• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok sağol canım ya gerçekten kıyamıyorum eşimin ameliyat olmasını hem istiyor hem istemiyorum kafam çok karışık inş ii çıkar sonuçlar gerçi sonuçlar biraz artsada gene ameliyat derler değil mi :KK51::KK51::KK51::KK43::KK43::KK43:
Sonuçlar iyi çıkarsa sağlık açısından ol diyebilirler... var olan varıkosel eğer değerlere etki etmiyorsa yani değerler normal çıkarsa yapmaz çoğu doktor ama sizin varikosel ileri derece olduğu için ameliyat olmasını ister doktor... bizim ürolog doktoruna tanıdık biri gitti 4 yıldır çocukları olmuyordu eşinde varıkosel çıktı ama derecesi 1. Derece ve değerleri çok iyi çıktı o yüzden onu ameliyat etmedi... aynı doktora Biz gittik eşimde varıkosel çıktı ileri derece ve değerlerin bazıları düşük çıktı ameliyat dedi...

Sonuçlar iyi çıkarsa sağlık açısından ol diyebilirler... var olan varıkosel eğer değerlere etki etmiyorsa yani değerler normal çıkarsa yapmaz çoğu doktor ama sizin varikosel ileri derece olduğu için ameliyat olmasını ister doktor... bizim ürolog doktoruna tanıdık biri gitti 4 yıldır çocukları olmuyordu eşinde varıkosel çıktı ama derecesi 1. Derece ve değerleri çok iyi çıktı o yüzden onu ameliyat etmedi... aynı doktora Biz gittik eşimde varıkosel çıktı ileri derece ve değerlerin bazıları düşük çıktı ameliyat dedi...
Bende istiyomda kuzum olmasını ama eşim biraz tereddütlü normal olarak ısrar edemiyom kendini hazır hissetmesi lazım yani daha geçen yılda kıl dönmesinden oldu iğneden hastaneden pek hoşlanmıyor ama Allah esirgesin sağlık işte mecbur kalınca olucan bakalım diyo şu ocağı bekliyo oda bana belli etmesede baya stres yaptı

Bende istiyomda kuzum olmasını ama eşim biraz tereddütlü normal olarak ısrar edemiyom kendini hazır hissetmesi lazım yani daha geçen yılda kıl dönmesinden oldu iğneden hastaneden pek hoşlanmıyor ama Allah esirgesin sağlık işte mecbur kalınca olucan bakalım diyo şu ocağı bekliyo oda bana belli etmesede baya stres yaptı
Kolay birşey değil canım o yüzden haklı eşin inşallah ameliyata gerek kalmaz tatlım... rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin kaderde varsa olur zaten kaçarı yok ;)

Kolay birşey değil canım o yüzden haklı eşin inşallah ameliyata gerek kalmaz tatlım... rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin kaderde varsa olur zaten kaçarı yok :KK66:
Aynen kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin topikte okudum biri eşi ameliyat olmaya karar vermiş eşi ameliyat olduğunda gebe olduğunu öğrenmiş güleriz ağlanacak halimize derler ya hepimiz o haldeyiz yani :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Aynen kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin topikte okudum biri eşi ameliyat olmaya karar vermiş eşi ameliyat olduğunda gebe olduğunu öğrenmiş güleriz ağlanacak halimize derler ya hepimiz o haldeyiz yani :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Evet canım ya öyle olan çok var... tüp bebek yaptırıp ertesi ay kendiliğinden hamile kalan ya da tüp bebek tedavisine başlayacağı zaman hamile kalan işte vakti zamanı gelince oluyor :KK48::KK51::KK48:

Kizlar mufit guneli bilen var mi. Ankaradaymis kendisi. Benim esimde 2.5 mm varikosel dopplerde cikti grade 1 yaziyo mufit hoca varikosel sandgnzdan onemli olabilir. Buarada esim azospermi yani hic sperm yok :(

