• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım senin değerlerin bizimkinden iyi maşallah 3 yıl bitti bizim 2. yıl ameliyat oldu sperm sayısı normalden de fazla demişti doktor morfoloji 3 hareket az dı sonra 3 4 kere daha zamn için de 3 ay ara ile test yaptırdık her yaptırdığımızda sayı daha düştü toplam en son 20 milyon sperm di morfoloji 1 di anlattığım gibi doktor eşime sigara içme dedi zaten tek tük içiyor sabah ve akşam keçi boynuzu pekmezi iç bir dolu bir boş birlikte olun demiş ben de ilşkilerden sonra yarım saat hep yttm bacaklarımı yukarı kaldırdım 3 ay deneyeceğim bakalım ne olacak dedim açıkcası çok da umudum yoktu ama çok şükür daha idrar testinde bugün öğrendim ama çok dua etmet allahtan umut kesmemek lazım şükür isteyen herkese tez zamandan sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Allah bağışlasın sana canım maşallah bende dikkat edicem yatıcam ayaklarımı dikicem yukarı:KK48:bizede nasip olur inşAllah:KK68:

Sanırım yine birlikte bekleriz sonucu bizde 15 tatili bekleyeceğiz eşim öğretmen tatilde yapalım daha rahat olur diyor izin açısından bakalım işte kısmet herşey zaman neyi gösterecek. Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder tüp bebeklere kadar geldi aşama ama hala gebelik yok artık hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım:KK43:
İnşallah olur kısa zamanda. Umudunu yitirme lütfen. Moralini yüksek tut.

Maşallah canım değerin çok güzel rabbim tamına erdirsin İnşallah. Tatlım yumurtayı dölleyen ileri hızlı sperm sizin baya bi iyi ileri hızlı bizim ileri hızlı % 2 canım normal yolla pek umudum yok tüp denedim onda bile embiryolar gelişim gösteremedi zar zor bir tane orta kalite 3. Gün embiryosu transfer edildi:KK43: rabbim inşallah bizlerede nasip eder:)

İnşallah en kısa zamanda anne olursun. Bizim de ileri hızlı yüzde 6. Ameliyat oldu eşim düzelir İnşallah.

Sanırım yine birlikte bekleriz sonucu bizde 15 tatili bekleyeceğiz eşim öğretmen tatilde yapalım daha rahat olur diyor izin açısından bakalım işte kısmet herşey zaman neyi gösterecek. Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder tüp bebeklere kadar geldi aşama ama hala gebelik yok artık hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım:KK43:
ah canım ya ben de öyle yine olmazsa ne yaparım bilmiyorum...inş bu defa beraber ama güzel haber alırız.ben de tatili izin problem olmasın diye istiyorum ama benimki dondurulmuş olunca 2 defa falan kontrole gidiliyor zaten...offf canım bilmiyorum,hayırlısı inş

İnşallah en kısa zamanda anne olursun. Bizim de ileri hızlı yüzde 6. Ameliyat oldu eşim düzelir İnşallah.
Inşallah canım amin hepimizin oldu. Rabbim eşlerimize şifa versin inşallah değerleriniz kat kat artsın tatlım en kısa zamanda hamile kalır bizim gibi uğraşmazsın :)

ah canım ya ben de öyle yine olmazsa ne yaparım bilmiyorum...inş bu defa beraber ama güzel haber alırız.ben de tatili izin problem olmasın diye istiyorum ama benimki dondurulmuş olunca 2 defa falan kontrole gidiliyor zaten...offf canım bilmiyorum,hayırlısı inş
Evet canım dondurulmuş daha rahat ben 2 saat yol çekip hastaneye 7 kere gittim çok eziyeti oldu ama sonu güzel olsun diye katlandım hep inşallah bu sefer olur ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım valla artık en son nokta tüp bebek idi bunlarda tutmuyor Çaremiz kalmadı başka :(

Inşallah canım amin hepimizin oldu. Rabbim eşlerimize şifa versin inşallah değerleriniz kat kat artsın tatlım en kısa zamanda hamile kalır bizim gibi uğraşmazsın :)
İnşallah hepimiz anne oluruz. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize :)

Selam kizlar;
Asilamanin olduğu günü sayarsam bugün 13. Gunum ve kahverengi leke geldi az hatta çok az.yerlesme kanaması diye bişi varmış yaşayan var mı hiç?

Selam kizlar;
Asilamanin olduğu günü sayarsam bugün 13. Gunum ve kahverengi leke geldi az hatta çok az.yerlesme kanaması diye bişi varmış yaşayan var mı hiç?
Selam canım evet yerleşme kanaması olan çok duyuyorum inşallah seninkide yerleşme kanamasıdir:)

Inşallah canım ama adet sancısı da var bilemedim:KK43: cevabın için teşekkürler. .. senin hikayen nedir ne asamadasin?
Canım eşim 1 yıl 4 ay önce ameliyat oldu sayı ve toplam hareketli çok iyi arttı fakat morfoloji ve ileri hızlı artmadı:( 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek var . Aralık ayında tekrar ikinci tüp bebeği deneyeceğim:) inşallah hamile kalır uğraşmazsın canım çok zor bir süreç :(

Canım eşim 1 yıl 4 ay önce ameliyat oldu sayı ve toplam hareketli çok iyi arttı fakat morfoloji ve ileri hızlı artmadı:KK43: 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek var . Aralık ayında tekrar ikinci tüp bebeği deneyeceğim:) inşallah hamile kalır uğraşmazsın canım çok zor bir süreç :KK43:
Bizde 1 buçuk yıldır cabaliyoruz hareket sifir:( asilamamiz negatif an itibariyle adet oldum:( aralık ayında düşünüyoruz bizde tüpü inş beraber seviniriz. ..

Bizde 1 buçuk yıldır cabaliyoruz hareket sifir:KK43: asilamamiz negatif an itibariyle adet oldum:KK43: aralık ayında düşünüyoruz bizde tüpü inş beraber seviniriz. ..
bizimde 3 yıldır olmuyor canım artık olsun istiyoruz ama ne aşılama ne de tüp olmadı rabbim isteyince olacak biliyorum ama inşallah yakın zamanda imtihanımız biter:( baya aralıkta tüp yapacak var birlikte bekleriz ne güzel... 1. tüp denediğim zaman benimle aynı ay yaptıran yoktu birlikte bekleyince daha iyi olur destek oluruz bir birimize :)

Back