• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım 1.derece varikoselde ameliyat bir işe yaramıyor çoğu zaman, yaptığım araştırmalarda gördüm. Benim eşimde de var ben ameliyat olmasnı istemiyorum.
Allah şifalar versin inşallah
Bede istemiyorum görüştüğümüz doktorlarda gerek görmedi ama eşim ısrarla olmak istiyor

Bede istemiyorum görüştüğümüz doktorlarda gerek görmedi ama eşim ısrarla olmak istiyor
eşimde tıpki eşiniz gibi ısrarcı oldu sonuç amelyattan 3 ay sonra hamile kaldım hemde tek yumurtalığımla şu an kucağımda RABBİM hakkınza hayırlsını nasip etsin.........

eşimde tıpki eşiniz gibi ısrarcı oldu sonuç amelyattan 3 ay sonra hamile kaldım hemde tek yumurtalığımla şu an kucağımda RABBİM hakkınza hayırlsını nasip etsin.........
Mikrocerrahi ile mi ameliyat oldu başka sorun varmıydı.
Ben troid haşimatoyum ama engel değil dediler eşimde de sadece 1 derece varikosel var değerlerde çok iyi ama 5 yıldır olmuyor.

inşallah şifa bulursunuz. sayınız düşük mü çok.

Amin canım Allah hayırlısnı nasip etsin , sayı 22milyon ama morfoloji düşük ben de çok kötüyüm bu sıralar sanki hiç olmıcakmış gibi geliyor, takıldm kaldm bu çocuk olayna hiç ilerleyemiyorum dua edin...

Mikrocerrahi ile mi ameliyat oldu başka sorun varmıydı.
Ben troid haşimatoyum ama engel değil dediler eşimde de sadece 1 derece varikosel var değerlerde çok iyi ama 5 yıldır olmuyor.
benim sorunum sadece tek yumurtalığımın olmasıydı ,eşimin de 1 derece varikosel tespit edlmişti başka sorun yoktu 3,5 yılda bir kez 5 haftalık düşük yaşadım evliliğimizin ilk aylarındaydı ve 3,5 yıl sonunda ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım...RABİM sizede yaşatsın bu mutlulğu...

Ben de umudunuzu kaybetmeyin diye yasadiklarimizi yazmak istedim. Esims varikosel teshisi konuldugunda hemen ameliyat oldu tek tarafliydi..iyilesme ve sperm sayisinin, hizinin artma sureci 6 ay sürdü. Bu surecte asilamaya karar verdik ve 2.asilamamda ikiz bebeklerime hamileyim.proxceed plus kullandi esim..onu da tavsiye ediyorum 10 milyondan 153 milyona ve hareketlilikte %90lara ulaştık..bence kafaniza takmayin ve etrafiniza anlatmayin.

benim sorunum sadece tek yumurtalığımın olmasıydı ,eşimin de 1 derece varikosel tespit edlmişti başka sorun yoktu 3,5 yılda bir kez 5 haftalık düşük yaşadım evliliğimizin ilk aylarındaydı ve 3,5 yıl sonunda ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım...RABİM sizede yaşatsın bu mutlulğu...
ameliyattan önce eşinizin sperm degerleri normal miydi acaba?

Merhaba arkadaslar. Az once gebelik testim pozitif gosterdi. Kismetse bugun hastaneye gidip kan testi yaptiricam. Hamile kalabilirsem hep size yazacagim diye soz verdim kendime. Esimde tek tarafli shunt tip 3.5 mm sol varikosel teshis edilmisti. Semen sonuclarimiz toplam 43.6 milyon, ml de 24 milyondu. Ileri hareket %15.. 6 aylik bi deneme surecinden sonra tedavisiz hamile kaldim cok sukur. Ha unutmadan esim xy complex vitamin kullandi sadece.Asla umudunuzu yitirmeyin ve bana da dua edin. Hersey yolunda gitsin. Tanismasak bile iyi ki varsiniz kizlar. Sizi seviyorum :)
öncelikle evladınız hayırlı olsun. vitamıini size doktormu verdi?

Kızlar benim eşimde 2. Derece varikosel yazıyor sayı toplam 309 milyon, mlde 68 milyon. Toplam hareketli yüzde 70 ama ileri hızlı hareket sıfır, yavaş hızlı hareket 70 olarak ayrılıyor. Ayrıca morfoloji yüzde 2 ve dna hasarı cıktı eşimde. Her doktor ele gelmiyor ameliyata gerek yok diyor ama 18 aydır gebelik olmadı

Back
X