Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim belki hic gerek kalmaz canim Sen bebisini beklerken. Bize eşlik edersin umarim guzel gunler olur cnm.
belkide ama ne bilim şansı çok düşük o yüzden sırf formalite icabı Yaptiriyorum.nerden nereye canım 1 yıl önce ameliyat derdimiz vardı şimdi aşı tüp galiba 1 yıl sonra doğum derdimiz olacak inşallah

Canim ah inşaallah ya kafam oyle karisikki bilmiyorum nasıl olacak bekleyip gorucez artik umarim guzel şeyler olur.

Benim rapor yetişirse bende eylülde tüpe geçerim. Perşembe günü aşılamam var olumsuz olursa rapor işlemleri başlayacak. Rabbim hakkımızda hayırlı ne ise onu versin

Canim degerleriniz duzeldi..insallh asin tutar ve hic tup bbk sitresi ile ugrasmazsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim degerleriniz duzeldi..insallh asin tutar ve hic tup bbk sitresi ile ugrasmazsin..

allah hepimize tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. kandiliniz mübarek olsun bu arada
Rabbim kabul etsin cnm bende dilim döndüğünce etmeye çalışıyorum.Kandilide elimizden geldiğince değerlendirelim rabbim nasip etsin inşaallah cümlemize..

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......Gönlünüzden geçen hakkında hayırlı olcak her dua kabul olsun.

Kızlar çok okuyamadım ama inşh hepiniz iyisidir.

ben iyiyim çok şükür ramazan anne 2 ev ve iş peşinde koşturmaya devam giremedim.

iş yerinde çok stresliyim bu aralar tadım yok.

eve gidince ramazanla yemek telaşı yemek yapma ev topla yorgunluk uyku hali.

biraz ihmal ettim sizleri.....

okuyucam sırayla inşh.

inşh güzel haberler vardır.

Sagol cnm.. İyi olmana sevindim..canim isin cok zor..surekli bi kosustturma icindesin..insallh rabbim bu mubarek gun murmetine daha fazla yormaz seni..annene sifa..sanada evlat nasip etsin..

Hayirli kandillrr kizlarr...bu gece onemli gece rabbim bu gece murmetine hepimize saglik ve hayirli saglikli evlat nasip etsi..
Evlerimize huzur bereket katsin..

Hayirli kandillrr kizlarr...bu gece onemli gece rabbim bu gece murmetine hepimize saglik ve hayirli saglikli evlat nasip etsi..
Evlerimize huzur bereket katsin..

Amin.Allah razi olsun canim sana da hayirli kandiller.

sağol canem benim...

inan çok zorlanıyorum.yoruluyorum artık.

işten izin alamıyorum.tüpe başlıcam ama.mecbur işten çıkıcam belki o zaman daha rahat olur herşey.

maddiyat zorlayacak bu sefer ama işte hepsi bir arada olmuyor malesef.

annemin ağustos sonu gibi bitiyor tedavisi testler yapılacak.eğer varsa birşey kemoterapi devam edebilir.

inşh yoktur yüreğim ona çarpıyor.

gerçi olsa da olacağın önüne geçilmiyor.

Allahım herkese şifa güç sabır versin.

Artık evlatlarımız gerçekten gelsin.daha birşeye başlamadan yorgun hissediyorum.

Kızlar herkese merhaba. Dün 2.aşılamamı oldum inşallah bu son olur tutmazsa artık eylülde tüpe geçeriz. Şaka gibi 1 yıl önce ameliyat oldu eşim derken değerler yükseldi hep normal yolla olur diye umut ettik ama geldiğimiz noktaya bakınca demek bir hayır var bu olanlarda allah bilir artık inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız

canım benim;

vallahi en canlı şahidinizim bu konuda herhalde.
ameliyata gitmeden görüşmüştük bende ameliyatı araştırıken...insanı yoran bizler amelyat olunca bitti sanıyoruz olmuyor.
değerler düzelince bitti sanıyoruz olmuyor.
aşılama olunca olcak sanıyoruz olmuyor.
tüp olunca olacak sanıyoruz olmuyor..

ve bu uzanıp giden süreç bizi yoruyor yoruyor.Tek dilediğim hepimizin en kısa yoldan ulaşması.
inan dediğin gibi kader ne varsa onu yaşıcaz.

kimimiz hemen ,kimimiz az ,daha uğraşarak kimimiz dahada uğpraşarak...

ama burası ilaç en azında umutlu olmamızı sağlıyor öyle olmamız lazım yoksa yaşanmıyor ki..

ben şoka uğradan bir olay daha yaşandı kadınlar klübünde...

tüp bebek bölümüne takip ediyorum.
ben okumaya başladığım yeni tüp yaptırmış sonucu bekliyordu.2 tüp denemesiy ne heyecanlı ne heyecanlıydı.

malesef 2.denemede olumsuz sonuçlandı.büyük hayal kırıklığı moral bozukluğu hatta eşini kayınpederi başka bir kadınla evlenmesi konusunda uyarmış bile.

bu arkadşa ağlaya ağlaya sabahlara kadar dua etmiş.

tüp bebeklerininde neden olmadığı araştırılırken kromozon bozukluğu gibi birşey çıkmış doktor bir daha hamile kalmazsın demiş.

bu arkadaş bir gece teravi namazında fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar hamile.....

hemde 3 cüz...inannılmaz yanii....
bugün kalp atışlarını duymaya gidiyor.
umarım bunuda duyar ve bir kişi daha gider aramızdan.

en yakın zamanda inşh sende canım.bu aşılaman tutar ve bu yazdıkalrımıza güleriz.

Neler var işte canım allahtan hiç bir zaman umut kesilmez. Rabbim bizlere de inşallah nasip eder.inan artık çok yoruldum ne olacaksa oldun moduna girdim.allah sağlık versin o daha önemli aslında

canım,hayırlı olsun aşılaman.inşallah bu kez yüzün güler.sen de çok yoruldun,yıprandın.Rabbim mükafatını versin inşallah.

geçen sene bu ay yani ramazan ayında kendimi hamile sanmıştım.adetim bile gecikmişti kandil günü adet oldum.nasıl ağlamıştım,nasıl üzülmüştüm.halbu ki hayal etmiştim bayramda herkese hamile olduğumu söyleyecektim.ama nasip işte,bu bayramda oğlumla birlikte geçireceğim bayramı...yani demek istediğim elbet birgün olacak,lütfen içini ferah tut.

Ayy canım oğlun mu oluyor allah sağ sağlim doğmasıni nasip etsin inşallah. Tatlım inşallah bu son olur geçen ko aşılamam beraat kandiline denk gelmişti bu aşılamam kadir gecesi ne denk geldi inşallah nasip eder rabbim.

hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah.

evet canım 12. haftada %51 kız demişti ama oğluşum olacakmış kesinleşti geçen gün.
inşallah canıım inşallah dualarım sizinle.
hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah.

sağol canımm darısı sizlerin başına inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…