• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim kiyamam cidden uzuldum yaa biliyorum cok uzgunsun.sana uzulme vs demiyecegim cunku bos laf uzulmemek imkansiz hayatta en cok istedigimiz sey bu bizim.uzul ama sadece bugun yarin en fazla 1 hafta bundanda fazla kendini mahfetme lutfen bak sukur esinin degerleri cok iyi hem belki onumuzdeki aya normal olur bebisin normal olmak istiyor.kendini kasma uzme ki bebisin sana gelsin kaslarin gerilmesin.Dua etmeni tavsiye ederim bolbol namaz kil ben basladim ve beni rahatlatiyor.hepimiz ayni durumdayiz malesef Allahim daha fazla bekletmesin bizi.

Gelse şu test günü de öğrensek. Ben çok merak ediyorum değerlerin nasıl olacağını.
sen mi ben mi heyecanımı bi bilsen bide bugün gittik kadındoğumcum eşinin sonucunu getir bi dahaki adetinle hemen sonuca göre aşılama yada tüp yapalım dedi :confused::confused::confused:

Sağol canım öyle üzülmemek elde değil herşey allahtan rabbim istemedi demekki can vermedi bebeğime:KK43:
evet canım herşerde vardır bir hayır test negatifmi çıktı yoksa adetin mi geldi bidahaki ayda biz başlıcaz nasipse ama daha bilmiyorum tüpmü aşılamamı galiba aşılma olur ben sernes buarada solemdimmi daha önce rumuzumu değiştim ;)

evet canım herşerde vardır bir hayır test negatifmi çıktı yoksa adetin mi geldi bidahaki ayda biz başlıcaz nasipse ama daha bilmiyorum tüpmü aşılamamı galiba aşılma olur ben sernes buarada solemdimmi daha önce rumuzumu değiştim :KK66:
Kan testi negatif canım henüz adet olmadım tüp bebekte 1 hafta ya kadar adet oluyormuşsun. Bence direkt tüp yapın canın hem maddi hem manevi yıpranmamiş olursun. Rumuz u demiştin tatlım.

Canim kiyamam cidden uzuldum yaa biliyorum cok uzgunsun.sana uzulme vs demiyecegim cunku bos laf uzulmemek imkansiz hayatta en cok istedigimiz sey bu bizim.uzul ama sadece bugun yarin en fazla 1 hafta bundanda fazla kendini mahfetme lutfen bak sukur esinin degerleri cok iyi hem belki onumuzdeki aya normal olur bebisin normal olmak istiyor.kendini kasma uzme ki bebisin sana gelsin kaslarin gerilmesin.Dua etmeni tavsiye ederim bolbol namaz kil ben basladim ve beni rahatlatiyor.hepimiz ayni durumdayiz malesef Allahim daha fazla bekletmesin bizi.
Sağol tatlım allah razı olsun. Herşey bizler için ölüm hastalık sağlık herşey. .. rabbim çaresi olmayan dert vermesin en azından tüp bebek bizim için çare kapısı biraz vücudum dinlensin aralık adetimle tekrar tüp bebek Deneyeceğiz canım ne yapalım rabbim uğraşmamizi, mücadele etmemizi istiyor belkide rabbim dayanma gücü versin ki bize her yolu deneyelim. Şuan 2 negatif aşılamam 1 tüp bebek negatif kısmet değilmiş 1 2 kere daha denerim tüp olmazsa yapacak birşey kalmıyor artık :KK43:

Benimde eşim haziranda varikosel ameliyatı oldu kızlar.Bende bekliyorum işte.Benden sonra kim evlendiyse hamile kaldı.Hatta bugün yine hamilelik haberi aldım.Hatta eşinde varikosel olduğunu da söylüyodu.Onlar adına seviniyorum ama bir yandanda kıskanmıyor değilim:( Çevremdeki herkese baktığımda hamile.Dışarıya çıkıyorum 35-40 yaşlarında birsürü hamile kadın görüyorum.Diyorum ki kendi kendime: bu kadar kolay madem neden ben kalamıyorum? Ama benim gibi sizde bekliyosunuz yani en azından yalnız değilim.İnşallah güzel haberler veririz birbirimize.Bugün bol bol dua edelim.

Kızlar merhaba;
uzun zamandır yeni giriyorum.malum varikosel var ama ameliyat olmadık. bu ay aşılama yaptırdık daha doğrusu dün. 7 aydır girmiyorum ve o arada hamile kalan çok kişi olmuş. var mı hiç aşılama yaptıran,ne zaman belli olacak, belirtileri nei ağrılarım normal mi falan filan? iyi bayramlar bu arada...

