- 14 Eylül 2014
- 678
- 1.270
- 37
Bir defa daha verilebilir diye düşünüyorum doktorlar tek seferde verilen siperm testini doğru bulmuyorlar bir defa daha versin bence inşallah bunda yüksek çıkar tekrar kuzum çocuk düşünceniz varsa kendine iyi baksın beslenmesine aynen devam etsin en azından bebek olana kadar ya sabır biz de aynı durumdayız iyileşme var mi bakalım bekliyoruz henüz bir bilgimiz yok meraktayım ben de 6 ay oldu eşim ameliyat olalı ama henüz gebelik elde etmedik hayırlısı bakalımBilmiyoruz ki biz de şoktayız eşim tüm gece çalışıp sabah gitti verdi o mu etkiledi diyeceğim de bu kadar da etkileyemez
Psikolojik cevre faktoru veya o hafta stresli ise obile etliyor kizum ben internetten baktik da simdi tekrar versin tek birbtest sonucunu baz almayinBilmiyoruz ki biz de şoktayız eşim tüm gece çalışıp sabah gitti verdi o mu etkiledi diyeceğim de bu kadar da etkileyemez
Bir defa daha verilebilir diye düşünüyorum doktorlar tek seferde verilen siperm testini doğru bulmuyorlar bir defa daha versin bence inşallah bunda yüksek çıkar tekrar kuzum çocuk düşünceniz varsa kendine iyi baksın beslenmesine aynen devam etsin en azından bebek olana kadar ya sabır biz de aynı durumdayız iyileşme var mi bakalım bekliyoruz henüz bir bilgimiz yok meraktayım ben de 6 ay oldu eşim ameliyat olalı ama henüz gebelik elde etmedik hayırlısı bakalım
İnsallah olumlu sonuç alırsın işe yararsa denemek isterim ben deevet canım çok dikkat etmeye başladım her şeye sorma bir de ben prefert jel aldım kızlar bu ay deneyip sonucu da yazarım :)
İnsallah olumlu sonuç alırsın işe yararsa denemek isterim ben de
Ben de öyle kuzum bir mucize olsa keşke8 kullanımlık var içinde sanırım ovulasyon takibiyle iki ay olarak kullanacağım.. olumlu olursa yazarım sperm sayısı biraz düşük bizde mucize bekliyorum :) Allahtan ümit kesmeyeceğim..
Ben de öyle kuzum bir mucize olsa keşkeİsteyen dileyen herkese sana ve bana amin
Kuzum hemen hemen 5 6 Aydır promotil kullanıyoruz eşimle içerikleri benziyor hemen hemen eşime doktoru yazmıştı bir c life kullandım bu ay 5 gün düzensiz olarak içinde her şey var promotilin en asından folik D vit Demir bunları kullanmak sorunda kalkıyorum hepsi normal çıkıyor ama gebelik oluşmuyor tabicanım bak az önce erkek infertilitesinde bir kadın sayılarının 7 milyon olduğunu 2 ay promen k kullanıp hamile olduğunu yazmış kadın da inofolic kulllanmış pco varmış.... promen k ya baktım.. proxeed vermişti bize dr içerik aynı hemen hemen araştır sen de istersen ben bu ay promen k da alacağım..
Kuzum hemen hemen 5 6 Aydır promotil kullanıyoruz eşimle içerikleri benziyor hemen hemen eşime doktoru yazmıştı bir c life kullandım bu ay 5 gün düzensiz olarak içinde her şey var promotilin en asından folik D vit Demir bunları kullanmak sorunda kalkıyorum hepsi normal çıkıyor ama gebelik oluşmuyor tabi
Kuzum eline saglik ogrendigim iyi oldu bibsperm testlerdeki terimler hep kafami kurcaliyor zaten ☺Kızlar şimdi instagramdan bir ürologla yazıştım bazı şeyleri galiba yanlış biliyoruz...
şöyle ki: sayı bir cc de olan şey totel önemli değil diyor bir cc deki miktar bizde ortalama 20 milyon 21 en fazla 26 çıkmış yani sayı bir yılda ameliyattan sonra değişmemiş morfolojiniz iyi dedi yüzde 5 hızda da bizim en son ileri hız 35 çıktı yani bir cc deki sayıyı ve hızı arttırmak gerekiyor ama bizde ameliyattan sonra pek bir şey değişmedi biraz hız arttı 20 falandı çünkü sigarayı bıraktığı için de artmış olabilir size de bilgi vereyim dedim kuzular buna göre takip edin kendi testlerinizi...
Hiç bilmiyorum sadece sayıya adapteyimcanım sizin sayı hız morfoloji kaçtı sende var mı bir sıkıntı bildiğin clife ben de kullandım bu ay yine başladım adetle
Hiç bilmiyorum sadece sayıya adapteyimdoktorlar da sayıyı sıkıntı gördüler acaba diğerlerinde sıkıntı yok muydu ben de şu terimleri çok anlamıyorum testleri yanımda değil bakardım uzun zaman oldu çünkü en son 7 ay önce falandı yapıldı ben de amh hormon bakıldı hsg çekildi her şey normal çıktı ama küçük bir milyonumun var sadece 2mm rahim duvarının dışında alt tarafta ama doktor diyor ki büyüdükçe rahimi sıkıştırılacak gebelik elde etmemiz gerek diyor daha çok büyümeden
Kuzum biz bugun sabah kontrole gititk doktora doktor dikislere bakti iyi dedi 3 ay sonra sperm tetine bekliyor bizi bu arada vitaminide yazdi 5 fibi eczaneye cikip alicam recetenin fotosunu atiyim ama pek okunmuyor adi vitamini alincada vitaminin resmini aticam canim istemistin benden unutmadimkızlar instagramdan başka bir ürologa da atmıştım testleri sizin değerler normal sınırlarda sperm dna hasarı olabilir sizde dedi ben de bu forumda okuyordum ve test yapalım diyordum eşime düşündüğüm gibi de çıktı.... dna da hasar varsa düşüğe sebep oluyormuş ya da sperm yumurtaya ulaşsa bile döllenme olmuyormuş..haberiniz olsun onu da yaptırın...Mihribaalin canım sen belki 3 ay sonra falan yaptırmalısın ya da drunuza sorarsın
Kuzum biz bugun sabah kontrole gititk doktora doktor dikislere bakti iyi dedi 3 ay sonra sperm tetine bekliyor bizi bu arada vitaminide yazdi 5 fibi eczaneye cikip alicam recetenin fotosunu atiyim ama pek okunmuyor adi vitamini alincada vitaminin resmini aticam canim istemistin benden unutmadim
Dna hasar testini sperm testi verdigimiz zaman yaptiririz bizde hic bir aksilik kaldin istemiyorum artik
Yagkur fena yagiyor dinsin kosa kosa eczaneye gitcemTamam canım atarsın inşallah faydalı olurlar hepimize
Yagkur fena yagiyor dinsin kosa kosa eczaneye gitcembirde keciboynuzu pekmezinin icine caksirkoku tozunu karistirip macun yptim bugun canim sabah aksam bir tatli kasigi yediricem esime belki faydasi olir onunda doktora danistim olur dedi sende dene canim