• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelirler canım kızlar yine merak etme yazmasalarda okuyorlardır mutlaka süreç zorlu insan bazen yazacak güç bile bulamıyor.yaşın daha küçük canım kendinize uygun birşeylerle eşine ve kendine takviye yap en azından bir yıl daha doğal yolla bekle ben yaşım küçük olsa sanırım bir yıl daha beklerdim ama 28 yaşıdayım olup olmaması Allahın takdiri ama ben denemek istiyorum artık Allahtan hayırlısı hepimiz için
Aslinda baz3n dusunuyorum braz kendi haline biraakalim bekleyelim die sanki bunun uzerinde durmayinca daha zorlasicak gibi gelio artik insanlarda bilio cocuk istedigimi nasil bunaltiyor at eminim cok iyi bilirsiniz

merhaba canm hoş geldin..
sende gençsin olur inşallah...
ne diyeceğimi bilmiyorum her buraya yeni katılanalrı gördüğümde üzülğüyorum..ve umutsuzlugum artıyor..
eşin de sorun var mı ??
Hos bulduk diye bilsek keske ama yinede hos buldum insanin tanimasada etrafinda derdine ortak olan insanlarin olmasi guzel birsey ben inaniyorum guzel gunler yakin burda bir bir iyi haberler alacagimiza

Canım sadece sayı birşeyi ifade etmez ki bizimde sayımız 150 milyon ama bi kaç doktor direkt gidin tüp bebek yapın dedi... yaşın daha küçük tatlım bence sen biraz bekle olmazsa tedavi yöntemleri ile hamile kalmak için uğraşırsiniz... Benim yaşım oldu 27 artık biran önce ikinci tüpe geçmek istiyorum. Tatlım ilaç ameliyat sonrası işe yarıyor o yüzden kendin araştır al ben öyle yaptım ama bi yere kadar kullanırsın olmayınca aylar geçince biz bıraktık ne kadar kullanacak sonuçta. Rabbim nasip etsin inşallah Biran önce muradimiza erelim:)
Acikcasi bnde hemen tup yaptirmak istemiyorum ama hangi doktora gityiysem bi umitsiz konusuyorlr ins simdi bir doktor var tanidiklarin vasitasiyla tanisicaz artik o ne derse onu uygulamaya kararliyim ben inanniyorum rabbimin hazinesinde cok bizlerede salih kullarindan evlatlar nasip etsin dualarim hep sizlerle

Hos bulduk diye bilsek keske ama yinede hos buldum insanin tanimasada etrafinda derdine ortak olan insanlarin olmasi guzel birsey ben inaniyorum guzel gunler yakin burda bir bir iyi haberler alacagimiza
inan gün geçtikçe umudum azaliyor..güzel günler m,i yakın yokssa umutsuz günler mi bilmiyorum..ewet derdimizden anlayan birileri olması güzel en azından yargılanmadan dinleyen kndini derdini anlatan arkadaş edindim burda..rabbm hepimizin yardımcısı olsun..

Ah canim benim ya rabbim yardımcın olsun en kısa sürede aydınlığa çıkarsın inşaallah bakarsın bu günlerin ardından bebeğin hemen gelir bellimi olur rabbim mükafatını verir sen Üzme kendini lütfen kiyamam ya herbirimiz ayrı seyler yaşıyoruz ah bizde ne gunler geçirdik hala da devam ediyor sınavımiz rabbimize sığındık canım inşaallah rabbimin izni ile gecicek bu günler cok dua edelim inşaallah atlatalım bu zamanları sen zamanını yaz canim dua edelim bizde olurmu hic korkma gecicek inşaallah bu zamanlar
inşallah geçecek canım...
Canim ya ben tüpe çoktan karar verdimde yalnız olmuyorki zamanla düzelir derler ya hersey benim hayatimdakiler karmakarışık oldu daha çok bilmiyorum bundan sonrası nasil olur Allaha siginmaktan başka çarem yok :KK43:
ewet canm haklsın yanlız olmuyor..en büyülk destekçilerimizin bize destek olması gerekiyor..biliyorum onlarda çok üzülüyorlar ama ertelemeleri umursamaz gibi davranmalrı ileden çıkarıyor..rabbim hepimize yardım eder inşallah..en kısa zamnda güzel müjdeli haberler veriri birbirimze allahın izni ile..

ıyı aksamlar arkadaslar bızde azospermı var ve cok ılerı derecede varıkoselımız cıktı.25 eylulde amelıyatımızı olduk doktor guzel gectıgını soledı bıze ılac olarak klomen ve proxedd verdı bu ılacları kullanıpta cıkısı gerceklesen var mı?

ıyı aksamlar arkadaslar bızde azospermı var ve cok ılerı derecede varıkoselımız cıktı.25 eylulde amelıyatımızı olduk doktor guzel gectıgını soledı bıze ılac olarak klomen ve proxedd verdı bu ılacları kullanıpta cıkısı gerceklesen var mı?
Merhaba canim..hos geldin...canim proxxed vitmin olarak iyi bir takviye..insallh cikis olur
.3 ay icinde mi test yapacaksiniz
.

Kızlar topigi hareketlendirelim lütfen tüpe yöneliyoruz diye çalışmalarda hız kesmek yok :) tam gaz çalışmaya devam adamları bos bırakmayalım heyecanımızı kaybetmeyelimmmm :D

merhaba canınm...nasıl oldu sonuc nedir..
Rabbime binlerce şükür olsun ki hamileyim:KK36: Daha inanamıyorum,keseyi felan görmedik hafta sonu kontrol var,inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur.Başta sen ve jonguil,bu topikteki bekleyen,tüm isteyen arkadaşlara nasip olur inşallah,size hep dua ediyorum.
Yazdıklarını okudum çok üzüldüm,yaşadıklarımız kolay değil,imtihanımız zor Allah güç,kuvvet ve sabır versin,sonunda mutlu haberi alacaksın inşallah ,asla umudunu kaybetme canım benim,dualarım seninle.:KK68:

canım masaiial daha 3. ayınızdasınız..inşalalhb 6. aya kadar daha da yüksleelcek...
canım hepsini okudunmu sonuçlarımızın haziranda oldu eşim ameliyat ocakta tekrar test vericek bakalım doktor bu sayıyla kalabilirsin belkide ocak ayına kadar dedi inşallah ama morfoloji 1 çıkmış acaba var mı bu sayıyla hamile kalan sen nasılsın napıyosun:KK19::KK19:

ya kızlar bişe sorcam bize neden ameliyattan sonra eşime ilaç falan vermediler ki sizlerin eşlerinize ilaç vermişlmiydi ilaç falan

Canim doktora göre değişiyor ilaç konusu ama vermediysede belki ilaç değil ama arastirip vitamin falan alabilirsin

yüzde 1 morfoloji yüzde 52 hareketsiz, yüzde 6 ileri hızlı idi. 76 milyon sayı.

Merhaba kızlar benim esimde de varikosel var ya da vardi:KK22: ameliyat oldu 6 ay bekleyin demisti doktorumuz tam artik umudum azalirken 7.ayda hamile kaldim:KK68:

Ama malesef bebegim gelismedi aldilar benden.. simdi birkaç ay geçti tekrar istiyoruz Rabbim nasip ederse..

Yani degerler ameliyatla duzeliyor. Ama acaba bu düşügün varikoselle ilgisi var mıdır merak ediyorum:(

Back