Kızlar bizim testlerede bakabilirmisiniz?
Tatlım gayet iyi değerler normal yolla olur bu değerlerle morfoloji Sayı ileri hızlı bunlar önemli ve cok güzel değerler :KK66: ne kadar süredir olmuyor canım ?
Canım bizim testlere sen böyle demiştin bende eşimi bugün tuttum devlet hastanesinde iyi bi dr götürdüm :KK4:dr bütün testlerimize baktı ilkinin hacmi az olduğu için az çıkmış dedi ikincisi gayet iyi her ihtimale karşı tekrar istedi. Varikosel sınırda bile değil ameliyatlık bi durum yok dedi kan tahlili istedi birde bir sürü test formu verdi eşim doldurdu erken boşalma teşhis etti. Sonuçları alınca anlıcaz artık ama varikosel ameliyatından vazgeçrik ben onu kürlerle hallederim Allahın izniyle . Bende de pko var dı enson temiz dediler ama kendime yoğunlaşıcam hayırlısı artık.:KK51:

Canım bizim testlere sen böyle demiştin bende eşimi bugün tuttum devlet hastanesinde iyi bi dr götürdüm :KK4:dr bütün testlerimize baktı ilkinin hacmi az olduğu için az çıkmış dedi ikincisi gayet iyi her ihtimale karşı tekrar istedi. Varikosel sınırda bile değil ameliyatlık bi durum yok dedi kan tahlili istedi birde bir sürü test formu verdi eşim doldurdu erken boşalma teşhis etti. Sonuçları alınca anlıcaz artık ama varikosel ameliyatından vazgeçrik ben onu kürlerle hallederim Allahın izniyle . Bende de pko var dı enson temiz dediler ama kendime yoğunlaşıcam hayırlısı artık.:KK51:
iyi yapmışsın canım kafanız rahatladı en azından... inşallah en kısa sürede hamile kalırsın.... em azından ameliyat olmayacak eşin ne güzel canım çok sevindim;)

merhaba hangi hastaneye gittiniz merak ettim kaç gündür bakamadım topiklere sevindim ameliyat olmamsına hayırlısı olsun tatlım

iyilik canım aynı nasıl gitsin ikinci tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz ocak ayını bekliyorum öyle durumlar... senden nbr test yaptırmanıza ne kadar kaldı
iyim bende canım nolsun ocağın ilk haftası eşim 2.testini verecek nasipse onun sonucuna göre aşı yada tüp bence aşılama derler ama bakalım bellide olmaz..kaç aydan beride bende demir eksikliği var bi sürü ilaç kullandım haziran ayından beri nazlana nazlana çıkıyo bugün sonuç göstermeye gittim çok kalabalıktı geri geldim sağlık oacağına göstereyim dedim bu durumda ben ilaç yazamam dedi tekrardan hastaneye gidicem bi türlü yükseltemiyorum nedense hamile falan kalırsam inşallah zorluk çıkarmasın bu durum bana..işte böyle bizimde ocağın sonu şubat başı gibi yapılır diye düşünüyorum adetimin gelmesine bağlı :KK51:

iyim bende canım nolsun ocağın ilk haftası eşim 2.testini verecek nasipse onun sonucuna göre aşı yada tüp bence aşılama derler ama bakalım bellide olmaz..kaç aydan beride bende demir eksikliği var bi sürü ilaç kullandım haziran ayından beri nazlana nazlana çıkıyo bugün sonuç göstermeye gittim çok kalabalıktı geri geldim sağlık oacağına göstereyim dedim bu durumda ben ilaç yazamam dedi tekrardan hastaneye gidicem bi türlü yükseltemiyorum nedense hamile falan kalırsam inşallah zorluk çıkarmasın bu durum bana..işte böyle bizimde ocağın sonu şubat başı gibi yapılır diye düşünüyorum adetimin gelmesine bağlı :KK51:
Canım vitamin ilacı verdi mi doktor demir eksikliği hamilelik için önemli bir durum... et ye bol bol inşallah yükselir tatlım ;) belki ocak şubat a kadar hamile kalırsın aşı tüpe belkide gerek kalmaz canım

