- 24 Ocak 2022
- 605
- 351
- 26
- Konu Sahibi Yardmlslm16
Kızlar şimdi öncelikle eşim özel bir lab. Sperm testi verdi makina 1 milyon üzerini ölçümlüyormus. ölçülemiycek kadar az oldugu için kataratif inceleme yapılmış her alanda 8 sperm 6 hareketsiz 2 az hareketli çıktı. Bursada yasıyoruz biraz arastırdım İshak cevdet karataş duyulmuş bir ürolog diye ona randevu aldık gittik hormon testi ve doppler istedi çektirdik varikosel baslangıcı varmıs ama ameliyata gerek yokmus etkilemezmiş. Total testosteron düşük çıktı birde. Klomen ve ınxenta fert men verdi 3 ay kullanın gelin dedi. Ben bu arada duyduğum herşeyi yaptım keçi boynuzu özü içti sabah aksam 1 kaşık, çoban çökerten çayı içti her gün 1 bardak, nohut yemeği ıspanak yemeği meyva her hafta bolca tüketti, ben bide ekstra olarak larginin ve e vitamini aldım onlarında içti 1 ay sonra fakültede sperm testi verdik bide devletten testimiz olsun diye. Onlar kataratif inceleme yapmadığı için makinayada sayılamadıgı için sperm bulunamadı diye rapor çıkmıs. Şimdi benim size sormak istediğim bizim durumumuza olan varmı? Siz neler yaptınız? Bursada özelde ürolog öneriniz varmı? Birse bu sonuclarla tüp bebeğe baslayabilirmiyiz? Tüp bebek merkezleri para kazanmak için gelin diyor ama ben burda çok fazla yazı okudum bizim gibi olup tutmayan benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız içim daralıyor bazen 1 ay sonra sonuc kötü olunca dahada kötü oldum