Kan testi negatif canım henüz adet olmadım tüp bebekte 1 hafta ya kadar adet oluyormuşsun. Bence direkt tüp yapın canın hem maddi hem manevi yıpranmamiş olursun. Rumuz u demiştin tatlım.
Canım ya bu aralar eşimle biraz limoniyiz hiç bişe yapasım yok yum günlerimde bile yaklaşmıyorum hayırlısı tatlım bakalım cuma sonucunu alıp göstercem doktora

Iyi bayramlar kizlar nabersiniz jongulum benimde martta yaptirdigim cift iyi kalite blostakist embriyo tutmamisti anlatmistim. Ise gidemedim kac gun uzuntuden. Ama toparlandim sende uzulme yine yine yine nasip olana kadar deneyecez. iki aydir preseed kullandim yine yok izindeyim simdi tatil bitince rapor icin ugrasip nasipse umutta yaptiricam. Olmadiysa bi daha. Maddi olarak zorlamasa her ay denerdim yilmayin sakin. Minicik bebekler aldim kucagima dun bizimde olacak

Iyi bayramlar kizlar nabersiniz jongulum benimde martta yaptirdigim cift iyi kalite blostakist embriyo tutmamisti anlatmistim. Ise gidemedim kac gun uzuntuden. Ama toparlandim sende uzulme yine yine yine nasip olana kadar deneyecez. iki aydir preseed kullandim yine yok izindeyim simdi tatil bitince rapor icin ugrasip nasipse umutta yaptiricam. Olmadiysa bi daha. Maddi olarak zorlamasa her ay denerdim yilmayin sakin. Minicik bebekler aldim kucagima dun bizimde olacak
Canım benim uzun zaman oldu görüşmeyeli. Nasip te olmayınca iyi kalite ya da kötü fark etmiyor tatlım. Nasip olursa bende aralık ya da ocak adetimle ikinci tüpe başlarım artık son olur galiba rabbim maddi manevi yardımcımız olsun en önemlisi sabır ve dayanma gücü versin. Inşallah bizde bir gün anne olur kendi bebeklerimizi severiz :)

Canım benim uzun zaman oldu görüşmeyeli. Nasip te olmayınca iyi kalite ya da kötü fark etmiyor tatlım. Nasip olursa bende aralık ya da ocak adetimle ikinci tüpe başlarım artık son olur galiba rabbim maddi manevi yardımcımız olsun en önemlisi sabır ve dayanma gücü versin. Inşallah bizde bir gün anne olur kendi bebeklerimizi severiz :)
Evet tatlim nasipten ote köy yok. Bende rapor cikartana kadar aralik ocagi bulur bakarsin beraber yapariz nerde yaptirmistin ve ayni yeri mi dusunursun tekrar

Evet tatlim nasipten ote köy yok. Bende rapor cikartana kadar aralik ocagi bulur bakarsin beraber yapariz nerde yaptirmistin ve ayni yeri mi dusunursun tekrar
inşallah aynı zamanda başlarız canım bende rapor çıkardım birinci hakkımı kullandım şimdi ikinci hakkı kullanacağım. Tatlım ben trabzon da yaptırdım iki tüp bebek merkezi var birine içim sinmedi mecbur ikinciyi de aynı yerde yaptiracagim. Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun canım

inşallah aynı zamanda başlarız canım bende rapor çıkardım birinci hakkımı kullandım şimdi ikinci hakkı kullanacağım. Tatlım ben trabzon da yaptırdım iki tüp bebek merkezi var birine içim sinmedi mecbur ikinciyi de aynı yerde yaptiracagim. Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun canım
slm canım,benim de negatif olunca tekrar buralara döndüm.ne yapacam bilmiyorum,3.denememdi...

slm canım,benim de negatif olunca tekrar buralara döndüm.ne yapacam bilmiyorum,3.denememdi...
canım benim yaa çok üzüldüm senin embiryolar buz bebekti dimi kaçıncı gün embiryosuydu? bende negatifi aldım moralim sıfır hala işte dediğin gibi tekrar buralara geri geldim... Allahtan ümit kesilmez canım ameliyatın 11. ayı ileri hızlısı 0 olup hamile kalanları okudum bugün rabbim sabır versin bizlere... sizin ameliyatın kaçıncı ayı,ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonraki süreçte? bizim ameliyatın üstünden 1 yıl 3 ay geçti, tekrar aralık ya da ocak adetimle ikinci denememizi yapacağız

Kızlar Merhaba;
Yazıyorum fakat kimseden cevap yok. Biz 3 ekimde aşılama olduk. Dünden beri üçüncü testimi yaptım silik çizgi çıktı ucunde de. Erken mi sizce? Ilac etkisi falan mı bilemedim.umutlanmak istiyorum inş doğrudur. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

Kızlar Merhaba;
Yazıyorum fakat kimseden cevap yok. Biz 3 ekimde aşılama olduk. Dünden beri üçüncü testimi yaptım silik çizgi çıktı ucunde de. Erken mi sizce? Ilac etkisi falan mı bilemedim.umutlanmak istiyorum inş doğrudur. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?
çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyor,içinde beta hcg hormonu var.12 gün sonra test yap inşallah o zamanda pozitif çıkar.

Back