Elbette soricam cunku ameliyattan sonra speemlerin toparlanmasi icin vitamin vs gerekli bencede doktorun onerdiklerinide soylerim sana adlarini canim bir gece burdayizBenim yazdığım vitaminleri doktora danışabilirsin hem dr görüşünü de buraya yazarsan sevinirim..
MerhabalarMerhaba arkadaşlar,kafam çok karışık 1. Yıllık evlat sahibi olmak için denemeler yapiyoruz. Eşim sperm testi verdi aralıkta sonuc olarak sperm sayısı düşük çıktı. 15 milyon olmasi gerekirken 5 milyondu mesela degeri.Vitamin kullandı doktorun verdigi ve bende keci boynuz vs kürler yaptım. Ama düzenli kullanmadı asla. Tekrar ürolojiye bugun gitti 5 ay sonra, doktor 2 tarafındada varikosel oldugunu söyledi ultrasondan bakıpda. 1 hafta sonra sperm testi vericek ve sonra en yakın musait tarihte ameliyat olucak. Doktor ameliyattan 3 ay sonra tekrar sperm testi verirsin degerlerin degisimine bakariz demis. Ameliyattan sonra hamile kalma sansi artiyormus sperm sayisi cogaliyormus ogrendigim kadari ile. Bu konu hakkinda tecrübe ve bilgilerinizi beninlmle paylaşırmısınız.
Merhabalar
Bu ayın sonunda 1 senemiz dolmuş olacak ameliyat olalı ama henüz gebelik oluşmadı.
Değerlerimiz artıyor, biraz sabır işi istiyor doğrusu.
Evet biraz sabir ve zaman vitamin vs kur kullaniyormusunuz peki bu surecdeMerhabalar
Bu ayın sonunda 1 senemiz dolmuş olacak ameliyat olalı ama henüz gebelik oluşmadı.
Değerlerimiz artıyor, biraz sabır işi istiyor doğrusu.
Evet şuan klomen ve argifertil kullanıyoruz ve ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum.evet bende bir yıl oldu bizim 13. aydayız şimdi siz bir şey kullanıyor musunuz?
Ameliyatta sonra 3 aylık tedavi verdi doktor, sonra 3 ay bir şey kullanmadık test verdik onun sonucuna göre şimdi tekrar takviye kullanıyoruz. Baya kürler takviyeler yaptım ben, onlarında faydası olduğunu düşünüyorum.Evet biraz sabir ve zaman vitamin vs kur kullaniyormusunuz peki bu surecde
Evet şuan klomen ve argifertil kullanıyoruz ve ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum.
Ameliyatta sonra 3 aylık tedavi verdi doktor, sonra 3 ay bir şey kullanmadık test verdik onun sonucuna göre şimdi tekrar takviye kullanıyoruz. Baya kürler takviyeler yaptım ben, onlarında faydası olduğunu düşünüyorum.
Hayır canım kayseri'de, Volkan Sabur.Doktorunuz kim acaba?? istanbuldaysa bir de biz gidelim..
Evet şuan klomen ve argifertil kullanıyoruz ve ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum.
Ameliyatta sonra 3 aylık tedavi verdi doktor, sonra 3 ay bir şey kullanmadık test verdik onun sonucuna göre şimdi tekrar takviye kullanıyoruz. Baya kürler takviyeler yaptım ben, onlarında faydası olduğunu düşünüyorum.
Masallah4 bucuk yıl evvel eşim de oldu bu ameliyatı. Çocuk istiyorduk, olmuyordu ve tetkikler sırasında ögrendik varikoseli olduğunu.
Doktorumuz; ameliyattan sonraki 3-6 ay arasında sperm yenileniyor demişti. 6. Aydan sonra hamilelik bekliyorum sizden demişti hatta. 7. Ay hamile olduğumu ögrendim. Allah uzun ömür versin, oglum 3 yaşını geçti şimdi..
Canim doktor sadece agri kesici ve antibiyotik yazdi bugun cikis yaptik.1 hafta sonra kontrole gidicek esim ozaman vitamin verir diyr dusunuyorum versez isede ben hatirlatirim bilgi vermek istedim aklimdaBenim yazdığım vitaminleri doktora danışabilirsin hem dr görüşünü de buraya yazarsan sevinirim..
Geçmiş olsun, evet 1 hafta sonra başlıyorlar takviyelere.Canim doktor sadece agri kesici ve antibiyotik yazdi bugun cikis yaptik.1 hafta sonra kontrole gidicek esim ozaman vitamin verir diyr dusunuyorum versez isede ben hatirlatirim bilgi vermek istedim aklimda
Ameliyatıni olsun, çok geçmez yazarsın.. Hiç merak etme..Masallahrabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bende burda hamileyimmm diye yazmak istiyorum
Canim doktor sadece agri kesici ve antibiyotik yazdi bugun cikis yaptik.1 hafta sonra kontrole gidicek esim ozaman vitamin verir diyr dusunuyorum versez isede ben hatirlatirim bilgi vermek istedim aklimda
Yazarsa cok iyi olur valla
Yazarsa cok iyi olur valla
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olsun eşim 21 Aralıkta sol varikoselden ameliyat oldu şuan 6.ay bitmek üzere henüz test yaptıramadık pandomi girdi arat eşim başka şehirde olunca agıstos ayınca bakacağız sonucuna inşallah sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin sürecin içindeydim sürekliYazarsa cok iyi olur valla