• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esra değerler bizmde böyle aynı.. dktor sayı 25 mlyon olduğu için aşılama denenebilir dedi o da olmazsa tüpbebek işte

anladım canım ne bileyim ya ne yapcamızı bilmiyoruz ama ameliyat olcak eşim
yoksa hep pişman olcaz olmadık diye
zaten çok büyük bir ameliyat değilmiş sanırım

Jongulim ya hosgeldin:nazar:cok uzuldum valla gecen gun olaydan sonra ciktim birdaha da acmadim o gunden sonra ilk defa aciyorum.Topikte kapatildi egleniyorduk biraz bu arada benim bat gelmedi daha senin geldi mi yada biliyomusun yeni topik acacaklar mi

canım ben adet oldum..inş senin adet gelmez.. eski topiğimiz açıldı orya gel tatlım

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm sana özelden mesaj attım ama almadın sanırım.inşallah eşinin ameliyatı başarılı geçer ve sende bebişine kavuşursun

Inanmayipta benim yalan borcum mu var sana git oglunla konus ozaman de sende ben sabredemem sahsen zaten bu konuda cok hassasim ozellikle kaynanam damarima basmasin bir zahmet.Niye sinir bozucu konusuyor dahaa da destek olacagina birde zeytinyagigibi bunlarin topu da uste cikmaya calisiyolar ne demisler kaynanayi napmali kaynar kazana atmali yandim allah dedikce altina odunu atmali diye bosuna dememisler.Banada cogu zaman oglusuma birsey demiyosun dimi uzmuyorsun dimi diyo merak etme oglunu ben senden daha cok dusunuyorum diyorum icimden.Basina kakmicakmisin sanki bisey dedigim varmis gibi boyle konustukca ben kopek gormus kedi gibi tuylerim kalkiyo sinirden:1::47:
Asil boyle konustugu zamanlar iyice soguyorum kendisinden sogutuyor..Sen niye kendini atesin altina atiyorsun ki gercegi soyle sonrada dicekki oglumda bisey yok olsa bile okadar degil demekki sorun gelin dicek.Bilsinler vallahi bende sorun olsaydi da oyle koruyup savunacak miydi beni yada senin kaynanan seni HAYYIIIRR oyuzden kaynanamin ne dusundugu umurumda degil sorunun kimden oldugunu bilsin basima kalkmasin bebek bebek diye yeter:20:

Biz el kiziyizya canin ciksin kimin umurunda uzulmussun bisey olmus.Kendilerine toz kondurmazlar.Allahtan benimki sustu artik bazen de en ufak bisey olsun ayy yoksa hamilemisin diyo ikide bir gecen sinir oldum zaten hassas donemimdeyim anlayan yok yine ayni yapti dalgami geciyorsun ya dedim sanki sorunumuzu bilmiormusun dedim okadar da ciddi demedim ama boyle soyledim,EE Allah vercek dimi bunu diyo bende oyle tabi benimde istegim o ama herseyde ortada dedim.Degerleri berbat olduu halde yinede toz kondurmak istemiyor halen.Bende iyi oturtuyorum ama o oyle yaptikca,dayanamiyorum kizlar napim kotu gelin flan demeyin karsimdakiler kotu.

canım içimde fırtınalar kopuyor bazen ama bu kayınvalideleleri ortadan kaldırmadıkça hiç bir şey çözüm değil malesef :27::27::27:
benim annemde kayınvalide ama gelinlerini ezdirmez asla. ne iş varsa bana yaptırır ki onlar kızını kayırıyor demesinler diye. ikiside kötü bee... :27: kayınvalide sevmesin bana saygı duysun yeter ama olmuyor işte :27:

geçmiş olsun cnm sana özelden mesaj attım ama almadın sanırım.inşallah eşinin ameliyatı başarılı geçer ve sende bebişine kavuşursun

canım msj attım demişsin ama almadım ben
son günlerde attım cevap yazmadın diye çok oluyor nedense
anlamadım neden gelmedi ama senin msj kutun dolu canım yazıyorum gitmiyor
evet eşim ameliyat olcak canım
varikosel var ve sperm morfolojisi bozuk
biliyorsun zaten bebeğimiz olmuyor
her neyse sen nasılsın ipek böceği nasıl
bu arada bu sene çekilşe katılmayacakmısın canım
yine eski ekip var pek yabancı kimse yok
gel bence eğleniriz biraz olsun
hamileliğin nasıl gidiyor bu arada

