• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolun arkadaşlar.inşallah yavrularım beni bırakmaz.
inşallah 12 gün sonra sizlere güzel haberler verbilirim.:16::16::16:
inş tatlım gecmez smdı k gunler devlette yaptrmayı dusundunuzmu ???
Kizlar nasilsiniz? Sayfalar cok ilerlemis ipin ucunu kacirdim bakamadim :) bu gece 1.30 da catlarma ignemi yaptiriyorum carsamba oglende asilamam olacak.. iki tane yumurtam varmis ama esim yine cok ateslendi ve bi haftadir antibiyotik kullaniyor. Dr.um eger bu asilama tutmazaa artik denemeyelim dedi ta ki bademcik ameliyati olana kadar.. benden bu kadar :)
tatlım ınş bu asılaman inş tutcak hıc olumsuz dusunme benım gbı bosa beklycene en azından ası yaptryn

Cogu kisi oyle canim bende oyle dedigin gibi belki kandirmaca aldanmaca ama kendimizi aldatmaktan baskada caremiz yok malesef yoksaa ne yasadigimizdan anlayacagiz ne de bu hayattan.Omur de zamanda geciyor en cok ona uzuluyorum.

Sagolun kizlar iyiki varsiniz halden anladiginiz icin cok memnunum.Bazen insan ister istemez belli donemlerde duygularina hakim olamiyor ne kadar pozitif olsakta bazen iste olmuyor o.Tup olursa da napalim canim insanlar diyecek belki sende bende sorun var diye konusacaklar ama istediklerini konussunlar istemiyorum diyordum hep demiyecegim artik oyle.Sorunumdan da bahsetmeyecegim Allah ne zaman verirse o zaman olur bende istiyorum diyecegim belki en azindan aa demekki olmuyor der susarlar.

Canim hayirli olsun insallah yakindir bebek haberlerin.3uz falan mi olacak sanki?Birde sperm sayisi 50 milyona cikmis hic yoktu yazmissin o nasil cikti belkide artik degerleriniz duzelmisti normal kalamazmiydin ki?Gecici bir durummuymus anlamadim ben pek?Kusura bakma cok soru sordum:27:

Canim insallah tutar.Ya esinde kendine baksaya.Bir rahatsizligimi var once onun cozumune bakin canim belki o da etkiliyordur spermleri olamaz mi?Sonucta bademciklerden dolayi atesi olur ve sperm sayisi duser.Benimde gelecek ay asilama gorusmem var doktor kafami karistiracak diye korkuyorum cunku asiyi gelecek sene bu zamanlar falan yaptiririm diyordum sonrada olmadi tup.Ama tabi doktor fikrimi degistirmez ve ben sabredebilirsem.2 ay calisma olmayacak yazin insallah hayalim Turkiyeye geldigimde hamile olurum orda ailemin yaninda ogrenir esime buraya haber yollarim ne guzel olurdu hayali bile super mutlu ediyor insani
canm bnm ya oyalıyoruz ilte kendımızı dunya telaşi takı bırısı gelıp sorana kadar snra don basa tekrar napalım oda gecıyo zamnla alarm gbı unuttrmuyolar
GÜNAYDIN CANLAR...

MUTLU SALILAR SALLAYIN GİTSİN HERŞEYİ.........:1::1::1:

Canım hayırlı olsun.İnşh tutar.hayırlısı bakalım.

Çok sevindim böyle düşünmene tam tanışmıyoruz belki yanlış anlaşılırım dediydim ama sağol canım benim.

