• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde tam calisma zamani sayilir aslinda normale gore ama sasti adetim kestiremiyorum zamani bat 3
Mart olmali ama hep uzuyor :( ustune dustukce olan duzenimde bozuldu ovulasyon testi aldim acilis yarin :)

hmm o zaman iyi çalışın canım bir gün durun ikinci gün çalışın:1: bende bu ay ovulasyon takibi yaptım bakalım artık batı bekleme zamanım geldi bu ay çalışmalarımızı bitirdik bir an önce adet olsam çalışmalar başlasak yani o moda girdim nasıl olsa hep böyle bat bekle adet ol çalış bat bekle adet ol çalış.... yakında kafayı yemezsem iyi :1:

Son düzenleme:
hmm o zaman iyi çalışın canım bir gün durun ikinci gün çalışın:1: bende bu ay ovulasyon takibi yaptım bakalım artık batı bekleme zamanım geldi bu ay çalışmalarımızı bitirdik bir an önce adet olsam çalışmalar başlasak yani o moda girdim nasıl olsa hep böyle bat bekle adet ol çalış bat bekle çalış.... yakında kafayı yemezsem iyi :1:

Oyy oyy normalde hayatin icinde bu kadar calismayla prof falan olunur yani bu caba bu performans :) neyse allah daha fazla bekletmesin insallah.Ahh caliscaz ne yapalim ya zorla yapiyoruz gibi.. bu ay ben preseed diye jel varya almayi dusundum ama hersey masraf bu ay erteledm bakalm bir gecsin bir daha aya kismetse :)

hmm o zaman iyi çalışın canım bir gün durun ikinci gün çalışın:1: bende bu ay ovulasyon takibi yaptım bakalım artık batı bekleme zamanım geldi bu ay çalışmalarımızı bitirdik bir an önce adet olsam çalışmalar başlasak yani o moda girdim nasıl olsa hep böyle bat bekle adet ol çalış bat bekle adet ol çalış.... yakında kafayı yemezsem iyi :1:
ay canm benm ya kıyamam sana ben hıc takıp yapmadım ovulosyon testı galan ay hc grmek ıstemıyorum o durumlara
Oldu cnm nisanda olmustu beni listeye almamislar halbuki ben hep burdayim bunu haketmedim yani :)

canm ben bj işe el attım dwlınefsım hemn acıl kustemıE koysun senı nısan kac

Oyy oyy normalde hayatin icinde bu kadar calismayla prof falan olunur yani bu caba bu performans :) neyse allah daha fazla bekletmesin insallah.Ahh caliscaz ne yapalim ya zorla yapiyoruz gibi.. bu ay ben preseed diye jel varya almayi dusundum ama hersey masraf bu ay erteledm bakalm bir gecsin bir daha aya kismetse :)

zorla morla canım çalışın 1 ay da 1 aydır kaçırmayın önemli günleri... ben 3 ay çalışmadım bu ay o yüzden sıkı çalıştım:1:

ay canm benm ya kıyamam sana ben hıc takıp yapmadım ovulosyon testı galan ay hc grmek ıstemıyorum o durumlara

bulaşma canım bulaşınca her ay yapasın geliyor.ben 2.5 yıldır alıyorum bitiyor 2 ay ara veriyorum sonra dayanamayıp tekrar alıyorum saplantı haline geldi:1: en güzeli hiç düşünmemek ama yapamıyoruz başka çare yok mu ya nasıl atacaz bu fikri olmadıkça bize rahat yok :1: adama bile bulaştırdım yok önemli gün yok ovulasyon falan :1:

Kizlar en cok neye uzuluyorum biliyormusunuz eger yaza kadar hamile kalamazsam yazin 2 ayligina Turkiyeye geliyorum yanliz 2 ay bosuna gececek yani:43:

gıı dur bi belki yaza hamile kalacaksın hem karaları bağlama şimdiden yazı düşünüyor ya ..sen bol bol çalış inş yaza kadar hamile kalırsın tatlım türkiye ye hamile gelirsin ne güzel

Son düzenleme:
zorla morla canım çalışın 1 ay da 1 aydır kaçırmayın önemli günleri... ben 3 ay çalışmadım bu ay o yüzden sıkı çalıştım:1:

bi de çalışma problemi var...bende problem üstüne problem var:))) 1 yıldır evliyim vajinusmusun eşiğinden döndüm ama hala çok ağrım oluyor...eşim bile bazen alay ediyor bişey yapmadan bebek bekliyorsun diye:).ovulasyon testine göre çalışıyoruz.. ayda en fazla 2 3 kere:(((

Valla yaa ne azgin kocalar var hahahaha :37::37::33::33: Ya da bizim kocalarda bi sorun var zaten var o belli birsey de bende cok kisiden duydum gunde 3 kez falan diye normalde zor oluyor zaten 3.yu nasil yapalim

canım evlendiğimiz zamanlar günde 2 kere olduğu oluyordu ama şimdi günde iki gün olacak kadar beklemiyoruz ki çalışma moduna girince biran önce şu çalışmalar moduna girdiğimiz için 2 yi 3 ü düşünemiyoruz:1:

gıı dur bi belki yaza hamile kalacaksın hem karaları bağlama şimdiden yazı düşünüyor ya ..sen bol bol çalış inş yaza kadar hamile kalırsın tatlım türkiye ye hamile gelirsin ne güzel

Insallah yarabbim insallah hamile kalirimda ama saglikli bir sekilde olsun insallah.Cunku biliyorsun bazi hamilelere ucusu yasakliyorlar oyle olursa yandim vallahi ben.Orda dogum yapmak istemem hamileligimi burda esimle beraber gecirmek isterim.Insallah hamile kalayim da onlari da ozaman dusunuruz.Cok dusununce insan kafayi yiyecek:37::52::52:

bazıları günde 2 3 kere yapıyormuş alala biz 1 kere zor yapıyoruz millet nasıl yapıyor:1:

Valla yaa ne azgin kocalar var hahahaha :37::37::33::33: Ya da bizim kocalarda bi sorun var zaten var o belli birsey de bende cok kisiden duydum gunde 3 kez falan diye normalde zor oluyor zaten 3.yu nasil yapalim

Amanin ne yiyorlarmis onlar oyle kiz tobe canmi dayanir ona.gunasiri bilet zorluyor testte cift cizgi olunca hergun diyorlar ama bilemedim simdi yapabilirmiyiz :1:

ayy kızlar bu ay bana bişeyler oldu:52::52::52::52::52::52::52:
eşim demeden gidiveriyorum yanına:52::52:maşallah bana yaniii,hiçte zor gelmiyo:52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:

niye öyle oldu ki Allah Allah:26::26::26:

bi de çalışma problemi var...bende problem üstüne problem var:))) 1 yıldır evliyim vajinusmusun eşiğinden döndüm ama hala çok ağrım oluyor...eşim bile bazen alay ediyor bişey yapmadan bebek bekliyorsun diye:).ovulasyon testine göre çalışıyoruz.. ayda en fazla 2 3 kere:(((

atlattın yani vajinusmusu ilk aylar bence çok kortum sonra alıştım canım.inş sende biran önce alışırsın aslında korkulacak bir şey yok ama alışmak lazım...

Back
X