canım msj attım demişsin ama almadım ben
son günlerde attım cevap yazmadın diye çok oluyor nedense
anlamadım neden gelmedi ama senin msj kutun dolu canım yazıyorum gitmiyor
evet eşim ameliyat olcak canım
varikosel var ve sperm morfolojisi bozuk
biliyorsun zaten bebeğimiz olmuyor
her neyse sen nasılsın ipek böceği nasıl
bu arada bu sene çekilşe katılmayacakmısın canım
yine eski ekip var pek yabancı kimse yok
gel bence eğleniriz biraz olsun
hamileliğin nasıl gidiyor bu arada
ipek böceği iyi yaramazlık yapıyo hiç durmuyo vallahi.bende de kasılmalar başladı erken doğum riski olabilir dedi dr ilaç verdi bol bol dinlen dedi ama dinlenmek ne mümkün Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar yazdıklarınıza baktığımda çok tecrubeli olduğunuz görülüyor bizde yeni öğrendik varikosel olduğunu bizim tahlillde morfoloji %1 yazıyor eşimde ameliyat olmaktan korkuyor doktorda ameliyatı size önermiyorum deyince şaşırdım ne yapacağımı alternatif yol arıyorum bilmiyorum buradaki bazı arkadaşlar gibi yıllarca bizdemi uğraşacağız

hoş gldin cnm..neden ameliyt önermiyor..sayınız ve hızınız nasıl..?

canım içimde fırtınalar kopuyor bazen ama bu kayınvalideleleri ortadan kaldırmadıkça hiç bir şey çözüm değil malesef :27::27::27:
benim annemde kayınvalide ama gelinlerini ezdirmez asla. ne iş varsa bana yaptırır ki onlar kızını kayırıyor demesinler diye. ikiside kötü bee... :27: kayınvalide sevmesin bana saygı duysun yeter ama olmuyor işte :27:

:1:Bu gidisle o beni ortadan kaldiracak benimki beni oldurur once sonra kendi gider tobe tobe yarabbim. Benim annemde oyle olur kesin bizim gorumce kaynana ayaklarini uzatirlar ben is yaparim kalkimda yardim edeyim demezler cogu zaman ama lopur lopurde yerler yaptigimi .Bende kimsede benimki gibi gormedigim icin garibime gidiyor ve uzuluyorum kendi adima hic ne akrabalarimdan ne de cevremden gordum benim ki cinsten evde kopek gibi yapmadigim sey yok kendi sabah aksam oturur isten gelirim yine oturuyo candy crush oynuyo olur ev pis olur yemek olmaz umrumda olmaz hanimin offf offf anlatsam sigmaz buralarada neyse bizim konumuz baska konusmayalim su cirkef kaynanalardan

canım ben adet oldum..inş senin adet gelmez.. eski topiğimiz açıldı orya gel tatlım

Enee gordum cnm dun aksam msj attiktan sonra kurcalarken gordum acilmis sevindim:nazar:Ins.gelmez diyecem ama gorunen koyde ortada be guzelim salak gibi umutlandiriyorum kendimi yapmasam iyi olcak kesin stresten gecikiyor

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kk da derdime derman arıyordum ilk defa yazmak istedim bende sizlerle dertleşmek ve bu rüreçte yalnız kalmamak istiyorum bende 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı bir türlü 5,5 ay önce eşim varikoselden ameliyat oldu 3 ay dolunca test yaptıp pek değişen bişey olmadı bu gün yine test yaptık biraz daha iyi idi öncekine göre ama hala yeterli değil...

eski test yeni test
sayı : 45.000 sayı:44.000
ileri hızlı h: 0 ileri hızlr h: %5
yavaş hareketli:%10 yavaş hareketli:%25
morfoloji:%2 morfoloji:%7

ve doktor klomen verdi eşime 1 ay boyunca günde 1 tane kullanacak bi de evicap verdi. işte bizim sonucumuz böyle inşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz anne baba oluruz....:49::49::49::49:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kk da derdime derman arıyordum ilk defa yazmak istedim bende sizlerle dertleşmek ve bu rüreçte yalnız kalmamak istiyorum bende 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı bir türlü 5,5 ay önce eşim varikoselden ameliyat oldu 3 ay dolunca test yaptıp pek değişen bişey olmadı bu gün yine test yaptık biraz daha iyi idi öncekine göre ama hala yeterli değil...

eski test yeni test
sayı : 45.000 sayı:44.000
ileri hızlı h: 0 ileri hızlr h: %5
yavaş hareketli:%10 yavaş hareketli:%25
morfoloji:%2 morfoloji:%7

ve doktor klomen verdi eşime 1 ay boyunca günde 1 tane kullanacak bi de evicap verdi. işte bizim sonucumuz böyle inşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz anne baba oluruz....:49::49::49::49:

Canim gecmis olsun.. takviye vitAmin kullanmayi dusunmuyormusunuZ?bi kac sayfa once bizideki gelismeleri okudun mu? Ve doktor hizi biraz daha artsin diye son olarak tribulus kullanmamizi soyledi..

