• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim proxeed kullandinizmi bizim sayımız ameliyat tan sonra düştü 3milyona kadar düşünce hemen tup dediler ama biz hic.hazır değildik sonra proxeed e başladık 98 milyona kadar çıktı sayi ama ileri hareket yok maalesef ama sizin hizinız iyiyse proxeedi deneyin hatta sende preseed al dene allah büyüktür belki vesile kılar dilerim rabbim çok bekletmesin.
Bugun doktordan geldik su devlet hastanesinin doktorlarindsn nefret ediyorum benim testlerim temiz cikti brz prolaktin hormonum yuksek esimin sperm sayisina bakarak asilama onerdi doktor suana kadar sadece evicap kullandik bugunde sordum ilac kullanmasin dedi anlamadim basindan mi atmaya calisti bilmiyorm

Bugun doktordan geldik su devlet hastanesinin doktorlarindsn nefret ediyorum benim testlerim temiz cikti brz prolaktin hormonum yuksek esimin sperm sayisina bakarak asilama onerdi doktor suana kadar sadece evicap kullandik bugunde sordum ilac kullanmasin dedi anlamadim basindan mi atmaya calisti bilmiyorm
Canim karar size kalmış ama.biz proxeedden fayda gördük 1 aylığı 250 tl falan eğer alim gücünüz varsa deneyin canim

Canim karar size kalmış ama.biz proxeedden fayda gördük 1 aylığı 250 tl falan eğer alim gücünüz varsa deneyin canim
Acikcasi doktor vermedigi icin ilac kullaniminda brz korkuyorum artik kafam allak bullak oldu heralde ben bu cocugu dogurana kadar etrafimda hic insan kalmiyacak sizinde boylemi yoksa ben evhamlimiyim:110::KK34:

Acikcasi doktor vermedigi icin ilac kullaniminda brz korkuyorum artik kafam allak bullak oldu heralde ben bu cocugu dogurana kadar etrafimda hic insan kalmiyacak sizinde boylemi yoksa ben evhamlimiyim:110::KK34:
Canim hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz hic merak etme Üzme kendini proxeed ilaç değil bir vitamin ne kadar doğru bilmiyorum ama bir üniversite 'nin üroloji bölümü başkanı bize istediği kadar kullanabilir demisti ben o yüzden denemenizi istedim ama gonlun nasil rahat ederse canim istersen doktor sitesine üye olup oradaki doktorlara danisabilirsin ama son söz canim hic Üzme kendini kimse olmazsa da Allah bize yeter elhamdülillah

Canim hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz hic merak etme Üzme kendini proxeed ilaç değil bir vitamin ne kadar doğru bilmiyorum ama bir üniversite 'nin üroloji bölümü başkanı bize istediği kadar kullanabilir demisti ben o yüzden denemenizi istedim ama gonlun nasil rahat ederse canim istersen doktor sitesine üye olup oradaki doktorlara danisabilirsin ama son söz canim hic Üzme kendini kimse olmazsa da Allah bize yeter elhamdülillah
Dogru soyluyorsun ama ister istemez insan yanlis dusuncelere kapilio allah hepimizin yardimcisi olsun en yakin zamanda guzel haberler aliriz ins.:KK61:

canım eşin yeni test yaptırdımı kaç çıktıki aşılama dedi doktor benim bildiğim 10 milyon altına aşılama pek önermiyorlar

canım eşin yeni test yaptırdımı kaç çıktıki aşılama dedi doktor benim bildiğim 10 milyon altına aşılama pek önermiyorlar
Ahh nerde 10 mlyn ameliyat oncesi 3 milyondu simdi 2 milyona dustu o yuzden doktor kesinlikle olmaz diyemem ama bu sonuclada normal yolla gebelik cok zor dedi

Ahh nerde 10 mlyn ameliyat oncesi 3 milyondu simdi 2 milyona dustu o yuzden doktor kesinlikle olmaz diyemem ama bu sonuclada normal yolla gebelik cok zor dedi
canım Allah büyük kimse bilemez olup olmayacağını sen yinede vitamin falan araştır muhteşem üçlü falan var sitede topiğide var bir oku birşeyler dene artabilirde ne kadar süre oldu peki ameliyatı olalı?

canım Allah büyük kimse bilemez olup olmayacağını sen yinede vitamin falan araştır muhteşem üçlü falan var sitede topiğide var bir oku birşeyler dene artabilirde ne kadar süre oldu peki ameliyatı olalı?
Canim 8 ay oldu artacagina dususteyiz keci boynzu kurude ise yaramadim evet o muhtesem ucluyu duydum icerigine bakmak lazim esimin alerjisi var ayni zamanda bayan kuaforu butun gun kimyasal ve fon makinesinin sicakligindan etkileniyormus rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu arada hic hamile haberi gelmio ugursuz mu geldim ne :KK16:

