- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Cok tesekkur ederim:) gecmis olsun sizedeMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olsun eşim 21 Aralıkta sol varikoselden ameliyat oldu şuan 6.ay bitmek üzere henüz test yaptıramadık pandomi girdi arat eşim başka şehirde olunca agıstos ayınca bakacağız sonucuna inşallah sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin sürecin içindeydim sürekli
Insallah yukselme vardir sperm sayisinda da artmaniz vardirBu arada eşimin geçen yıl ilk test sonucu 7 milyondu keçiboynuzu otomotivler derken 9 mil oldu bu ameliyattan önceydi ama şimdi durum nedir bilmiyoruz doktorumuz gerileme de olabilir dedi ilerleme de oalbılır dedi yani test olmadan bir şey diyemiyorum 1 haftada normale dönüyorlar canım baa agrısı falan olmadı agrısı bot kaç gün oldu sadece ameliyat yerinin onun disinda 3.gunden sonra oraya su değmeden banyo yaptı 10 15 gün sonra ilişki ancak olabiliyor doktor zaten söylüyor bir hafta sonra gltrigimizde elle kontrol etti tekrar sorun yok dedi işte merak ediyoruz iyileşme var mı diye
İnanmayacaksın ama ameliyat başka şehirde oldu sabah 9 10 gibi oldu biz 4 ye cıkıs yaptık normalde kalacaktık bilmediğimiz için çıkış aldık neyse eşim 2 saat araba sürdü eve geçtik kuzum düşün yani doktor araba kullanma dedi ama bizim kalacak yer de yoktu mecbur döndük dikkatli süt eşime Fazla yüklenmeden dedi sonra eve geldik biraz agrısı oldu zorladığı için ama neyse geldi geçti gitti umarım düzelme olur da tekrar gerek kalmaz gerçekten zor bir süreç ameliyat bir şekilde oluyor ama beklemesi sabır işi gercekkten Rabbim herkese yardım etsin kimseyi bekletmesin bu arasa eşim ayağını uzatarak otoruyordu arasa yatıyordu kendini iyi hissediyordu işte kendini zorlamasın güzel beslensin doktoru eşine takviye yazacaktır haftayaCok tesekkur ederim:) gecmis olsun sizedesuan allaha sukur agri sizi yok. Haftaya kontrole gitcek doktor vitamin ozsman vericek sanirim. Nekdar surede toparladi oturmaya basladi esiniz?
Ay masallah valla araba kullanmak hepde ameliyatt oldugunu gunİnanmayacaksın ama ameliyat başka şehirde oldu sabah 9 10 gibi oldu biz 4 ye cıkıs yaptık normalde kalacaktık bilmediğimiz için çıkış aldık neyse eşim 2 saat araba sürdü eve geçtik kuzum düşün yani doktor araba kullanma dedi ama bizim kalacak yer de yoktu mecbur döndük dikkatli süt eşime Fazla yüklenmeden dedi sonra eve geldik biraz agrısı oldu zorladığı için ama neyse geldi geçti gitti umarım düzelme olur da tekrar gerek kalmaz gerçekten zor bir süreç ameliyat bir şekilde oluyor ama beklemesi sabır işi gercekkten Rabbim herkese yardım etsin kimseyi bekletmesin bu arasa eşim ayağını uzatarak otoruyordu arasa yatıyordu kendini iyi hissediyordu işte kendini zorlamasın güzel beslensin doktoru eşine takviye yazacaktır haftaya
Hiç korkma diyorum ya eşim araba kullandı doktor da bunu onaylamasa da onayladı mecbur eşim ayaklarını uzatarak oturuyordu o da 3 5 gün sonra normal oturmaya başladı o kadar aşırı sakınmasına gerek yok kendini kısıtlamasına doktor ağır spor yapma ağırlık kaldırma dedi 15 gün o kadar hayat aynı gün bitişikte yemek yemeye bile gittik eşimleAy masallah valla araba kullanmak hepde ameliyatt oldugunu gunEllinize saglik anlattiginiz tum sureci esim suan yatiyor arada kalkip yuruyor ama cogunlukla uzaniyor korkuyoruz oturmayada dikisler falan cikar diye
Evet var benim eşim 3.seviye varikosel ama spermiyogram 144 milyon çıktıKızlar varikosel varsa spermogramın normal çıkma ihtimali varmı acaba?
