Gebeliğe Hazırlık VARİKOSEL HAKKINDA ACİL YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yazdığım vitaminleri doktora danışabilirsin hem dr görüşünü de buraya yazarsan sevinirim..
Elbette soricam cunku ameliyattan sonra speemlerin toparlanmasi icin vitamin vs gerekli bencede doktorun onerdiklerinide soylerim sana adlarini canim bir gece burdayiz

Kızlar dün hacamat yaptırdık eşime bize bir karışım söyledi baya çocuk sahibi olan olmuş Allah’ın izniyle. Buraya müsait olduğum da yazacağım inşallah baya uzun o yüzden şuan yazamıyorum. Allah hepimize derman versin

Merhabalar
Bu ayın sonunda 1 senemiz dolmuş olacak ameliyat olalı ama henüz gebelik oluşmadı.
Değerlerimiz artıyor, biraz sabır işi istiyor doğrusu.

Merhabalar
Bu ayın sonunda 1 senemiz dolmuş olacak ameliyat olalı ama henüz gebelik oluşmadı.
Değerlerimiz artıyor, biraz sabır işi istiyor doğrusu.
Evet biraz sabir ve zaman vitamin vs kur kullaniyormusunuz peki bu surecde

4 bucuk yıl evvel eşim de oldu bu ameliyatı. Çocuk istiyorduk, olmuyordu ve tetkikler sırasında ögrendik varikoseli olduğunu.
Doktorumuz; ameliyattan sonraki 3-6 ay arasında sperm yenileniyor demişti. 6. Aydan sonra hamilelik bekliyorum sizden demişti hatta. 7. Ay hamile olduğumu ögrendim. Allah uzun ömür versin, oglum 3 yaşını geçti şimdi..

evet bende bir yıl oldu bizim 13. aydayız şimdi siz bir şey kullanıyor musunuz?
Evet şuan klomen ve argifertil kullanıyoruz ve ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum.
Evet biraz sabir ve zaman vitamin vs kur kullaniyormusunuz peki bu surecde
Ameliyatta sonra 3 aylık tedavi verdi doktor, sonra 3 ay bir şey kullanmadık test verdik onun sonucuna göre şimdi tekrar takviye kullanıyoruz. Baya kürler takviyeler yaptım ben, onlarında faydası olduğunu düşünüyorum.

Doktorunuz kim acaba?? istanbuldaysa bir de biz gidelim..

Masallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bende burda hamileyimmm diye yazmak istiyorum

Benim yazdığım vitaminleri doktora danışabilirsin hem dr görüşünü de buraya yazarsan sevinirim..
Canim doktor sadece agri kesici ve antibiyotik yazdi bugun cikis yaptik.1 hafta sonra kontrole gidicek esim ozaman vitamin verir diyr dusunuyorum versez isede ben hatirlatirim bilgi vermek istedim aklimda

Canim doktor sadece agri kesici ve antibiyotik yazdi bugun cikis yaptik.1 hafta sonra kontrole gidicek esim ozaman vitamin verir diyr dusunuyorum versez isede ben hatirlatirim bilgi vermek istedim aklimda
Geçmiş olsun, evet 1 hafta sonra başlıyorlar takviyelere.
İnşallah biran önce sonuç alırsınız.

yeni olduğu için öncelik onlar olur tabi... bize hiçbir şey vermemişti dr varikosel derecesine göre olabilir tabi sonra vitamin verdi...tamam canım ara ara bilgi paylaşımına devam edelim :)

Bizim 12den 6ya düşmüştü deger doktor bile şaşırmıştı nasıl olur diye ilaçlarla 40mye kadar ciktik ama bırakır birakmaz 6ya dustu hep en son ddm adam zehirlencek artik gidip tup bebek yaptrdik

Yazarsa cok iyi olur valla
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olsun eşim 21 Aralıkta sol varikoselden ameliyat oldu şuan 6.ay bitmek üzere henüz test yaptıramadık pandomi girdi arat eşim başka şehirde olunca agıstos ayınca bakacağız sonucuna inşallah sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin sürecin içindeydim sürekli

Takviye olarak promotil men verdi 1 hafta sonra kontrole girtigimizde vermişti hala da kullanmaya devam ediyor zaten ondan önce de kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…