- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.401
rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere insallah cnm dua eder,dua beklerim hayırlı günler
eşimin hersey normal suanda cnm.benimde yumurtalıklarım büyür ve catlarsa insallah :26:
canim senin esinin degerleri ne kadar zamanda duzeldi ? kac tan kaca cikti ben de soru yazdim bana fikirlerini yazsana sana zahmet ? ozel mesaj gonderemiyrum henuz de onun icin burdan yazdim ...
anladım cnm biz 3 ay sonra bi test daha yaptırdık 14 milyon dan 20 milyona cıktı
doktorunuzun önerilerini dinleyin ve ilacını kullanın cnm gecmis olsun ins.düzelir
kızlar bugün test yaptırdık ameliyat % 100 başarılı olmuş bütün değerlerimiz düzelmiş. artık bekleyeceksiniz normal yolla gebelilik olmama ihtimali yok artık dedi....
ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5
ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8
arkadasim cok sevindim sizinde degerlerinize - ne kadar surede bu sonuca ulastiniz ? yani bizde test yaptirsakmi diye dusunuyorum da . yaklasik 4 ay olucak ameliyattan sonra ? ozel bisey kullandiniz mi ? benim esim sagliksiz besleniyor o takviye gidalari da kesinlikle yemiyor macunlar aldik onlarda aynisen bu konulari cok arastirdim artik prof oldum demissin bana da bir fikir ver :)
sizin kac milyon cnm suanda?
arkadasim bizde de benzer durum var - hem sorun esimde hemde hic yardimci olmuyor dun gece ben cocuk istemiyorum dedi - bende gittim agladim butun gecem ve bugunum mahvoldu .. esim muhendis ama hala yumurtlama gunlerini ogretemedim ters yaptirsin istiorum ama bunun icin bile biseylerin olmasi lazim ki perhiz denk gelsin de dr a gitsin - o dusunmez onun perhiz gununu bile ben dusunmem lazim .. zaten denk olsa bile teste gider mi gitmez mi mechul - bi suru dogal macun aldik ozel bi yerlere gittik sorduk ama yemiyorevlilik zor is buyuk imtihan - bende daynamiyorum anneme anlatiyorum belki ama anlatmamak lazim ..
dua edelim hemde cok dua etmemiz lazim .. sen ne kadarlik evlisin ?
canımm seni çok iyi anlıyorummm..( kedini anlatırken sanki benden bahsediyormuşsun gibi hissediyorumm
onlra üzlmesin diyee üzüntümüzü bilee saklarken onlar hiç destek olmuyorlarr ...
3 ayda bir yenileyin demedi mi doktorunuz testi?
birde özel hastanede farklı farklı hastanelerde yaptırdık..
devletin degerleri yanlıs cıkıyor arkadaslar :26:
ameliyattan once ml de 8 milyondu ama ileri hareketli yoktu ve hareketsiz % 75 iditabi bu testler laboratuarda falanda degisiyormus .. ameliyat sornasi yaptirmadik henuz .. 4 ay olucak nerdeyse . ben simdi baska bir doktora gidicem dr berra hanim duydunmu hic ? o mesela her yerin test sonucunu istemiyor ozel bir laboratuar soyledi orda yaptirin dedi - eger sonuclar duzelirse bende dr a gidicem bakalim bi sey var mi yokmu bende ona baktiricam 2012 aralikta sorun yoktu ama yeniden olurmu bilmiyorum - benim derdim 80 dogumluyum yasim geciyor bu sene hamile kalsam 35 te anne olucam ilk cocugumuz daha az degil hayirlisi ne diyelim
yok demedi bizim doktor bisey 6 ila 8 ayda duzelir dedi - ama iste ben esimi ikna edebilirsem yaptiricam bakalim
Optimist3 ve delinefsin ne kadar zor bir durum degil mi beni anlamaniza gercekten cok sevindim asilnda sevincte degil keske anlamasaydiniz anlayacak durumlara dusmeseydik hicbirimizde.Destek bekleyerek zaten hata ediyoruz biz destek oluyoruz ama karsiliginda 1 gram birsey yok.Benim esimde oyle hergun yok hapiini ictinmi diye takip et cunku vermessem icmiyor yok macun ver yok kur yap onu yap bunu yap bende insanim bi Allahin kulu da beni onemsemeyecek mi diye isyan ediyorum.Erkek olmamaliymis adlari odun diye hitap edilmeliymis ister muhendis olsun ister en yuksek mevkide tatlim bunlar isine geleni algiliyorlar isine geleni anliyorlar.Aslinda anlatmamak lazim ailelere hata yapiyoruz ama ben bazen dayanamiyorum sulu gozluluk yapiyorumm.Allah yardimcimiz olsun ama vallahide billahi de ben bunlarin acisini cikarcam ilerde hamile kalirsam insallah burnundan fitil fitil getircem
6.ayda kesin deger cıkar cnm
yani simdilerde yaptirmayalim mi sence ?
