• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizde de Ekim ayında yüzde 32 DNA hasarı çıkmıştı. Ankara Memorialde Aygül demirol hiç önemsemedi. Direkt tüp bebek yaptı. Eşime birkaç vitamin yazdı o kadar.
Biz geçen ay 55 dna hasarıyla tüp bebek yaptık negatif oldu. Hemen dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacaktık reglin 2. günü gittim, foliküllerin hâlâ çok aktif ve kocaman, siz bu ayı sık ilişkide geçirin belki doğal hamilelik olur, olmazsa sonraki mens gel dedi. Dna hasarını o kadar önemsemiyor yani :)

Merhaba. Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de eşimin dna hasarı %38 den %8 kere düştü çok şükür. Sperm sayısında da yükselme oldu. Yine çok değil ama 19 milyonlarda çıktı. Doktor 6 ay deneyin dedi. Biz henüz 2.aydayız ama sanırım umutsuzluğa düşüyoruz 😥 sizin kaçıncı ayda oldu?
Merhaba, neler kullandınız ,hormonel sorun var mıydı,kaç ayda düştü,doktorunuz kim öğrenebilir miyim

Biz geçen ay 55 dna hasarıyla tüp bebek yaptık negatif oldu. Hemen dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacaktık reglin 2. günü gittim, foliküllerin hâlâ çok aktif ve kocaman, siz bu ayı sık ilişkide geçirin belki doğal hamilelik olur, olmazsa sonraki mens gel dedi. Dna hasarını o kadar önemsemiyor yani :)
[Çoğu doktor önemsemiyor. Uruloglar kendilerine iş mi buluyor anlamadım. Şimdi eşim erzurumdan Ankara'ya gelse iki tane takviye yazıp gondericek. Deger mi buna bilmiyorum.

Back
X