• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende kaçtım o zaman herkes kaçtı.hepimizi tek tek öptüm sizi seviyorum kızlar iyi ki böyle bi site var ve tanışmışız inş yüz yüze de görüşmek nasip olur.iyi geceler kardeşlerim...

Saat farkindan dolayi kimsecikler kalmamis hepiniz uyuyorsunuz simdi misil misil yadaaaaa uyumuyor yaramazlik yapiyorsunuz hahaha cok kotuyum:9::9::9:Insallah yuzyuze de gorusuruz bende cok isterim sizler gibi insanlarla tanismak artik okadar onemli seyler paylastik ki birbirlerimizle belki gercek dostlarimiz bu derece sirlarimizi skintilarimizi bilmiyorlar hatta ailemiz bile o yuzden hepiniz ccoooook ozelsiniz ve seviliyorsunuz fistiklar

Saat farkindan dolayi kimsecikler kalmamis hepiniz uyuyorsunuz simdi misil misil yadaaaaa uyumuyor yaramazlik yapiyorsunuz hahaha cok kotuyum:9::9::9:Insallah yuzyuze de gorusuruz bende cok isterim sizler gibi insanlarla tanismak artik okadar onemli seyler paylastik ki birbirlerimizle belki gercek dostlarimiz bu derece sirlarimizi skintilarimizi bilmiyorlar hatta ailemiz bile o yuzden hepiniz ccoooook ozelsiniz ve seviliyorsunuz fistiklar
Kiz o saatte paydos vermislerdir calismalara :) mesai bitmistir.

kızlar dün adet oldum :) eşim de sabah dedi randevu al artık gidelim doktora bakalım olmassa haftaya randevu alacağım aslında ben de yeniden hormon tahlilleri yaptırmak istiyordum ama onun için diğer adet günümü beklemem gerekiyor,o zaman da belki onun işi yoğun olur geleme falan en iyisi ona randevu alayım ben de tahlilleri sonradan yaptırırım..iş daha uzamasın diye düşündüm..

kac saat fark var yawrum kıayamam sana yalnızmı kaldın

kızlar dün adet oldum :) eşim de sabah dedi randevu al artık gidelim doktora bakalım olmassa haftaya randevu alacağım aslında ben de yeniden hormon tahlilleri yaptırmak istiyordum ama onun için diğer adet günümü beklemem gerekiyor,o zaman da belki onun işi yoğun olur geleme falan en iyisi ona randevu alayım ben de tahlilleri sonradan yaptırırım..iş daha uzamasın diye düşündüm..

hayırlısı olsun canm fazlada zAman kaybetmeyn bence sen hormon testlerınj sonra yaptrsamda olur

sagol cnm bende ilk basta tereddut ettim korktum hatta ya yan etkisi olursa diye sonra adam dedi bende kullaniyorum diyorum birde satmak icinde mi dedi acaba neys sonra internetten arastirinca kotu birsey degil gibi geldi insallah faydasi olur bakalim denemek lazim gidince doktora da soracagim doktorda dermis birde niye kullandin bunu vs aman Allah korusun.Insallah faydasi olurda sizlerde faydalanirsiniz

Canim benim bu gittigim yer sirf bitkilerin haplarini satiyor actim bitane baktim ici sirf bitki tozu kokusu da bi garip sanki keci boynuzu tozu gibi goruntusu kokusu da garip bisey.Burda belki marketlerde vardir ama orayi bilmiyorum canim ender sarac onerdigine gore heralde aktarlarda vardir buyuk ihtimal bi kac aktara sorman lazim.Benimki hap seklinde acilan haplar varya mesela antibiyotikler disi seffaf icini acinca toz gibi oyle birsey.Ben 27 dolara aldim bunu.Turkiyede varmi bilmiyorum acikcasi

sağol canm..ben de sorarım artık yolum aktara faln düşünce ...inşallah faydalı bişeydri...

kızlarr merbaha bişey soracam:
ben 7 şubatta adet oldum.adet 5 gün sürer..ve döngüm 32 gündür...

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi

1

2

3

4

5

6

7
Son Adet Tarihiniz
8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21
Düşük Doğurganlık Ovulasyon Tarihi
22
Orta/Yüksek Doğurganlık Ovulasyon Tarihi
23
24
25
En Yüksek Ovulasyon Tarihi
26
27
28

böyle mi olacak..

Son düzenleme:

1

2

3

4

5

6

7
Son Adet Tarihiniz
8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21
22
23
24
25
26
27
28

böyle mi olacak..
canm bende cok hesaplıyorhm ama adetım gecıktıgı zaman yanlş hesaplamıs oluyorum

inş canım bir gün tanışmak nasip olur. daha dur canım inş hamile kalıp doğum yapacağız bebeklerimizin resimlerini göstereceğiz bir birimize bazı sitelerde görüyorum bebeklerini gösteriyorlar falan çok üzülüyorum ben:5: biz ne zaman göstereceğiz :14:

1

2

3

4

5

6

7
Son Adet Tarihiniz
8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21
22
23
24
25
26
27
28

böyle mi olacak..
tatlım şimdi şöyle olacak 32 günde bir adet oluyormuşsun son adet tarihin 7 şubatsa 7 şubat üstüne sayıyorsun 32.gün bat tarihin yani 10 mart tatlım.32-14=18, 18.gün en yüksek yumurtlama tarihin oluyor o da 24 şubat yapıyor tatlım.