Her zaman yanındayız canım hepimiz yaşıyoruz birlikte atlatacağız bak görürsün...:16:
gunaydın canm herkes buraya kosmus hemen ne guzel
günaydınn tatlım...zaman farkı oldugu için blki güleceksinn ne günaydnı diyeceksin ama :)

haklsın canımm bizimikiler de tüpe karşydı insnaalrın laf edrler diye ...ama anlımızda mı yazılacak tüp bebek diye..
geçen eşim sordu tüp de normal herkesin çocuğu gibi olacak demi dedi...:27::27::27: şaşırdımmm nasıl normal anormal olsa istemzdim herhlde dedim...yok yani kan gurubu faln diye laf geçirdi...
o da norlam olmaz diye karşıydı hep...
anlttım nasıl oldugunu bizim ağzımızdan çıkana kadar da kimse bilmez tüp oldugunu dedim içi rahataldı :)
cnm yaa bende tup dennce bı urkuyodm ama artık neden olmasınkı dıyırum

Son düzenleme:
cnm yaa bende tup dennce bı urkuyodm ama artık neden olmasınkı dıyırum

öylee ama ister tüp bebek ister aşılama ister se normal ama olsun yeter ıki...ilki tüp yaparızz blki ikincisi normal olur...

Bnde ilk yaptım elime aldım ikisini düşünmeye başaldımm... :)))

:6:
öylee ama ister tüp bebek ister aşılama ister se normal ama olsun yeter ıki...ilki tüp yaparızz blki ikincisi normal olur...

Bnde ilk yaptım elime aldım ikisini düşünmeye başaldımm... :)))

canm benm aynn bende senn gbı dusunuym hıc merak etme bnm 3 senem dolcak devlette yaptrrım dıye dusunuyorum zor bı surec ama rabbım o sekılde vercekse katlanırım snra hıc korunmayz dıyorum esıme :)))))

:6:

Canm benm aynn bende senn gbı dusunuym hıc merak etme bnm 3 senem dolcak devlette yaptrrım dıye dusunuyorum zor bı surec ama rabbım o sekılde vercekse katlanırım snra hıc korunmayz dıyorum esıme :)))))

aynen korunmak mı o da nee :)) büyük konuşmuyorum ama bnde korunmam gelirlerse üst üste getirirm... :)))
yeter önü açılsınn ç))

bugün dr gittim endokrine tiroit varmış hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullanman gerekiyo dedi 1 ay sonra yine kontrol etcek bir varioksel bir tiroit dertler teker teker geliyo:50:

canım iyi artış olmuş inş aşılaman tutar canım bakalım ben ne zaman yaptıracağım ilk aşılamamı hiç hastanelere gitmek istemiyorum gına geldi artık :5:

inşallah canım.
..Allah'ım; Hakkımızda Hayırlı Olanı Gönlümüze Razı Eyle.. Gönlümüzde Olanı Hakkımızda Hayırlı Eyle..

Hayirli olsun arkadasim- esin ne zaman ameliyat oldu ?? degerleri cok cikmis .. bu sayi toplam sayi mi ml de ki sayi mi >>
dualarimiz seninle insallah tez zamanda hamile oldugunun haberini aliriz ..

teşekkür ederim. 10 kasım 2013 te ameliyat oldu. hayır toplam sayı değil ml. deki sayı. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah tüm çocuk isteyen herkese hayırlısından çocuk versin inşallah.

teşekkür ederim. 10 kasım 2013 te ameliyat oldu. hayır toplam sayı değil ml. deki sayı. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah tüm çocuk isteyen herkese hayırlısından çocuk versin inşallah.

merhaba canımmm..seni listeye ekliyeceğim...

Son düzenleme:
bugün dr gittim endokrine tiroit varmış hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullanman gerekiyo dedi 1 ay sonra yine kontrol etcek bir varioksel bir tiroit dertler teker teker geliyo:50:

endokrine tiroit nedir canm...üzme kendini gececk inşalah..

Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız

:49::49:hisarbuselikameliyat olmadan hamile:nazar::nazar:

:49::49: insanbulameliyat olmadan Hamile:nazar::nazar:

:49::49: blaze azh ameliyat olmadan Hamile:nazar::nazar:

ayseeem= 29 eylül 2012

adzeynep= 12 kasım 2012

merinos1= 4 şubat 2013

:49::49::emir_bebek:eyican06= 5 nisan:nazar::nazar::nazar:Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...

hykd = 15 nisan 2013

isterseninanma - =20 nisan 2013

dildildem=30 nisan 2013

:49::49::emir_bebek:kelam= 25 Mayıs 2013 :nazar::nazar::nazar:Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

sefcn =13 haziran 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

:49::49::emir_bebek:jade86= 27 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA

:49::49::emir_bebek:minel= 29 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

mariel= 30 temmuz 2013

estrella06 =ağustos 2013

:49::49::emir_bebek:tubik_volki 1 eylül 2013:nazar::nazar::nazar:Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA

delinefsim= 14 eylül 2013

zelis82=21 eylül 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

optimist3 =8 ekim 2013

leman24= 15 ekim 2013..

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

yldz61= 10 kasım 2013

gldrn = 5 kasım 2013

:49::49::emir_bebek:arzugursel54 = 11 kasım 2013 :nazar::nazar::nazar:Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA

nazende88 =12 kasım 2013

EsRa1982 =14 Kasım 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

Seremcem =23 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

feelcrying= 14 ocak 2014

eses07=17 ocak 2013

benay27=6 şubat 2014

littlebirdie =6 şubat 2014

:49::49::49::49::49::49::49: çoğalsınn inşallah...

canım aşılaman hayırlı olsun.inşallah hayırlı sonuçlar almak da nasip olur.sana bazı sorularım var cevaplarsan sevinirim.
1.eşinin ameliyatından ne kadar süre sonra aşılama yaptırdınız?3 ay mı?
2.eşin klomen ve keçiboynuzu kürünü birliktemi kullandı?daha sonra hormon testi yaptırdınız mı?hormonlarında bir sıkıntı oluşmadı değil mi?
3.bildiğim kadarıyla ahmet erdem artık gazi hastanesinde değil.özel muayenehanesi var.peki muayene ve aşılama ücreti ne kadara mal oldu?

teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.
1.evet 3 ay oldu. eşim 10 Kasım 2013 te ameliyat oldu. aşılamayı da 13 şubat 2014 te yaptırdık.
2. klomen , evikap ve treantal 3 lü tedaviyi Gazi hastanesinde ameliyat eden ürolog doktor verdi. 3 ay boyunca ben kendim proxeed plus ve keçiboynuzu içtim. her akşam ceviz fındık badem kuru incir türü şeyler yedim. hormon testi yaptırmadım. bir sıkıntı olduğunuda sanmıyorum.
3. Ahmet Erdem hala gazi üniversitesinde. fakat özel muayenehanesi var. ayrıca novaart diye bir tüp bebek merkeziyle anlaşması var. aşılama tüp bebk vs. orada yapılıyor sanırım. özel muayene ücreti 300 tl. aşılama sperm alma ve yıkama 200 tl. bide aşılama uygulama ücreti var o ne kadar bilmiyorum. novart tel no: 0312 220 40 20 uygulama ücretini buradan sorabilirsiniz.

İnşallah sorularınıza cevap alabilmişsinizdir. hepimiz için her şeyin hayırlısı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar eşim azospermi sebebi varikosel olabilir mi diye düşünüyorum hangi aşama veya testten sonra varikosel olduğu anlaşılıyo cevap verirseniz sevinirim.İnsan bu durumda herşeyi düşünebiliyor.

merhaba canm..arlarda en az 1 ay olmak üzere 2 ya da 3 tane sperm testi yapsın eşin..ayrıca doktor da elle muyane sonucu söyler..test te iniş çıkış fazla ise değrelr de düşük çıkarsa ameliyat önerilitler..

merhaba kizlar

bugun benimde bikac gun gecikmeden sonra adetim geldi .. bakalim insallah bu ay dr a gidebilirim sonuclarimiz duzelmis olurda - esim ikna olursa ctesi teste gondericem sonrada iyi sonuclar cikarsa bende dr a gidicem ki bakalim asilama mi dicek ne dicek ..

ameliyattan bugun tam 4 ay 10 gun gecmis oluyor belki biseyler duzelmistir diye umud ediyorm ..

ALLAH yardimcimiz olsun dualasalim

Back
X