Canim 8 ay oldu artacagina dususteyiz keci boynzu kurude ise yaramadim evet o muhtesem ucluyu duydum icerigine bakmak lazim esimin alerjisi var ayni zamanda bayan kuaforu butun gun kimyasal ve fon makinesinin sicakligindan etkileniyormus rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu arada hic hamile haberi gelmio ugursuz mu geldim ne :KK16:
kız niye uğursuz gelesin kısmet ne yapalım hem yeni günün ne getireceği belli olmaz bakarsın ardı ardına gelir haberler eskisi gibi kızlar çok gelmiyor zaten yorulduk :( siz ne kadarlık evlisiniz senin ve eşinin yaşı kaç tam olarak alerjisi neye eşinn

kız niye uğursuz gelesin kısmet ne yapalım hem yeni günün ne getireceği belli olmaz bakarsın ardı ardına gelir haberler eskisi gibi kızlar çok gelmiyor zaten yorulduk :KK43: siz ne kadarlık evlisiniz senin ve eşinin yaşı kaç tam olarak alerjisi neye eşinn
3 yillik evliyiz ben 23 esim 29 yasinda evlendigimiz gunden bu yana cocuk istiyoruz bnde pko vardi o yuzdn korkuyodum olmaz diye . Esiminde kimyasal maddelere polene ve bu keci boynuzu falan satiyolar artik icine ne koyuyolar allah bilir rahatsizlanio o yuzden yedigimize ictigimize ilacimiza her biseye dikkat ediyoruz peki sen zaten sen ve benim disimda kimse kalmadi sanirim artik biz destek olucz birbirimize

3 yillik evliyiz ben 23 esim 29 yasinda evlendigimiz gunden bu yana cocuk istiyoruz bnde pko vardi o yuzdn korkuyodum olmaz diye . Esiminde kimyasal maddelere polene ve bu keci boynuzu falan satiyolar artik icine ne koyuyolar allah bilir rahatsizlanio o yuzden yedigimize ictigimize ilacimiza her biseye dikkat ediyoruz peki sen zaten sen ve benim disimda kimse kalmadi sanirim artik biz destek olucz birbirimize
gelirler canım kızlar yine merak etme yazmasalarda okuyorlardır mutlaka süreç zorlu insan bazen yazacak güç bile bulamıyor.yaşın daha küçük canım kendinize uygun birşeylerle eşine ve kendine takviye yap en azından bir yıl daha doğal yolla bekle ben yaşım küçük olsa sanırım bir yıl daha beklerdim ama 28 yaşıdayım olup olmaması Allahın takdiri ama ben denemek istiyorum artık Allahtan hayırlısı hepimiz için

merhaba canm hoş geldin..
sende gençsin olur inşallah...
ne diyeceğimi bilmiyorum her buraya yeni katılanalrı gördüğümde üzülğüyorum..ve umutsuzlugum artıyor..
eşin de sorun var mı ??

gelirler canım kızlar yine merak etme yazmasalarda okuyorlardır mutlaka süreç zorlu insan bazen yazacak güç bile bulamıyor.yaşın daha küçük canım kendinize uygun birşeylerle eşine ve kendine takviye yap en azından bir yıl daha doğal yolla bekle ben yaşım küçük olsa sanırım bir yıl daha beklerdim ama 28 yaşıdayım olup olmaması Allahın takdiri ama ben denemek istiyorum artık Allahtan hayırlısı hepimiz için
merhaab canmım.. sen nasılsın..iyice boşladık birbirimizi biliyorum..nasıl yaptınız tüp e karar verdiniz mi..

hoşgeldin canım bende bi gelişme yok eşimin ameliyattan sonraki ilk test sonucunu bugün doktora gösterdim(yaklaşık4 ay sonra) hiç içime sinmesede verdiği cevap işime geldi yinede...çapada asistandı galiba eşimin ilk tahlillerinde sayımız hepsini yazıyorum

ilk testi eşimin 2012 yılında totalde 63 milyon hareket %32

2.testi bi sene sonra mlde 8 mlyon totalde 33,2 milyon morfoloji 3 hareket %52

3.testi 3 ay sonra: 22 milyon ileri hareketli %68 totalde 63 milyondu morfoloji 3

4,test 20 gün sonra:mlde 7 milyon totalde 23,450,000 ileri hareket %20 morfoloji 2

ameliyattan 2 ay önceki sonuç
5.test ml de 9,6 milyon totalde 31,8 morfoloji 3 hareket %53

veee en sonki testimiz ameliyattan 3buçuk ay sonraki testimiz
mlde 12 milyon totalde 43,440,000 ileri hareketli %50 morfoloji 1

bu değerler yeterli dedi ama mlde en az 15 milyon olması lazım 3 ay sonrasına kontrol verdi hayırlısı olsun hakkımızdan

bayaa uzun yazdım kızçem ama kafam karıştı bu kadar teste rağmen bu yorumu yaptı ''ameliyat işe yaramış yükselme var dahada yükselir'' diye inşallah öyledir

kızllaaaarrr var mı bu değerlerle hamile kalan??????????
canım masaiial daha 3. ayınızdasınız..inşalalhb 6. aya kadar daha da yüksleelcek...

