• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OTE="jonguil, post: 37066927, member: 343409"]Evet canım tüp bebek yaptırdım bakalım tatlım kısmet 1 ekim test tarihim Şansım biraz düşük drlar öyle dedi embiryodan dolayı rabbim inşallah nasip etmiştir:)[/QUOTE]
Kaç hücreli transfer edildi

Cnm neden boyle dusunuyosun..doktorum transfer ederken bana umutlu ol bu olmazsa esinden tese ameliyati ile sperm elde etcez dedi sperm bizde cok azdi cok zor sectik cok zorladi dedi ve dusunebilyor musun zaten korkulu heycanlisin ve doktorda boyle konusunca olmayacak dedim ama hastanede esimi gorene dek surdu bu..esimi gordugum anda rabbim esim bi daha ameliyat olmasin lutfen tutunsun bana dedim ve olumlu düşündüm hep elim karnimda onu sevdim bizim sansimiz cok düşüktü ama oldu sakın kötü düşünme..
Canım sende mi tüp bebek yaptırdın? Ya çok özür hatırlayamadım kaçıncı gün embiryosuydu eğer tüpse

OTE="jonguil, post: 37066927, member: 343409"]Evet canım tüp bebek yaptırdım bakalım tatlım kısmet 1 ekim test tarihim Şansım biraz düşük drlar öyle dedi embiryodan dolayı rabbim inşallah nasip etmiştir:)
Kaç hücreli transfer edildi[/QUOTE]
8 hücreli orta kalite embiryo tranferi oldu 3. Gün embiryosu tatlım

[/QUOTE
Bizimde 3.gun embriyosu 9 hucreli transfer edildi[/QUOTE]
Ne güzel canım inşallah benimki de tutar ilk idrar testi mi yaptın yoksa direkt kan testi mi ?

[/QUOTE
Bizimde 3.gun embriyosu 9 hucreli transfer edildi
Ne güzel canım inşallah benimki de tutar ilk idrar testi mi yaptın yoksa direkt kan testi mi ?
8.gun idrar testi yaptim negatifi gorunce uzuldum kendimi erken diye teselli ettim 11.gun esimi gonderdikten sonra ilk idrar degildi iki tane testim vardi ve oylesine deneyim dedim bide ne goreyim ikinci silik çizgi ağladım yarim saat agladim once ablami sonra annemi aradim esime ya yanlissa diye bisey diyemedim ve hic aramayan esim o gun bnm nasil oldugumu merak edip aradi ve suan yine duygulandim esime ağlayarak test yaptim dedim o negatif zannedip hayirlisi askim bidaha deneriz uzme kendini diye teselli veriyo bn askim sanirim baba oluyosun dedim ve ikimizde cit yok sonra bnm adam yine hayirlisi dedi kapadi :) bn diger testide denedim onda daha belirgin çizgi çıktı bn bu şekilde ogrendim esim tepkisiz kaldi ama simdide ayni alıştım bnde

Canım inşallah bende pozitif i görürüm transfer gününü sayarsam bugün 7. Günüm BENDE 11. Gün idrar yapıp 12.gun kan yaptırmayı düşünüyorum :)

Canım 19 eylül transferim oldu fakat embiryolar fazla gelişemedi sadece bir tane orta kalite 3. Gün embiryosu transfer edildi :KK43: sen nasılsın tatlım var mı gelişme ?
İnşAllah olumlu sonuç alırsın kızçem dualarım seninle kalbini ferah tut o orda öyle düşün :) bende dün adet oldum 5 gündür olamıyoduum dr söktürücü vereyim dedi istemedim bugün testlerimi yenilicem de şuan adet sancısından yatamadım ağrı kesici tahlil sonucunu etkilermi acaba su bile içmeden gel dedi yatamıyorrum bide yalnız gidicem nasıl gidicem bilmiyorum

İnşAllah olumlu sonuç alırsın kızçem dualarım seninle kalbini ferah tut o orda öyle düşün :) bende dün adet oldum 5 gündür olamıyoduum dr söktürücü vereyim dedi istemedim bugün testlerimi yenilicem de şuan adet sancısından yatamadım ağrı kesici tahlil sonucunu etkilermi acaba su bile içmeden gel dedi yatamıyorrum bide yalnız gidicem nasıl gidicem bilmiyorum
Etkilemez canım stresten geçilmiştir tatlım ahh ahh kaç kere stresten adetim gecikti neler çekiyoruz :( rabbim biran önce bebeklerimize kavuştursun bizleri inşallah:)