Ne kadardı daha önce çok geçmiş olsun size de bu aradaEvet var benim eşim 3.seviye varikosel ama spermiyogram 144 milyon çıktı
Çok teşekkürler cümlemize inşallah. Biz varikoseli öğrendiğimizde 33 milyondu. Daha sonra keçiboynuzu ve havuç kürüyle 144 milyona yükseldi şükürler olsun bi kez gebelik nasip oldu fakat düşükle sonuçlandıNe kadardı daha önce çok geçmiş olsun size de bu arada
Cok gecmis olsun insallah tekrar hayirli haberi alirsiniz. Havuc kürü nasil oluyor? Havucun suyu mu sadeceÇok teşekkürler cümlemize inşallah. Biz varikoseli öğrendiğimizde 33 milyondu. Daha sonra keçiboynuzu ve havuç kürüyle 144 milyona yükseldi şükürler olsun bi kez gebelik nasip oldu fakat düşükle sonuçlandı
Bizim oldukça dusuktu 7 mil daha sonra 9 milyon varikosel ameliyatından sonra ne kadar oldu bilmiyoruz 6 ay olacak 21 Haıziran da ameliyat olalı bakalım siz de insallah bir daha hamile kalırsınız sonuçta kalmışsınız insallah yine kalırsınız en kısa zamandaÇok teşekkürler cümlemize inşallah. Biz varikoseli öğrendiğimizde 33 milyondu. Daha sonra keçiboynuzu ve havuç kürüyle 144 milyona yükseldi şükürler olsun bi kez gebelik nasip oldu fakat düşükle sonuçlandı
Sıkma canini yine cozum var yine umutlanicak bir yol var kuzum aşilama yada tup bebek deneyin. Belki hic uummadik anda birde hamile kalirsin okadar cok hikaye okkudum ki burda ummadik anda geliyor diyorlar. Kafa tamamen uzaklasiyor sakinlesiyor cunku. Ummadik an da gelir seninde melegin insallahEvet kızlar varikosel ameliyatından bir yıl sonra ve 6 ay önce sigarayı bıraktı eşim bugün sperm testi verdi sayı 56 m,ilyona düşmüş morfoloji 5 hız 35 çıktı çok fark yok gibi 1 yılım kayboldu uçtu tüp yaptırıcam galiba
Canım biz bu ay takviye başladık kasımdan beri hiçbir şey kullanmıyordıuk takviye önemli bence sen doktora bunları sor mutlaka l karnitin içirirken 106 milyondu bizim bu ay çakşır aldım bakalımSıkma canini yine cozum var yine umutlanicak bir yol var kuzum aşilama yada tup bebek deneyin. Belki hic uummadik anda birde hamile kalirsin okadar cok hikaye okkudum ki burda ummadik anda geliyor diyorlar. Kafa tamamen uzaklasiyor sakinlesiyor cunku. Ummadik an da gelir seninde melegin insallah
Cakşir cok etkiliymis keciboynuzu 1 cakşır ikindiyorlar birde kuruyemis havuc suyu incir falan. Sali gunu gidicez yara yerine bakicqkndoktor ve takviye yazarken hepsini soylicem kuzum bende sadece vitamin hap kullanmasindan yana degilim. Vitaminin yaninda bitkisel bu tarz kürler de kullanmak istiyorum doktora anlaticam hangilerine onay verir yada me önerir bakalım ögrendigim gibi yazarim zaten buraya da kuzumCanım biz bu ay takviye başladık kasımdan beri hiçbir şey kullanmıyordıuk takviye önemli bence sen doktora bunları sor mutlaka l karnitin içirirken 106 milyondu bizim bu ay çakşır aldım bakalım
Cakşir cok etkiliymis keciboynuzu 1 cakşır ikindiyorlar birde kuruyemis havuc suyu incir falan. Sali gunu gidicez yara yerine bakicqkndoktor ve takviye yazarken hepsini soylicem kuzum bende sadece vitamin hap kullanmasindan yana degilim. Vitaminin yaninda bitkisel bu tarz kürler de kullanmak istiyorum doktora anlaticam hangilerine onay verir yada me önerir bakalım ögrendigim gibi yazarim zaten buraya da kuzum
.Evet kızlar varikosel ameliyatından bir yıl sonra ve 6 ay önce sigarayı bıraktı eşim bugün sperm testi verdi sayı 56 m,ilyona düşmüş morfoloji 5 hız 35 çıktı çok fark yok gibi 1 yılım kayboldu uçtu tüp yaptırıcam galiba
İnşallah cümlemize nasip olur canım , çıtır havuç olacak şekilde her akşam taze taze sıkılacak bir bardak kadar. Şuan da eşim çakşır kökü suyu kullanıyor bakalım fayda ediyo muCok gecmis olsun insallah tekrar hayirli haberi alirsiniz. Havuc kürü nasil oluyor? Havucun suyu mu sadece
.
Neden tekrar düştü acaba merak ettim düşmesinde etkili olan sebepleri