merhaab canmım.. sen nasılsın..iyice boşladık birbirimizi biliyorum..nasıl yaptınız tüp e karar verdiniz mi..
Canim ya ben tüpe çoktan karar verdimde yalnız olmuyorki zamanla düzelir derler ya hersey benim hayatimdakiler karmakarışık oldu daha çok bilmiyorum bundan sonrası nasil olur Allaha siginmaktan başka çarem yok :(

Canım sadece sayı birşeyi ifade etmez ki bizimde sayımız 150 milyon ama bi kaç doktor direkt gidin tüp bebek yapın dedi... yaşın daha küçük tatlım bence sen biraz bekle olmazsa tedavi yöntemleri ile hamile kalmak için uğraşırsiniz... Benim yaşım oldu 27 artık biran önce ikinci tüpe geçmek istiyorum. Tatlım ilaç ameliyat sonrası işe yarıyor o yüzden kendin araştır al ben öyle yaptım ama bi yere kadar kullanırsın olmayınca aylar geçince biz bıraktık ne kadar kullanacak sonuçta. Rabbim nasip etsin inşallah Biran önce muradimiza erelim:)

Canim ya ben tüpe çoktan karar verdimde yalnız olmuyorki zamanla düzelir derler ya hersey benim hayatimdakiler karmakarışık oldu daha çok bilmiyorum bundan sonrası nasil olur Allaha siginmaktan başka çarem yok :KK43:
aynen canım..bnde karmakarışığım..ne yapacağımı bilmiyorum...hangi yöne dönsem çıkmaza giriyorum..sayımız yükselmedi..üstüne dna da hasar çıktı..
bu da yetmez miş gibi..bn de rahim de et parçası çıktı..adet olmmala beraber et parçasını alınacak ve rahim filmi çekilecek..çırpındıkça batıyorum ...şaştım kaldım..et parçası da dna da hasar da tüp ün tutmasını engelliyormuş..doktorların bazıları gerçekten işini iblyor..tüp bebek yaptıgımızda bana baktıklarında hiç bişey yok dedielr..
halbukı o zamn dikkat etseelr kndimdeki sorunu halleder sonra tüp yapardım..ikinci tüp için maddi amaçla hazır değiliz..aralık gibi düşünüyorum ama nerden nasıl yapacağımı bilmiyorum...kısmett ..hakımızda hayırlsı..rabbim hepimize güç ve sabır versin..
inşalalh sende en kısa zamnda yaparsın..blki normal gebeilkten umudumu yitirdiğim için bebeği olmayanalr hemen tüp yapsınlar diyorum yeter anne olaabilelim..

aynen canım..bnde karmakarışığım..ne yapacağımı bilmiyorum...hangi yöne dönsem çıkmaza giriyorum..sayımız yükselmedi..üstüne dna da hasar çıktı..
bu da yetmez miş gibi..bn de rahim de et parçası çıktı..adet olmmala beraber et parçasını alınacak ve rahim filmi çekilecek..çırpındıkça batıyorum ...şaştım kaldım..et parçası da dna da hasar da tüp ün tutmasını engelliyormuş..doktorların bazıları gerçekten işini iblyor..tüp bebek yaptıgımızda bana baktıklarında hiç bişey yok dedielr..
halbukı o zamn dikkat etseelr kndimdeki sorunu halleder sonra tüp yapardım..ikinci tüp için maddi amaçla hazır değiliz..aralık gibi düşünüyorum ama nerden nasıl yapacağımı bilmiyorum...kısmett ..hakımızda hayırlsı..rabbim hepimize güç ve sabır versin..
inşalalh sende en kısa zamnda yaparsın..blki normal gebeilkten umudumu yitirdiğim için bebeği olmayanalr hemen tüp yapsınlar diyorum yeter anne olaabilelim..
Ah canim benim ya rabbim yardımcın olsun en kısa sürede aydınlığa çıkarsın inşaallah bakarsın bu günlerin ardından bebeğin hemen gelir bellimi olur rabbim mükafatını verir sen Üzme kendini lütfen kiyamam ya herbirimiz ayrı seyler yaşıyoruz ah bizde ne gunler geçirdik hala da devam ediyor sınavımiz rabbimize sığındık canım inşaallah rabbimin izni ile gecicek bu günler cok dua edelim inşaallah atlatalım bu zamanları sen zamanını yaz canim dua edelim bizde olurmu hic korkma gecicek inşaallah bu zamanlar

Back