Canım vitamin ilacı verdi mi doktor demir eksikliği hamilelik için önemli bir durum... et ye bol bol inşallah yükselir tatlım :KK66: belki ocak şubat a kadar hamile kalırsın aşı tüpe belkide gerek kalmaz canım
dün olmam lazımdı olmadım bilmiyorum çokta ümitlenmiyorum herşey Allahtan inşalllah vardır bişiler :) dahiliyeciye dedim kanda gebelik testi yapalım yapmadı gıcık kadın doğuma git dedi :( bende ovu testi yaptım 2.çizgi çıktı ama çok koyu değil anlaşılan benimki yine psikolojik gecikmedir belkide.. vitamin değilde demir hapı kullandım onun öncesinde tam 70 şişe küçük şişelerdeki şuruplardan içtim ama yokk

iyi yapmışsın canım kafanız rahatladı en azından... inşallah en kısa sürede hamile kalırsın.... em azından ameliyat olmayacak eşin ne güzel canım çok sevindim:KK66:
sağol canım evet özeller biraz para koparmak için diyolar sanırım her ne kadar öyle olmadığını düşünmeye çalışsamda. dediğin gibi gerçi bu sefer farklı bi problem çıktı ama çözülür hayırlısıyla gün doğmadan neler doğar :) inş hepimiz aynı anda kalırız yaaa :)

merhaba hangi hastaneye gittiniz merak ettim kaç gündür bakamadım topiklere sevindim ameliyat olmamsına hayırlısı olsun tatlım
canım ben biraz sabırdız olduğumdan atladım konuya beni biraz tersler gibi olsada hani drların işine karıştımı gıcıklaşıyolar ya biraz öyle olduk sanırım:KK47: ama yinede bilgili bi dr eşim beğendi gibi tedavide not verecek:KK45: istanbul eğitim araştırma SAMATYA yada osmaniye polikliniğinde o gün hangisindeyse Op.Dr.Mustafa Kadıhasanoğlu int araştırtım çok iyi yorumlar vardı. Ben kişiliğine ısınmasamda bilgili bi dr.:cool:

dün olmam lazımdı olmadım bilmiyorum çokta ümitlenmiyorum herşey Allahtan inşalllah vardır bişiler :) dahiliyeciye dedim kanda gebelik testi yapalım yapmadı gıcık kadın doğuma git dedi :KK43: bende ovu testi yaptım 2.çizgi çıktı ama çok koyu değil anlaşılan benimki yine psikolojik gecikmedir belkide.. vitamin değilde demir hapı kullandım onun öncesinde tam 70 şişe küçük şişelerdeki şuruplardan içtim ama yokk
Tatlım inşallah o çizgi hamilelik belirtisidir inşallah adet olmazsın ;) canım demir eksikliği fazla et tüketmemekten kaynaklı et yiyerek değerin yükselir canım ;)

canım ben biraz sabırdız olduğumdan atladım konuya beni biraz tersler gibi olsada hani drların işine karıştımı gıcıklaşıyolar ya biraz öyle olduk sanırım:KK47: ama yinede bilgili bi dr eşim beğendi gibi tedavide not verecek:KK45: istanbul eğitim araştırma SAMATYA yada osmaniye polikliniğinde o gün hangisindeyse Op.Dr.Mustafa Kadıhasanoğlu int araştırtım çok iyi yorumlar vardı. Ben kişiliğine ısınmasamda bilgili bi dr.:cool:
bezmialeme mi gittiniz anlamadım valla :KK64:

Tatlım inşallah o çizgi hamilelik belirtisidir inşallah adet olmazsın :KK66: canım demir eksikliği fazla et tüketmemekten kaynaklı et yiyerek değerin yükselir canım :KK66:
aslında ayıptır söylemesi kurban bayramından beri bol bol yedim öncesindede hep et yeriz eşim biraz etcildir :KK48: normalde yükselmesi lazımmış ama bi türlü yükseltemedik

Back