• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah tedavimde herşey yolunda gider. Benim yum toplama gününe kader herşey çok güzeldi 17 yum vardı yum toplama günü 12 yum toplandı ve 7 tanesi olgun çıktı döllendi hepsi sadece bir tane orta kalite embiryo tranferi edebilecek embiryom kaldı . Yarın test günüm umutsuz bir şekilde sonucu bekleyeceğim :KK43: rabbim yardımcımız olsun insallah
Umutsuz olma allah büyüktür inşaallah sonucun pozitif olsun rabbim hayirlisini versin cnm benim gönlünü ferah tut

Inşallah canım amin. Evet canım annen de uzaktan üzülmesin inşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsın yürekten diliyorum çok üzüyorsun kendini tatlım üzülme sen kalbi çok çok iyi birisin kalbin gönlün hep ferah olsun:)
Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsiniz

Inşallah canım amin. Evet canım annen de uzaktan üzülmesin inşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsın yürekten diliyorum çok üzüyorsun kendini tatlım üzülme sen kalbi çok çok iyi birisin kalbin gönlün hep ferah olsun:)
Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsiniz

iyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de genericgeneric

iyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kib

benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kib

Himmm anladim cnm sagol kullanmadim Ama onumuzdeki ay deneyecegim faydasi olacaginida artik hic sanmiyorum:KK43:

canım ben kullanıyorum 2 aydır preseed ama bi faydası yok cok ta pahalı bi ürün herşeye umut bağlar olduk ne paralar gitti bende kuruluk vardı zaten eşiminde sperm sayısı az diğer kayganlaştırıcılar sperme zarar verıyo diye bunu aldık

canım ben kullanıyorum 2 aydır preseed ama bi faydası yok cok ta pahalı bi ürün herşeye umut bağlar olduk ne paralar gitti bende kuruluk vardı zaten eşiminde sperm sayısı az diğer kayganlaştırıcılar sperme zarar verıyo diye bunu aldık
Onların hepsi gereksiz canım neler neler kullandık ne paralar döktük ama hepsinin boş olduğunu tüp bebek tedavi aşamasında öğrendim. Rabbim kimseye böyle bir dert vermesin inşallah.

canım hiç sıkma canını inşallah gelir bebişin 1 ay yada 2 ay sonra bile gebe kalanlar var kendim gördüm yakınlarımdan nasip kısmet kızcem hemde 3 kez başarısız tüpten sonra inşallah bizimde doğal yoldan gelir meleklerimiz

İnşallah doğal yoldan olur canım dediğin gibi. Çok sağol moral verdin bana.

Canım maalesef tutmadı tüp bebek. Negatif sonucum:(

Back