Etkilemez canım stresten geçilmiştir tatlım ahh ahh kaç kere stresten adetim gecikti neler çekiyoruz :KK43: rabbim biran önce bebeklerimize kavuştursun bizleri inşallah:)
ah kuzum şöyle bi 40 hafta kadar geciksin başka bişe istemem tabi bebiş olsun sonucunda bide psikolojik olarak hamile kaldığını zannedip 9 ay sonra karnı şişenler bile oluyomuş dün bi doktordan dinledim Allah korusun :)

bende anlatmak istiyoruuuummm :)
transferim çok zorlu geçmişti,sonda takıp idrar mesanemi doldurdular,idrara son derece sıkışık olduğum için çok ağrılı geçti.ama doktorum sağolsun,herşey güzel olacak deyip durdu bana.tüple getirdiler bebişimi tüpün içinde ne tuhaf:) transferden elim karnımda çıktım.artık içimde bi canlı vardı gözle görünmese de:)hatta günlük tutmuştum tüp bebek tedavisinde transferin 8. günü yazmışım deftere hissediyorum bebişim benimle diye.öyle inanmışım yanii.

yumurta toplandıktan sonra embriyolar olustu ben hergün ağlıyodum bebeklerim beni özlüyolardır diye:))))
ah ahh şimdi kocman olduk inşallah kucağımıza almakta nasip olur.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

bi gün hastaneye gittik daha tedavi oluyo eşim.hastanenin karşısına huzur evi yapılıyodu.o gün nasıl ağlamıştım.ya anne olamazsam bende mi gelicem böyle yerlere:(( ama inanın geçiyo,sonra içiniz buruk hatırlıyosunuz işte eski günleri.

bende anlatmak istiyoruuuummm :)
transferim çok zorlu geçmişti,sonda takıp idrar mesanemi doldurdular,idrara son derece sıkışık olduğum için çok ağrılı geçti.ama doktorum sağolsun,herşey güzel olacak deyip durdu bana.tüple getirdiler bebişimi tüpün içinde ne tuhaf:) transferden elim karnımda çıktım.artık içimde bi canlı vardı gözle görünmese de:)hatta günlük tutmuştum tüp bebek tedavisinde transferin 8. günü yazmışım deftere hissediyorum bebişim benimle diye.öyle inanmışım yanii.

yumurta toplandıktan sonra embriyolar olustu ben hergün ağlıyodum bebeklerim beni özlüyolardır diye:))))
ah ahh şimdi kocman olduk inşallah kucağımıza almakta nasip olur.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

bi gün hastaneye gittik daha tedavi oluyo eşim.hastanenin karşısına huzur evi yapılıyodu.o gün nasıl ağlamıştım.ya anne olamazsam bende mi gelicem böyle yerlere:KK43:( ama inanın geçiyo,sonra içiniz buruk hatırlıyosunuz işte eski günleri.
ağlattın beni :( Rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun

Evet cnm bi oglum olacak insallah..sen napiyosun hangi asamadasin diger topigede gelmiyosun surekli dua ediyorum insallah yakinda sizde tadacaksiniz az kaldi inaniyorum..
buralardayım canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah....bugün adetimin 2.günüydü testlerimi tekrar ettirmek istedim eşim ameliyat olmuştu varikoselden haftaya test vericek onun sonucuna göre başlıcaz artık aşılama yada tüp inşAllah Rabbim bizede nasip eder bütün isteyenlere...

buralardayım canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah....bugün adetimin 2.günüydü testlerimi tekrar ettirmek istedim eşim ameliyat olmuştu varikoselden haftaya test vericek onun sonucuna göre başlıcaz artık aşılama yada tüp inşAllah Rabbim bizede nasip eder bütün isteyenlere...

Merhaba hanimlar, esim 6ay oncevarikoselden 1.derecede amaliyat oldu, gecen gun test sonuclarini aldik eski ve yeniyi yazicam degerlendirirseniz sevinirim. ESKISIsayi:100milyonmarfoloji:43 ileri cok hizli hareketli:10 ileri hizli hareketli:15ileri yavas hareketli:15Yerinde hareketli:5Hareketsiz:55YENISISayi:108Marfoloji:54ileri cok hizli hareketli:20ileri hizli hareketli:20ileri yavas hareketli:15Yerinde hareketli:5Hareketsiz:40

Merhaba Arkadaşlar. Benim eşimde 1. derece varikosel vardı ameliyat oldu. En az kaç ayda düzelir. Bizim değerler çok düşüktü yalnız. morfoloji yüzde 1, ileri hızlı yüzde 6 , hareketsiz yüzde 50. Çok canım sıkılıyor bu duruma.

Back