• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iste varikoselde önemli olan el ile muayenede varıkosel in çıkması dopplerde çıkması önemli değil. Doktor celiskiye düştüyse bence bi kaç dr.gidin esin el ile muayene olsun eğer çıkarsa ameliyat olun mutlaka çıkış olabiliyor umut var tatlım

Canım zaten bu doppler i elle muayene eden dr istemedi bile düşün. Elle muayenede bişe yok demis anlamadım ki şimdi azospermi topiginde bi arkdsa sordum onun 2.5 mm sol tarafta ameliyat olmuş sperm çıkmış bilemedim ki.Sağol canım cevap verdiğin icin:16: rabbim şifa versin hiç sperm çıkışı yok.spermi oluşturan hücre bile çıkmadı ayrıntılı testte rabbim yoktan varedendir şifa yollar inşallah bize ve bizim durumdakilere allah evlat isteyen herkese nasip etsin

Hayır canım 2 de verecek sperm testi bakalım değerler ne alemde inşallah iyi çıkar en önemli gün bugün çok iyi çıkması lazım

hadi bakalım inşallah bugüne kadar gördüğünüz en yüksek rakamda olur.ilişkiden yarın saat önce içilen acı kahve spermlere hareket kaatar diye okumuştum bikaç yerde.dene istersen...

Canım zaten bu doppler i elle muayene eden dr istemedi bile düşün. Elle muayenede bişe yok demis anlamadım ki şimdi azospermi topiginde bi arkdsa sordum onun 2.5 mm sol tarafta ameliyat olmuş sperm çıkmış bilemedim ki.Sağol canım cevap verdiğin icin:16: rabbim şifa versin hiç sperm çıkışı yok.spermi oluşturan hücre bile çıkmadı ayrıntılı testte rabbim yoktan varedendir şifa yollar inşallah bize ve bizim durumdakilere allah evlat isteyen herkese nasip etsin

Amin canım ama bi kaç doktora gidip karar verin varikoselde tek başına doppler sonucu önemli değil önemli olan el ile muayene yoksa o zaman iyi bir doktorsa ameliyat etmez doktor çok önemli

Hangi ilacı kullanıyorsunuz canım. Bize arginmax iyi geldi ileri hız % 5 iken % 25 oldu.ilk aşılamam canım biraz heyecan var allah yardımcımız olsun çok zor bir süreçten geciyoruz

Proxeed plus verdi canım onu kullanıyoruz ama dediğim gibi şu anda ne durumdayız bilmiyorum haziranda adet olursam yeniden test yaptırıp başka bi doktora daha götürcez ve ona göre karra veririrz artık ameliyat olup olmamasına canm. Kesinlikle zor bi süreçten geçiyoruz herkes farklı şekilde sınanıyor işte. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Amin canım ama bi kaç doktora gidip karar verin varikoselde tek başına doppler sonucu önemli değil önemli olan el ile muayene yoksa o zaman iyi bir doktorsa ameliyat etmez doktor çok önemli

Cnm esime sordum elle muayenede solda bişi var gibi demis trenrektal ultrason istemisti çektrdik orda bişe çıkmadı.. normalde varikosel den suphelenirse dr doppler mi ister bu ultrason umu..kusura bakma cnm çok soru soruyorum bu konuyu pek bilmiorum

Iyilik canım sen nasılsın yok tüp değil bugün aşılamam var ilk aşılamam

iyi diyelim iyi olsun benim de bugün regl ilk günü sinirim bozuluyor artık bu duruma her defasında hayırlısı diyorum senin adına svindim canım inşallah tutar rabbim çok uğraştırmaz herşey gönlünce olsun rahat ol iyi haberlerini bekliyoruz

ayy kuzum Allah yardımcın olsun,12 gün sonra güzel haberi alalım inşallahhh:)

Canim bzim yumlar pazartesi toplandi ..dun aradilar ya 2 tanee dolendi doye dun ilk gunu muu oluyor..pazarteesi sayilmiyotr demi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bzim yumlar pazartesi toplandi ..dun aradilar ya 2 tanee dolendi doye dun ilk gunu muu oluyor..pazarteesi sayilmiyotr demi.

evet canım p.tesi sayılmıyor,bugün 2. günlük oldu bebişlerin.bugünde aradılar mı

Hayir..cagirdigimz gun ararz dediler..saglikllar herhlde..:))

hergün arayıp bilgi vermeleri gerekiyor ama.bu birçok hastanede böyle,seni merakta bırakmaya hakları yok ki.en azından kaç hücre oldular onu söylemeliler.

Cnm esime sordum elle muayenede solda bişi var gibi demis trenrektal ultrason istemisti çektrdik orda bişe çıkmadı.. normalde varikosel den suphelenirse dr doppler mi ister bu ultrason umu..kusura bakma cnm çok soru soruyorum bu konuyu pek bilmiorum

Bizde de varikosel teşhisi kondu ancak elle muayenede bişey çıkmadı ultrasonda 3mm çıktı onda da ultrason yazıyordu canm erkek infertilitesi yazıyordu bi de testin adında

Peki naptin iz siz canım dr ne dedi

Proxeedplus verdi canm 3 ay kullandık 4.pakete geçti eğer haziranda adet olursam yeniden kontrole gideceğiz işe yaramazsa ameliyat demişti ama tek dr la kalmayacağız başka doktorada götürcem canım eşimi bi de keçiboynuzu kürü çakşır e vitamini kuruyemiş fındık bademceviz falan yiyor sürekli. Ama nette okuduklarıma göre elle tespit edilmeyen varikosellere ameliyat önermiyorlar dr bize ameliyat olabilir demişti o yüzden başka dr götürcem fikrini alcam tatlım

Back
X