• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim eşimde 2. Derece varikosel yazıyor sayı toplam 309 milyon, mlde 68 milyon. Toplam hareketli yüzde 70 ama ileri hızlı hareket sıfır, yavaş hızlı hareket 70 olarak ayrılıyor. Ayrıca morfoloji yüzde 2 ve dna hasarı cıktı eşimde. Her doktor ele gelmiyor ameliyata gerek yok diyor ama 18 aydır gebelik olmadı
Eşimin de ileri hızlı hiç yoktu. Morfoloji %2idi. Ameliyattan sonra değerleri tamamen düzeldi. Ameliyat sadece 15 dk sürdü

İyi ama gün geçtikçe genişlicek ki o. Eşimin mesleği zaten sebep. Sürekli ayakta adam sürekli nöbetci gececi görevde. Sonra da ameliyat icin cok gec derlerse diye korkuyorum
Oyle dusunup stres yapma gerek kalmaz belki esimde de var 4 dr dan 3 u gerek yok dedi

Arkadaşım nerde ameliyat oldu eşiniz? Biz en son bezmialem dr. Muzaffer akçay a gittik n da ameliyat dedi bize, daha önce özel hastanedeki doktor da ameliyat demişti ama ben bitkisel kür, hacamat sülük tedavisi uyguluyorum eşime
Merhaba muzaffer beye ameliyat oldunuz mu gebelik oldu mu eşimde cuma günü aynı doktora olacak

Back
X