canım bence haklısın sen bi de yurt dışındasın paylaşacak kimsen de yok.Allah yardımcın olsun..erkekler bizim gibi değil malesefbenim eşimde sürekli çocuk istememden şikayetçi bazen üstüne çok gidiyormuşum bi de benim üstüme gelenler...canım iletişim sorunu için bi aile terapistine gitmek faydalı olabilir....
canım benim ya anlıyorum seni üzme kendini yen bu durumu biraz güçlü ol lütfen bak sonra her şey çok iyi olacak inş.hepimiz aynı imtihandan geçiyoruz sabır çok önemli...
sen bilirsin 6.ayda yaptır kesin sonucu al derim
Iste bende istiyorum ki zaten yanlizim beni burda iyice yanlizliga itince daha cok uzuluyorum ben istiyorumki kotu birseyde olsa paylassin hicbiseyini anlatmaz icine atar hep uzulsende paylas destek olarak birbirimize herseyi yeneriz diyorum ben biseyi takmiyorum takan sensin diyor.Bana kalirsa da gitmek istiyorum ama sanmiyorum kabul edecegini hatta%100 eminim gitmez.Zaten yogun calisiyor surekli varikosel icin izin almak bile zor oluyor onu hic yapamayiz.Ama cidden ihtiyacimiz varBu erkeklere noluyor anlamiyorum ki istiyorlar istiyorlar sonra kendi sorunlarini ortbas etmek icin istemiyoruz ayaklari yapiyorlar bukadar basit
Ahh tatlim ahh ben istemiyormuyum inan o gucu bulamiyorum cogu zaman cok yiprandim halen de devam.Sadece varikosel olsa derdim takmam varikoseli inan sorunlarimizi taktigim kadar takmiyorum asi olmadi tuple mutlaka olur diyorum.
evet canim keske birbirimizi anlamasaydik yani bu durumda olmasaydik cok haklisin ..
gecen gece dua ettim YA RABBIM esime ragmen sen bana cocuk ver dedim - sonrada bu duayi ediyor olduguma uzuldum
biz ameliyat oncesi alternatif tibba basvurduk ilaclarini ictimi icmedimi diye kutuda kalan ilaclari saydim bir gun - inanabiliyomusunuz nasil beni delirttigini .. simdi bir macunu var ki cok inandik bu macunu veren kisiye - 1 kasik yemesi lazim sabah ogle aksam yarim kasik bile yemiyor - biraktim artik takibi - saglikli da bisey yemiyor - birakin duzenli bir hayatimiz da yok ki cocugumuz olsun .. ama suna eminiz ki Rabbim isterse 1 tane ile de bir sefer oldugunda da bu cocugu bize nasip eder buna inanip dua etmek lazim . ALLAH kimseyi kimseye muhtac etmesin
Ne hallerdeyiz,olmusuz de aglayanimiz yok.Bende ayni dun gece yarisi uyandim kabus gordum sonrada dusunmekten aglamaktan uyuyamadim.3 saat uyudum sadece.Bak ben isten geldim simdi sabah icmesi gereken hapi ben bu saatte geldim eline verdim dusunebiliyormusun.Macunlar bence cok fayda ediyor icir ver zorla.Ben o icmedikce dahada inat yapiiyorum hergun getirip onune koyuyorum oda iciyor nekadar isterse kasiga koy eline ver ozaman alir ben oyle yapiyorum yoksa hiccc bekleme kalkip almasini yapmazlar canim.Insallah Allahim dualarimizi duyar gozyaslarimizi dindirir.Amin kimseye anaya babaya bile.
o gucu bulmak zorundayiz arkadasim - bulmazsak ne yuva kalir ne bisey bosuna dememisler yuvayi disi kus yapar diye .ben simdi sonradan dahil oldum bugun baktimda siz ameliyat olmadiniz mi henuz ? olmayi mi duusnuyosunuz ? bende cok kisiye danistigimda ameliyat kolay bir sey ve genelde sonuc veriyor dediklerini icin ameliyat istedik .. siz ne dusunuyosunuz ..
sen yurtdisinda evdemisin calisiyomusun ? kendine baska ugraslar bulsan - olumlu seyler dusunsen mesela once su isminden mi baslasak neden feelcrying - aglayinca bisey olmuyor hic bisey duzelmiyor bak dun gecem mahvoldu bugun guya ders calisicaktim hic bisey moralsiz moralsiz durdum ve uzuldugumde de gogsum sanciyor kendimi hasta etmekten baska biseye yaramadi onun icin bu depresif moddan cikmamiz lazim hepmizin ..hadi bu gece bir karar ver sende su feeling den vazgec -why dont you try to feel some good things :) ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?