Son düzenleme:

1

2

3

4

5

6

7
Son Adet Tarihiniz
8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21
22
23
24
25
26
27
28

böyle mi olacak..
hayatım,18. gün ovülasyon tarihin oluyor ama sen yine de adet bitiminden itibaren gün aşırı çalış.bu yumurtanın ne yapacağı belli olmaz,erken çatlar,geç çatlar...
:9::9::9: kıızzz bu saate çalışma olmazzzzz....
jonguil inde dediği gibi,daha hamileliklerimizi paylaşıcaz,bebişlerimizin resimlerini göstericez inşallahhhh...:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
yeter ki kaybetmeyelim birbirimizi,hamile olup gitmeyelim...

hayatım,18. gün ovülasyon tarihin oluyor ama sen yine de adet bitiminden itibaren gün aşırı çalış.bu yumurtanın ne yapacağı belli olmaz,erken çatlar,geç çatlar...

:9::9::9: kıızzz bu saate çalışma olmazzzzz....
jonguil inde dediği gibi,daha hamileliklerimizi paylaşıcaz,bebişlerimizin resimlerini göstericez inşallahhhh...:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
yeter ki kaybetmeyelim birbirimizi,hamile olup gitmeyelim...

hiç sorma ya çekip çekip gidiyorlar halbuki belki de burası sayesinde hamile kalıyorlar ama hemen unutuyorlar:5: ben hamile kalırsam tek tak yazdığım sayfaları çıkartıp kitap oluşturacağım valla burası çok ayrı çok sıcak ben burada yarı özlemimi gideriyorum zaten

Son düzenleme:
hiç sorma ya çekip çekip gidiyorlar halbuki belki de burası sayesinde hamile kalıyorlar ama hemen unutuyorlar:5: ben hamile kalırsam tek tak yazdığım sayfaları çıkartıp kitap oluşturacağım valla burası çok ayrı çok sıcak ben burada yarı özlemimi gideriyorum zaten

kesinlikle haklısın.listeye bakıyorum,hamile kalanlar bir elin parmağını geçmiyor.bu da bizi umutszluğa sürüklüyor.keşke hamile kaldıklarını en azındn haber verseler,listeye eklesek,bakınca içimiz umut dolsa ne güzel olurdu.
bende hiç gitmeyi düşünmüyorum olur da hamile kalırsam..:49:

kesinlikle haklısın.listeye bakıyorum,hamile kalanlar bir elin parmağını geçmiyor.bu da bizi umutszluğa sürüklüyor.keşke hamile kaldıklarını en azındn haber verseler,listeye eklesek,bakınca içimiz umut dolsa ne güzel olurdu.
bende hiç gitmeyi düşünmüyorum olur da hamile kalırsam..:49:

en azından hangi değerlerle hamile kaldıklarını söyleyip gitseydiler:5: neyse canım inş biz bizden sonrakiler için umut oluruz ah bi hamile kalsak ama nerde mucizemiz gelse artık:55:

en azından hangi değerlerle hamile kaldıklarını söyleyip gitseydiler:5: neyse canım inş biz bizden sonrakiler için umut oluruz ah bi hamile kalsak ama nerde mucizemiz gelse artık:55:

yaaa ahh keşke hamile kalsak.bazen sadece hayalmiş gibi geliyo,hamile kalsam inanamam bir süre:32::32:

yaaa ahh keşke hamile kalsak.bazen sadece hayalmiş gibi geliyo,hamile kalsam inanamam bir süre:32::32:

aynen tatlım bende inanamam o kadar içime dert ettim ki hiç olmayacak imkansız bir şey gibi gelmeye başladı.bi arkadaşım vardı benden 1 yıl sonra evlendi 1 yıl korundu daha sonra benimle aynı zamanda çocuk istemeye başladı ben gya ona önemli günleri anlatıyordum arkadaşım yazın çalışırız şu düğünleri atlatalım kilo alacam dedi düğünleri atlattı falan 3 ay sonra hamile kaldı

Son düzenleme:
aynen tatlım bende inanamam o kadar içime dert ettim ki hiç olmayacak imkansız bir şey gibi gelmeye başladı.bi arkadaşım vardı benden 1 yıl sonra evlendi 1 yıl korundu daha sonra benimle aynı zamanda çocuk istemeye başladı ben gya ona önemli günleri anlatıyordum arkadaşım yazın çalışırız şu düğünlerş atlatalım kilo alacam dedi düğünleri atlattı falan 3 ay sonra hamile kaldı

ayyy millet pat diye hamile kalıyo tövbe tövbeeee:18::18:

Back
X