Canim gecmis olsun.. takviye vitAmin kullanmayi dusunmuyormusunuZ?bi kac sayfa once bizideki gelismeleri okudun mu? Ve doktor hizi biraz daha artsin diye son olarak tribulus kullanmamizi soyledi..

okudum canım eşim çok pimpirikli biri öyle çok bilmeden asla kullanmaz.. zar zor keçi boynuzu kürü kullanmaya ikna ettim onu kullanacağız bi de incir ceviz. ve kırmızı eti de azaltacağız fazla iyi değilmiş 3 ay bu şekilde deneyeceğiz tekrar test yapılacak olmaza aşılama yapılacak ama ben olacağına inanıyorum umudumu hiç yiritmedim inşallah bende anne olacağım geç olsun ama güç olmasn sağlıklı bi evlat olsun:49:

okudum canım eşim çok pimpirikli biri öyle çok bilmeden asla kullanmaz.. zar zor keçi boynuzu kürü kullanmaya ikna ettim onu kullanacağız bi de incir ceviz. ve kırmızı eti de azaltacağız fazla iyi değilmiş 3 ay bu şekilde deneyeceğiz tekrar test yapılacak olmaza aşılama yapılacak ama ben olacağına inanıyorum umudumu hiç yiritmedim inşallah bende anne olacağım geç olsun ama güç olmasn sağlıklı bi evlat olsun:49:
Canim benim esimde ayni ama arginmax in icindekilerinin vucutta depolanmadigini enerjiye cevrildigini her saglikli erkegin bile kullanmaasi gerektigini ve hic bi yan etkisinin olmadigini sadece vitamin oldugunu anlatarak ikna ettim.. ve biz tam tersi kirmizi eti azaltmadik dana etini artirdik.. bisey kaybetmezsiniz 1 ay kullanmak yeterli vitaminleri..

Canim benim esimde ayni ama arginmax in icindekilerinin vucutta depolanmadigini enerjiye cevrildigini her saglikli erkegin bile kullanmaasi gerektigini ve hic bi yan etkisinin olmadigini sadece vitamin oldugunu anlatarak ikna ettim.. ve biz tam tersi kirmizi eti azaltmadik dana etini artirdik.. bisey kaybetmezsiniz 1 ay kullanmak yeterli vitaminleri..

canım deneyeceğim keşke kullansa ama ikna ederim inşallah dediğin ilaca baktım gerçekten de çok kişide işe yaramış inşallah biz de de yarar sağolasın

canım deneyeceğim keşke kullansa ama ikna ederim inşallah dediğin ilaca baktım gerçekten de çok kişide işe yaramış inşallah biz de de yarar sağolasın

Tatlim kusura bakma cok israr eder gibi oldum ama ne bileyim bizde cok ise yarayinca hemde kisa surede kimsenin bosa zaman kaubetmesini istemiyorum... bende kk da forumlardan ogrenip aldim bu vitamini ve yazip bilgi veren arkadaslardan da allah razi olsun.. insallah erken zamanda bizlerde kavusuruz yavrularimiza..

hoş gldin cnm..neden ameliyt önermiyor..sayınız ve hızınız nasıl..?

h.bulduk canım bizim tahlilde total sayı 7 milyon Hareketlilik %13 Morfoloji 1
bize dediği ameliyat olursanız başarı oranı düşüktür önce alternatif yolları deneyin belli bir süre yüüksel me yakalıyamassanız tekrar gelin denildi. bizde bilmiyoruz nasıl yol takip edeceğimizi.

kızlar eşlerinize her akşam çıtır çıtır taze havuçtan taze sıkılmış suyunu içirin. zararı yok.

Canim tamam incir ceviz iyi ama kirmizi eti azaltacagiz yazmissin bende tam tersi diye biliyorum.Kirmizi et protein icerdigi icin sperm yapiminda cok etkili yesilliklerde oyle herseyden bol bol yiceksin dedi esime beslenme uyku cok onemli streste olmucaksin stresten uzak durcaksin dedi eti daha da cogaltman lazim bence yada ben yanlis biliyorum size doktor mu dedi azaltin diye.Brokoli hem kadinlar hem erkekler icinde cok iyi bol bol yiyin hele ki marul yada karisik salata yaptiginizda koyun icine kucuk kucuk pincikleyin erkeklerde spem kadinlarinda yumurtaliklarina iyi geliyomus diye duydum cunku icinde bol miktarda demir var

Canim tamam incir ceviz iyi ama kirmizi eti azaltacagiz yazmissin bende tam tersi diye biliyorum.Kirmizi et protein icerdigi icin sperm yapiminda cok etkili yesilliklerde oyle herseyden bol bol yiceksin dedi esime beslenme uyku cok onemli streste olmucaksin stresten uzak durcaksin dedi eti daha da cogaltman lazim bence yada ben yanlis biliyorum size doktor mu dedi azaltin diye.Brokoli hem kadinlar hem erkekler icinde cok iyi bol bol yiyin hele ki marul yada karisik salata yaptiginizda koyun icine kucuk kucuk pincikleyin erkeklerde spem kadinlarinda yumurtaliklarina iyi geliyomus diye duydum cunku icinde bol miktarda demir var

canım bizde arttırdık kırmızı eti ama dr daha cok dana etini, biftek, bonfıle yemesini soyledi kuzu etini cok fazla yemesini istemedi kolestrolu yuksek diye.. bi de kuzu ve dana cıgerını yemesini soyledi..

Back
X