ilgili hiç şikayet etmedi. sadece anestezi yüzünden bir hafta ayağa kalkınca başı ağrıdı. ameliyattan sonra hamile kalan pek çok insan var. hatta bu sitede de bir sürü başlık var bu konuyla ilgili. imşallah ben de üç aya kalmaz yazarım :)

eşim iki hafta önce ameliyat oldu. ameliyat yeriyle ilgili hiç şikayet etmedi. sadece anestezi yüzünden bir hafta ayağa kalkınca başı ağrıdı. ameliyattan sonra hamile kalan pek çok insan var. hatta bu sitede de bir sürü başlık var bu konuyla ilgili. imşallah ben de üç aya kalmaz yazarım :)
nisandeniz sizde bizim gibisiniz galiba...sperm harekti 0. canım ne olur sonucu bize yaz tamam mı:(
Merhaba. Benim eşimde de 1.derece varikosel çıktı. sperm testi çok kötü çıktı. hemen ameliyat dediler. bunların hepsi bugün oldu. hâlâ şoktayım :KK43: ileri hızlı hareketli hiç spermi yokmuş :KK43: Hem de ilaca başladık. doktor ameliyat çok kolay. 15 dakika sürüyor dedi. 5-6 cm kesik oluyor dedi. başka çare ok gibi görünüyor. Çok üzgünüm. Daha 28 yaşında bu sorunlarla uğraşıyoruz. Tüm arkadaşları üç-beş ayda hamile kalıyor. Artık hamilelik haberlerine sevinemediğimi fark ettim :KK43:

canım peki sizin sperm sayısı falan normalmiyidi analdığım kadarıyla ameliyat oldunuz düzeldimi herşey yani bebişiniz oldumu
benim eşimde değerler normalin biraz üstüydü sayıda felan sıkıntı yoktu ama morfolojiyle hızında normalin az biraz üstüydü bu nedenler keçiboynuzu kürü ve proteex plus kullandı eşim değerleri yükseldi ALLAH a şükür şimdi 23 +2 hamileyim eşim ameliyat olmadı çünkü sperm testi sonucu hiç bir doktor ameliyata şimdilik gerek yok dedi

Back
X